Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Budjenje

Moja ruka je lutala krevetom dotaknuvši Dubravku. Njeno uspavano, ali toplo tielo uzbudilo me po ko zna koji put u rano praskozorje. Istraživanje je, po obicaju završilo na najslasnijem delu njenog tela. Dubravka na to nije ostala ravnodušna vec se u snu okrenula prema meni i namestila se na bok kako bi moji prstići mogli sto bolje kružiti po njenoj mačkici dok spava. To noćno dirkanje nikada me ne ostavlja ravnodušnim jer u mraku spavaće sobe u glavi mi se roje brojne misli pa je i seks posle toga sasvim drugaciji. Dubravka je jos uvijek lepo reagovala na moje milovanje i lagano se budila iz sna. Svojom me rukom počela pipati i to nepogrešivo u podrucje moje muškosti.

Njena sve veća napetost lagano se prenosila na mene i bilo je pitanje trenutka kada ćemo se spojiti u čarobno klupko strasti. No, već dobro uzdignuto koplje našlo se u njenoj ruci pa smo se nastavili strastveno milovati. Prbližavajući se jedno drugome počeli smo se ljubiti. Bio sam napaljen, pohotan i bestidan, a užitak mi je potpuno pomutio misli. Njena ruka silovito je stiskala moj penis, gotovo do bola, a tada sam bio spreman initi i najveće ludosti samo ako bi to jos jače pojačalo zadovoljstvo.

Slucajno sam se osvrnuo prema vratima i ugledao sam Ingrid. Komšinicu s treceg sprata koja se pojavila na ulazu u sobu. Stajala je nepomično posmatrajucžći nas u našem užitku. Jednom svojom rukom je stezala svoje krupne i nabrekle dojke, a drugom se rukom dražila izmedju svojih raširenih nogu. U mraku sobe, jasno se videla njena ruka kako se pomera napred-nazad, pa kako se gura dublje, očito je bila odlučna u nameri da prstom zadje u svoj otvor. Ulična rasveta taman je obasjavala laganom svetlošću taj lepi prizor. Nimalo se nisam iznenadio, niti se zaustavio njenim prisustvom u našoj sobi. Staviše, kao da me neno prisustvo jos jače raspalilo.

Postao sam jos neobuzdaniji, i jos sam se jače rukom zabio u Dubravku i to tako silovito da je zastenjala. Ingrid nam se sve više približavala, nadvila se nad mene i poljubila me. Gurnula mi je jezik duboko u usta, i preuzela svu moju incijativu. Opkoracila me, jednostavno je sela na moje lice i to ne brinuci sto mi i nos i bradu gura u svoje vruce, vec nadraženo medjunozje. Otvorio sam usta i ispružio jezik, jer to je jedino sto sam tog trenutka mogao učiniti, a on, taj jezičak sam je nasao put i ušao u njen ružičasti rascvetali pupoljak. Čuo sam je kako glasno kaze da nas oboje želi od prvog trenutka kada nas je ugledala. Dok sam je obradjivao jezikom, Ingrid se zaposlila oko Dubravke koja je još uvek bila u bunilu, nekakvom besvesnom stanju, ni na nebu ni na zemlji, u carstvu koje se graniči s javom i snom. Delićkom oka video sam kako se Ingrid zabavlja. Podigla je svoju zadnjicu s mog lica tako da sam mogao uživati u prekrasnom prizoru. Zadignula je Dubravkine noge i vešto ih postavila na svoja ramena. Video sam kako njene ispružene vitke nožice lagano pulsiraju dok Ingrid prinosi njenu zadnjicu svojim ustima, kako rukama širi njene čvrste polutke i kako jezikom ulazi u anus. Preplavljen sladostrašću gotovo mi se pomračila svest. Ingrid je nakon zabijanja jezika u anus moje supruge zahtevala da ga i ja obradim i to na više načina. Prvo sam morao poljubiti čmar, a zatim ponoviti sve one slatke pokrete ulaska jezikom u njega. Uzela je moju ruku i prvo jedan, a posle i dva prsta moje ruke ugurala u Dubravkinu analnu rupicu. Za to se vreme Ingrid samozadovoljavala i pucala od užitka. Nedugo potom, uhvatila me za kurac i namestila ga na ulaz u sočnu zadnjicu. Nekoliko pokreta karlicom, i moj se kopljanik našao u guzi. Nedugo potom pukao sam od zadovoljstva. Rafalno. Pukla je i Dubravka koja očigledno više nije spavala već se i ona dirala rukom po mačkici. Ingrid nije želela svršiti već se lagano iskradala iz sobe. Padajuci na krevet iscrpljen pored Dubravke ubrzo sam utonuo u san.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Perverzni doživljaji

Razveden sam vec nekih osam meseci,mada sam u braku i bio samo jednu godinu.Lepo mi je.Imam svoj mir,radim sta i kad hocu.Imam svoj lap-top,svoje drugare… Ali…ima jedan nedostatak u mom lagodnom zivotu…premalo sexa ;( Neko

Kurac i samo kurac

Kurac volim još od malih nogu. On mi je opsesija, stalni san, predmet svih mojih maštanja i želja, meso koje mi najviše prija. Volim ga u svakom obliku i veličini, nikada ga ne merim i

Trojka sa ocem našeg sina

To je bila obostrana ljubav na prvi pogled. Ludo smo se zaljubili jedno u drugo. On lep, najzgodniji mladić koga sam do tada upoznala. A i ja sam izgledala odlično. Momci su me prosto opsedali.