Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ćerka i tata

Tata: “Ma ubiću ga! Samo da ga se moje ruke dočepaju!” – nervozno je šetao po dnevnoj sobi držeći čašu viskija u ruci. – “On će moju ćerkicu, moju jedinicu… da ona jadnica iz sobe ne sme izaći…” – glasno je mrmljao u besnom stanju.

Ćerka: “Nemoj tata molim te. Smiri se. Nisam ti ni trebala reći, znala sam da ćeš ovako reagovati.” –došla je samo do vrata dnevne sobe i uplašeno govorila ocu.

Tata: “A kako to treba da reagujem? Kako, reci mi! Danima me izbegavaš, ne izlaziš iz sobe… fakultet si potpuno zapostavila, ne viđaš drugarice, prijatelje. Bojiš se sopstvene senke i onda mi kažeš da se smirim? Pa pogledaj kako reaguješ na prisustvo sopstvenog oca.” – krenuo je rukama ka njoj da je zagrli ali ona se odmah par koraka udaljila.

Skupila se i izgledala je tada mnogo manja i niža nego što je zaista i bila.

Iako sitnije građe nikada se do tada nije ustručavala da pokaže svoje vitko, mladoliko telo. Bila je uvek nasmejana i vedra sa svojom dugom smeđom kosicom, sitnim usnama i nosićem. Oči braonkaste a pogled umiljat i iskren. Grudi malene i čvrste je ponosno nosila kao i isturenu oblu guzu i zategnute noge.

Ali već danima nije pokazivala ni deo tog svog vedrog duha i veselog karaktera. Sve se to promenilo kada se pre desetak dana vratila sa kampovanja gde je bila sa dečkom i prijateljima.

Doživela je ozbiljnu traumu koja ju je promenila i to naravno njenom tati nije promaklo. Bio je svestan da se nešto desilo ali nije mogao ni da nasluti da je u pitanju bilo nešto toliko ozbiljno.

Ćerka: “Bio je pijan tata, kaje se.

Ne želim više nikada da ga vidim ali stalno mi šalje poruke i izvanjava se za sve. Nemoj da mu naudiš, nije vredno toga.” – pokušavala je da smiri oca.

Tata: “Uhhh…” – duboko je udahnuo i ispio čašu. – “Dobro… smiriću se. Ali ćero ne možeš ovako da živiš. Mlada si, pametna si, ne možeš samo da se zatvoriš u sobu i da se kriješ od sveta. Moramo nešto da preduzmemo povodom toga. Moraš ponovo da budeš svoja.”

Ćerka: “Ne brini tata, proći će me ovo stanje uplašenosti. Samo trebam malo vremena i to je sve.” – govorila je mada ni sama nije verovala u svoje reči.

Tata: “Ne. Mislim da ti treba stručna pomoć.” – uzeo je telefon i počeo nešto da kucka u njega dok je drugom rukom sipao sebi još jednu čašu viskija.

Ćerka: “Koga zoveš? Dobro sam ja, obećavam. Biću dobro.”

Tata: “Znam da hoćeš ali ako ne želiš da prebijem onog tvog mamlaza onda ćeš mi učiniti ovo. Jedan razgovor ti je potreban, razgovor gde ćeš se malo otvoriti i opustiti i tek tada ćeš biti bolje. Veruj mi, znam šta pričam. Da nije bilo tvoje tetke nakon mamine smrti, ne znam kako bi sve to sam preprodio.”

Gledala je u zabrinutog oca.

Verovala mu je znajući da je zaista bio na “mračnom mestu” nakon iznenadne majčine smrti nekoliko godina ranije. Sedeo je mesecima u svojoj fotelji i pio, pateći za njom. Tek kada je njegova rođena sestra, koja je bila priznati klinički psiholog, odlučila da se pozabavi njime, tek tada je počeo da ozdravlja i da se vraća u svoje normalno stanje.

To stanje je bilo apsolutna posvećenost poslu i naravno svojoj ćerkici. Pružio joj je sve i bio je pažljiv i brižan roditelj. Nešto viši od nje, on je bio mršaviji čovek prosede kratke kose i sivih brkova.

Teški fizički poslovi tokom života su ga učinili da izgleda nešto starije od svojih četrdeset godina, ali je ipak u licu zadržao tu svoju vedrinu. Njegov pogled je uvek bio smiren i staložen. Ulivao je sigurnost i zračio je pozitivom.

Tata: “Sejo, jel si slobodna? Oduzeću ti samo par minuta.” – pričao je na telefon.

Tetka: “Zdravo bato. Danas sam uzela slobodan dan tako da sam kući. Reci?”

Tata: “Slušaj, znam da si prebukirana i zauzeta na poslu ali morali bi da te posetimo. Treba da razgovaramo sa tobom.”

Tetka: “Da razgovaramo? Misliš na stručni ili porodični razgovor?”

Tata: “Pa… desilo se nešto i treba nam tvoja pomoć.”

Tetka: “Brate zvučiš mi pomalo uplašeno. Jel je sve u redu? Dođite odmah ujutru u 7 časova, premestiću pacijente za kasnije.”

Tata: “Hvala sejo. Doći ćemo izjutra. Nemoj ništa ti da se brineš, sve ćemo ti objasniti sutra. Nemamo kome drugome da se obratimo i još jednom ti hvala što si tu za nas.”

Tetka: “Bože, pa naravno da sam tu za svoju porodicu. Sigurna sam da šta god da je u pitanju da ćemo zajedno to sve rešiti. Daj mi još da pozdrav moju bratanicu.” – pružio je ćerki slušalicu ali je odmahivala glavom jer nije želela da priča.

Tata: “Pozdravlja te ali nije sada u mogućnosti da priča. Ljubim te sejo i vidimo se sutra.” – ispio je čašu do dna.

Ćerka: “Jesi siguran da je ovo dobra ideja tata? Možda je bolje da prosto sačekam da sve prođe samo od sebe.”

Tata: “Ne boj se ćero, tetka zna znanje. Pomoći će ti, saslušaće te i sigurno ćeš sve mnogo brže prebroditi uz njenu pomoć. Ajde sada, dozvoli mi da te zagrlim, da te poljubim.” – tužno joj je pružio svoje ruke.

Prišla je ali se par metara pred ocem ponovo uplašila i povukla.

Ćerka: “Izvini tata, nisam spremna. Volim te, znaš to…” – udaljila se i vratila u svoju sobu.

Tata: “Ćero, jesi spremna? Trebali bi da krenemo polako.” – kucao joj je na vrata sledeće jutro.

Ćerka: “Tata, čekaj me u kolima, stižem za minut.” – vikala je iza zatvorenih vrata.

Sedeći u kolima gledao ju je kako izlazi iz stana. Bila je obučena u sportsku trenerku i stidljivo je i sporo koračala ka automobilu. Ušla je unutra, sela, vezala pojas i čekala da krenu.

Tata: “Jesi dobro?” – upalio je auto i polako dodavao gas.

Ćerka: “Jesam. Samo…”

Tata: “Reci dušo. Sve što te muči meni možeš da kažeš.”

Ćerka: “Hoćeš biti sa mnom tokom razgovora?”

Tata: “Ako ne želiš da budem ja ću…” – prekinula ga je.

Ćerka: “Ne. Ja želim da budeš. Sigurnija sam kada si ti tu.” – na trenutak mu se osmehnula.

Tata: “Drago mi je da se tako osećaš. Biću tu uz tebe, ne brini.”

Nakon što su ušli u veliku belu zgradu gde je tetka imala svoju kancelariju, krenuli su stepenicama na treći sprat jer se ćerkica nije osećala ugodno u malom liftu. Došli su do tetkine sobe i pokucali na vrata.

Tetka: “Slobodno.” – viknula je i ušli su unutra.

Tetka je stajala na sred malene kancelarije koja je zapravo bila i neka vrsta ordinacije gde je obavljala razgovore sa svojim pacijentima.

Na zidu su bile okačene razne diplome i nagrade koje je dobijala tokom svoje karijere, kao i slike njene familije. Zbog specifičnosti posla i malo slobodnog vremena nikada se nije udavala.

Bila je 5 godina mlađa od brata a na sam pogled je ulivala veliku sigurnost i njeno prisustvo je osobu sa kojom bi razgovarala uvek opuštalo i smirivalo.

Bila je žena srednje visine i krupnije građe, mladolikog lica i kovrdžave, duge tamno crvene kose. Bila je obučena u svoju “radnu” odeću koja se sastojala od bele košulje, kratkog tamnog sakoića, duže ali uže suknje, crnih najlon čarapa i crnih štikli na nogama.

Njene obline su bile veoma izražene – grudi velike i oble a guza velika i mesnata.

Stamena žena koja je pored sigurnosti zračila i seksipilom i ženstvenošću.

