Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Brzo i žestoko

Na predlog mog dragog, počela sam da razmišljam o tome koliko zadovoljstva može da mi pruže dva muškarca. Moram priznati da mi se ta zamisao jako dopala, ali za sobom je povukla i mnoga pitanja. Da li će se njemu to stvarno svideti? Da li će možda biti ljubomoran? Da li će mi kasnije nešto zametati? I još mnoga druga pitanja.
Zato sam odlučila da u priču uđemo lagano. Najmanji problem bio je naći još jednog željnog muškarca. Ali bio nam je potreban diskretan, provereni lik koje neće uneti probleme u našu zajednicu. Bez neke jasne slike, ali sa okvirinim izgledom, krenula sam u protragu. Sve je naravno mnogo lakše danas sa ovim slinim društvenim mrežama i sajtovima.
Počela sam da se dopisujem sa raznim likovima koji nisu iz našeg grada. Vodila sam se logikom da će to biti prihvatljivija varijanta. Sa mnogima sam ćaskala, razmenjivala priče i slike. Sve je to bilo jako interesantno i napaljivo. Čitali smo razne priče o tome šta bi mi ti muškarci radili. Moj dragi je to nalazio jako stimulativno. Redovno bi uveče u krevetu sprovodili te fantazije u delo.
Mesecima sam se bavila erotskim ćaskanjem, moj dragi je redovno čitao, dok sasvim slučajno nismo naišli na njega.
Greška pri čitanju podataka dovela je do toga da se upustimo u konverzaciju. Odmah sam shvatila da imamo sličan smisao za humor, da nam se neki stavovi poklapaju. Razmenili nekoliko slika i dogovorili da se lično upoznamo u nekom kafiću.
Došao je sa šeretskim osmehom na licu. Ne mnogo visok, ali svakako viši od proseka u ovom kraju. Uz kaficu, podelili smo nekoliko ličnih podataka, iskustava i sopstvene želje. Rastali smo se sa pozitivnim utiscima. Ćaskanje je postalo još intenzivnije. Kroz zabavu i smeh otkrivali smo koga šta uzbuđuje, šta prija, šta ne. Vrlo brzo stigli smo do konkretnog dogovora.

Tog dana žurila sam s posla da bi se spremila za naš susret. Istuširala se svojom omiljenim kupkom sa mirisom breskve. Obrisala se i na golo telo obukla crne čarape. Baš tog dana pričali smo o tome kakav utisak one ostajvljaju. Moj dragi ih je već video, ali želela sam da vidim i njegovu reakciju. Preko sam navukla dugu haljinu, obula bajkerke i svoju kožnu jaknu. S nestrpljenjem sam požurila na mesto sastanka.
Nije došao na vreme. Poslao nam je poruku da će da kasni. Posle izvesnog vremena moj dragi i ja smo počeli da se ljubimo i mazimo. Danima je već bio jako napaljen i stalno željan seksa. Pošto smo već bili sami, daleko od dece, rešili smo da iskoristimo priliku i zadovoljimo jedno drugo. Nije nam trebalo mnogo podstreka, oboje smo već napaljeni, malo ljubljenja, malo maženja i potreba je u nama rasla. Podigao mi je haljinu i nežno mazio moju vlažnu pičkicu. Ubrzo su njegovi prsti bili natopljeni mojim skovima. Vešto ih je uvukao i krenuo da me draži. Ubrzano sam disala, tiho stenjući. Željno sam vrtela kukovima nabijajući se na njegove prste. Kada sam počela glasno da stenjem savio me je u struku. Rukama sam se uhvatila za naslon dvoseda. Haljina je završila podignuta preko mojih leđa dok je njegov kurac lagano klizio niz moje vlažne zidove. Kada je ušao do kraja čvršće sam stegla naslon rukama. Osećaj ispunjenosti bio je fenomenalan. Tokom celog dana osećala sam blagi bol u donjem delu stomaka. Sada je ona nestala, zamenilo je zadovoljstvo. Usresedila sam se na taj divan osećaj i opustila kočnice. Uhvatili smo nama dobro poznati ritam. Talasi zadovoljstva strujali su kroz moje telo. Na korak od vrhunca začula sa poruka sa telefona.
– Isperd sam. – stiglo je obaveštenje.
Iako nisam dostigla orgazam, spustila sam haljinu i krenula da mu otvorim vrata.

