Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iscedjen i zadovoljan

Bila je zima, napolju je bilo snega koji je pada danima. Svi su u žurbi spuštenih glava. Izlazim iz zgrade i idem prema autu. Zvoni mi telefon. 07 i 15 ujutru, pomislim ako nije majka mora da je bivša. Na telefonu Sanja Firma.

Zdravo Dušane,(znao sam koliko je sati) onaj moj debil ostavio mi je auto bez ispravnog akumulatora. Molim te, vikala je u slušalicu da li možeš da dodješ da me odvezeš na posao. Dolazim za petnaest minuta, koliko mi je trebalo do njene kuće. 

Sanja, mala pička koja sa svojih 35-36 godina izgleda kao srednjoškolka željna pažnje. Njoj nikada ništa nije jasno, po pet puta sam joj objašnjavao kako da koristi štampač, kopir-mašinu itd. Uvek uske farmerice, uvek se gurala uz mene. Ulazimo u kancelariju, ona odmah. Dušane molim te, ne radi nam štampač. Kako sam prišao stolu, ona je tu. Češa se onim guzovima o mene, gura se. Mada ja tada nisam bio svestan zašto. Kao fin moomak. Krenem prema tasteru da joj pokažem ona me uhvati za ruku, aha znači to dugme. Jao Dule kako ti sve znaš. Tek sam kasnije shvatio zašto je takva.

Stigao sam ispred njene kuće, zovem je na mobilni. Ona izlazi, gledam u nju kakko se smotano kliza po stazi, mislim kako je zgodna i jebozovna ovako mala.

Ulazi u auto i odmah galama, „Onaj moj idiot, kako ga mrzim. Em me vara em je nesposoban. MAjke mi da imam gde da odem otišla bih u tri lepe odavde“! Završila je Sanja svoje izlaganje, a meni je zaparalo uši onaj deo da je vara. Njen muž je 18 godina stariji od nje, to mi je kasnije pričala, matora faca koji ju je varao sa klinkom nekom pevačicom. 

Znači to je problem, to je to. Zato se ona promenila. Zato je Dušane prešlo u Dule ovo, Dule ono. Htela je da mu vrati, htela je osvetu. Gledala sam ja tebe u onoj košulji na pruge i pre toga ali nisam imala hrabrosti da ti priđem sve dok me ONAJ kreten nije prevario.

Stigli smo na posao. Tog dana predavao sam mesečni izveštaj našeg odeljenja. I posle pet godina istih papirologija i procedura uvek sam nervozan i jedva čekam da to prodje. A Sanja, nikad gora. Juri zamnom po kancelariji, je l hoćeš kafu, pita me. Gura se uz mene, a koleginice prekoputa se samo smeju i ogovaraju,vide koliko je sati. Prošao je sastanak, i sve je prošlo u najboljem redu. Za mene je to značiloo kraj radnog vremena za danas. Idem u GYM, spremanje ručka i opušteno popodne.

Krećem sa parkinga, zvoni telefon, ko drugi no Sanja. „Ej ti, otišao si a nisi se javio. Htela sam da ti se zahvalim za vožnju od jutros. Ti si divan , bla bla, da li hoćeš da dodješ kod mene na ručak!?“. Samo sam izustio „Dolazim“. Ok, vidimo se u pet sati, nemoj da kasniš. Za mene je ovo bio Preworkout, na treningu se samo sećam da sam završio svaku seriju koju sam planirao i pravac pod tuš.

Krenuo sam put Sanjine kuće, srce mi je lupalo nenormalno. Šta meni ovo treba, mislio sam u sebi. Muzika nije pomagala, misli su me ubijale. Šta ako joj muž naiđe, čeka me filmska scena bežanja po snegu ili okršaj.

Stigao sam blizu njene kuće, a auto sam parkirao ulicu niže, kao da me neko ne provali. Pozvonio sam na interfon na kapiji, samo je rekla Uđi Dule. Kako sam zakoračio u dvorište video sam da se otvaraju ulazna vrata, a ja kao da bežim uleteo sam unutra. Ne brini, rekla je, ONAJ kreten je u Austriji sa švalerkom, neće biti tu još dva dana sigurno.