Tetka: “Pa gde je moja bratanica lepotica.” – prišla je da je zagrli ali se ova udaljila i sakrila iza tate.

Tata: “Sejo, sada vidiš koliko brinem zbog nje. Plaši se svakog kontakta. Ajde ćero, ajde da sednemo tu na kauč.” – polako su se smestili na veliki kožni kauč.

Tetka: “Hmm, ovo je ozbiljno. Ovakvu reakciju često viđam kod svojih pacijenata koji pretrpe neki vid fizičkog zlostavljanja. Smestite se fino a ti mi dušo ispričaj šta te je tako uplašilo.” – povukla je stolicu i sela je par metara ispred njih.

Prekrstila je noge i počela da zapisuje nešto u svoju crnu svesku sa debelim koricama.

Ćerka: “Tetka, jel je ovo sve… mislim anonimno?”

Tetka: “Naravno srećo, sve je između nas. Verovatno želiš da tata bude tu?”

Ćerka: “Želim…” – kratko i brzo je odgovorila.

Tetka: “Da, pretpostavila sam. Ajde sada… podseti me samo, dakle rođendan ti beše 02.01. i napunila si 19 godina, jel tako beše?”

Ćerka: “Tako je.”

Tetka: “Bože kako vreme leti, kao da je bilo juče kada si trčkarala u svojim pelenama ovde po ordinaciji. Sećaš se braco?”

Tata: “Hahaha… da da, davno beše a kao da je bilo juče. A vidi je sada – prelepa devojka. I nju da neko pokuša da…” – odmahivao je glavom.

Tetka: “Reci mi dušo, šta se to tačno desilo? Ko je šta pokušao?”

Zagledala se u tetkine oči i osetila se sigurnom. Bilo joj je prijatno u okruženju ljudi koje voli i koje ceni. Prekrstila je svoje noge i udobnije se smestila u kožni nameštaj.

Ćerka: “Bili smo na kampovanju pre neke dve nedelje otprilike. Moj dečko, desetak prijatelja i ja. I sve je bilo sjajno do tog trećeg i poslednjeg dana kampa. Mnogo se popilo i…” – pogledala je ka tati.

Tata: “Slobodno pričaj ćero, ne brini ništa, neću te osuđivati.”

Tetka: “Opusti se, mi smo tu da ti pomognemo. Nastavi.”

Ćerka: “…bilo je i droge. Ništa ozbiljno samo malo trave i po neka tabletica. Ja nisam uzimala nego drugi… i uveče je počelo mog dečka to sve da radi. Postao je pomalo agresivan a nikada inače nije bio takav. Prvi put sam ga videla u tom stanju. Tetka, on nije bio svoj.”

Tetka: “Mhm… razumem. Inače je opušten i miran?”

Ćerka: “Da… i prijatan i sve. Ali, to veče kada sam ga nekako dovukla do našeg šatora on je postao… napadan. Počeo je da me pipka ali nekako grublje i…” – tiho je govorila.

Tetka: “Nije inače bio grub?”

Ćerka: “Ne. Mislim…” – ponovo pogled ka tati. – “…ponekada smo voleli tako malo grublje kada… znaš u krevetu. Volim kada osetim snažan muški dodir…”

Tetka: “Naravno, to je normalna stvar. Ali on je prešao granicu to veče?”

Ćerka: “Ma to veče je bio agresivan, besan… bio je kao da ga je nešto obuzelo. Bacio me je na pod i… mislila sam prvo da se šali ali kada je krenuo da kida moju odeću… vikao je – kurvo, sad ću da te je…” – zaustavila se.

Tetka: “U redu je mila. Odmori malo i popij vode.” – ispila je čašu u nekoliko velikih gutljaja i nastavila.

Ćerka: “On je mnogo jači od mene i brzo me je savladao iako sam se borila. Vrištala sam kada je počeo da…”

Tetka: “Jel te je silovao?” – direktno je pitala.

Ćerka: “Nije… mislim uspeo je da… ušao je u mene i nabio se par puta ali brzo sam se izborila. Tada me je ošamario. Jednom, pa još jednom nešto jače. Plakala sam i vrištala. Ponovo je pokušao da me udari i tada su došli prijatelji koji su me čuli. Izbacili su ga iz šatora i…”

Tata: “Jebaću mu ja…”

Tetka: “Brate, molim te. Mali je zaslužio sve to na šta pomišljaš ali mi smo ovde da pomognemo tvojoj ćerkici. Dušo, reci mi jel ste imali zdrav odnos i emotivno, ali pre svega seksualno?”

Ćerka: “Jesmo. Sjajan odnos tetka. Kažem, nekada sam volela i da bude onako grublji… čak sam i volela da me u žaru strasti ponekada nazove i kurv…” – spustila je pogled od sramote.

Tetka: “Heej dušo, nema čega da se stidiš. To su sve normalne stvari u krevetu, jel tako braco?” – osetila je da treba više da ga uključi u razgovor.

Tata: “Molim? A da, da. To je sasvim prirodno. Proste reči, malo grubosti…”

Tetka: “Jel ste često vodili ljubav? Mislim, mladi ste, oboje imate devetnaest godina jel tako?”

Ćerka: “Da, isto smo godište. Pa skoro svaki dan smo…”

Tetka: “Dobro. Sada ću postati malo intimnija. Ti ako ne želiš da odgovoriš – ne moraš. Ali mislim da bi bilo veoma korisno da budeš potpuno otvorena i iskrena, važi? Ne zaboravi da smo i tata i ja nekada bili mladi i znamo kako to sve funkcioniše kada hormoni bujaju.”

Tata: “Tako je. Znaj da te ovde niko ne osuđuje dušo, samo ti želimo dobro.”

Ćerka: “U redu. Pitaj teto.”

Tata: “Prošlo je dakle dosta vremena od tog događaja a ti si bila veoma seksualno aktivna. Tata mi kaže da si bila praktično sve vreme u kući od toga dan. Jesi možda imala neke momente kada bi dobila želju za seksom?”

Ćerka: “Jesam teto, naravno. Bez obzira na to što se desilo, osećam se ponekada željna seksa, napaljeno čak.”

Tetka: “I? Jesi tada možda masturbirala?”

Ćerka: “Iskreno, pokušala sam nekoliko puta ali…” – ponovo je zastala.

Tetka: “Nisi mogla da se opustiš kako bi trebalo?”

Ćerka: “Baš to. Probam da se udubim i ne mogu. Te slike mi se stalno vraćaju pred oči.”

Tetka: “A šta misliš, jel bi možda mogla da dozvoliš nekome drugom da te dodirne.” – na ovu rečenicu je praktično poskočila u mestu.

Ćerka: “NE!!! Nipošto to ne bih dozvolila. Jedino sama… ma ja nisam smela ni da…”

Tata: “Slobodno reci sve što te muči.”

Ćerka: “…imam taj jedan vibrator i… nisam smela ni da ga…”

Tetka: “…gurneš u sebe?” –potvrdno je klimala glavom.

Nekoliko minuta je samo tišina bila prisutna, uz tihe zvukove tetkine hemijske olovke koja je prelazila preko hartije. Ćerka nije više osećala stid zbog svog priznanja ali je gorela od želje da pogleda u tetkine zapise.

Otac je pak bio samo spolja miran. Iznutra ga je bes obuzimala, bes zbog nemogućnosti da odmah u tom trenutku oslobodi svoju ćerkicu pritiska i straha koji je osećala.

Pomislio je kako ju je izneverio jer nije bio uz nju kada je vrištala u šatoru duboko u šumi dok ju je napastvovao neki odvratan mladić kojem je do tada verovala i kojemu se davala.

Tetka je završila sa pisanjem, odložila je svesku i ustala sa stolice.

Tetka: “U redu. Nećemo danas više da nastavljamo, moramo ići polako – korak po korak. Hvala ti dušo što si nam se otvorila. E sada, imam jedan zadatak za tebe a to je da pokušaš da se opustiš. Znaš na šta mislim, zar ne?”

Ćerka: “Misliš na… masturbaciju?”

Tetka: “Da. Želim da ponovo uspeš da doživiš orgazam. To je veoma bitno kako bi probili tvoju barijeru straha od dodira – kako svog tako i tuđeg. Želimo da imaš zdrav život u svakom smislu. Igraj se sa tom tvojom igračkom, probaj da uđeš u sebe. Sutra dođi u isto vreme da nastavimo dalje razgovor. I takođe ti brate, moraš da je podržiš u svemu i da dođeš sutra sa njom, u redu?”

Tata: “Naravno. Tu sam za sve što treba. Ajmo, idemo polako kući.”

