Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ćaletov prijatelj

Kao i većini klinaca u to doba, četrnaest – petnaest godina, hormoni su ludovali, mada da budem iskrena, moji nisu ludovali, moji su prešli granice ludila i prerasli u nešto što ne znam kako ni da nazovem. Bila sam napaljena! Bila sam non stop napaljena, a tome nimalo nije pomagalo ponašanje mojih roditelja. Keva mi je prepička! Bukvalno, žena je hodajući seks, a naravno po tom pitanju, između mene i nje, nema neke preterane razlike osim u godinama.

Ona i ćale su se jebali svaki dan, minimum jednom. Ni sama ne znam koliko puta sam naletela na njih, a o tome koliko sam ih puta čula, bolje i da ne spominjem. Maksimalno su uživali jedno u drugom, a i uživali u tome kada jedno drugo zadovoljavaju. Bezbroj puta sam je videla kako puši ćaletu. Bezbroj puta sam videla ćaleta kako joj liže pičku. Bezbroj puta sam ih videla na raznim mestima u raznim pozama. Bezbroj puta sam došla kući i bukvalno se naparila od mirisa seksa. Ali to mi nikada nije smetalo. Nikada se nisam loše, ili kako god, osetila zbog toga. Bilo mi je drago. Bila sam srećna što su toliko posvećeni jedno drugom, ali mi nije bilo posebno drago što nisu bili takvi i prema meni, ali razumem ih i ne osuđujem. Sve su mi dopuštali ali se osećalo da su više zainteresovani jedno za drugo, što ne znači da nisu vodili brigu o meni. Tako da sam putem njih, saznala i upoznala se sa seksom.
Moje prvo iskustvo je bilo pušenje jednom liku, Milošu (lažno ime). Ja sam tada imala petnaest godina, a on dvadeset dve. Dugo vremena me je muvao, pokušavao, ali ja nisam bila preterano zainteresovana. Bio mi je totalno nebitan, sporedan lik tako da nisam uopšte ni razmišljala o njemu. Čak i kada bi smo nekad pričali, ja ga ne bih ni slušala pa se često dešavalo da kada se upljuje pričajući nešto, ja mu odgovorim sa „A?“. Poludeo bi zbog toga, ali nije popuštao, još se više trudio, što mu se na kraju isplatilo (verujem da je bio takvog mišljenja). Elem, to se desilo na nekoj, nazovimo žurci. Bila sam kod ortakinje Sanje (nije pravo ime). Nas desetak, raznih godišta, a ja, i još neki lik, najmlađi od svih. Naravno, popilo se malo, ja kao i uvek, opuštena, hladna, sprdam se, zezam se, muvam se sa nekim dečkom i taman kad sam planirala da ga navedem da me smuva, on otišao. Keva ga zvala kući. Ja prsla! Došlo mi glavu da mu razbijem! Još odavno sam ga merkala, planirala šta ću i kako ću da uradim i taman kada se sve poklopilo, slepac otrčao kući na mamicin zvižduk. Iako sam bila nadrkana neko vreme, ubrzo sam iskulirala i u tome videla dobre strane. Nije mi bio potreban mamin sin. Još sam tada shvatala veliki značaj toga.
