Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Biseksualac

Tražeći sobu za predstojeći semestar, jedan od oglasa me je odveo u kafanu na periferiji grada. U njoj sam zatekao Dragicu – jako prijatnu, ali i jako privlačnu gazdaricu jako kratke crvene kose, krupnog, ali čvrstog tela u tankoj haljini tigrastog dezena. Kafana je bila prazna, jer je bilo rano ujutru. Dragica i konobarica su sedele za stolom u uglu, pušile i gledale TV. Predstavio sam se i rekao zbog čega sam došao, a Dragica me je pozvala da im se pridružim i ponudila kafom.

Razgovor smo počeli upoznavanjem – odakle sam, šta studiram i slično. Rekla mi je i dosta o sebi. Ona i njen muž su nekada radili u Nemačkoj, ali već nekoliko godina drže kafanu, a kućni budžet dopunjuju izdavanjem sobe u svojoj kući. Pratio sam svaki pokret njenih usana, iako mi je konobarica – svojom, takodje, izazovnom pojavom – skretala pažnju. Bilo je divno gledati ih obe kako usnama miluju filter cigarete.

Nakon pola sata razgovora, gazdarica je predložila da me odvede do kuće i pokaže sobu. Išli smo njenim kolima, a ja sam maštao kako joj, na zadnjem sedištu, rasturam pičku. Mislim da je već tu primetila da mi je pridobila pažnju, jer sam počeo da se “saplićem” u govoru.

Soba mi je odgovarala. Imala je lep pogled, udoban krevet i bila dovoljno prostrana. Dogovorili smo se i dao sam joj kaparu.

– Drago mi je da ti se dopada. Malo sam se plašila kakvog ćemo podstanara imati, ali ti deluješ kao jako fin dečko.

– I vi se meni dopadate. Dopali ste mi se još u kafani. Lepa ste žena.

Odgovorila mi je osmehom i zavodljivim pogledom.

– Ma, da nisi ti neki mangup, srećo?

– Ne, ali volim da dajem komplimente lepim ženama.

– Vidim, i udatim.

– U svakom slučaju ste lepi.

– Pa, šta ćemo onda, srećo?

– Smislićemo nešto. Pametni smo ljudi.

Uhvatio je za bokove i nabio joj jezik. Ona me zagrlila oko vrata. Ljubili smo se dugo, a onda se odmakla i rekla „Doneću peškire, pa idemo na tuširanje.“

Kada je bila mala, pa nije bilo puno mogućnosti za nešto više. Ipak, mazili smo se i ljubili. Na kraju, obrisali smo jedno drugo.

U spavaćoj sobi je bila spuštena roletna, ali se sunce probijalo kroz rupice na njoj. Sela je na ivicu kreveta i otpuzala unazad do sredine, gledajući me pravo u oči, a ja sam legao preko nje. Opet smo se ljubili, a zatim sam se, usnama, spustio do njenih grudi, lizao ih i mazio. Nastavio sam preko stomaka do pičke i uvukao klitoris medju usne. Milovao sam ga usnama i sisao. Dopadao mi se njegov ukus. Nabio sam joj prste u pičku. Svršila je nakon par minuta. Legao sam pored nje. Privila se uz mene i tiho stenjala.

Dobar si – rekla je.

Samo uz pravu inspiraciju – odgovorio sam, navlačeći kondom.

Ustala je i opkoračila me, nabivši se na moj kurac. Liznuo sam svoj palac i milovao joj klitoris. Druga ruka mi je bila na njenoj butini. Nabijala se jako lepo, a stenjala tako zanosno. Grudi su joj skakale, a ona ih je uzela u ruke i stiskala. I ja sam je nabijao, da bi joj bilo lakše i lepše.

– Svršavam! Ustani!

Sišla je sa mene, a ja sam svršio u kondom, Skinuo ga i zavezao. Uzela ga je i pokidala zubima. Deo sperme se razlio po njenom licu. Ustao sam i olizao je, nastavljajući da je ljubim.

– Ti si biseksualac?

– Da. Je l’ vam smeta?

– Ne, naprotiv. I moj muž je biseksualac. Biće mu drago da te upozna. Jesi aktivan ili pasivan?

– Univerzalan, ali više volim pasivno.

– Odlično.

Uzela je mobilni i nazvala ga.

– Jesi sam? Možeš da pričaš? Slušaj, imamo novog podstanara. Upravo sam ga probala. Odličan je, a još je i biseksualac. ‘Ajde, požuri.

– Baš mi je drago što nam je podstanar, konačno, biseksualac, da ne moramo više i od podstanara da se krijemo.

– Nego, da pojebem ja tebe?

Iz noćnog stočića je izvadila ulje i dildo i rekla mi da se okrenem da bi me podmazala. Zavukla mi je prste i polako razvlačila. Povremeno me i jebala prstima, ljubeći mi guzu. Bilo mi je prelepo. Nema ničeg lepšeg od ženskih prstiju u guzi.