Tata: “Da, želim da aktiviram sve te slobodne dane koje sam skupio. Imam nekih porodičnih problema i ne znam koliko će to sve trajati. Hvala vam na razumevanju i gledaću da vam se javim čim sve prođe i čim osetim da ponovo mogu da se potpuno posvetim poslu. Doviđenja i svako dobro.” – spustio je slušalicu i ugledao ćerku ispred sebe.

Ćerka: “Uzeo si bolovanje?”

Tata: “Jesam. Ne bih svakako mogao da se skoncentrišem na posao. Ti? Jesi večerala?”

Ćerka: “Sada ću nešto na brzinu da gricnem. Umorna sam pa ću ranije u krevet. Ali, nisam zato došla.”

Tata: “Jesi uspela da…?”

Ćerka: “Nisam tata. Pokušavala sam da se opustim, da ga čak i gurnem ali… ne ide mi. Ne znam šta da radim. Ne znam da li ću ikada više moći da… i da li ću ikada dozvoliti nekome da me dodirne.”

Tata: “Hoćeš dušo, znam da hoćeš. Tetka je sjajna u svom poslu. Pričali smo malo pre i rekla mi je da je uspešno rešavala i teže slučajeve od tvog. Samo moraš potpuno da prihvatiš njene metode i da joj ništa ne sakrivaš. Ajde, pozovi je sada i reci joj da nisi uspela. Rekla mi je da joj se javiš.”

Sela je za sto, grickala tost premazan puterom i čekala da tetka podigne slušalicu.

Tetka: “Molim?”

Ćerka: “Zdravo tetka, kako si?”

Tetka: “Zdravo dušo moja. Ma evo sklapam za tebe neku vrstu terapije. Pretpostavljam da me zoveš da mi kažeš da nisi uspela?”

Ćerka: “Kako znaš?”

Tetka: “Pa razgovor sa tobom mi je dosta toga rekao i znala sam da još uvek nisi spremna. Pričaj mi, jel si se osećala makar na trenutak lepo?”

Ćerka: “Pa… kada se mazim, mislim kada dodirujem svoj… jel smem da kažem?”

Tetka: “Sve mi reci, slobodno. Želim da budeš potpuno otvorena kako bih znala kako da pristupim rešavanju problema.”

Ćerka: “Dakle, kada pređem preko svog klitorisa ja zadrhtim i bude mi lepo, ali kada krenem da se posvetim malo više i kada krenem brže da se trljam, tada se nekako uplašim i zablokiram. Ne znam kako da objasnim.”

Tetka: “A penetracija?”

Ćerka: “Nisam mogla da ga gurnem u sebe. Htela sam ali se odmah setim njegovog i…”

Tetka: “Dobro. Sada mi je već sve mnogo jasnije. Slušaj, lepo se naspavaj i ujutru dođite odmorni. I želim da poneseš tu tvoju igračku. Imam neku ideju ali znaću tek kada je vidim. Ljubi te tetka i budi dobra.”

Sledeće jutro su otac i ćerka ranije ustali. Osećala se malo pozitivnija atmosfera između njih dvoje. I dalje je izbegavala kontakt ali je bila mnogo više nasmejana i raspoloženija. Nakon laganog doručka, sredili su se i krenuli na novi razgovor, na razgovor za koji su verovali da će ih napokon približiti rešenju problema.

Sedeli su u istom onom kauču i posmatrali tetku koja je sada sedela nešto bliže njih. Dugo nije ništa govorila, kao da je htela da čita i analizira mimiku brataničinog tela i njenog izraza lica koje je postajalo sve zbunjenije kako je vreme prolazilo.

Tetka: “Dobro. Dakle jesi donela ono što sam rekla?”

Ćerka: “Jesam tetka.” – iz ukrasne kese je izvadila svoju omiljenu igračku.

Bio je to penis sa vibrirajućom glavom. Prosečne veličine sa izraženim gumenim glavićem boje kože. Držala ga je pomalo stidljivo pred tatom i tetkom. Pružila ga je tetki koja ga je uzela u ruku. Posmatrala je i stiskala lažni kurac kako bi ga dobro osetila.

Tetka: “Hmm, pa da. Kao što sam i mislila. Previše liči na pravi penis a i rekla bi da mu je veličina veća nego što bi trebalo da bude u ovom nezgodnom trenutku po tebe. Ja ću ga, ako se slažeš, skloniti u moju fioku, i pokloniću ti nešto malo drugačije što bi, po mojoj proceni, trebalo da deluje “bezopasnije” po tebe, da se tako izrazim.” – izvadila je iz malene fioke u stolu jedan mnogo manji vibrator.

Podigla ga je i pokazala im ga. Bio je to rozi vibrator, gladak i u obliku izduženog metka. Sa donje strane je imao tri dugmića za podešavanje brzine.

Tetka: “Evo, izvoli. Poklanjam ti ga i ako sam u pravu, sa njim ćeš biti mnogo opuštenija. Meni je doneo mnogo prelepih trenutaka tako da znam šta pričam. I ne brini, čist je kao suza pošto ga redovno perem nakon svakog korišćenja.”

Ćerka je držala igračkicu u ruci i gledala je. Osmehnula se tetki, a kada se okrenula ka tati zacrvenela se u licu.

Tata: “Nemoj da se stidiš srećo. Ova tvoja matora tetka ga koristi u njenim godinama, a kamoli ti tako mlada.”

Tetka: “Hej, lakše malo starkeljo.” – svi su se glasno smejali.

Tetka jedina u tom trenutku nije gubila konce. Znala je da je smeh sjajan pokazatelj da sve ide kako treba. Shvatila je tada da je bilo vreme da počne sa svojim metodama.

Ćerka: “Hvala teto. Čuvaću ga.”

Tetka: “Znam da hoćeš.” – primakla je stolicu još bliže i sada je sedela praktično jedan metar ispred njih. – “Šta misliš, jel bi pružila svome tati ruku? Znam koliko mu je teško što danima ne može da te zagrli. Jel bi mu učinila to?”

Pogledala je ka ocu koji se nasmejao podižući svoje sede brkove. Bila je toliko zaokupljena sobom i svojim problemom da je i zaboravila da to utiče i na njega. Osetila se tužnom u tom trenutku i bez oklevanja mu je pružila ruku. Nežno ju je uhvatio i srce mu je zaigralo od sreće.

Tata: “Ljubav moja.” – podigao joj je ruku i krenuo da je u nju poljubi.

Delovala je uplašeno u trenutku kada je krenuo usnama ka njenoj ruci i tetka ga je zaustavila.

Tetka: “Stani braco. Polako. Ne želimo da žurimo nigde. Prvo joj samo pomazi ruku. Pomazi je od prstiju do ramena, dozvoli joj da te oseti, da se navikne na tuđi dodir. Budi nežan.”

Tata: “Jel smem?” – ćerka mu je stidljivo odgovorila klimajući glavom.

Nežnim prstima je prvo mazio njen dlan.

Gledali su se u oči dok je tetka sve posmatrala i povremeno zapisivala nešto u svesku.

Krenuo je da mazi njen zglob i polako se podizao preko podlaktice. Naježila se i drugom rukom je čvrsto stiskala mali rozi vibrator.

Došao je do mesta gde ona savija svoju ruku i pomazio je. To je veoma osetljivo mesto pa ju je dodir zagolicao.

Ćerka: “Hehe… golica.” – nasmejala se i dalje pomalo uplašena.

Krenuo je dalje preko nadlaktice i stigao do njenog ramena. Mazio joj je rame i blago ga masirao. Postajala je sve opuštenija i opuštenija.

Tetka: “Bravo, tako nežno. Vidiš koliko tata brine o tebi, kako je pažljiv. Dozvoli mu da ti pomazi lice.”

Pogledala je oca, uhvatila mu ruku i namestila je na svoj topao obraz. Zadrhtala je u prvom momentu ali se ubrzo navikla na njegov miran dodir.

Tata: “Kako si topla ćero. Danima već želim da te pomazim… da te dodirnem.” – mazio joj je obraz ne želeći da ikada ponovo ostane bez tog finog osećaja.

Tetka: “Dušo, jel bi pomazila i ti njega? On bi to sigurno voleo.”

Tata: “Da. Voleo bih to mnogo.” – spustila je igračku pored sebe i rukom krenula ka tatinom licu.

Nesigurnim prstima je dotakla tatin obraz i osetila sitne i oštre dlačice njegove brade. Gledajući ga, naslonila je ceo svoj dlan i obuhvatila njegov obraz koji nije bio ništa manje topao od njenog. Primakli su se jedno drugom i tela su im se blago dodirivala.

Tetka: “Prelepo. Tako… mirni i topli dodiri. Lepotice, znaš koliko si uvek volela da mu sediš u krilu. Šta misliš, jel bi mogla da ponovo probaš?”