Unutra je sve mirisalo na sveže pečeni hleb i neki slatkast miris koji je ona nosila. Otišao sam do toaleta da operem ruke. Kako je samo bila sredjena ta kuća, kao da je neko kuću iz Švajcarske, sa neke planine preselio u Srbiju. Svuda drvo, mermer i svetlo. Hiljadu lampica svuda unaokolo.

A Sanja, ona u helankama, tange i majica bez brusa sa jednim golim ramenom. Samo leti po kući. Ručali smo zajedno, kako je samo sve bilo ukusno. Pregladneo sam, bio sam izmoren treningom tako da mi je najviše od svega prijalo da pijuckam neko belo vino i gledam u nju kakko se okreće po kuhinji. Povrh svega na stolu, ja sam u nozdrvama osećao samo uzbudjenje, vino je pomagalo.

Hoćeš da predjemo u dnevnu da se opustimo, predložila je Sanja. Samo što sam zakoračio i zatvorio vrata ona je stala, okrenula se i poljubila me. To je taj prvi poljubac. Trajao je, a nas dvoje smo počeli da se grlimo. Stavila je ruke na moja ramena a ja sam je uhvatio za struk i primakao sebi. Kako je dobra, pomislio sam u sebi. Kako je zategnuta, uhvatio sam je za guzove i počeo da stiskam preko tih helanki. Nosila je tangu koju sam tek pod prstima osetio dok sam joj širio guzove.

Odmah mi je zavukla ruku u gaće i počela da mi nadrkava kurac. Nisam imao odnose par meseci i sada ovo, eksplodiraću pomislio sam. Okrenula se i ja sam joj spustio helanke i tange do kolena. Guzovi su joj bili ledeni a moj kurac vreo, stajao je uz njeno dupe i čekao da joj uteram u napaljenu pičku.

Tako, poluspuštenih pantalone odgegali smo se do spavaće sobe. A tamo, širok bračni krevet i još svetala koja je ona iskusno prigušila. Stali smo ipsred kreveta i nastavili igru. Kako sam samo bio napaljen. Stajao sam iza nje, kurac mi je bio na njenom procepu guzova. Ljubio sam joj vrat. A ruke su mi bile zauzete njenim sisama i bradavicama. Počeo sam da provlačim prste kroz njenu kosu. Ljubio sam joj uvo, tiho sam joj govorio kako si zgodna, kako si lepa. Osećao sam da se propinje na prste, prebacila je ruku iza ledja i počela da mi miluje glavić. A ja kao da me je udarila direktno u muda pravo u mozak. Nastavio sam da jećoj grickam uvo i da je izazivam, tako je mirisala na skup parfem, kosa takodje. Bio sam sve grublji, sve jače sam joj stiskao bradavice. A ona je samo mumlala. Hoću da te jebem, hoću da te jebem. Ona kao da je poskočila, polako smo prišli krevetu i bacili se na njega.

Oboje smo bili napaljeni do ludila, soba je gorela, mirisalo je na požudu. Ona nedojebana i ljuta a ja kao da mi je sve to prijalo. Dominirao sam nad njom, kasnije sam shvatio da je samo sa njenim suprugom imaala odnose. 

Podigla je noge i raširila ih, predamnom obrijana pička i zategnute butine. 

Uspeo sam samo da ga ubacim u njenu vrelu pičku, tako je bila vlažna. Ah, izustila je. Okrenula glavu u stranu, zagrizla donju usnu a ja sam prodirao duboko u nju. Mislim da je trajalo svega tri minuta a ja sam bio gotov. Samo sam uspeo da ga izvučem i svršim tonu sperme po njenom stomaku. Pogledala me je u oči, povukla me je sebi i onako znojavi ostali smo u zagrljaju nekoliko minuta. Bili smo ulepljeni spermom i znojem. Kurac mi se nije spuštao, imao sam osećaj kao da nisam svršio koliko sam bio napaljen. Samo sam pomislio u sebi koliko sam bio napaljen dobro je nisam napunio spermom. Ustali smo i otišli do kupatila da se sredimo. Ona je ušla pravo pod tuš a ja sam čekao ispred sa dignutim kurcem. Samo je otvorila staklo tuš kabine, uhvatila me za kurac i rekla Udji, šta čekaš.