Pošto se većina muvala ili smuvala, ja nisam htela da ispadnem kučka ili kurva, kako god, pa da odmah naskačem na nekog drugog momka. Sela sam i pričala sa nekom ribom, kad tamo oko pola tri izjutra, dolazi Miloš sa nekim momcima i tri devojke. Tako sam ga odmerila od glave do pete da su bukvalno svi to videli. On se trgao. Nije se tome nadao. Prvo se pozdravio sa svima redom, sa nekima i zastao da popriča, a na kraju došao i do mene. Kao u fazonu, nisi mi prioritet, ali ja sam naravno ćutala i čekala da vidim šta će da uradi. Prišao je pun samopouzdanja i poljubio me u obraz. Naravno uzvratila sam i još ga zagrlila slobodnom rukom, jer mi je u drugoj bila čaša sa vinom. Po njegovom osmehu, videlo se da mu je drago zbog zagrljaja. Seo je do mene, ona devojka se udaljila, i tako smo počeli razgovor, samo što sam ga ovaj put pažljivo slušala i direktno gledala u oči mojim prodornim (neke kučke kažu: kurac joj viri iz očiju) zelenim očima. Bio je nervozan. Nije očekivao da ću ga sa tolikom pažnjom slušati i gledati, i svo ono samopouzdanje sa kojim se pre, a i ovo veče pojavio, ubrzo je nestalo. Čak je par puta i zamucao. Opušteno sam mogla da ga imam, ali sam želela da vidim da li će on pokušati nešto, a i ako pokuša kako će to da uradi. Sedeli smo skoro sat vremena. Pričao mi je neke priče, ja već polako počinjem da se dosađujem. Krišom posmatram nekog dečka koji stoji sam. Razmišljam da li da mu priđem. Već i prestajem da slušam ovog, kad eto direktnog pitanja „Jel hoćeš da se udaljimo odavde?“. Ja sam skoro izgubila interesovanje. Želela sam seks, ali sam se preispitivala da li je on taj pravi kome bih prvi put trebala da raširim noge. Ćutala sam par sekundi i na kraju presekla „Ajmo.“. Uzeo me je za ruku i poveo. Išli smo ka jednoj praznoj sobi kad u tom momentu, ja dobijam. Počinjem da curim. Počinjem da ludim! Baš sam se iznervirala! Ne mogu opisati koliko! Bilo mu je krivo, ali shvatao je da nije do mene, nego do prirode. Jebiga, takve smo. Otrčala sam u kupatilo da se sredim i da skontam šta mi je činiti. Od seksa definitivno ništa neće biti, ali ono što me je mnogo više vuklo je kurac. Želela sam da ga vidim pred sobom. Želela sam da ga osetim u svojoj ruci. Da ga osetim u svojim ustima. Nije mi toliko bilo bitno ko je njegov vlasnik, tako da je Miloš to veče dobio pušenje, a po mom iskrenom mišljenju, dobio je pušenje kakvo će dugo pamtiti.
Izašla sam iz kupatila, on je poput psa čuvara stojao pred vratima i nežno me pitao kako sam, da li je sve okej. Nisam mogla da se zamaram pričom, nego sam ga uhvatila za glavu i zažvalila. Iznenadio se i oduševio, ali njegovo oduševljenje je bilo još veće kada je osetio moju ruku na svom kurcu. Zastao je i pogledao me. Ja sam samo ćutala i uz blag, kučkast osmeh ga gledala. „Ali, dobila si.“ procedio je. „Pa ne moramo mi imati seks.“ bio je moj odgovor. Uzeo me je za ruku i poveo. Našli smo se u omanjoj sobici sa krevetom, televizorom i gomilom nekih stvari po podu. Verovatno neka soba gde se ostavljalo sve što nije imalo drugog mesta u kući, ali za naše potrebe je bila sasvim dovoljna. Moram reći da iako mi je bilo prvi put da dolazim u intiman odnos sa muškarcem, ja sam bila potpuno opuštena, kao da mi je to sto prvi put. Takva sam.