Ćerka: “Ne znam… volela bih ali…” – tetka je ustala sa stolice i prišla joj.

Naslonila je usta na njeno uvce i nežno je mazila po leđima.

Tetka: “Njegovo krilo je uvek za tebe bilo mesto sigurnosti, mesto mira. Dozvoli sebi da to ponovo osetiš dušo. Čiju blizinu bi želela da osetiš ako ne blizinu i dodir onoga ko te najviše voli i ko te je i napravio, odgajio.”

Pogledala je u tetku i potvrdno klimnula glavom. Podigla se na noge i stala pred oca. Opkoračila ga je nogama i polako se spuštala svojim toplim međunožjem na njegovo. Ruke je naslonila na njegova ramena i spustila se do kraja. Bila je vidno uplašena ali opet veoma hrabra i odvažna.

Tata: “Uhh, lepotice moja.” – stavio je oba dlana na njene obraze.

Njena toplota ga je grejala i ubrzo je počeo da oseća kako njena slatka ribica zrači do njegovog penisa dobro sakrivenog u pantalonama. Trenerka joj je bila veoma tanka i mogao je jasno da oseti njenu mekanu picu kako ga dodiruje. Bio je to jezivo lep trenutak ispunjen tenzijom ali i srećom.

Tetka: “Braco, poljubi je. Zameni ruku svojim usnama i poljubi je. To je važan korak i intimni momenat kako bi te prihvatila u potpunosti.”

Ćerka nije negodovala. Prišao je njenom obrazu i poljubio ga veoma nežno i tiho. Odvojio je svoje usne i zatim ju je poljubio i u drugi obraz. Ona se za to vreme sitnim pokretima pomerala u njegovom krilu i činila je da se njegov mirni organ počne pomerati i rasti.

Čim je naslonila svoje usne na njegov obraz, njegove ruke su refleksno krenule sa njenih leđa ka njenoj malenoj guzi. Osetivši to trgla se i poskočila.

Tetka: “Dobro je, dosta joj je za danas.” – poljubila je tatu još jednom i ustala sa njega.

Oboje su bili vidno nervozni i crveni u licu.

Tata: “Izvini ćero, nisam ništa hteo već…”

Ćerka: “U redu je tata. Izvini ti… Bilo je lepo samo sam se malo uplašila.”

Tetka: “Dušo, ajde ti izađi za sekundu i sačekaj tatu ispred. Bila si sjajna danas i jedva čekam da nastavimo i sutra.” – tetka ju je poljubila u obraz i ispratila je iz kancelarije.

Sela je potom pored brata i pomazila ga po kosi.

Tata: “Bože sejo, kada mi je sela u krilo ja…”

Tetka: “Pssst, u redu je. To je sasvim normalno. To je tvoja ćerkica i voliš je najviše na svetu, zar ne?”

Tata: “Naravno, učinio bih sve za nju! Ali neprimereno je da…” – spustila je ruku i počela da ga mazi po butini.

Tetka: “Ona je prelepa devojka, ništa to nije strašno. A i ti – pa pogledaj se zaboga, u najvećoj si snazi a tako dugo si bez žene. Eee koliko puta sam te zvala i nameštala ti svoje drugarice ali ne… ti i dalje patiš za njom. Braco, zato si i napet i nervozan. Uhh, pogledaj kako si se napalio, pogledaj.” – stavila je ruku na njegov kurac i snažno ga je stisnula preko pantalona.

Tata: “Sejo ne! Aaahh…” – čim ga je uhvatila počeo je snažno da svršava u gaće.

Uhvatio se za njenu ruku kojom se čvrsto držala za njegov kurac sve vreme dok se grčio i prskao.

Mlaz za mlazom je udarao u mekani materijal njegovog donjeg veša.

Tetka: “Sve se tako dugo skupljalo u tebi. Zamisli da je sedela još malo duže na tebi, svršio bi i preplašio bi je. Moraš da se skoncentrišeš. Da budeš smireniji i opušteniji. Ona može samo pomoću tebe da se vrati na staro, jedino ti možeš da joj pomogneš da prebrodi ovaj strah. Moraćeš da joj se posvetiš braco.” – pustila mu je organ, i uz njegovo odobrenje otkopčala mu je pantalone i povukla ih na dole.

Izdigao je malo zadnjicu kako bi ih potpuno svukla. Složila ih je na stolicu i uzela papirne ubruse sa stola. Spustila mu je i bokserice i opori miris sperme je tada ispunio malu kancelariju.

Tata: “Posvetiću joj se naravno. Izvini sad jebi ga. Malo sam se uneredio.”

Tetka: “Malo? Pogledaj ovo, napunio si gaće.”

Zaista, sperma je potpuno prekrila prednji deo bokserica a i sam kurac je bio ulepljen. Uzela je mnogo papira i brisala je prvo tkaninu a potom i bratov organ. Brisala je njegove testise, njegovu malu šumicu prosedih stidnih dlačica kao i penis celom dužinom a posebno glavić koji je bio potpuno mokar.

Tetka: “Joj kako imaš lep komad a čuvaš ga tako sebično samo za sebe. Pogledaj, još curi iz njega. Zar toliko dugo nisi…”

Tata: “Ne staj mi na muku sejo. Ne pamtim kad sam zadnji put bio sa ženom. Želim samo da se posvetim ćerki.”

Tetka: “I posvetićeš joj se. Kao što rekoh – ti si najvažniji za njeno zdravlje. Sve što kažem možeš da kritikuješ i da odbiješ ali znaj da ja samo želim dobro tebi i njoj.”

Tata: “Znam. I ne brini, ja ti sve verujem.”

Tetka: “Ajde sad, ustaj i oblači se dok te nisam zaskočila ovako golišavog.”

Brat se sredio, pozdravio se sa sestrom i izašao iz kancelarije.

Tata: “Hej, šta ti radiš ovako kasno?” – sedeo je to veče i gledao tv u dnevnoj sobi.

Ćerka: “Idem da se tuširam.”

Tata: “Jel je sve u redu? Jesi probala sa tetkinom igračkom da…?”

Ćerka: “Ma jesam. Ne vredi. Uđem vrhom i to je to.” – neverovatno je bilo kako su se za tako kratko vreme potpuno opustili i mogli su slobodno da pričaju o tome kao da je to najnormalnija tema za razgovor između oca i ćerke.

Tata: “Ne moraš na silu srećo, ako nisi dovoljno napaljena, ako nisi raspoložena nemoj da se siliš.”

Ćerka: “Iskreno tata, jako sam napaljena.

Nisam svršila jako dugo… i vlažna sam i sve ali… blokada. Ne mogu to da objasnim.” – tužno je govorila.

Tata: “Hej, nećemo da budemo tužni. Sredićemo taj tvoj problem, ok? Ajde, idi u kadu pa na spavanje. Sutra ujutru imamo zakazano kod tetke.”

Ćerka: “Važi tajo. Ljubim te i laku noć.” – čim se udaljila i ušla u kupatilo tata je ustao iz fotelje.

Znao je da je pogrešno to što želi da proviri u njenu sobu ali nešto ga je vuklo. Čuo je kako voda u kupatilu počinje da teče i tiho je ušao u njenu sobu. Bilo je zagušljivo pa je otvorio prozor na lakat da se malo provetri i seo je na njen krevet.

Tata: “Moja slatkica… ne brini, biće sve u redu…” – govorio je u sebi i gledao u razbacane stvari po sobi.

Ustao je, promuvao se malo po sobi i tada ugledao mali rozi vibrator. Bio je pored jastuka, skoro ispod njega. Borio se sa sobom nekoliko minuta ali je poklekao. Uzeo je igračku u ruku i video da joj se vrh cakli. Primakao ga je i odmah osetio prelepu intimnu aromu svoje ćerkice.

Godine su prošle od kada je poslednji put bio u mogućnosti da omiriše bilo čiju pičkicu i nije bio spreman da trezveno razmišlja. Prstom je skinuo malo sokića sa glatke plastike, vratio je igračku pod jastuk i otišao u svoju sobu.

Spustio je pantalone i gaće i uhvatio jednom rukom svoj kurac koji je odmah počeo da se diže. Mokri prst je primakao nosu, i nakon što ga je dobro omirisao stavio ga je u usta.

Sisao je ćerkine sokove sa prsta i drkao kurac što je brže mogao. Ponašao se kao tinejdžer a ne kao zreo čovek i nije mogao da izdrži duže od par minuta. Nije se ni pokrio, ništa nije mogao da uradi već je krenuo da prska dozvoljavajući spermi da slobodno pada po tepihu u njegovoj sobi.

Tata: “Mmm… tako slatka…” – zadihao se i polako seo na pod.

