Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ćerkina drugarica

Gledala me je onim njenim velikim, crnim očima, široko raširenim. Beonjače su joj sijale, kao farovi. Prosto su me gutale i usisavale. Široko se osmehivala i pokazivala svoje bele, mlade, gotovo mlečne zube.

Mislila je, verujem, da zrači seksepilom i da me neodoljivo privlači. Nije se trudila da govorom tela pokaže i svoju želju. Nemarno sam je pozvao da uđe u kola, okrećući se od nje i sedajući u svoje sedište.

– Hajde, upadaj, odbaciću te do roditelja. Kasno je, moram da požurim i spremim se za onu večeru.

Uskočila je na suvozačevo sedište i dalje me obasjavajući onim prodornim pogledom. Kao da je htela da me usisa, ponovo sam pomislio, dok sam okretao ključ i pokretao auto.

– Zar Vam se zaista nimalo ne sviđam, odjednom je smogla snage da progovori o temi koja je očigledno opsedala ovih dana koje je provodila u mojoj neposrednoj blizini.
– O, da, veoma mi se sviđaš, ali ne na taj način o kome ti verovatno misliš, rekao sam smejući se i gledajući samo u put ispred nas.

Nemirno se nameštala u sedištu, pokušavala da prebaci nogu preko noge, da me izazove. Tiho sam se smejuljio, u sebi bio nekako zadovoljan što još uvek delujem i na tako mlade devojke kao pravi muškarac.

– Veži se, rekao sam kratko.

Mogao sam da osetim kako je pogodilo to, očinsko, od čega je želela da pobegne po svaku cenu. Vređalo ju je što i dalje o njoj mislim kao o devojčici, iako je već nekoliko meseci punoletna.

– Nemam nameru da se vezujem, ljutito je odvratila i besno mi okrenula leđa.
– Onda je nemam nameru da te vozim, rekao sam, skrećući naglo na mali ispust, dok su bočni točkovi škripali preko šljunka, a auto poskakivao preko ivičnjaka.

Kad sam potpuno stao, odvezao sam svoj pojas, pružio ruku preko nje i otvorio joj vrata:

– Izvoli, gospođice Punoletna, pa nastavi pešice, glumio sam ljutnju, iako mi je njen bes bio veoma simpatičan.

Zgrabila je moju ruku obema rukama, pa mi, neočekivano, privukla šaku na svoje grudi.

– Zar Vam se zaista, ZAISTA ne sviđa, gotovo kroz plač je ponovila.

Imala je velike, lepe i, naravno, veoma čvrste grudi. Verovatno još uvek samo ovlaš doticane od smotanih i neupućenih ljubavnika.

Otrgnuo sam ruku malo snažnije nego što sam želeo, jer je taj dodir proizveo momentalnu erekciju. Dobro, možda ne baš najsnažniju u životu, ali ipak erekciju, koja me je iznenadila. Blago rumenilo me je obuzelo, kao da sam klinac.

Njen ženski instiknt je to odmah uočio.

– Znala sam, gotovo je podvrisnula od sreće i spustila ruku među moje noge.

Kad me je obuhvatila čitavom šakom, preko pantalona, erekcija se dovršila. Bio sam čvrst iako to nisam želeo.

Najnežnije što sam mogao, pokušao sam da sklonim njenu ruku, ali nastala je kratkotrajna bitka oko mog penisa. Grčevito je pokušavala, obema rukama, da me zadrži, a ja da je sklonim. Toplota koju je isijavala kroz dlanove me je palila, i mislim da je bila svesna toga.

– Nisam nevina, ne morate da se bojite, nastavila je svoju bitku, ne popuštajući. Dajte da Vam barem popušim.

Na to sam se potpuno oduzeo. Spustio sam ruke i doustio da me obuhvati obema rukama. Prodorno me je gledala, činilo mi se bez treptanja. Lagano me je stiskala i otpuštala taj topli stisak.

Kad je jednom rukom otvorila šlic, počela je da me obuzima panika. Šta ja to radim? I kako da joj se oduprem?