Navukla je kondom na dildo i podmazala ga, a onda ga mi je polako nabila.

– Je l’ te boli? Je l’ možeš?

– Ne … aah … samo … nastavite!

Jako lepo mi je nabijala. Videlo se da joj nije prvi put. Onda se začula brava. Stigao je i on – Ljubiša.

Ušao je u sobu i poželeo dobar dan. Odgovorio sam i predstavio se. Pružio mi je ruku, a ona je još uvek rovarila u meni.

– Divno je razradjen. Beži na tuširanje.

– Odoh!

Promenili smo položaj. Okrenuo sam se na bok, ona je klekla pored mene, raširenih nogu, i ponovo mi ga nabila. Nabijala mi je brže nego pre.

– Je l’ ti se svidja?

– Aah… aah… itekako!

Ubrzo se pojavio i on.

– Pa, Mateja, kako je bilo? Ume ona dobro da pojebe!

– Uh! Bilo je divno! Ali, pravi kurac je pravi kurac!

– Tu se slažem!

Pustio me je da se odmorim, a onda pitao kako bih voleo da počnemo.

‘Ajmo u 69-ku. Ja ću odozgo, a ona neka nastavi da me jebe.

Oboje su se složili. Oblizao sam usne i spustio ih na njegov glavić. Kurac mu se trgao. Milovao sam ga usnama, zatim jezikom, a onda ga progutao. Oslanjao sam se na obe ruke, jer me je ona prilično žestoko jebala, dok sam ja pokušavao da mu što bolje popušim.

Daj ga meni malo – rekao je. Izašla je iz mene. Ja sam uzeo kondom i navukao mu ga, okrenuo se prema njemu i nabio. Osećaj pravog kurca me je još više napalio. Skakao sam po njemu izbezumljen od uzbudjenja, a ona mi je drkala i mazila mi ledja.

– Hoću te otpozadi!

Sišao sam i naguzio se. Svačija omiljena poza. Uleteo je u mene i razvalio mi anus. Jeste bolelo, ali je bilo prelepo. Svršio je u meni, izašao, skinuo kondom i sasuo sadržaj njoj u usta. 
Srušio sam se na krevet, na bok, i počeo da drkam. Gurnula me je na ledja, zgrabila mi kurac preko moje ruke i drkala kao da hoće da mi ga otkine. Ipak, dopale su mi se te sitne grubosti.

– Svršiću!!!

Stavila je drugu ruku iznad mog kurca da sperma ne bi završila po zidovima i dovela me do vrhunca.

Vidim ja da ćemo se lepo slagati – rekao je.

Istuširali smo se redom i popili po piće. Par dana kasnije, vratio sam se u Niš sa stvarima. Vrata mi je otvorio neki mladić.

Jesi to ti, Mateja? – začulo se iz stana.

Ja sam! – Odgovorio sam.

– Sine, pusti ga da udje. To nam je novi podstanar.

Momak je imao oko 20 godina. Zvao se Danijel. Bio je krupan i lep. Nisu mi ga pomenuli kad sam tu bio prvi put, pa sam ga zagovorio da saznam nešto o njemu. Bio je prijatan i fino smo se ispričali. Dragica je sedela sa nama, ali se nije uključivala u razgovor. Sat vremena kasnije, njihov sin je otišao u grad, a meni je Dragica odmah rekla da moramo da pazimo da nas ne uhvati jer on ne zna za njihove “igre”.

Jednog dana sam primetio da mi je neko preturao po erotskim časopisima jer sam ih uvek ostavljao složene po redu, a sada su bili pomešani. Ponovo sam ih složio, ali i narednog dana sam ih pronašao u drugačijem redosledu. Ipak, bio sam sam u kući i rešio malo da ih prelistam. U jednom časopisu, stranica na kojoj je bila gej priča imala je „uši“. Poruka primljena. Uzeo sam marker i prevukao reči „ponoć“, „soba“ i „spreman“ i vratio časopise gde su bili, ali sam časopis sa „porukom“ stavio na vrh.

Sutradan sam se ponašao uobičajeno, sve dok nije pao mrak, a onda sam ih pitao da li će im trebati kupatilo jer bih se istuširao. Ljubiša je odgovorio da neće, ali rekao da uključim bojler kad završim. I dalje sam mislio da se radi o njemu.

Bio sam jako napaljen i morao sam prvo da izdrkam da ne bih posle prerano svršio. Zatim sam se istuširao, a onda podmazao i prstima razvlačio da se što bolje opustim. Nakon petnaestak minuta, anus mi je bio spreman da primi čak i najveći i najdeblji kurac.

Vratio sam se u sobu. Bilo je oko 22 časa. Čuo sam kako neko ulazi u kupatilo. Bio sam napaljen do bola, ali sam se trudio da ne mislim na to da ne bih „sagoreo“ prerano. U mračnoj sobi, slušao sam muziku i gledao kroz prozor. Na sebi sam imao samo majicu i donji veš.

