Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Bez starca nema udarca…

Moj braca je već 5 dana bio na ekskurziji sa školom i ja sam bila sama u kući. Naravno kurca ni za lek. Već me je hvatala nervoza jer vibrator nije mogao da zadovolji moje sexualne apetite.

Bilo je toplo junsko popodne i ja sam u hladovini terase ispijala ledeni čaj. Tada se na vratima od kuće pojavi tata. Stajao je tako u uniformi pilota sa putnom torbom u ruci i smeškao se.
– Šta radi moja lepotica? – pozdravio me je i krenuo ka meni.
– Tata… stigao si… – ustala sam vesela iz ležaljke i bacila mu se u zagrljaj.
– Kako si ćeri? – pitao me je grleći me i milujući po glavi.
– Odlično, a ti?
– Pa malo umoran, ali sada super kada sam video tebe…
– Hoćeš nešto da ti spremim za jelo?
– Ne… ali bi mi kafa prijala. Nego…
– Sada ću odmah… – odvojila sam se od njegovog zagrljaja.
– Tu sam sa kolegom, pa stavi kafu i za njega.
– Ok.
Ušli smo u kuću. Na sred trpezarije je stajao tatin kolega. Takođe u pilotskoj uniformi. Ozbiljan 45-to godišnjak, svetlo smeđe oštre kose, kratko ošišane kao u vojnika. Stajao je mirno, držeći torbu u jednoj ruci i pilotsku šapku ispod pazuha druge ruke. Upoznali smo se. Bio je to Albert iz Danske. Sedeli smo uz kaficu i čavrljali, pa mi se tada tata obrati.
– Vidi Anja. Ja ću ovde biti dva dana pa ponovo moram na put.
– Ok.
– Da, ali Albert leti tek za tri dana za Kopenhagen. Znaš ja sam mu ponudio da bude ovde kod nas. I on se je meni našao par puta kada sam bio u Kopenhagenu.
– Dobro.
– Ostaćete par dana sami kada ja odem, a ti se potrudi da njemu bude udobno. Ja sam Veri rekao i ona zna sve šta treba. Albert će biti u gostinskoj sobi.
– Ok.
Ta dva dana sam iskoristila da što više vremena provedem sa ocem. Šetali smo gradom, jeli po restoranima i pili po kafićima. Čika Albert je bio sve vreme sa nama i veoma brzo se uklopio. Bili smo jedno malo veselo i opušteno društvo. Čak mi je čika Albert rekao da ga podsećam na njegovu ćerku koja je bila mlađa od mene dve godine. Onda smo krenuli u šoping. Tata mi je nakupovao brdo stvarčica. Čika Albertu sam pomogla oko izbora jedne haljinice za njegovu ćerku, a on mi je u znak zahvalnosti kupio na poklon jednu prelepu majicu.

