Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Četvorka

Napokon sam dočekala taj dan seksa u četvereo, Mirko, ja , Željko i moja prijateljica Jelena. Mirko i Željko izvalili su se na kauč dok smo se Jelena i ja svlačile. Zatim smo kleknule pred njih i ja sam strastveno pušila Mirku a Jelena Željku. Dok je pušila Jelena se milovala po klitorisu i stenjala. Nismo im dopustile da svrše.

Ja sam zajahala Mirka a Jelena Željka. Za razliku od mene Jelena se odmah počela nabijati svom žestinom a ja sam polako se dizala i spuštala. Ona je več počela svršavati dok sam ja uživala u lepoti, prijatnosti i toplini. Mirko nije ispuštao moje bradavice. “Aaahhhhh…ohhhh…koja divota”uzdisala sam blaženo i tiho, a Jelena se opet grčila u orgazmu.Ubrzo je i mene ulovilo. Počela sam se tresti i jecati. Svršila sam i glavom klonula na Mirkovo rame a on je još stajao u meni ukrućen i tvrd.

Stiskala sam ga što sam više mogla. Mirko mi je počeo trljati klitoris a ja sam se nastavila žestoko nabijati na njega. Opet sam svršila tako brzo. Mirko je ustao i podigao me držeči me za guzove i još uviek nasađenu na njegov kurac. Polegao me na rub kreveta i raširio moje noge. On je staja i neko vreme me tako tucao. Ja sam milovala klitoris i bila sva u bunilu. Otvorila sam oči da vidim što ono dvoje rade. Oni su stajali… Jelenina noga je bila podignuta a Željko ju je rasturao. Mogla sam videti kako joj ulazi ceo i izlazi sav sluzav i mokar. Prvo je Mirko svršio a nakon njega Željko. Jelena je još uviek bila u transu, grlila ga je i ljubila i govorila da je najbolji jebač na svietu. Na to se Mirko napalio i razljutio. “e sad ćeš videti.” rekao je ljuto.

Zgrabio je za kosu i počeo mahnito ljubiti vrat i sise grickajući joj bradavice. Prstima je rovario po njenoj pizdi. Sagnuo ju je preko kauča i nabio joj ga od iza svom silinom. Aj kako ju je samo nabijao.Jelena je stenjala i tresla se. Očigledno je uživala. Ja sam raširila noge i dozivala Željka. Prvo me je lizao i doveo do ludila. “Željko…juuuuuuj…uhhhh…daaaaaj mi ga….želim te…”molila sam ga jecajući. Nije me dugo mučio. Nagnuo se nad mene i oslonio, pa mi ga celog sjurio u pičkicu koja je jedva dočekala. Bila je presretna i ona i ja. Čula sam Jelenu kako vrišti”Oh Mirkec!! To!To! Tooooooo!” Kada se smirila rekla mu je da je izvrstan jebač.

Pridružili su se nama. Ja sam ležala na leđima i mešala a Mirko mi je svoj opušteni kurac nabio u usta. Počela sam ga sisati, pušiti i lizati. Jelena je za to vreme nežno gladila moje bradavice. Sva u transu i grču nekoliko puta sam svršila. Željko je savršen jebač, pali i žari. Ovo je zaista bilo neizdrživo. Jedan kurac u ustima drugi u vreloj pički i nežno milovanje mojih osetljivih bradavice. Počela sam plakati od sreće i zadovoljstva. Željko je svršio i razlio mi spermu po stomaku a Mirko po licu. Jelena je sve to polizala s mene.
Nastrana situacija ali jako uzbudljiva!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Maksimalno direktan i perverzan

Iako sam razvalio Borku, imao sam osećaj da nisam dovoljno uživao i zaista sam želeo još. I to što pre. Sudeći po porukama, koje su krenule da stižu sve više i više, tako je bilo

Napaljena kuja

Ljudi misle da je lepo imati veliki. Ja ga imam i moram vam reći da i nisam baš nešto preterano srećan. Mnoge cure su me napadale ali kada bi videle moju zmiju među nogama bežale

Uživam kada sam drolja

Imam 27 godina, visoka 175cm, plavu, dugu ravnu kosu-periku, zgodne noge i veliko sočno dupe-tako mi bar kažu ;). Ovo ko sam i šta sam traje otprilike nekih 10-ak godina, jer jednostavno to sam ja