Došli smo do kreveta na koji sam ja sela. On je stojao iznad mene, gledao me u oči i nežno mazio po licu i kosi. Ja sam čekala. Htela sam da on napravi prvi korak. Uzeo mi je ruku i stavio je na svoj kurac. Znala sam šta mi je za činiti. Otkopčala sam mu kaiš i dugmad na farkama. Predamnom se našla poveća budža koja je tražila izlaz iz njegovih gaća. Ja sam naravno bila oslobodilac. Skinula sam mu gaće i oduševila se. Samo sam pomislila „Kud te nisam pre privela!“. Bio je to jedan, predivan kurac od, po slobodnoj proceni, sedamnaest – osamnaest cm. Bio je debeo. Ispresecan venama. Lep! Par trenutaka sam ga samo posmatrala. Odmeravala. Bila sam poput neke divlje zveri koja gleda kako će da zgrabi svoj plen. U tim momentima sam zaboravila na Miloša, gledala sam samo u njegov alat, pa ga onda i uzela u ruku. Drkala sam ga polako. Nežno. Uživala sam u njemu. Najzad mi se ostvarila želja, ali nažalost nije u potpunosti. Ja sam zadovoljavala, ali nisam bila zadovoljena. „Jel ti se sviđa?“ upitao me je, pomalo ponosno. Nisam ništa odgovorila, samo sam ga strpala u usta.
Iskreno, posle svog tog vremena, i bezbroj muškaraca, mogu da zaključim da je seks nešto čemu se moraš u potpunosti predati da bi se maksimalno uživalo. Seks se mora voleti, samo onda „pucaju sijalice“.
Posle tog blajva, Miloš je još dosta vremena pokušavao da me smota. Želeo me je, ali ja sam u međuvremenu našla dečka sa kojim sam imala sve što mi je trebalo. Upoznavala sam mnoge ljude, sprdala se, zezala, imala dosta momaka i postajala sve iskusnija. Postala sam takva seks mašina da mi je već dosadilo da imam seks sa samo jednim momkom, ili uopšte sa momkom, tako da sam imala i par lezbejskih vezica. Međutim, ono što želim da podelim je zapravo i prekretnica u mom životu. Radi se o muškarcu koji je otac mog sina.
Napunila sam osamnaest godina, a osećala sam se kao da imam dvadeset i osam. Društva su polako počela da se raspadaju. Dosta mojih drugarica je odavno zatrudnelo. Neke se udale. Neke čak i razvele. Većina momaka je ganjala okolo šta će da pojebu. Njih par je želelo ozbiljne veze i brak, a ja sam nekako bila između. I htela sam ozbiljnu, pravu vezu, a i nisam htela. Imala sam dosta obaveza i nisam mogla da se potpuno predam. Osim toga imala sam i planove da upišem faks. Dosta sam vremena provodila kući. Što iz razloga što nisam znala šta da radim, što iz razloga što sam planirala da nešto radim. Htela sam da odem preko, Nemačka, Austrija, da zaradim neku lovu, ali je bilo sranje što nisam imala nikoga preko. Nisam znala gde da odem. U međuvremenu je i ćale dobio novi i bolji posao. Imao je platu oko 100 000 dinara. Uslovi su nam se mnogo, mnogo popravili jer je bilo perioda kada je bilo veoma teško i neizvesno. Keva k’o keva, bila je ili kući, ili kod neke drugarice. Uveče bi nam ponekad došli neki gosti, među kojima su najčešći bili Goran i njegova žena Bojana (lažna imena). Goran je bio visok, krupan, crn, lepog lica. Oko pedeset godina star. Bojana je bila očigledna kučka, možda čak i gora od mene. Imala je trideset i neku. Zgodna, jebozovna, uvek doterana, a kako i ne bi, kada joj je muž vlasnik firme, u kojoj je inače moj tata bio na visokoj poziciji. Bila mu je treća žena po redu, a koliko ih je prejebao, verovatno ni on sam ne zna. Njih dvojica su inače, prijatelji od detinjstva. Sećam ga se još kao klinka, skoro pa sam odrasla uz njega. Kao bebu me je često držao u rukama, imam bezbroj slika na kojima smo zajedno. Sve u svemu, gotivan čovek. Kad god bi došao kod nas to bi bilo sprdanje, zezanje često i do jutra. Goran je bio jako zabavan, a ćale nije zaostajao za njim. Keva i Bojana su imale bezbroj priča u koje sam se često i ja uključivala, ali ono što sam primetila je neka mala Bojanina distanca a i pomalo čudno ponašanje. Ako bi se keva obratila nešto Goranu, ili ako bih mu se ja obratila, Bojana bi odmah ustremila pogled i pažljivo odmeravala i slušala o čemu se radi. Posesivnost, ljubomora i ko zna šta se sve još motalo po njenoj glavi, što je meni bilo smešno. Opterećivala se bez razloga. Nismo planirale da joj otmemo muža, bar sam tada bila takvog mišljenja.