Pomislio sam da se izvičem, zalepim joj šamar i izbacim iz kola. A iz jaja mi je isijavala sveopšta lagodnost, koja je osvajala i umrtvljavala čitavo telo.

Već je prodrla rukom u gaćice i kad me je obuhvatila preko gole kože, to je sasvim slomilo moj otpor. Verovatno sam želeo da budem pobeđen, baš na ovakav način. Iskoristila je moju slabost. Žena u njoj, odnosila je važnu pobedu, važnu za njenu budućnost, samopouzdanje i seksepilnost.

Izvukla me je iz gaćica, dočekala obema rukama i, ne govoreći dalje, spustila glavu u moje krilo. Kad me je usisala, gotovo da mi je oduzela dah. Nisam mogao da verujem da mi se to događa – kao da sam klinac, kroz poluspuštene trepavice sam posmatrao njen potiljak, sa gomilom kose, rasute na sve strane, kako se pomera gore, dole.

– Nemoj, nemoj, molim te, nesigurno sam pokušao, ali nije se obazirala.

Ili me uopšte nije ni čula.

Spustio sam ruke na njenu glavu, lagano joj mrsio kosu, koja je bila rasuta po celom mom krilu. Nisam se obazirao na to što stojimo gotovo na putu, da pored nas prolaze automobili i lako mogu da nas vide. Ni na to da ne znam šta ću uraditi kad me dovede do orgazma, koji se nezaustavljivo bližio, iako u njenim pokretima nije bilo one rutine, koja se stiče iskustvom.

Potpuno bez reči, zavalio sam se u sedište, namestio najudobnije što sam mogao i prepustio joj se.

Kad sam bio blizu, pokušao sam da je povučem i smaknem sa uda koji je pulsirao, ali nije dopustila. Čvrsto me je stegnula usnama.

– Znam, znam, nekako je promumlala, stežući me oko glavića. Ne brinite, sve ću ja to…

Njene reči su se izgubile u silovitoj ejakulaciji. Krenuo sam da joj punim usta, čvrsto joj obuhvatajući glavu obema rukama. Na trenutak je izgledalo da se zagrcnula, a onda je nastavila da me sisa i isisava, dovodeći me do ludila.

Činilo mi se da toliko sperme nisam izbacio odjednom već godinama. I pomalo me je bilo i sramota, kao da sam klinac, mislio sam sve vreme.

Polako sam se smirio u njenim ustima, polizala je svaku kap, pa je podigla glavu, značajno me pogledala i smestila nazad u gaće. Nespretno je pokušala i da mi zakopča šlic.

– Ukusan je, baš mi se sviđa, obliznula se, gledajući me dečjim pogledom.

Zatim se ispružila preko mog sedišta, snažno zagrlila obema rukama i spustila usne na moje. Čim sam otvorio usta na poljubac, prodrla je jezikom.

Njene grudi na mojima, butine na krilu i taj poljubac, trajali su svega nekoliko sekundi, ali su ostavili mnogo dugotrajniji trag.

– Požurite, rekla je, odmičući se, zadovoljna, moji će se zabrinuti.

Brzo sam sredio pantalone i pokrenuo auto, ne gledajući je, obuzet stidom.

Bučno, ističući taj gest, škljocnula je pojasom, vezujući se.

– Sad mogu i da se vežem…

*

Bilo mi je jasno da se neće završiti na tome. Verujem da je sve vreme vrebala priliku da ostanemo nasamo, ali nisam joj pomagao. Trudio sam se upravo suprotno, nadajući se da će se sve završiti na onoj epizodi. Prodorno i značajno me je pogledavala u svim situacijama u kojima smo bili u grupi, ali nisam se obazirao.

Izbegavao sam njen pogled.

Kad se ponudila da mi pomogne da obavim tu nabavku, panično sam pokušao da je izbegnem, ali bila je toliko uporna da bi bilo sumnjivo da sam i dalje insistirao da ostane.