Trebalo mu je nekoliko minuta da shvati šta je uradio i kada je došao sebi, sredio se i krenuo da čisti nered koji je prouzrokovao na tepihu pod sobom.

Tetka: “Vidi nje što se doterala. Da li ja to vidim neki napredak kod tebe dušo?” – došli su kod tetke sledeće jutro a ćerkica je bila obučena mnogo raskalašnije, imala je na sebi plavu užu suknju koja je završavala tik iznad kolena i majicu na tanke bratele.

Tata je kao i uvek bio u pantalonama i košulji kako i dolikuje starijem čoveku i ocu.

Ćerka: “Pa nije baš da napredujemo tetka.”

Tetka: “Šta? Vibratorčić nije upalio?”

Tata: “Ima neku mentalnu blokadu i dalje. Kaže da je napaljena ali ne može da se opusti. Šta misliš sejo, u čemu je problem?”

Tetka: “Hmm… morala bih da vidim na delu kako bi bila sigurna.”

Tata i ćerka su se pogledali i začudili na ove njene reči.

Ćerka: “Kako to misliš? Sad? Tu? Pred vama?”

Tetka: “Dušo, nema potrebe ničega da se stidiš. Sve ostaje među ova četiri zida.” – ustala je i zaključala vrata od kancelarije.

Tata: “Jesi sigurna da i ja treba da budem tu?” – upitao je sestru ali je ćerka uskočila.

Ćerka: “Tata ako ću ovo uraditi ti moraš biti tu!”

Tetka: “Tako je, ti si veoma bitan. Ti si njena sigurnost a pored svega si i muško. To je taj strah koji želimo da prebrodimo kod nje. Ti moraš biti tu i moraš učestvovati braco. Topla reč, nežan pogled…” – govorila je ali on nije mogao da veruje šta čuje.

Prišla je ocu i uhvatila ga za ruku. Priljubila se još bliže i poljubila ga veoma nežno u obraz.

Ćerka: “U redu je. Pored tebe sam jedino sigurna tata.”

Tetka: “Naravno da si sigurna. Ajde lepotice, skini te svoje gaćice i pokaži nam. Da vidimo u čemu je problem.” – ustala je i polako svukla svoje gaćice ali i dalje se nije ništa videlo od njene suknje.

Tetka je sela na kauč pored brata i zapisivala neke stvarčice, gledajući usput u nju. Ćerka je zatim sela na drugi kraj kauča, naslonila se i raširila svoje noge. Suknja joj se povukla do struka i njena predivna, mlada, crvenkasta pičkica je bila potpuno slobodna.

Tata i tetka su zanemeli u trenutku. Ćerka se međutim za divno čudo nije stidela. Znala je da je njih dvoje vole najviše na svetu a pritom je i bila svesna svoje lepote.

Ćerka: “Sinoć sam se obrijala… kao da sam znala da ćete je videti.”

Tata: “Dušo… prelepa je. Tako glatka i slatka.”

Tetka: “Moram da se složim, preslatka ti je ribica. Pokaži nam, opusti se i pokaži kako se igraš sa njom.”

Oblizala je svoja dva prsta i spustila ih je na picu. Razdvojila je usnice i počela da trlja svoj maleni kitoris. Kada je raširila picu bilo je jasno vidljivo da je bila vlažna i napaljena.

Tetka: “Znači tako kada se trljaš po klitu, jel ti bude lepo? Jel ti je sada lepo?”

Ćerka: “Mhm…” – trljala se sporo i uzdisala sve brže.

Tata: “Jel možeš makar da zamisliš da te neko drugi dodiruje? Da te neko drugi tako nežno trlja?” – odrično je klimala glavom.

Tetka: “Polako braco, idemo sporo da bi bila što opuštenija. Uzmi sada vibrator dušo. Pokaži nam kako si se igrala sa njim.” – uzela je igračku i uključila ga na najmanju brzinu.

Naslonila ga je preko klitorisa i zadrhtala. Tata je gledao i postajao je vidno uzbuđen. Kurac mu je bio potpuno dignut ali to niko nije spominjao kako ne bi poremetio trenutak.

Ćerka: “Ovako je lepo i sve ali kada pokušam da…” – namestila je vrh igračke i krenula da ga gura u sebe. – “… gurnem ga ali… ne! Ne mogu.” – zaustavila se.

Tetka je tada ustala i otišla do nje. Čučnula je pored kauča i pomazila je po glavi.

Tetka: “Ništa ne brini dušo. Sve će biti u redu. Sama ne možeš ali… uz nečiju pomoć bi možda i mogla, zar ne?” – zbunjeno je gledala tetku. – “Pogledaj svog tatu. Pogledaj kako je uvek pažljiv prema tebi, kako brine i kako te čuva. Daj mu igračku i dozvoli mu da proba.”

Ćerka: “Tata… jel bi hteo da…” – pružila mu je rozi vibrator na njegovo iznenađenje.

Za razliku od njega tetka nije bila iznenađena. Znala je kako da priđe problemu i bila je veoma vešta u tome. Očekivala je takvu brataničinu reakciju.

Legao je na svoj bok a glava mu je bila između ćerkinih predivih nogu.

Tata: “Biću veoma nežan. Znaš da hoću.”

Ćerka: “Znam tata.” – prišao je glavom veoma blizu njenog međunožja i duboko udisao.

Tata: “Mmmm… dušo, mirišeš prelepo.”

Ćerka: “Stvarno tako misliš?”

Tetka: “Veruj mu, i ja osećam tvoj prelepi miris.”

Tata: “Tako divna aroma srećice. Vidim da si jako vlažna ali, ako bi htela samo…?” – primakao je vibrator njenom licu i uplašenog pogleda ga je kratko oblizala svojim jezikom.

Ćerka: “Da lakše uđe tata, jel tako?”

Tata: “Da dušo, da lakše uđe u tvoju predivnu, vlažnu picu.” – stavio je vrh na ulaz i počeo polako da ulazi.

Tetka se udaljila od nje i došla do brata. Ležao je na boku a kurac mu je prosto vapio da bude oslobođen. Dok su se tata i ćerka gledali, tetka je polako otkopčala bratov šlic i ubrzo je kurac provirio sa boksericama napolje.

Do pola je ušao vibratorom u ćerku kada je tetka sklonila bokserice u stranu i kurac je sada bio potpuno slobodan. Uhvatila ga je i blago ga drkala dok je tata nastavio da ulazi sa igračkom u ćerku.

Tetka: “Dušo, pogledaj ga. Pogledaj ga bez straha.” – drkala ga je i ćerka se zagledala u tatin tvrdi i nabrekao kurac.

Ćerka: “Uhhh… tatice tvoj… tako je lep.”

Činilo se da je sve u redu ali tada se pojavila ta njena blokada koju je osećala. Skupila je noge i tata je morao da izvuče mali vibrator iz nje.

Ćerka: “Izvini… ne mogu više. Ne smem…”

Tetka: “Neka srećice, u redu je. Penis te još uvek plaši i zbunjuje od one noći. Ali, molim te da ga samo gledaš… ne moraš ništa da radiš samo ga gledaj. Lep je rekla si?” – tata se prebacio u sedeći položaj a sestra je počela brže da ga navlači iskusnim rukama.

Ćerka: “Jeste lep… Tata, nisam znala da se i ti briješ dole?”

Tata: “Uhh… ne brijem se nego… sinoć sam ga malo doterao… kao da sam i ja znao da ćete ga videti.” – počeli su svi da se smeju.

Tetka: “Vidiš li ovaj sjajan penis… ovaj tvrdi kurac u mojoj ruci… on te najviše voli. Ako se njega budeš plašila nećeš ni jedan drugi više hteti da osetiš na sebi… da osetiš u sebi.” – drkala ga je i stiskala mu testise dok je govorila.

Ćerka: “Znam teto ali… nisam još spremna za…” – plašljivo je govorila.

Tetka: “Znam dušo… ali idemo ka tome i znam da ćeš se veoma brzo opustiti… za sada želim samo da ga gledaš. Ajde braco, svrši… isprskaj svoju lepu tečnost u sekinu ruku… isprskaj da tvoja ćerkica to vidi… treba joj to.” – pljunula je na kurac i počela strahovito jako da ga drka.

Tata: “Ufff… ćero, jel želiš to da vidiš? Jel se nećeš bojati kada počnem da svršavam.”

Ćerka: “Neću tajo… slobodno. Svrši na tetku… želim da vidim to.”

Tata: “Uuuuhh…” – tetka je namestila oba dlana pred organ i ubrzo je sperma počela da ih puni.

Sperme je bilo veoma mnogo tako da je nešto završilo i na podu ali i na tetkinoj košulji. Ćerkica je gledala bez straha. Čak je i uživala u incestoidnom prizoru brata i sestre.