Godinu dana mi je prošlo u ničemu. Nisam se zaposlila, nisam upisala faks, nisam otišla u inostranstvo, i polako sam počela da razmišljam da se udam i da bar u nečemu pokrenem svoj život. Za tih godinu dana, na moju žalost, samo sam četiri puta imala seks. Postajalo je neizdržljivo. Trebao mi je muškarac, a nikako nisam mogla da se pokrenem i da ga nađem.
Jedno veče, dolaze njih dvoje. Ćale napravio roštilj, malo se popilo, zapevalo, okupilo se još ljudi, sve u svemu, bila je jako lepa atmosfera. Ja sam se malo iznervirala. Osećala sam se kao sluškinja koja trčka, donosi kome šta treba, tako da sam odlučila da odem u svoju sobu i sednem za komp. Pre toga sam morala da odem u wc. Ulazim unutra kad ono Goran piša. Ja sam zastala i pogledala ga, a on se hladno okrenuo ka meni i bez reči me gledao u oči držeći kurac u ruci. Stojimo oboje. Ćutimo oboje. Gledamo se. Nešto kao da je prošlo kroz mene. Bilo mi je pomalo neprijatno. Znam tog čoveka dugo, dugo vremena a sada gledam u njega kako drži kurac u ruci. Da bih izbegla ko zna šta još, bez reči sam se udaljila i zatvorila vrata. Bila sam u malom šoku, ali mnogo više mi je zaokupirao pažnju njegov kurac. Iako je bio u opuštenom stanju, bio je poprilično velik. Razmišljala sam o njemu narednih dvadeset minuta. Sedim za kompom, dopisujem se na fejsu i razmišljam o Goranu kad u tom momentu on upada u sobu. Ja se skenjala! Podiže me svojim snažnim rukama iz stolice! Baca me potrbuške na krevet i cepa mi trenerku! Ja se vrpoljim, borim, pokušavam da se oduprem, govorim mu da me pusti, planiram i da vičem, ali mi ne uspeva! Kao da je znao da ću vrisnuti pa mi je stavio šaku na usta! Uhvatio me je drugom rukom za bok i maksimalno mi isturio dupe a u sledećem momentu do kraja mi zabio kurac u pičku! Zaječala sam u njegovu šaku, kontam da se čulo bar u hodniku. Nabio mi je sigurno dvadeset i nešto centimetara, ni ne znam koliko je bio debeo u tom momentu, znam samo da se moje odbijanje, pretvorilo u prihvatanje. Počela sam da mešam, da se uvijam, da se sama nabijam. Sklonio je svoju ruku sa mojih usta kada je video da ga želim i da uživam. Počela sam da stenjem. Da uzdišem. Dahćem. Zabacila sam desnu nogu na krevet i okrenula glavu ka njemu. Iza mene i u meni se nalazio čovek kojeg znam od detinjstva. Jebao me je čovek koji me je kao bebu držao u rukama i igrao se sa mnom. Jebao me je tatin najbolji prijatelj dok je moj tata pijan pevao u dnevnom boravku ispod. Bilo je nestvarno dobro! Bilo je toliko dobro da sam počela nesvesno da mumlam, stenjem! U ritmu divljačkog jebanja, ja sam uzdisala, psovala, tražila još, a on mi je još i pružio! Okrenuo