Ušao je izvinjavajući se zbog kašnjenja, imao je problema pri polasku. Odmahnula sam rukom i rekla da ne brine. Mi smo se zabavljali dok smo ga čekali.
Popili smo po piće i kroz smeh ćaskali. U jednom trenutku moj dragi mi je pružio ruku i rekao da ustanem. Ustao je i on, stao iza mojih leđa i polako počeo da podiže moju haljinu. Posmatrala sam mu lice dok me je dragi otkivao kao da sam neki poklon. Njegov pogled klizio je uz moje noge koje su bile prekrivene čarapama. Glasno je udahnuo vazduh kada se otkrila moja gola, glatka, bela koža.
– Prelepo – glas mu je bio hrapav od želje a oči širom otvorene upijale su moja izgled.
Ustao je s dvoseda, rukom nežno kliznu ka mojoj goloj guzi i privukao me k sebi.
– Mhmmm…jedva čekam da je stisnem. – rekao je dok su njegove usne klizile preko mojih.
Spremno sam razmakla usne i jezikom krenula da ispitujem punoću njegovih usana i hrapavost jezika. Zavukla sam ruke pod njegovu majicu i raširila dlanove preko njegovog stomaka. Uzdah mu je pobego sa usana. Počela sam da povlačim majicu na gore otkrivajući njegove grudi. Bile su tople i glatke. Lagano sam skinula majicu preko njegove glave i usnama krenula po njegovoj goloj koži. Dok sam se spuštala naniže njegove ruke napustile su moju guzi i kliznule ka mojim grudima.
Rukama sam povukla pojas njegove trenerke i spustila je niz noge. Dobro sam osmotrila njegov već tvrd i željan kurac. Prstima sam odmeravala njegovu debljinu i dužinu. Bila sam prijatno iznenađena. Njegov ponos bio je prosečne dužine, ali je imao veći obim. Nežno sam spustila usne na glavić i jezikom olizala kapljice njegove želje. Otvorila usne i lagano ga uvuka u usta.
– Mhmmm- promrmljala sam kada mi je ispunio usta.
Jezikom sam nestašno kružila po njemu gledajući kao mu se oči zatvaraju, a glava pada unazad od užitka. Jasno se videlo da mu prijaju moje usne i jezik. To mi je dalo podstrek da jednom rukaom uhvatim za jaja, a drugom za koren i klizim blago stiskajući po njegovoj dužini. Sa pogledom uprtim u njegovo lice sve brže sam ga dražila, blago stiskajući i željno uvačeći sve do grla. Njegove ruke sada su bile u mojoj kosi, nežno usmeravajući moju glavu.
Osetila sam kada je moj dragi prišao. I njegov kurac bio je tvrd i napet. Pružila sam ruku i nežno ga uhvatila. Počela sam da klizim prstima po njemu. Sada su obojica stajali preda mnom sa spremnim kurčevima. Željno sam ih mazila šakama. Na smenu ubacivala među usne, sisala i lizala jezikom.
– Moram da te probam – rekao je glasom hrapavim od želje.
Seo je na dvosed i podigao jednu nogu, smeštajući štiklu čizme na rukohvat. Uhvatio me je za struk i usmerio moj stomak ka svojim usnama. Lagano je jezikom klizio na dole. Kad je stigao do mojih prepona njegove tople usne zasisale su moju glatku kožu. Odavno sam otkrila da Brazilska depilacija omogućava mnogo više zadovoljstva i zato je redovno praktikujem. Imao je nesmetani pristup mojim usminama, klitorisu i vlažnom cveticu. Zatvorila sam oči, zabacila glavi unazad, širom otvorenih usta uvalčila sam vazduh dok su me njegove vešte usne kušale. Kad je uvukao prst u moj sokovima natopljen otvor, počeo je da me trese prvi orgazam.
U jednom od razgovora obećao mi je da će mi pružiti više uzastopnih svojim usnama i jezikom.
Na žalost to se nije desilo. Tog dana nismo imali adekvatan prostor za tako nešto, a i želja i nestpljivost, ubrzali su stvari. Već posle tog prvog orgazma, bilo mi je potrebno ispunjenje.
Čim je navukao kondom spremno sam kliznula u njegovo krilo, a njegov tvrdi kurac nepogrešivo je uklizao u moju vlažnu pičkicu, rastežući je i ispunjavajući do kraja.
Moj dragi je prišao sa strane, dok sam se lagano podizala i spuštala po njegovom masivnom kurcu, među usne sam primila drugi. Što je tempo postajao brži, a on se jače nabijao u moju sada već skroz natopljenu pičkicu, to sam više bila opuštena i spremna da i drugi kurac primim dublje u grlo. Nije mi smetalo da uklizi baš duboko. Čak je i moje grlo bilo opuštenije. Uskladili su ritam i istovremeno se nabijali do kraja. Drugi orgazam stigao je brzo i žestoko. Osetila sam kako se moje telo grči u jakom naletu neke vrste električnih šokova. Posle toga naišlo je upuštanje i blaženstvo. Otvorila sam oči i pogledala obojicu. I oni su imali zadovoljan osmeh na licu.
– Sviđa ti se , ljubavi? – pitao je moj dragi.
– Uhhhh, fenomenalno je – odgovorila sam još uvek pokušavajući da dođem do daha.
Polako sam ustala iz njegovog krila i stala na nestabilne noge. Imala sam osećaj da su se pretvorile u žele. Obojica su pružili ruke i prihvalatili moje blago mlitavo telo. Dok su me pridržavali poljubila sam prvo jednog, pa drugog. Imala sam potrebu da im iskažem svoju zahvalnost za zadovoljstvo koje su mi pružili.
– Hoćeš li da napravim pauzu? – uputao me je dragi.
– Neeee – odgovorila sam sa velikim osmehom na usnama – želim da nastavimo!
– Pa onda daj da probamo i tu tvoju prelepu guzu! Jedva čekam da osetim kako obojica punimo tvoje slatke rupice svojim kurčevima

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
SMS

Zovem se Marina…imam 30godina i nisam udata.Visoka oko174cm,i imam 67 kg.Ovako pocinje moja prica….Vec neko vreme razmenjivala sam SMS poruke sa nekim deckom…Nismo se poznavali,broj sam nasla na tv u onim kasnim satima.Zaintrigirao me je

Dobra matora picka

Sedim u svojoj sobi gledam tv kad mi stize poruka na viberu sa nepoznatog broja. Vidi moras mi nabaciti teta Ljiljku da je jebem, imam snimak gde se vidi kako drkas kurac u njenoj vikendici,

Gimnastika u krevetu sa tetkom

Nije mi bila prva, ali je bila unikatna. Jer bila je ćaletova sestričina, a meni tetka drugog kolena. Ja sam imao 18 i išao sam u 4. srednje, a ona je bila kod nas na