Tetka: “Koliko samo sperme. Pogledaj dušo. Priđi.” – prišla je i zagledala se u tetkine pune ruke.

Ćerka:” Tata? Uvau!” – mirisala je jak tatin miris.

Tata: “Nije loše za jednog starkelju, a?” – opet su se smejali čak i u tom trenutku velike seksualne tenzije i naboja.

Tetka: “Da je dodirneš možda?”

Ćerka: “Uhh… ne znam. Možda samo malo…” – pružila je prst i vrhom ga umočila u malu baricu tatine tečnosti.

Između dva prsta ju je razmazala i nasmejala se na osećaj kojim su joj prsti klizali jedan uz drugi.

Tetka: “E ovo ja zovem napretkom. Sjajno dušo. prezadovoljna sam. Sad bih te zagrlila ali – pune su mi ruke.” – uz glasan smeh, pozdravili su se sa tetkom i otišli.

Tetka je oprala ruke ali je iskoristila da ih pre toga malo poliže i proguta deo bratove sperme. Bila je svakako perverzna žena i ukus sperme joj nije bio stran ali ovo je bila bratova i bila joj je posebno finog ukusna.

Ćerka: “Misliš da ima mesta i za mene?” – došla je u tatinu sobu to veče dok je on gledao neki dosadan film.

Tata: “Stvarno? Ima naravno.” – napravio joj je mesta i ona se uvukla pod jorgan pored tate.

Bio je presrećan što je posle toliko vremena ponovo mogao da uživa u ćerkinom društvu. Tela su im se dodirivala dok su ležali i gledali u ekran što je bio naravno sjajan napredak.

Ćerka: “Tata… izvini što danas nisam mogla da svršim i što ti nisam dala da uđeš do kraja sa vibratorom.”

Tata: “Nema šta meni da se izvinjavaš lepotice. Tetka misli da te je moj… uplašio i da si zato ponovo blokirala. Ali radićemo na tome i bićeš uskoro kao nova.”

Ćerka: “Ali ne znam zašto mi se to dešava i kada je tvoj u pitanju. Moram priznati da je baš lep i bila sam pomalo napaljena kad sam ga videla, a opet…”

Tata: “To je psihička stvar, ona je van tvog svesnog domašaja. Ali teta kaže da brzo napreduješ.”

Ćerka: “Nadam se. Daću sve od sebe da uspemo. I tata? Nešto me još kopka. Kada si rekao da lepo mirišem dole, sećaš se?”

Tata: “Da, naravno da se sećam.”

Ćerka: “Jesi to rekao samo onako da bi se osećala dobro ili?”

Tata: “Molim? Ne, bio sam potpuno iskren. Miris tvoje lepe ribice je sjajan.” – iskreno i ozbiljno joj je govorio.

Nasmejala se i poljubila tatu u obraz. Zatim je uvukla ruke pod jorgan i svukla sa sebe svoje gaćice.

Ćerka: “Evo, idem tek sad da se tuširam tako da znaš da su bile na meni ceo dan. Toliko sam se posvetila sebi i svojim problemima da sam zaboravila da imam tatu koji je sam i usamljen. Evo ti, uživaj malo u mom mirisu kada ga već tako voliš.” – dala mu je gaćice i uz pozdrav za laku noć je izašla iz sobe.

Tetka: “Dala si mu svoje gaćice? Pa braco jesi se igrao malo sa njima?” – zezala ga je sledeće jutro kada su došli kod nje na terapiju.

Tata: “Iskreno… ćero mislim da ih nećeš dobiti nazad.”

Ćerka: “Je li? A zašto tajo?”

Tata: “Paaa… recimo da sam ih malo uneredio.”

Ćerka: “Hahahaha… neka si, zato sam ti ih i dala. Jel bi mi ispričao šta si radio sa njima?”

Tetka: “Opa… Volela bi to da čuješ?” – tetka je odmah počela nešto da zapisuje u svesku.

Ćerka: “Uhh, jako bih to volela.”

Tata: “Pa prvo sam ih…” – odmah je bio prekinut.

Tetka: “Stop, stop. Dušo, zar ne bi bilo bolje da ti tata POKAŽE šta je radio sa njima?”

Ćerka: “Hmm, to bi zapravo bilo još bolje. Ali, kako? Sigurno nije poneo gaćice ovde sa sobom, zar ne tata?”

Tata: “Nisam naravno.”

Tetka: “Pa nije, ali koliko mogu da vidim kroz tu tvoju tanku trenerku, ti imaš gaćice na sebi, zar ne? Možda bi mogla da mu ih pozajmiš.” – ćerka se osmehnula i odmah skočila na noge da kako bi se skinula i dala ih tati.

Njeno dobro raspoloženje je bilo ne prepoznatljivo ali je tetka to sve dobro primećivala i zapisivala svaki njen pokret i reakciju.

Svukla je trenerku zajedno sa gaćicama i tako polu gola je sela pored tate. Predala mu je roze pamučne gaćice i zavalila se u kauč čekajući da vidi šta će tata raditi sa njima.

Tata: “Jel da počnem ili?”

Tetka, Ćerka: “Počni.” – u glas su odgovorile.

Tata: “Pa dobro, prvo sam ih dakle lepo sagledao.” – držao je gaćice sa obe ruke i posmatrao mekani materijal.

Tetka: “Kada ih tako gledaš, na šta pomišljaš?”

Tata: “Pomišljam kako je ovaj fin materijal mazio prelepu pičkicu moje drage ćerkice.” – sa osmehom je slušala tatine reči.

Tetka: “Šta si dalje radio?”

Tata: “Opipao sam ih ovako prstima. Vidiš, ovde gde joj je pica, tu je uvek malo mokro. Znam da je danima napaljena i da mnogo vlaži, jel tako?”

Ćerka: “Da tata, stalno sam vlažna… i tako napaljena. Šta si dalje radio?” – bila je nestrpljiva da čuje.

Tata: “Dalje sam otkopčao pantalone i svukao bokserice.” – ustao je i počeo da se svlači gledajući u sestru koja mu je potvrdno klimala glavom uveravajući ga da treba da nastavi.

Ćerka se odmah zagledala u tatin penis koji je već bio u polu erekciji. Tata je ponovo seo na kauč i počeo jednom rukom lagano da drka dok je drugom primakao gaćice licu i duboko udisao.

Tata: “Mmm… miris… tako lep, sočan i mekan.” – tetka je tada prišla i sela pored brata.

Tetka: “Znači drkao si kurac dok si mirisao ćerkine gaćice? Dozvoli meni a ti nastavi da nam pričaš.” – zamenila je njegovu ruku sa svojom i lagano ga navlačila dok je mirisao.

Ćerka: “Uhh kako brzo raste. Jel je lep osećaj teto?”

Tetka: “Prelep dušo. Tako je topao i tvrd.” – drkala mu je nešto snažnije trudeći se da ćerkica što bolje vidi.

Tata: “Onda sam počeo da ližem ovo malo mokro mesto.” – jezikom je prelazio preko unutrašnjeg dela gaćica.

Oblizivala je svoje usne gledajući malo u tatu a malo tetku kako mu iskusno drka kurac.

Tetka: “A ovaj zadnji deo gaćica, tu gde je bila njena mala guza, jel si i njega braco lizao?”

Tata: “Uff… i te kako… ovaj deo što joj se malo uvuče u guzu i što pomazi njen čmarić, lizao sam ga halapljivo, baš ovako.” – lizao je gaćice gledajući u ćerku koja je drhtala na prizor pred sobom.

Tetka: “Slušaj me sada, od tatinog silnog lizanja gaćice su počele da gube tvoju aromu, jel bi htela da ih još malo natopiš za njega?”

Predao je gaćice ćerki koja je uz malo ustručavanje ipak raširila svoje noge i počela da provlači mokru tkaninu prvo preko svog zatvorenog čmarića a potom ih je dobro utrljala preko svoje vlažne pičke.

Ćerka: “Evo ti tajo. Ponovo su pune mojih sokova i mirisa.” – uzeo ih je iz njene ruke i ponovo počeo da ih miriše i liže.

Tetka: “Mislim da je red da i ti njega omirišeš.” – uhvatila je bratov organ i blago ga usmerila ka njoj.

Ćerka se zagledala i odjednom promenila izraz lica. Oči su joj se zacaklile i kao da je dobila neku ogromnu hrabrost za koju nije ni znala odakle dolazi.

Ćerka: “Ja bi htela… ja bi zapravo htela da… da ga poljubim!”

Brat i sestra su stali u mestu ne verovavši svojim ušima! Bilo je to ogromno iznenađenje za njih ali iznenađenje koje su oberučke prihvatili.

Tata: “Da ga… poljubiš?” – prišla je i kleknula ispred tate.