me je na leđa i zadigao mi noge. Stopala su mi bila pored glave. Pička mi je bila maksimalno isturena, a on mi ga je maksimalno nabio! Naslonio se rukama blizu moje glave i jebao me kao da pičke godinama nije video! Smrad njegovog znoja i smrad alkohola je u tim momentima postao neverovatno napaljujuć. A još više je bio napaljujuć njegov pogled. Gledao me je direktno, prodorno u oči. Verujem da je očekivao neku naivnu klinku ali se pošteno zajebao. Uhvatila sam ga snažno za kosu i zažvalila ga. Zbunio se. Pokušao je da se odupre ali nije mogao. U sledećem momentu sam ga obuhvatila nogama i stegnula ga uz sebe. Grdosija, dva puta veća od mene nije mogla da se iščupa i pobegne od mene. „Moj! Moj si!“ prolazilo mi je kroz glavu, a delovalo je kao i da on želi da bude moj. Želi ženu koja ima svoj stav. Ženu koju neće samo izjebati i odjebati. Ženu koja ga neće nahvatati na trudnoću ili na neku ucenu. Ženu, kod koje podsvesno želi da bude potčinjen, ali sasvim sigurno nije očekivao da će je naći u ćerci svog najboljeg prijatelja. U devojci koja mu može biti ćerka! Počela sam da shvatam zašto je njegova prva žena pokušala da izvrši samoubistvo kada ju je ostavio. Zašto je druga žena pokušala da ubije njega, pa onda i sebe. Zašto Bojana reži poput kuje kada Goranu priđe neka druga žena, ili ga čak i pogleda. Zašto je još par žena pokušalo nešto da mu uradi, a neke i jesu, poput sitnica kao što je bušenje guma na kolima, ili razbijanje stakla na istim. Čovek je bio lep, zgodan, uspešan, bogat, a ono što je nama ženama najvažnije, razvaljivao je u krevetu!
Pocepao mi je pičku! Curila sam niz butine sve do kolena! Tresla sam se od orgazama. Uvijala se pod naletom istih, a on nije popuštao! Podigao me je sa kreveta i naguzio na stolu kod kompjutera. I zaboravila sam na fejs. On me jebe od pozadi a ja blenem u poruke od nekog lika koji me muva već mesec dana. Poslao mi je ne znam kol’ko poruka dok me je ovaj jebao. „Srećo što ne odgovaraš?“ „Jesi ljuta možda?“ „Jel sam uradio nešto?“. Mukica se uplašila i zabrinula, a mene ovaj razvaljuje!
Jadničak. Ne znam ni kako se zove. „Pa odgovori dečku.“ prokomentarisao je čuvši i videvši da mi stižu poruke. „Kako?“ Ne znam ni kako sam to rekla, znam samo da sam bila izvan sebe koliko me je jebao. Goran se počeo smejati i usporio je tempo, a na kraju i zastao, naravno, ne vadivši ga iz mene. Tresla sam se. Iz petog puta sam uspela da odgovorim na poruku. Ne znam ni šta sam mu napisala, valjda da sam se tuširala ili tako nešto. Tu su bile poruke i od drugih ljudi. Ja lagano odgovaram a Goran me lagano jebe. Komedija. Ali kad se prisetim, u trenu ovlažim.
