Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Čika Gagijeva kita

Ja sam Irena, nedavno sam napunila 16. godina. Sticajem okolnosti, živim u jako bogatoj porodici. Otac mi je bio ranije političar, sada sa par prijatelja drži lanac menjačnica širom Beograda. Mama ima svoj kozmetički salon, živimo na Senjaku, i uglavnom se družimo takođe sa imućnijim porodicama.

Kada sam krenula u 8. razred, započela sam vezu sa Borisom, sinom od naših prijatelja s kojim sam se upoznala na Kopaoniku. Boris je moja generacija, presladak je, ima baby face, prelepe oči. Nežan je, pažljiv, zaista dečko koga bi svaka devojka poželela. Svira violinu, jako je talentovan i mogu reći da sam na početku veze bila jako zaljubljena.

Već na prvom zajedničkom letovanju, izgubila sam nevinost sa Borisom. Ne stidim se toga. Ja sam već sa 15 godina bila zrela devojčica, imala sam perverzan osmeh, slatku zategnutu guzu, prirodno velke grudi na mamu, imala sam dečka u koga sam zaljubljena i sve je bilo extra. Osećala sam se prelepo. Prošlo je godina dana veze, i to leto sam odlučila da prvo idem na more sa drugaricama, pa tek posle sa roditeljima i dečkom. Ja, Maja i Sandra smo odsele u Splendidu u Bečićima, i bilo nam je to prvo letovanje bez roditelja.

Naravno, već prvih dana smo počele privlačiti pažnju i često su nas muvali razni muškarci. Ipak, najpre smo se sprijateljile sa starijim momcima koji su nam skoro sveke večeri plaćali pića u Top Hillu. Oni drže neku agenciju za obezbeđenje, svi su između 35-45 godina, ex sportisti, super građeni. Tokom dana smo se zezali s njima na plaži, uveče izlazili, bukvalno, baš smo se zbližili.

Ja sam već od početka primetila da je jedan od njih bacio oko na mene, onako, otvoreno… Gagi ima oko 40 godina, markantan, bivši kik bokser, extra građen, ima veliku tetovažu na leđima. Često smo plesali zajedno u diskoteci, dok smo se potapali u plićaku uvek je koristio priliku da me dotakne po “skrivenim” mestima. Jednostavno, skontala sam da mu se sviđam.

E sad, da ne bi ispalo da se strašan frajer zagledao u običnu klinku, moraću biti malo neskoromna i opisati se. Dakle, Irena, 94 godište, vatrena slatka crnka, 168cm, 52 kg, presladak sexy osmeh, pune sočne usne, latino taman ten, prirodno velike sise, nosim brus 85C, mesnata a zategnuta “odbojkaška” guza, 2 godine sam trenirala odbojku i plus što redovno vozim rolere na Adi… Uz sve to, jako sam komunikativna, volim da flertujem, obožavam da se oblačim provokativno i da pokazujem svoje telo.

Kada sam krenula na more, znala sam da će biti šanse da me drugi tipovi muvaju, ali bila sam ubeđena u svoju ljubav prema Borisu. Ipak, već od prvog susreta sa Gagijem, nisam mogla verovati koliko me privlači, bez obzira što je preko 20 godina stariji od mene.

Ključna stvar se desila jednog dana kada nas je on pozvao i pitao da li može da svrati da pogleda neku utakmicu jer se njima u stanu kablovska pokvarila. Nas tri smo bile na plaži, ali ja sam rekla da ću doći u sobu jer je bilo 2, 3 sata posle podne i jako je vruće, a Maki i Sandra su ostale u Budvi se nekim društvom. I eto, pola sata kasnije, ja sam ležala u sobi i prelistavala neki časopis, a Gagi je sedeo na fotelji i gledao preko puta i gledao taj neki dosadni fudbal.

To je onaj jedan trenutak kada se probudi đavo u meni i nisam mogla da mirujem. Ležala sam u bikniju, i telo mi je bilo bukvalno “na izvol’te”. Kako nisam bila sa roditeljima, naravno da nisam tih dana nosila običan kupaći, već tangice koje su mi savršeno oblikovale guzu. Počela sam se vrpoljiti, nameštati na krevetu, samo da bi me on bolje video. Primetila sam da svako malo baci pogled sa fudbala na mene i to me je još više ohrabrilo.