Bližila se ponoć. Par minuta pre ponoći, odškrinuo sam vrata i čekao. Tačno u ponoć, na mojim vratima pojavio se Danijel. Čim je zatvorio vrata, izvadio je kurac. Zbunio sam se, ali me je želja, ipak, nadjačala.

– Dodji. Nemamo puno vremena. Mora da izgleda kao da sam otišao u WC.

Rešio sam da ga pustim da se prvi isprazni, a ja ću se sam dovršiti kasnije. Seo sam na krevet i zgrabio ga za kurac. Odmah sam ga primio u usta i žestoko mu pušio. Drugom rukom sam mu mazio guzu i nogu. Nisam mu dugo pušio. Ipak je on želeo nešto drugo. Okrenuo sam se i naguzio. Bio sam dobro podmazan, pa mi ga je lako nabio. Jebao me je sve brže i brže. Uživao sam u svakom centimetru njegovog kurca, nabijajući lice u jastuk da se moje stenjanje ne bi čulo. Naglo ga je izvukao i potapšao me po guzi da se okrenem. Nisam stigao. Već je prskao po mom licu. Uspeo sam da uhvatim samo par kapi. Ostatak sam omazao njegovim kurcem i polizao sa njega. Pušio sam mu još par sekundi, a onda je rekao „Da ponovimo sutra u ponoć?“

– Naravno.

– Laku noć, rekao je tiho i izašao.

Tako je i bilo. I u ponoć, i narednih nekoliko meseci. Mada, ni Dragicu i Ljubišu nisam zapostavljao. Naprotiv. Jebao me je ko je i kada je stigao, a ja sam koristio svaku priliku da rasturim predivnu Dragicu – i u pičku i u guzu. Najviše sam voleo da joj svršim u usta, a onda nabijem jezik, gutajući što više mogu.

A onda su nas uhvatili. Mene i Danijela. Dragica je primetila da Danijel odlazi u WC svake noći oko ponoći, pa je pošla da vidi da nešto, možda, nije u redu. WC je zatekla prazan. Jedino mesto gde je mogao da bude je bila moja soba. Stajala je pred vratima i osluškivala. Čula me je kako stenjem. Sve je bilo jasno. Ipak, nije reagovala.

Narednog jutra, imala je čudan, ali bezopasan pogled u očima. Nisam odmah shvatio o čemu se radi.

Kad je Ljubiša došao sa posla, pozvala me je da ručam sa njima. Ljubiša je doneo vešalice iz njihove kafane. Ručak je protekao lepo.

Nakon ručka, pili smo kafu u dnevnoj sobi. Ipak, umalo mi nije presela.

Momci, moramo o nečemu da porazgovaramo. Nema više svrhe da se to krije. Noćas je Dragica čula vas dvojicu – rekao je Ljubiša

Ne brinite, ne zameramo vam. – nastavio je.

Pogledao sam Danijela. Delovao je zbunjeno.

Pa, recite nešto – rekla je Dragica uz osmeh.

– Ja nemam šta da kažem. Ja sam biseksualac otkad znam za sebe. Danijel mi se dopada. Bilo mi je lepo sa njim.

Meni je to bilo prvi put sa muškarcem – rekao je Danijel, pomalo uplašen.

– Opusti se, srećo. Volimo te, bez obzira na sve. Želimo samo da budeš srećan, a poslednjih dana se primećuje da si dobro raspoložen.

Naravno, nismo mu rekli za nas troje. Nas dvojica smo se i dalje jebali u mojoj sobi – i danju, čak i kad su Ljubiša i Dragica bili tu. Počeli smo i da se ljubimo pred njima. Ipak, kad bi Danijel negde izašao, Ljubiša je grabio svaku priliku da me pojebe. Dragicu više nisam jebao, mada sam je, par puta, polizao. Oni su pronašli novi par sa kojim su menjali partnere. Vikendom bi, navodno, zajedno izlazili „u provod“, ostavljajući nas dvojicu same, što smo mi umeli dobro da iskoristimo. Danijel nije shvatao gde vikendom odlaze njegovi roditelji. Shvatiće. Ima vremena.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Luckasta Sandra

Stajao sam na stanici, cekao sam Sandru, devojku koju sam posle dugo muvanja uspeo da smuvam sinoc, na zurci kod mog ortaka Raleta. Dogovorili smo se da se nadjemo danas pa da odemo do Raleta

Sestrin verenik

Zovem se Mina i imam 24 godine. Izgledam veoma lepo. Duga smeđa ravna kosa, zelene oči, pune usne, malo veća ali prelepa guza. U vreme kada se desilo to da me sestrin verenik jebe u

Sex sa bivšim

Vikend je i izasli smo u grad da se zabavimo. Citavo vece je bilo super, izasla sam sa muzem i drugaricom, a u gradu je bio ostatak drustva. Zezali smo se i pili i svi