Tata mi je mahao kroz zadnje staklo taxija dok je odlazio niz ulicu. Ostala sam da stojim sama ispred kuće. Ušla sam lagano prekrštenih ruku još uvek pod utiskom prelepo provedenih dana sa ocem. Jedva čekam kada će se vratiti ponovo i imati nekoliko dana slobodno. Jako mi je nedostajalo odsustvo oca u životu. Jeste da sam imala sve što sam poželela, a pre svega lagodan život, ali očinska ljubav mi je jako nedostajala, a nju ništa nije moglo zameniti.
Ušla sam u trpezariju i zatekla čika Alberta kako sedi za stolom. Ispred njega su se dimile dve šoljice kafe.
– Dođi sedi… – reče on izvlačeći stolicu – da popijemo kafu. Ja sam je skuvao.
– Hoću… hvala…
– Znam da ti je teško, ali to je deo našeg posla. Veruj mi, ni ja ni moja porodica se nismo na to navikli ni pored svih tih silnih godina, ali to je tako.
Bila sam mu zahvalna na tim toplim rečima i kafi. Popili smo kafu uz par kurtoaznih rečenica i čika Albert ustade.
– Povući ću se u sobu ako to nije problem.
– Ne. Naravno da nije. Da li vam treba nešto?
– Ništa, hvala. Idem samo da odmorim. Sutra moram da radim.
Čika Albert se je popeo u sobu, a ja na brzaka pospremih šoljice od kafe. Otišla sam do sobe, obukla kupaći, uzela knjigu i izašla u bašti da se sunčam. Htela sam da iskoristim još par sati sunca do kraja dana. Toplo sunce po mojoj koži natera me da se opustim u ležaljci. Užvala sam u čitanju knjige dok su sitne graške znoja od vrućine polako rosile moje telo. Okrećući novu stranu knjige, slučajno sam podigla pogled i učinilo mi se da sam videla nešto na prozoru. Prozor je bio od gostinske sobe u kojoj je bio čika Albert. Učinilo mi se da sam videla pokret. Pokret kao da je neko do tog trenutka virio kroz prozor i kada je primetio da ću ga uočiti, naglo pustio zavesu i sklonio se sa prozora.
Prošla mi je čudna misao kroz glavu. Taj matori jarac me posmatra. Napraviću mu jedan mali šou. Praviću se da ga ne vidim, a priuštiću mu predstavu da će morati da ga izdrka.
Otkopčala sam gornji deo kupaćeg i moje bele dojke ispadoše na svetlo dana. Namestila sam se tako da je Albert mogao dobro da me vidi. Uzela sam neseser sa stočića i kao počela da nameštam šminku. Iskoristila sam ogledalce da se uverim da me Albert posmatra. Jasno sam videla njegovu siluetu na prozoru kako proviruje kroz procep zavese. Ostavila sam šminku i uzela kremu za sunčanje. Nanela sam kremu u šaku i počela nežno da je razmazujem po sisama. Utrljavala sam kremu za sunce po dojkama što je počelo i mene da pali. Bradavice su mi nadošle kao dve trešnje. Zatim sam nanela kremu po stomaku i počela ravnomerno da je razmazujem.
Onda sam ustala sa ležaljke u sedeći položaj licem ka prozoru na kome je Albert stajao i posmatrao me. Namerno nisam podizala glavu kako bih mu stvorila utisak da ne znam da me on posmatra. Raširila sam noge tako u sedećem položaju i moja pičkica iskoči. Kupaći mi se dobrano urezao u prorez pičke da je sada izgledala kao neka breskvica. Pogled i osećaj od koga i meni pođe voda na usta. Ponovo sam uzela kremu za sunčanje i počela da je utrljavam na unutrašnjoj strani butina. Od tog dodira mi se koža naježila. Zatim sam krenula rukom na dole i počela da utrljavam kremu u moje vretenaste listove. Glatka koža se je presijavala na suncu. Uhhh… već sam se dobrano napalila. Toplota sunca, krema za sunčanje, milovanje mog tela, kao i osećaj da te neko pohotno posmatra su me dobro napalile. Ustala sam naglo iz ležaljke sa namerom da odem u sobu i dobro izdrkam pičkicu sa vibratorom. Ponovo sam krajičkom oka primetila kako Albert naglo pobeže sa prozora da ga ne vidim. Ušla sam u hladnu klimatizovanu kuću. Hladnoća mi naježi kožu i još više me napali. Otrčala sam uz stepenice i uletela u sobu. 
Kopala sam po fiokama tražeći vibrator i tada proradi ona drolja u meni. „Šta će ti kučko vibrator kada imaš muškarca u kući…“ pomislila sam. Odmahnula sam glavom i dalje kopajući po stvarima u potrazi za vibratorom, pa on može da mi bude otac. Da… Ne… Da… Ne… Nedoumicu je rešila ona drolja u meni. Ionako nisam mogla naći vibrator. Na brzaka sam stavila parfem iza ušiju i izašla iz sobe. Došla sam do njegovih vrata i tiho zakucala.
– Slobodno… – začula sam Albertov glas.
Ušla sam unutra i zatekla ga kako leži na krevetu sa rukama iznad glave. Bio mi je pomalo smešan. Gore je bio u plavoj pilotskoj košulji sa kravatom, dole u pantalonama, a preko sredine mu je bilo navičeno ćebe. Ispod ćebeta se je dobro videlo da mu se kurac nadigao. Verovatno sam ga zatekla u po drkanja. Matori jarac se je napalio gledajući me u bašti dok sam ga provocirala.
– Izvoli… – upita me on vidno zbunjen i pomalo zadihan. Sad sam bila sigurna po njegovom glasu da sam ga prekinula u drkanju. Možda čak i na trenutak od svršavanja.
– Nešto sam htela… – rekla sam prilazeći njegovom krevetu. Gledali smo se u oči i oboje smo znali šta sledi. 
Prišla sam krevetu i jednim naglim trzajem svukla ćebe sa njega. Pred očima mi se ukaza divan primerak zrelog kurca. Stajao mu je uspravno nadignut do pucanja, dok su mu pantalone i gaće bile svučene do kolena.
Albert me je samo nemo pogledao u oči, a ja sam nežno rukom obuhvatila njegov kurac. Nesvesno je trznuo kukovima na gore i rukom olabavio kravatu oko vrata. 