Nakon 5-6 minuta, pitao je nešto u fazonu, pa dobro Irena, šta ti je, što si se tako uzvrtila… Ma ništa, kao, nešto me boli vrat, loše sam spavala. Joj bože, i sad mi je neprijatno koliko sam bila providna 

-Pa dobro, hoćeš da te izmasiram?
-Ma daaaj, kao da ti znaš da masiraš…
-E mala, ne zezaj, stvarno ti mogu pomoći, veruj mi, imam zlatne ruke.
-Ajde… da vidimo i to čudo… Oketala sam priču na šalu, ali mislim da je i on video ŠTA ZAPRAVO ŽELIM. Ležala sam na stomaku, a on je prišao iznad mene i počeo lagano da me dodiruje po leđima. A zaista i nije lagao, stvarno je extra masirao. Skroz sam se opustila, on je počeo od vrata, pa se spustao niz leđe, pa malo sa strane, suptilno, gotovo slučajno ponekad pomazivši moje sise sa strane. Osećala sam neverovato uzbuđenje, a mislim da ni njemu nije bilo drugačije. Nisam ni primetila trenutak kada je prešao na guzu. Kružnim pokretima mesio mi je guzove, a ionako plitke tangice su još više ušle unutra.

-E Irena, dugo nisam sreo devojku sa tako glatkom i čistom kožom, kao svila…
-Pa hvala ti. Inače koristim kremu… i počeh nabrajati neke glupe kreme, čisto da skrenem temu sa onoga što sam znala da sledi.
-Jebote, kakvu guzu imaš, mogu zamisliti kako ti druge devojke zavide. Tada sam već počela osećati strašno uzbuđenje, i mislim da mi je već tada maca ovlažila. Znala sam da je to video i više se nisam mogla vaditi na druge priče, pa sam samo stiljivo rekla:
-Hvala.

On je postajao sve konkretniji. Masirao je unutrašnjost mojih butina i tada mi je već i telo počelo blago drhtati od želje. Pitao me je želim li da prekine. Ne! Prosto sam samu sebe iznenadila koliko sma glasno to rekla. On se sad počeo penjati uz unutrašnjost mojih butina i nežno je pomazio moju macu preko gaćica.

-Želiš li sad da prekinem?
-Ne. Ovaj put “ne” je bilo blaže, jer je već dolazilo kroz uzdah. Tada sam ga osetila iza sebe jer mi je poljubio vrat, pomerio kosu na stranu, nežno gricnuo uvo i šapnuo, IRENA, ŽELIM TE.

-Gagi, ne znam da li bih smela…
-Je l ti se svidelo ovo?
-Pa jeeeste ali…
-Je l ti se sviđam ja?
-Pa sviđaš mi se, mada…
-Mada šta?
-Pa ne znam, glupo mi je…
-Želiš li da me poljubiš?
-Gagi, ne znam stvarno
-Želiš li?
-Ja mo…

I tada me je tako strasno poljubio, nisam znala šta me je snašlo. Prepustila sam se, legao je pored mene, zagrlila sam ga i nisam mu puštala jezik iz svojih usana. Svo vreme dok smo se ljubili, njemu je jedna ruka bila među mojim nogama. Onda je smo ustali, prislonio me je uz zid i prišao s leđa. Čula sam da otkopčava pantalone, a ja sam namerno nameštala guzu oko njegovih prepona da je oseti. Onda mi je naglo strgao gornji deo bikinija i počeo žestoko da mi mesi sise, a usput mi je ljubio vrat s lađe. To me je nenormalno palilo, stenjala sam, dahtala… Tada sam konečno osetila i kitu. Još mi nije skinuo gaćice, samo ju je namestio među moje guzove i trljao o njih. Jasno sam osetila kako pulsira i osetila sam KOLIKA JE! Okrenula sam glavu i nežno mu se nasmešila a usput sam bacila pogled i na kurac. Ogroman, puno veći od Borisovog, bar 20-ak cm. To što me je samo mazio njime, dovodilo me je do ludila. Osećala sam da mi je maca skroz mokra, a on me je namerno držao u neizvesnosti. Malo sam mešala kukovima da ga što bolje osetim, na koži, a Gagija je to još više uzbudilo.

