Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Četvorka

Napokon sam dočekala taj dan seksa u četvereo, Mirko, ja , Željko i moja prijateljica Jelena. Mirko i Željko izvalili su se na kauč dok smo se Jelena i ja svlačile. Zatim smo kleknule pred njih i ja sam strastveno pušila Mirku a Jelena Željku. Dok je pušila Jelena se milovala po klitorisu i stenjala. Nismo im dopustile da svrše.

Ja sam zajahala Mirka a Jelena Željka. Za razliku od mene Jelena se odmah počela nabijati svom žestinom a ja sam polako se dizala i spuštala. Ona je več počela svršavati dok sam ja uživala u lepoti, prijatnosti i toplini. Mirko nije ispuštao moje bradavice. “Aaahhhhh…ohhhh…koja divota”uzdisala sam blaženo i tiho, a Jelena se opet grčila u orgazmu.Ubrzo je i mene ulovilo. Počela sam se tresti i jecati. Svršila sam i glavom klonula na Mirkovo rame a on je još stajao u meni ukrućen i tvrd.

Stiskala sam ga što sam više mogla. Mirko mi je počeo trljati klitoris a ja sam se nastavila žestoko nabijati na njega. Opet sam svršila tako brzo. Mirko je ustao i podigao me držeči me za guzove i još uviek nasađenu na njegov kurac. Polegao me na rub kreveta i raširio moje noge. On je staja i neko vreme me tako tucao. Ja sam milovala klitoris i bila sva u bunilu. Otvorila sam oči da vidim što ono dvoje rade. Oni su stajali… Jelenina noga je bila podignuta a Željko ju je rasturao. Mogla sam videti kako joj ulazi ceo i izlazi sav sluzav i mokar. Prvo je Mirko svršio a nakon njega Željko. Jelena je još uviek bila u transu, grlila ga je i ljubila i govorila da je najbolji jebač na svietu. Na to se Mirko napalio i razljutio. “e sad ćeš videti.” rekao je ljuto.

Zgrabio je za kosu i počeo mahnito ljubiti vrat i sise grickajući joj bradavice. Prstima je rovario po njenoj pizdi. Sagnuo ju je preko kauča i nabio joj ga od iza svom silinom. Aj kako ju je samo nabijao.Jelena je stenjala i tresla se. Očigledno je uživala. Ja sam raširila noge i dozivala Željka. Prvo me je lizao i doveo do ludila. “Željko…juuuuuuj…uhhhh…daaaaaj mi ga….želim te…”molila sam ga jecajući. Nije me dugo mučio. Nagnuo se nad mene i oslonio, pa mi ga celog sjurio u pičkicu koja je jedva dočekala. Bila je presretna i ona i ja. Čula sam Jelenu kako vrišti”Oh Mirkec!! To!To! Tooooooo!” Kada se smirila rekla mu je da je izvrstan jebač.

Pridružili su se nama. Ja sam ležala na leđima i mešala a Mirko mi je svoj opušteni kurac nabio u usta. Počela sam ga sisati, pušiti i lizati. Jelena je za to vreme nežno gladila moje bradavice. Sva u transu i grču nekoliko puta sam svršila. Željko je savršen jebač, pali i žari. Ovo je zaista bilo neizdrživo. Jedan kurac u ustima drugi u vreloj pički i nežno milovanje mojih osetljivih bradavice. Počela sam plakati od sreće i zadovoljstva. Željko je svršio i razlio mi spermu po stomaku a Mirko po licu. Jelena je sve to polizala s mene.
Nastrana situacija ali jako uzbudljiva!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jebanje komšinice

Od kada sam poceo da drkam kurac zamisljam svoju komsinicu. Ja sada imam 25 god, a ona 36. Ona je udata zena, reklo bi se srecno, ali oduvek zeljna dobrog kurca.Udala se mlada i verovatno

Za ovo ne sme niko da sazna

Moji roditelji bili su u najboljim godinama,otac47 a majka43,generacijski veoma slični sa kumovima,kum47, kuma 45 premda je izgledala kao da nema 30,bila je ko avion i često mi se vrzmala po glavi,znate već u kojim

Izvanredna prostitutka

Као prostituka – pripravnik sletela sam na frankfurtski aerodrom . Dočekao me sjajni gospodin X., čovek od poverenja i moj značajni klijent, privatno, ali i u poslu. Trebalo je da me uključi u prostituciju u