Čim smo ušli u auto, počeo sam sa pridikom. Oštro sam pokušao da joj skrenem pažnju na okolnosti, pre svega na starosnu razliku. Nije me slušala. Čim smo se odmakli na bezbedno rastojanje, položila je obe ruke u moje krilo.

– Ne, ne i ne, viknuo sam, odgurujući je.
– Ali, zašto, kad Vam se sviđam? I pokazala sam da nisam mala beba. Zar Vam nije bilo lepo sa mnom?
– Nije to pitanje, govorio sam gušajući se s njom. Nisam ja za tebe. Nađi sebi nekog mlađeg, nekog svog vršnjaka.
– Ma, koji će mi oni? Oni nemaju pojma. Ne želim da ih učim, neka nađu neku babu da ih nauči. Ja volim samo starije, ozbiljne muškarce, kao što ste Vi.

Već je uspela da mi jednom rukom obuhvati jaja, istina preko pantalona, ali drugom je već opasno pretila da će otvoriti i šlic.

Vozio sam veoma lagano, plašeći se da ne izazovem nezgodu. Pored puta nije bilo zgodnog mesta da stanem i obračunam se s njom. Ona se nije obazirala ni na vožnju, ni na put. Uspevala je da osvoji teritoriju koju je želela. Otvorila mi je šlic.

Tad sam sasvim odustao. Začas je obema rukama bila među mojim nogama. Držeći me jednom rukom za jaja, nagnula se i usisala me. Dok sam polako rastao u njenim ustima, drugom rukom je raskopčavala dugmad na svojoj košulji. Pustila je da joj sise ispadnu i pružio sam ruku prema njoj.

Kad sam je obuhvatio, stresli smo se oboje od tog dodira. Velika, čvrsta dojka, koju nisam mogao celu da obuhvatim, sa izraženom bradavicom. Mesio sam je, pa premestio ruku na drugu.

Stenjala je, ne ispuštajući me iz usta.

Već je svlačila i gaćice. Gledao sam put, proveravajući gde bih mogao da skrenem i zaustavim auto. Konačno se pojavio zemljani, bočni puteljak, koji je vodio prema nekoliko stabala, pedesetak metara udaljenih od glavnog puta.

Skrenuo sam, ona me nije ispustila iz usta sve dok se nismo zaustavili u tom, teško je reći šumarku.

Čim sam stao, podigla je glavu iz mog krila i zakoračila iz gaćica, prebacila jednu nogu preko mene, zagrlila me obema rukama i počela da ljubi. Svukao sam pantalone i gaćice do članaka i, pošto me je već zajahala, samo se spustila na moj čvrsti ud.

Namestio sam ga na njen otvor, bila je neočekivano vlažna, i očekivano tesna. Polako sam klizio u nju, pomagala je pokretima gore i dole. Kad me je celog smestila u sebe, opustila se u mom krilu i počela sa kružnim pokretima, koje ni jedna žena ne mora da uči.

Mešala je oko mog kurca, čvrsto me grleći i ljubeći. Dohvatio sam je za guzove i navlačio na sebe, isticao njene pokrete karlicom. Ali još i više od toga, palile su me njene sise, stisnute uz moje grudi.

Stezao sam joj guzu, povlačio dlanove po butinama. Reagovala je na svaki moj pokret stenjanjem i odobravanjem, ne vadeći jezik iz mojih usta.

Zastala je samo za čas, dirljivo me obaveštavajući da mogu slobodno da svršim u nju, jer je ugradila spiralu onog dana kad je postala punoletna.

Izvukao sam se od njenog čvrstog zagrljaja i ljubio joj vrat, grizao bradu, naginjao da bih dohvatio bradavice, koje su poskakivale na mom jeziku.

Lagano je počela da se trese kad sam jednu usisao duboko, uvlačeći u sebe i meso oko nje. Zatim jače, kad sam ubrzao njeno kruženje oko kurca.
Izvila je glavu unazad, šibajući me kosom po butinama.

– To, to, to, ponavljala je.