Prišla je prvo svojim licem i dugo mirisala tatin tvrdi organ.

Tetka je i dalje čvrsto držala užareni kurac zagledavši se tada u brata koji je kao i ona i dalje bio u neverici. To je bio neverovatan pomak u njenom prevazilaženju straha od muškog organa. Čak ni višegodišnje tetkino iskustvo nije očekivalo ovako veliki napredak i ovako brzo.

Tetka: “Lepotice, poljubi ga. Poljubi ga nežno, on te voli, znaš to.” – prišla je i naslonila usne na tatin penis.

Tata: “Uff…” – umalo nije odmah svršio na dodir ćerkinih usana.

Tetka se zatim ispružila na kauču i legla na svoj stomak postavivši glavu između bratovih nogu. Zajedno sa bratanicom je počela da bombarduje bratov kurac sa poljupcima.

Ljubili su ga sočno i na svaki deo dignutog organa. Ćerka se nije libila i počela je usput da ljubi i tatine testise.

Tetka: “Uhh, tako je. Poljubi ga malo i tu. Tu tata najviše voli.” – navukla je kožicu i oslobodila bratov glavić koji je ćerka odmah počela da ljubi.

Ubrzo je postala musava od vlažnog glavića pa je jezikom oblizivala svoje mokre usne.

Ćerka: “Mmmm… ukusan si tatice.”

Tetka: “Pa probaj ga onda ovako dušo, da ga bolje osetiš.” – gledala je bratanicu i počela da liže penis celom dužinom.

Ćerka: “Ima još nešto bolje tetka.” – otvorila je usta i preklopila njima tatin glavić.

Tata: “Uhhhh…” – zgrčio se kada je ćerka počela da mu sisa osetljivi glavić.

Tetka: “Uuu… pa ti si se potpuno opustila srećo. Tako, sisaj ga, sisaj i puši tatin prelepi kurac.” – tetka se podigla ostavivši je da sama uživa.

Tetka: “Jel je lepo braco? Kako ga ćerkica puši?” – šaputala mu je tiho u uho.

Tata: “Tako je… nemam… reči.” – nije mogao da govori.

Sestra ga je tada poljubila u usta i počeli su da se žvalave što je ćerkica primetila i odjednom počela još grublje da ga puši, gurajući ga što je dublje mogla u svoja usta.

Ćerka: “Ljubite se. Ližite se jezicima, to mi se jako sviđa.” – poslušali su i počeli su još prljavije da se žvalave što ju je posebno palilo pa je pljuvala na tatin kurac i drkala ga gledajući tu scenu.

Tetka: “Tako je, opusti se potpuno. Pokaži da se ne plašiš i sisaj ga još jače. Sisaj kurac koji te je stvorio!” – kao poludela je počela da balavi po tatinom penisu.

Tata: “Uhh… ne mogu više… ćero, ja ću da…” – ćerka se naprasno uplašila i udaljila se od tate.

Tetka: “U redu je srećo. Ne brini… Dođi tetki.” – ustala je i zagrlila je. – “Sve što treba je da dozvoliš da ti tata svrši na ovu tvoju slatku pičkicu. Da osetiš njegovu tečnost na sebi, to je bitan korak. Veruj mi, dugo se ovim bavim i znam šta govorim.”

Ćerkine oči su se punile suzama. Nije mogla da kontroliše taj svoj podsvesni strah. Iako je do malo pre bila zauzeta pušenjem tatinog organa, uvek se desi da dođe neki trenutak kada se prosto odseče. Ipak, imala je tada želju i hrabrosti da posluša tetku.

Ćerka: “U redu! Ako kažeš da je to bitno… neka svrši na mene.” – sela je na pod pred tatom i raširila svoje noge.

Tata: “Jesi sigurna ćero?” – potvrdno je klimala glavom ali je držala oči ipak polu zatvorene.

Tetka je uhvatila bratov kurac i počela da mu drka tik iznad ćerkine pice. I tada, za samo par sekundi sperma je počela da prska iz malecne rupice.

Tata: “Aaaaahh…” – ćerkina glatka ribica je postala prekrivena belom tečnošću.

Toplota joj je prijala i odmah je strah nestao. Svaki sledeći mlaz ju je samo još više opuštao i ubrzo je bila nasmejana sa sve tatinom sluzi preko najintimnijeg dela tela. Tetka je u međuvremenu takođe svršila gledajući perverzan prizor pred sobom. Prsti su joj bili duboko u dlakavoj, zreloj pički i drhtala je kao i njen brat.

Ćerka: “Tata… koliko sperme! Tako je topla…”

Tata: “Jel ti se sviđa lepotice?”

Ćerka: “Mhm… veoma.” – prešla je prstima preko pice i razmazala spermu po njoj.

Tetka: “Ovo je bilo iznad svih mojih očekivanja. Još nismo tamo gde želimo biti ali smo veoma blizu. Obriši se lepotice ovim maramicama, obriši se i zaslužila si da danas uživaš do kraja dana… bila si sjajna!”

Čim su se vratili kući ćerka je brzim koracima utrčala u kupatila. Tati se to učinilo čudnim pa je, nakon što se raskomotio, pokucao na vrata od kupatila.

Tata: “Dušo, jel je sve u redu?” – govorio je ispred zatvorenih vrata.

Ćerka: “Jeste tajo… uđi.” – otvorio je vrata i zatekao ćerkicu golu sa podignutom nogom na ivici kade.

Uzimala je u ruku vode koja je curila iz lavaboa i prala je svoju ribicu.

Ćerka: “Papirni ubrusi nisu bili dovoljni pa moram da je malo operem. Toliko si puno svršio da nikako ne mogu sve da skinem.” – smejala se i nežno prala pičkicu.

Tata: “Pa sama si kriva kada imaš tako sjajna ustašca.” – namignuo joj je, izašao i zatvorio vrata.

Ćerka: “Heej, tata?” – viknula je, pa je opet ušao unutra.

Tata: “Reci?”

Ćerka: “Hvala što činiš ovo za mene. Volim te!”

Tata: “Znaš da sam uvek tu za tebe. Ti si moj ceo svet. Volim i ja tebe.”

Sledeće jutro je ranije ustao i spremio se pa je odlučio da ćerku sačeka napolju kod kola. Nakon nekoliko minuta ona se pojavila pred njim.

Ćerka: “I? Šta misliš?” – odmah je zanemeo.

Imala je na sebi maleni grudnjak koji se jasno ocrtavao kroz tanku rozu majicu koja je završavala kod njenog pupka, a dole veoma uske i tanke helanke. Posebno mu je pažnju privukla njena pica čije usnice su bile praktično potpuno vidljive jer nije imala na sebi gaćice. Tkanina se uvukla toliko da nije ostavljala mnogo prostora za maštu.

Tata: “Da ne ideš sa mnom kod tetke, teško da bih te pustio igde da ideš tako obučena.”

Ćerka: “Pa ne bih ni išla nigde ovakva… ovo je samo za tebe.” – namignula mu je i sela u kola.

Cela vožnja do tetke je bila ispunjena tenzijom između njih dvoje. Nisu ništa govorili već su se samo ponekada na trenutak pogledali i osmehnuli se jedno drugom.

Tetka: “Evo moje dve omiljene osobe. Sedite lepotani i dozvolite mi da donesem svoje beleške i da zaključam vrata.” – obavila je sve i smestila se na kauč pored njih.

Sedela je na kraju kauča i posmatrala ih. Primetila je da su veoma blizu jedno drugom ali da se ipak ne dodiruju.

Tetka: “Jel se sećate kako smo počeli sve ovo? Nežnim dodirima jel tako… E, sada bih želela da obnovimo gradivo. Srećo, uhvati tatu za ruku.” – poslušala je bez pogovora i čvrsto ga uhvatila.

Ćerka: “Ovako?”

Tetka: “Baš tako. Sada ti braco priđi ćerkici i poljubi je.” – ona je mislila na obraz ali su njegove usne završile na ćerkinim.

Tetka je zapisivala i gledala kako njena bratanica sjajno reaguje na ovaj iznenadni potez svoga oca i poljupci su počeli da postaju sve prisniji i strastveniji. Shvatila je da nema više smisla da išta zapisuje pa je sklonila svesku u stranu, povukla je suknju do struka i počela da mazi svoju pičku koja je bila gola jer gaćice nije obukla taj dan, baš kao i njena bratanica.

Nakon kratkog trljanja po osetljivom klitu, otišla je iza bratanice i za trenutak ih prekinula kako bi joj skinula majicu i brus u jednom potezu.

Ćerka: “Teto?”

Tetka: “Pssst, sada nema više straha dušo. Bato, dozvoli joj da ti sisa jezik dok joj maziš ove prelepe sike.” – ispružio je jezik koji je ćerka počela nežno da sisa dok joj je on mesio malecne grudi.