Već sam bila dobro napaljena, te sam se samo obliznula i spustila glavu u njegovo krilo. Lagano sam uzela njegov glavić u usta i nadrkala mu ga par puta.
– Good… – rekao je tiho.
– Mmmm… – mumlala sam zadovoljna ustiju punim kurca. Mirisao je na muškarca, zrelog muškarca. 
Ispustila sam njegov glavić iz usta i krenula jezikom duž njegovog kurca ka moćnim mudima. Bila su obrijana, glatka, topla i mekana. Usisala sam jedno jaje ustima dok sam mu rukom i dalje drkala tvrdu karu. Zatim sam se ponovo vratila na njegov kurac i jezikom ga vlažila i podmazivala pripremajući za prc. Kada mu je kurac bio mokar od moje pljuvačke i njegovih sokova ja sam se uspravila. 
Brzo sam spustila kupaće gaćice na pod i popela se na krevet. Opkoračila sam ga i namestila svoju guzu njemu u krilo. Albert dohvati rukama moj gornji deo kupaćeg i vešto ga otkopča. Moje dojke ispadoše napolje, a on halapljivo obliznu svoje usne. Proturila sam ruku iza sebe i uhvatila ga za kurac. Lagano sam ga namestila na ulaz u moju pičkicu i počela polako da nasedam. Osećaj prodiranja njegovog kurca u meni izazva slast i ja sam zabacila glavu unazad. Albert je odigao svoj gornji deo tela i zagnjurio licem između mojih sisa. Spuštala sam se sve dok nisam osetila njegova topla muda kako vrše pritisak na moju guzu. Bio je ceo u meni.
– Ahhh… mala… kako si dobra i vrela… – dahtao je ližući mi sise.
– Ne govori ništa…. ohhh… samo me jebi… – Nisam htela nikakvu priču, već samo sex. Jedno obično životinjsko parenje. Bila sam napaljena i kurac mi je trebao da ugasi vatru u meni.
Shvativši moju želju, Albert ponovo leže na krevet i uhvati me rukama za dojke. Počeo je da ih mesi i uvrće što natera krv da mi brže struji kroz telo. To je bio znak da jebačina može da počne. 
Uhvatila sam se rukama za kosu i skupila je sebi iznad glave. Moji glatko obrijani pazuh jedne i druge ruke izazva balavljenje kod njega. Ispravila sam torzo i počela. Počela sam da mešam. Moja guza i kukovi su u ritmu salse vrteli i lomili tu matoru pilotsku kurčinu. Kružni pokreti moje guze su vrtele njegovu kurčinu tako da mi je još više širila zidove pičkice i dražila me do ludila. Kada sam se skroz navlažila i zasitila mešanja, vreme je bilo da krenem dalje. Rešila sam da rasturim ovog matorca. Pustila sam kosu i spustila šake na njegove dlakave grudi. Odigla sam guzu i njegov tvrdi kurac ispade do pola. Zatim sam uz glasno „šljap“ ponovo nasela na njegova jaja. Ponovila sam taj pokret, pa ponovo, pa ponovo… Sve brže i brže. Sada je sve to preraslo u jedno žestoko jebanje. Albert je u međuvremenu spustio svoje ruke sa mojih dojki na moje kukove i davao mi ritam nabijanja. Oboje smo uzbuđeno dahtali u tišini i uživali u sirovom sexu. Sexu bez emocija, ljubljenja, maženja… Samo jebanje… Samo kurac i pička… I sokovi…
Iz mene je već uveliko curilo na sve strane, da su njegova muda bila sva mokra. Tada je krenulo. Udarci orgazma su počeli da mi potresaju telo. Ubrzala sam mešanje i nabijanje na njegov kurac i sokovi krenuše da cure iz moje pičkice kao poplava. Svršavala sam kao kobila u seriji orgazama. Albert me je još jače stegao za struk, tako da me je zabolelo, ali ono lepo zabolelo. Uživala sam u tom bolu koji mi je nanosio. Nabijala sam se i dalje na njegov kurac i onda osetila…
Toplinu u utrobi mi je prouzrokovala njegova sperma. Pravo muško pilotsko seme. Taj osećaj izazva još dva orgazma u meni. Albert se je praznio kao neki konj. Imala sam osećaj da svršava deset minuta. 
Klonuli smo. Osetila sam kako mu se njegov kurac u meni ispumpava. Ustala sam i stala kraj kreveta. On je i dalje ležao onako kako sam ga zatekla. Samo sam ga pogledala i tiho, kao što sam ušla, napustila sobu. Dok sam hodala iz mene je izdajnički curila njegova sperma. Moja razjapljena pica nije mogla da je zadrži u sebi pa je curila niz noge i kapala po podu.
Ušla sam u kupatilo i zadovoljno se istuširala. Albert je sutradan napustio naš dom, a da se nismo ni sreli. Verovatno ga je bilo sramota. Izbegavao me je na svaki mogući način i jedva čekao da ode.
Budala. Ipak mi je lepo bilo sa njim i to bih svakako ponovila, ali nam se nije ukazala prilika. Nakon toga, nikada ga više nisam srela. Tada sam i shvatila onu narodnu: „Bez starca nema udarca…“
Albert me je stvarno dobro izudarao…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Perverzni doživljaji

Razveden sam vec nekih osam meseci,mada sam u braku i bio samo jednu godinu.Lepo mi je.Imam svoj mir,radim sta i kad hocu.Imam svoj lap-top,svoje drugare… Ali…ima jedan nedostatak u mom lagodnom zivotu…premalo sexa ;( Neko

Naplata u naturi

Zivim u jednom malom mestu u unutrasnjosti, svega par hiljada stanovnika. Uglavnom monotonija sto se tice devojaka i seksa. Imam 23 godine i opsednut sam jebanjem, drkanjem, pornicima. Samo o tome mislim. Prosle godine, neki

Jebač

Nakon fantastičnog jebačkog vikenda i ispunjenja nekih davnašnjih želja, vratili smo se u kolotečinu svakodnevnih obaveza. Sa jebačkom ekipom nismo razmenili telefone, osim što je žena razmenila broj sa momkom s kojim se pošteno izjebala