Odjednom je počela da se nekontrolisano trese. Svršavala je u grčevima, ubrzavajući do ludila pokrete karlicom, nabijajujći se najdublje dokle sam mogao da doprem.

Više nisam mogao da je obuzdam, niti da zaustavim sopstveni orgazam. Propeo sam se, nabio još taj dragoceni milimetar i počeo da se izlivam, glasno uzvikujući.

A, tad je, još uvek u grču orgazma, počela da se smeje. Ne prestajući da meša kukovima, i dalje svršavajući, smejala se sve glasnije, sve zadovoljnije i glasnije.
To je i moj orgazam produžilo, podižući me iznad svih očekivanja.

Spustila se naglo, opuštajući sve mišiće, u moj zagrljaj. Ošinula me je kosom, padajući mi na rame. Još uvek u njoj, opuštao sam i sam, grleći je i milujući po glavi i leđima…

*

Znao sam da je mogu držati pod kontrolom samo tako što ću glumiti ravnodušnost i izbegavajući većinu njenih poziva da ostanemo nasamo. Uostalom, bojao sam se, iako sam to želeo više nego išta. Stvari su odmakle daleko, otele se kontroli i nisam mogao da predvidim kako će se sve ovo završiti.

Ipak, nisam mogao da se uzdržavam i sačekao sam zgodnu priliku, četiri dana kasnije. Ljutila se na mene dok sam je vozio, sa unapred smišljenim planom, ali čim me je uzela u ruke, pa usisala, sve njene primedbe su nestale.

Vozio sam je u hotel, nadajući se da ćemo nezapaženo proći do sobe. Plan je bio da se prijavim samo ja, a da se ona provuče pored recepcije. Objašnjavao sam joj, dok me je, sve vreme, držala u ustima. Klimala je glavom, a ja sam je milovao.

Operacija je obavljena perfektno i već smo bili u sobi. Sami. Gladni jedno drugog, spremni da se bacimo jedno na drugo.

Svukla me je začas, pažljivo zagledala, odmeravala, klimajući glavom i ponavljajući – znala sam, znala sam. Odobravajući me je zagrlila onako golog. Ljubio sam je u kosu i milovao po leđima.

Gurnula me je na leđa, zatim se svukla pred mojim zadivljenim pogledom. Bila je srećna, shvatila je koliko mi se sviđa. A bila je zaista predivna. Mlado, čvrsto, zategnuto telo. One krupne sise i prelepa guza.

Okrenula se oko sebe, pokazujući se i smejući.

– Spremna sam za tebe. Svuda, ali baš SVUDA, naglašavajući je rekla.

Verovatno nisam bio svestan značenja te reči, dok smo vodili ljubav prvi put. Podala mi se strasno. Okretao sam je, nameštao i ulazio sa svih strana. Bio mi je čvrst kao nikad, dok sam se zabijao ležeći na njoj, podižući joj noge, šireći ih, postavljajući je četvoronoške i s boka. Mesio joj sise, sisao bradavice i ušne školjke.

Ljubio je. Više nego što sam ijednu ženu, ikada ljubio.

Svršila je jednom, nedugo zatim još jednom, sa mnom, smejući se, kao ono u kolima. Podizao me je taj smeh, zadovoljan i srećan, više nego sopstveni orgazam. To što sam joj pružio zadovoljstvo, učinio od nje ženu, zadovoljnu i srećnu, ispunjavalo me je.

Posle smo ležali zagrljeni. Otvorio sam šampanjac, koji sam naručio preko room-service-a, ona je popila samo malo. Pijuckao sam držeći je u naručju, milujući joj grudi.
Njene su ruke sve vreme bile među mojim nogama.

Pričali smo gluposti, ni ne sećam se. Smejali se i ljubili.

Onda mi ga je ponovo podigla.

Onda ga je uzela u usta i sisala i sisala.

Onda me je ispustila, namestila se četvoronoške.

Onda me je pozvala – uzmi me, tvoja sam.

Onda sam joj prišao otpozadi i namestio ga na ulaz u njenu divnu, slatku, uzanu picu.