Ćerkina ruka je završila na njenom međunožju i mazila se preko tankih helanki, a tetka je sela na pod ispred brata i otkopčala njegove pantalone. Podigao je malo zadnjicu ne prestajući da ljubi i mazi ćerku a tetka je to iskoristila da mu svuče pantalone i bokserice. Kurac mu je bio dignut i nabrekao.

Tetka: “Pogledaj dušo. Pogledaj kako je tatica jebeno napaljen.” – lizala mu je penis pred njenim očima.

Ćerka: “Tata, jesi napaljen zbog mene?” – ustala je i veoma sporo svukla helanke sa sebe.

Tata: “Uhhh… jesam dušo. Priznajem da jesam.” – kleknula je pored tetke i zajedno su počele da mu ližu i sisaju napaljeni organ.

Tetka: “Kako imaš prelepa jebačka usta. Tako mlada a tako dobra pušačica.” – prišla je bratanici i počela da joj liže usne i jezik.

To je bilo potpuno novo iskustvo za do juče uplašenu ćerkicu ali se nije bunila. Bila je prenapaljena i godio joj je tetkin prljavi poljubac.

Tetka: “Ajde lepotice, nastavi da ga pušiš a ti braco lezi na leđa. Red je da i ti nešto posisaš.”

Namestio se na leđa dok mu je ćerka i dalje balavila po organu. Tetka se popela na kauč i spustila se pičkom preko njegovih usta.

Ćerka: “Mmm… liži je tata. Liži sekinu pizdu.” – počeo je da liže i gricka sestrinu vrelu pičku dok je ona glasnije uzdisala i trljala se o njegov mokar jezik.

Jecaji i mrmljanje su ispunili kancelariju. Bila je to incestoidna seansa kakvu tetka nije do sada imala u svojoj karijeri. Ćerka je svakim minutom sve više prevazilazila svoje strahove. Ono grozno veče na kampovanju je sakrila negde u dubinu svoje svesti i prepustila se veoma zabranjenom i jebozovnom momentu.

Pušila je tatin kurac sa uživanjem slušajući njegov jezik kako šklapće preko tetkine pičke. Bila je van sebe ali opet veoma svesna svega. Bila je srećna zbog svega što se u tom trenutku dešavalo.

Tetka: “Aaaahh….” – svršavala je bratu u usta, nešto o čemu je maštala od prvog dana kada mu je videla prelepi kurac umazan spermom.

Ćerka: “Tetkice, jel misliš da bi mogla ja da te zamenim?” – stidljivo je pitala.

Tetka je ustala sa bratovog lica i pružila joj ruku. Podigla je njeno lagano telo na kauč i namestila je tako da u čučnju bude tik iznad tatinog lica.

Tata: “Joj kako prelep pogled na ćerkicine uske rupice. Sedi na mene srećo.” – spustila je guzu i njena uska pica je počela odmah da prima ozbiljne udare tatinog jezika.

Ćerka: “Uhhh… liži me tatice…” – pomerala se veoma sitnim pokretima nabijajući picu na njegov jezik.

Tetka: “Uff, ne mogu ovo da gledam.” – opkoračila je brata i počela da spušta svoju pičku na njegov uspravljeni i vlažan ud.

Tata: “Mmm…” – uživao je u osećaju ćerkine pice na jeziku i sestrine zrele pičke na svom penisu.

Tetka je počela da se nabija na brata ne prestano svršavajući po njemu. Njeni slatki sokovi su prskali iz nje ali nije htela da prestane da se i dalje nabija. Skakutala je po bratu i stiskala njegov kurac svojim iskusnim vaginalnim zidovima.

Tetka: “Jooj dušo, moraš da ga osetiš u sebi… Jel želiš to? Jel želiš da budeš tatina mala ćerkica kurvica?” –namerno je spomenula tu reč setivši se njenog priznanja kako voli da je tako ponekada zovu tokom seksa.

Ćerka: “Ufff… jebeno želim to!” – obe su sišle sa brata koji se uspravio u sedeći položaj i mokrim usnama poljubio svoju kćer.

Tata: “Jel zaista to želiš? Jesi spremna?” – spustio je ruku i počeo da mazi njenu malu picu.

Ćerka: “Želim! Spremna sam za tvoj kurac tata. Želim ga u sebi!” – ustala je i otišla do tetkinog stola.

Popela se i sela na njega raširivši svoje noge koliko je mogla. Tetka je sedela na kauču i mazila se gledajući svog brata kako se kreće ka ćerkici nežno drkajući svoj kurac.

Tata: “Kako me želiš kurvice napaljena? Nežnije ili malo grublje?” – stajao je ispred nje i namestio svoj glavić na ćerkin uski ulaz.

Ćerka: “Mala ćerka kurvica zaslužuje jedno dobro, grubo jebanje od svog iskusnog i perverznog tatice!” – poljubio ju je i počeo nežno da ulazi u nju.

Ove njene perverzne i proste reči su bile jasan pokazatelj da je ponovo bila ona stara. Tetka je sve to naravno odmah primetila.

Tata: “Uff, kako si jebeno uska.” – ulazio je sporo ne verujući kako ga njena vaginica jako stiska.

Ćerka: “Ne boj se tata. Elastična je moja pičkica… Mogu ja duboko da te primim.” – izdigla je malo guzu i naglo se nabila na tatu.

Tata: “Uhhh…”

Zgrabio joj je zategnute guzove i počeo jako da se nabija u nju. Guza joj je postajala crvena od naglog trenja o drvenu površinu stola. Razbijao ju je i duboko ulazio.

Tetka: “Uhhh jebote kakva scena! Ponovo ću svršiti… aaahhh…” – prskala je sokićima po ko zna koji put.

Ćerka: “Jebi me tata… jebi me jače! Znam da te ložim od prvog dana. Virila sam kroz vrata kada si onako brzo svršio u gaće nakon što sam sedela na tvom tvrdom kurcu. Uhh kako sam bila jebeno napaljena. Jebi me…” – slušao je i nabijao se toliko snažno da je mislio da će da je polomi.

Tetka se smeškala i lickala svoje mokre prste. Znala je da joj je terapija uspela, a posebno njen lukavi plan da onaj dan kada je ispratila svoju bratanicu iz kancelarije, da ostavi vrata blago otvorena kako bi mogla sve da vidi. Trik je bio lukav i uspešan.

Ćerkica ipak nije bila nevina koliko je tata možda i mislio i lako ga je primala, sa uživanjem i perverznim osmehom.

Tata: “Moja jebozovna ćerkica, moja mala jebačica… voli te tata!” – nabio se do kraja i zajedno su počeli da svršavaju.

Punio je njenu malenu pičkicu dok ga je ona još više stezala i vrištala od orgazma koji je posle toliko vremena napokon osetila. Dugo je svršavala na tatin kurac. Mislila je da nikada neće prestati taj prelepi osećaj koji joj je obuzeo čitavo telo. Drhtala je i grčila se dok je tatina sperma punila njenu unutrašnjost.

Ćerka: “Uff… tata… svršila sam kao nikada.” – zadihano je govorila.

Tetka: “Braco, dozvoli meni da vas očistim.” – kleknula je kada je izašao iz ćerke i prvo je oblizala mokar kurac, a zatim je prešla na brataničinu picu i pokušavala da skupi što više sperme koja je klizila iz njenog malenog otvora.

Napunila je usta i podigla se. Pogledala je nasmejano lice izjebane ćerkice koja je otvorila usta i tatina sperma je iz tetkinih završila u njenim ustima.

Tetka: “Tako jebačice naša, sve fino progutaj.” – i progutala je sa uživanjem.

Ćerka: “Mmmm… preukusno. Hvala tetka što misliš na mene. I naravno, hvala ti na svemu. Mislim da sam potpuno prebrodila svoj strah.” – svi su se zajedno zagrlili tako znojavi i prljavi… ali srećni!

Terapija uspela – pacijent izlečen!

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
U bioskopu

Marija i ja smo vremenom sticali sve vise iskustva u trojkama i cetvorkama, i svakog meseca smo upoznavali sve vise parova. Cesto smo pravili trojke sa jednom Grkinjom koja je radila sa MArijom u firmi.

Novo iskustvo

U braku smo nešto manje od 15 godina. Skladan brak, obožavamo jedno drugo, a u društvu slovimo kao jedan od najboljih parova, veza kojoj nitžko i ništa ne može naškoditi. Moja supruga, iako je bila

Neodoljiva tašta

Nakon jedne avanture, nisam ipao priliku da ostanem nasamo sa svojom tastom. Razmisljao sam o njoj non stop, ali prilika se nije ukazivala. Veza sa njenom cerkom se nastavila i cak smo poceli da igramo