-Šta je kučkice, sad nisi stidljiva, a?
-Gagi, molim te, pojebi me, ne mogu višeeee!
-Aaaaa, tu smo, a, želiš čika Gagija, je li?
-Želim teee, molim teee, stavi mi gaaa!
-Uh mala, u očima sam ti video da voliš kitu, svih ovih dana si mi se nameštala, je li? Mmmmm, znam ja prljave male devojčice kao što si ti”
-Jesam, molim te, molim te…

I onda mi je naglo pomerio tangice na jednu stranu guze i namestio glavić na ulaz u pičkicu. Kada mi ga je nabio, mislim da me je čuo seo sprat. Onda je počeo. Još, i još, i još… jako odozdo, bukvalno imala sam osećej da me odiže se zemlje kako ga je nabijao. Bilo je prelepo, pičkica mi je bila skroz mokra i lako sam ga primala. Namestila sam svoj hrapavi sexy glasić i stenjala, pozivala ga da radi više, jače, jače, jače… Bila sam zaboravila na sve, i koliko je trajalo, i kad sam svršila, i koliko sam puta svršila – NEMAM POJMA. Posle nekog vremena me je uzeo, vratio na krevet i počeo da me jebe među sise. Posle pola minuta svršio mi je na sise, i proderao se tako jako, i tad sam bila sigurna da nas svi čuju.

Posle toga još jednom, ja ne njemu… pa posle toga još jednom, u tuš kabini, pa posle toga opet u krevetu… Bila sam toliko napaljena, radila sam sve što je želeo. Govorio mi je bezobrazne stvari, ali sve mi je prijatlo. Jednostavno, ono što sam radila s Borisom nema veze sa ovim sa Gagijem.

Gagi me je doslovno odvalio od kurca, jebao me u pičkicu, u usta, među sise, lizao me celu, lizao mi pičkicu, naveo me da svršavam onako kako nisam mislila da je uopšte moguće. Pokazao mi je šta je muškarac.

Tih dana smo nastavili da se viđamo. Dolazilo je do nenormalnih situacija, tipa da me tuca u separeau nekog noćnog kluba, u hotelskom bazenu, noću na plaži. Nisam se mogla suzdrati s njim, ponašala sam se kao najgora droljica.

Po povratku u Beograd, ponašala sam se kao da ništa nije bilo. Gagi se vratio u Novi Sad gde živi, i nastavili smo da održavamo kontakt. I dalje sam bila ludački naložena na njega. Nije mi smetalo ni kad mi je rekao da je razveden i da ima ćerku koja je prvi razred osnovne. Počeli smo se viđati tajno, i to i danas traje. Ja sam i dalje u vezi sa Borisom, i ne znam opisati taj osećaj, ja ga volim, sviđa mi se, volim njegovo društvo, zanimljiv je, ali jednostavno, nešto me tera da se i dalje viđam sa Gagijem.

On dolazi u Beograd 5-6 puta mesečno, ima garsonjeru u Zemunu u kojoj se viđamo i super nam je. Takođe, često izlazimo zajedno u Beogradu, uglavnom na splavove i slična mesta za koje sam sigurna da ne izlazi Boris i to naše društvo. S jedne strane ja sam odlična učenica, devojka u stabilnoj vezi i miljenica svojih roditelja, ali s druge strane, družim se sa drugaricama koje me pokrivaju dok idem da se krešem sa skoro 25 godina starijim muškarcem. Postoje situacije kad krenem u grad u farmerkama i košuljici, a kod Sandre u stanu se presvučem u tesnu crnu haljinicu sa dubokim dekolteom, “victoria’s secret” sexy najlonke i štiklice od 13cm… Mama je verovatno naslutila nešto jer je nedavno u prljavom vešu našla suknjicu umrljanu spermom koju mi je ona kupila samo dva dana ranije, i to u vreme kad je Boris bio u Rusiji na nekim časovima muzike, šta ja znam…

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Igre bez granica

S obzirom na to da sam bio dugo van zemlje i da sam obišao skoro pa celu Europu, povratak kući i nije se činila kao loša opcija. Naravno na svom putovanju sam se potrudio da

Gospodja Rada

Pozdrav, ja sam Marko i dolazim iz Indjije, imam 20 godina i fetis prema starijim zenama, sada cu vam ispricati kako su pocele da mi se svidjaju starije zene umesto devojaka mojih godina. Elem, imao

Za ovo ne sme niko da sazna

Moji roditelji bili su u najboljim godinama,otac47 a majka43,generacijski veoma slični sa kumovima,kum47, kuma 45 premda je izgledala kao da nema 30,bila je ko avion i često mi se vrzmala po glavi,znate već u kojim