Pošto mi nije padalo na pamet da trošim vreme na gluposti, okrenula sam se ka njemu i spustila na kolena. Strpala sam tu kurčinu u usta i počela da ga pušim. Nisam htela da budem obična, htela sam da budem od onih kojih će se sećati, tako da sam pušila, kao nikada do tada. Počeo je da uzdiše, da se uzmiče, da se uvija. To je značilo da dobro obavljam svoj posao. Toliko sam bila pohlepna i gladna kurca da sam ga u jednom momentu, nesvesno zagrizla. On se trgao i pobunio, ali sam ga brzo ućutkala i počela da ga sisam. Sisala sam mu glavić. Čvrsto ga stezala svojim usnama i jezikom ga oblizivala. Trudila sam se, koliko sam mogla, ali nije mogao ceo da mi stane. Bukvalno sam se gušila u njemu, ali svaki moj pokušaj da ga progutam celog je bio bezuspešan. Videvši moju nameru i želju, Goran me je uhvatio za glavu i bez milosti ga nabio do kraja. Počela sam da se davim, da se gušim, ali on mi nije dozvolio ni da se maknem. Gušila sam se, ali sam i osećala kako mi se grlo privikava na kurac. Kako mi se mišići šire i prave prostor. Izvadio ga je. Balav kurac, balava i ja. Ovog puta sam odlučila da ga sama celog progutam. Osećala sam se kao da vežbam, ali ko zna, možda će mi nekad i zatrebati. Krenula sam polako, centimetar, po centimetar, došla sam skoro do pola kada sam ponovo krenula da se gušim, ali nisam posustajala. Tvrdoglava sam. Glavom bih prošla kroz zid, ili kroz kurac u ovom slučaju. Trpela sam nedostatak vazduha i na kraju ga celog držala u u grlu i ustima. Priljubljena uz njegov stomak, gledala sam ga u oči poput nekog kučeta. On se nasmejao, pomazio me po kosi, kao malu kucu pa me poveo do kreveta. Legao je na krevet a ja zasela na kurac. Krenula sam da ga jašem a uskoro i da skačem po njemu. Neverovatno me je palilo sudaranje tela od telo. Zgrabio me je svojim rukama za guzove i privukao sebi. Uhvatila sam ga jednom rukom za kosu, a drugom za bradu pa ga poljubila. Ovaj put se nije izmicao nego je i on poljubio i mene. Ljubljenje je preraslo u sočno žvaljenje. Nabalavili smo jedno drugo. Sisali jedno drugom jezike. Grickali i sisali usne. Po ko zna koji put sam krenula da svršavam, a sada je krenuo i on. Osetila sam po njegovom disanju i uzdisanju da mu se bliži vrhunac, ali iz nekog razloga nisam htela da ustanem sa njega. Pokušao je da me skloni ali ja se nisam dala. Čvrsto sam ga stegnula i nabila se do kraja. Napunio me je. Napunio me je vrelom spermom. Osetila sam kako me vreli mlazovi ispunjavaju iznutra. Nije mi bio prvi put, ali svaki put je bio lep.
Svestan da nije uspeo da pobegne od mene, ležao je na krevetu, verovatno misleći i plašeći se da ne zatrudnim. Nisam pratila, tako da nisam ni znala da li su mi plodni dani, ali se nisam ni opterećivala time. Opterećivala sam se nečim drugim.
Kada smo završili, on je ubrzo otišao. Bojana je još pre otišla zbog njihovog klinca, da je ostala, sto posto sam sigurna da se ništa ne bi desilo. Nisam imala njegov broj, tako da se nismo ni čuli. Pratila sam ćaletovo ponašanje, ali ništa nije odavalo utisak, da on nešto zna. Prošlo je nekih nedelju dana, Gorana nigde. Došla je i druga nedjelja, Gorana i dalje nigde, ali se pojavljuje nešto drugo. Počinjem blago da krvarim. Kontam menstruacija. Ubrzo počinjem da osećam i umor. Uskoro počinje i bol u grudima. Počinjem da se brinem. Radim test. Trudna sam! Skenjala sam se u život! Koliko god sam imala u planu da uđem u što dublji odnos sa Goranom, nisam planirala da ostanem trudna! Želela sam da svrši u mene, zato što mi je to mnogo lepše nego u usta ili na facu, ali ovo nisam očekivala! Uhvatila me je panika! Nisam znala šta da kažem mojima. A ako bih i rekla, ispao bi rat! Ćale i Goran su najbolji drugari, a ovaj mu je jebao ćerku i napravio joj dete! Nisam znala šta da radim osim da nađem Gorana, pa makar mu i na kuću otišla! Pokušala sam preko fejsa da ga nađem, ali nije imao svoj profil, imao je samo stranicu svoje firme koju, ko zna ko je vodio. Prošlo je mesec ipo dana, i na kraju se pojavio. Pao mi je u očima što se poput pičke, podvijenog repa, sakrio u rupu, i iako mi se pravdao da je bio na putu, svejedno sam bila ljuta na njega. Otpočeo je priču kako mu je žao, kako to nije trebalo da se desi između nas. Kako su on i moj ćale veliki prijatelji. Kako ne želi da to prijateljstvo pukne. Kako ovo, kako ono. „Trudna sam.“, zanemeo je. Ja sam ga gledala i ćutala. Očekivala sam da bude muško i preduzme nešto, pošto sam već formirala mišljenje o njemu u kome sam mogla malo toga lepog da navedem, u meni se nalazio strah da će me odjebati. „Da li si sigurna?!“ – „Da. Uradila sam test.“. Uhvatio se za glavu. Shvatila sam da ga je najviše bolelo to što sam ćerka njegovog druga. Znam da je varao Bojanu, znali su svi, zato nije mario, ali… Jebiga.