Uzela je tuš i počela da spira znoj sa mene. Prvo ramena, zadržala bi se na grudima. Par puta me je uštipila za bradavicu, a ja sam ludeo. Posmatrao sam je odozgo, kako je bila lepa. Kako je zgodna i jebozovna. Stala je iza mene, zakačila tuš na postolje, voda je prskala po nama. Počela je da mi nadrkava kurac. Držala ga je u korenu jednom rukom a drugom mi je obradjivala glavić. Počela je da mi stiska glavić i da ga provlači kroz prste. Poludeo sam. Samo sam zamišljao kako ću da je jebem, kako sam se ispraznio sada ću da je odvalim, jebaću joj slatku pičku. Goreo sam, počela je da mi dira jaja, uhvatila mi je muda i povukla ih jako prema kurcu i zajedno ih nadrkavala, drugom rukom je pridržala da ostanu zajedno. Bolela su me jaja ali mi je istovremeno prijalo. Isključila je vodu i klekla ispred mene. 

Pogledala me je u oči i rekla, nisam iskusna, nisam to nikada radila. Pokušao sam da je podignem, nisam hteo da se oseti glupo. Fin neki momak. Ali ona je već ubacila moj glavić u usta i počela da ga obradjuje. Uistinu, bila je smotana. Ali se trudila, uspela je do pola da ga proguta, posle toga je samo obradjivala moj glavić jezikom. Držala mi je koren kurca jednom, rukom a drugom mi je mazila guzove i tražila procep. A ja kao da nisam nikad jebao.

Toliko me je napalila masirajući mi anus i površinu oko njega da sam počeo da svršavam kao lud. Kurac mi je eksplodirao, praznio sam se u njena usta a ona je uspela pola da ispljune a polovinu je progutala. Nije očekivala da ću svršiti. Završili smo tuširanje i sredjivanje po kupatilu. Sanja je obukla bade mantil i otišla u kuhinju da ispuši cigaretu. Samo sam je gledao kako leti po sobi. Pogledao sam na sat, već je bilo pola devet. Rekao sam joj, kad završiš idem kući. Sanja me je pogledala, Ne sada ćeš da me jebeš. Samo to što sam čuo iz njenih usta, kurac mi se digao. Idi u sobu lezi i uživaj sada ću da dodjem. Legao sam na njihov krevet i opet misli, šta će meni ovo, šta ako ovo, šta sko ono. Moje misli prekinula je Sanja. Nije je bilo desetak minuta. 

Ušla je u sobu, crne štikle koje su je učinile još jebozovnijom, a gore jednodelni (ne znam kako se zove, u daljem tekstu Komplet), na guzi tanga do sisa neka crna čipka jedva da pokriva telo. Zastala je na sekund, okrenula se i polako korak po korak došla do kreveta gde sam sedeo. Prišla je a ja sam je privukao sebi. Poljubio sam je u stomak, odmah je zadrhtala. Uhvatio sam joj guzove i počeo da ih širim. Stiskao sam je kao manijak, goreo sam od želje da je jebem. Da traje dok ne poludimo oboje. Spustila se na krevet, izula štikle i legla na ledja. Kroz glavu mi je prošlo, sve ono što sam želeo da radim i ono o čemu sam maštao sada ću sa Sanjom da radim. Čekala je moj prvi korak. Podigao sam joj jednu nogu i počeo da joj ljubim članke, milovao sam joj list i butinu. Počela je da se uvija i da uživa. Pogledao sam na dole, tako je bila zgodna u tom kompletu kao iz porno filmova. Spuštao sam se polako nadole, centimetar po cemtimetar a ona je počela da se meškolji. Pomerio sam joj tange u stranu i počeo da joj mazim pičku. Prvo prstima, dodirivao sam joj usmine i klitoris. 