Onda me je ona dohvatila rukom, guraćuji je između svojih nogu.

Onda ga je pomerila na manji otvor, na svoju guzu.

Onda je rekla, tu me sada uzmi.

Onda sam se ja totalno izgubio i izbezumio.

Onda ga je ona rukom lagano gurnula u sebe.

Onda sam shvatio da će moći da ga primi. Da je sasvim spremna. Tek sam tad shvatio značenje njene rečenice.

Onda sam je guzio i guzio.

Onda je ona stenjala, ali nije poklekla, sve vreme me je primala duboko.

Onda sam ja svršio, ne vadeći ga, a ona se smejala, i smejala, iako sama nije svršila.

Onda sam se svalio pored nje, ona u moj zagrljaj.

Onda mi je objasnila da je čitala knjigu o devojci O i kako je vibratoriom „razradila“ guzu, da bi bila spremna da me primi gde god poželim.

Onda sam shvatio da je volim toliko da nisam smeo ni sebi da priznam…

A, onda je započeo period ludačkog, svemirskog seksa. Viđali smo se svakog dana, na njenu inicijativu sam pronašao stan i iznajmio ga samo za nas. Našao sam i diskretnu ženu koja ga je održavala i čistila.

Jurili smo u u taj stan u razne delove dana i bacali se jedno na drugo. Nikad joj nije bilo dosta i mogla je da me rastrgne, ali je uvek izlazila zadovoljna i pozivala me da se što pre vidimo ponovo. Odgovarao sam na njene pozive ustrpetao, zaljubljen i lud.

Posle mesec dana više uopšte nisam razmišljao o tome da treba da se krijem, nije me pekla savest. Pod mojoj rukom se preobrazila u pravu, fenomenalnu ženu, koja je skretala pažnju na sebe, gde god da se pojavi. Bio sam presrećan što sam joj priuštio tu transformaciju.

Nije dopuštala da ogreznemo u rutinu, istraživala je i terala me da se i sam trudim i više nego što sam se nadao. Naša jedina tema je bio seks, i samo seks. Mogla je o tome da priča sve vreme.

Primala me je na sve načine, u sve otvore, uvek spremna. Za mene. Bio sam uvek spreman za nju. Velik i čvrst.

Prolazili su meseci, proleteli su u mom životu meseci opsednutosti, u kojima nisam umeo da pogledam i u šta drugo, osim u nju. Da razmišljam i čemu, i o kome drugo.

Čak i vikendom, viđali smo se stalno. Svakodnevno. Slala mi je lascivne poruke, pričala mi kako onaniše dok me čeka, i noću kad je sama. Kupio sam joj nove igračke, da joj olakšam. Njen seksualni apetit je morao da se zadovolji.

Trudio sam se i dobijao neponovljvo i nedohvatljivo.

*

I, šta se desilo na kraju? Šta bi moglo da se desi?

Kako je počelo, ovo naše se isto tako naglo i završilo.

Kao i obično, našli smo se u onom stanu. Jebao sam je, oboje smo uživali.

Onda me je ona obavestila da se malo umorila i da joj dosta ovog. Da mora dalje.

Shvatio sam.

Iako mi se srce cepalo, a telo raspadalo, pustio sam je da ode dalje, drugim muškarcima.

U život.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jesi ovo želela kučko?

Dugo sam mastao o tome da jebem svoju zenu u trojku sa jos jednim tipom.Zena mi je dosta dobro izgledala,mozda je bila malo niza ali je imala dobre sise jos bolju guzu ali sto je

Silovanje

Već par godina me naprosto progone razni snovi i maštarije.  Sve to do skoro je bilo samo u mojoj glavi.  Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi. Ipak, pre skoro mesec dana priznala

Jel to beba gladna pa zeli cicu da sisa

Posle onog ludog sexsa u kulima zazeleo sam se vrele akcije s policajkom opet,bila je to subota popodne leskario kuci i razmisljao o njoj pa reko cek da je pozovem,okrenuo sam broj i i za