„Neću da abortiram. Odmah da znaš.“ pogledao me je, pa posle par trenutaka rekao „Ni ne želim da abortiraš.“. Bila sam presrećna! Ipak nije ispao slepac što se kasnije i potvrdilo. Jedino je u svemu tome predstavljao problem, kako da kažem mojima, ali što duže odlažem, biće sve gore. Prvo sam rekla kevi. Bilo joj je drago, ali kad je saznala ko je otac, zamalo nije pala u nesvest. Kada sam rekla ćaletu, krenuo je da me udari. Keva se isprečila, a onda sam saznala još nešto što definitivno nisam očekivala. U ludilu i u besu je rekao „Jebao mi je ženu, sad mi je jebao i ćerku! I još joj dete napravio!“ Bila sam u šoku. Keva se unervozila. Pogled joj je leteo levo desno. Ćutala je. Ćutala sam i ja. On je i dalje nastavio da psuje i da besni, dok i keva nije prsnula i svašta mu rekla. Goran je bio sa mojom kevom pre nego što se udala za ćaleta, a ćale je prevario kevu tokom braka. Saznala sam mnogo toga, ali iskreno, nije me ništa posebno dotaklo. Bila mi je bitna samo moja beba. Nije mi ni Goran bio bitan toliko, iako sam videla da sam ja njemu postala jako bitna. Verujem da me je čak i zavoleo. Iako je razmišljao da se razvede, ostao je sa Bojanom u braku, najviše zbog mene, jer sam mu ja tako rekla. A i Bojana se sasvim sigurno ne bi bez borbe predala. Šetka svaki dan oko moje zgrade. Svesna je da sam joj preotela muža sasvim lagano, a iako mi sada on ni ne treba, ona se i dalje plaši da ću ga nazvati i reći mu da dođe. A ako dođe, više nikada neće otići. Ne. Nisam ja za brak. Ja sam za dobar seks. Ja sam za to, da se pocepam sa nekim, okrenem se i odem, kao što sam i sinoć uradila.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Ujna, vrh si!

I kada mi je muž umro, pre dve godine, nastavila sam da održavam dobre odnose sa njegovom porodicom, naročito sa njegovom sestrom. Iako je bila mlađa od njega par godina, uvek je znala da nam

U prvom planu

Desilo se to dok sam radio kao Glovo dostavljac, ni sanjao nisam da ce se desiti ono sto cu vam upravo ispricati. Nakon obezbedjenja koje mi se popelo na vrh jaja, nakon sto je malo

Dama u noći

Poznavale smo se kroz pricu.. nismo nikad bile nesto preterano dobre.. bilo je zdravo za zdravo, i jos po koja rec, ali nikad nista vise od toga…Bila je lepo gradjena.. manekenski mozda sto bi rekli,