Ona je poludela. Podizala je guzu, tražila je dodir. Poljubio sam joj klitoris i počeo da ga sisam. Kako je mekana i mirišljava. Jednom rukom prelazio sam joj stomakom i sisama. Uzdisala je i uvijala se. Gurao sam joj jedan prst u pičku i nastavio da joj sisam klitoris. Podigao sam se i stavio glavić na ulaz u njenu vrelu pičku. Hoćeš da te jebem, upitao sam je? To je onaj trenutak kad sam poludeo, kao u porno filmu. Prvi put sam bio tako vulgaran sa ženom . To ju je palilo a mene takodje. 

Sada ću da te jebem Sanja, je l osećaš kako prodirem u tebe Sanja. Ona je samo pomerala glavu sa jedne strane na drugu i podizala guzove od kreveta. Uživala je u jebačini. A ja kao da nisam svršio dva puta pre toga. Bio sam previše napaljen.

Okrenuo sam je na stomak, jednu nogu je savila u kolenu prema grudima a ja sam je opkoračio odpozadi. Ugledao sam njene, guzove, prelepu pičku i čmar. Bila je vlažna i spremna da joj ga ubacim. Ubacio sam kurac u nju a ona je počela da se grči i zabacuje glavu unazad. Ah, jebi me Dule. Volim tvoj kurac, volim kad me jebeš. Na sve to moje ruke postale su nemirne, kružio sam prstima oko njenog čmara. Pokupio sam sokove sa njene pičke i počeo da joj masiram anus. Ona je uzdisala sve glasnije, i   sada je počela da se nabija na moj kurac. Dodavao sam pritisak na njen čmar i ubacio joj palac unutra.

Ubadao sam u nju kao lud, osećaao sam kako udaram u zid njene pičke. Svaki put kad bi joj ga nabio do kraja ona bi zatresla kosom unazad. 

Samo sam pomislio, ovo nikada nisam radio. Ona je to izazvala u meni. Tresle su joj se noge. Svršavala je a i ja sam bio gotov. Kao da to što sam je jebao prstom u čmar da me je izgorelo. Izvadio sam kurac i samo povukao jednom, izručio sam malo manje sperme ali opet kao da nisam svršio pre toga. Svršio sam joj po guzovima i po čmaru. Sanja je disala ubrzano, opet je svršila. Opružila se na krevetu, polako je smirila svoje disanje. Otišao sam do kupatila da operem ruke i da se istuširam. Samo što sam ušao, došla je i Sanja. Sam ćeš da se tuširaš? 

Ušla je, počeli smo da peremo jedno drugo. Završili smo i seli u kuhinju. Sanja je pušila cigaretu a ja sam pio hoadno belo vino, tako mi je trebalo malo da me spusti. 

Prespavao sam kod Sanje. Uz još jednu partiju seksa, to je bio četvrti put za to veče. Iscedila me je, ali sam i dalje bio napaljen i željan nje

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Iznenadno zadovoljstvo

Sedeo sam u kaficu i ispijao podnevnu kafu,kao i toliko puta do sada. Citjuci novine. . .  pobeci od stvarnosti. . .Odjednom prenu me zenski glas: Heej. . pa gde si tii?Trgnuh se . .

Tehnike produženja penisa

Napomena…pre početka vežbanja tačno izmerite dužinu i obm penisa!www.dildo.rs 062/695-596Pre nego što se počnete baviti povećanjem penisa trebali biste konsultovati urologa. Kada budete radili svoje vežbe, evo nekoliko simptoma koje morate poznavati:plikovi su rezultat prevelikog

Nezasita drolja

Posle vecere sa Aninom sestrom i zetom,na kojoj smo se ponašali sasvim pristojno(ha ha )bez ikakvih i pomisli o seksu,ja sam otisao da se okupam a ona da opere sudove.Ubrzo sam i legao u spavacu