Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ako maziš mačkicu javi se

Pre par godina, letnje vreme, vrato sam se kući prilično oduzet od alkohola. Skinem se go, umalo vrat nisam slomio dok sam skidao bokserice, padnem na krevet i uključim TV. Vrtim kanale – ništa – kad naletim na KCTV. U to vreme su puštali glupave klipove cenzurisanih pornića i mogao si da čitaš poruke napaljenih tipova. Mislio sam kakve budale – pa kao da im se neka javlja na te poruke… Ma to je zavera pedera… Lože streight tipove…
I ako su bili glupavi klipovi – meni se digao – cepao sam neku rakiju, a bio sam prilično zagoreo. Potpuno pomućene svesti i nabrekle kurčine u ruci, zaboravih na teoriju pederske zavere i odlučih da pošaljem SMS.

SMS je bio vrlo inspirativan: „Drkam ga, ako maziš mačkicu javi se na …. br telefona puta par ponavljanja“

Ma reko neće ni objaviti – pa sam poslo još tri iste te poruke…

Uglavnom ubrzo sam zaspao, hmmm onesvestio se – a trebalo je manju glavu da bacim u nesvest ali … probudio sam se pojma ne nemam kad… u jednoj ruci kita a u drugoj mobilnim sa nebrojeno poruka i par propuštenih poziva.
<Vikendom gasim ton na mobilnom>
Iskreno nikad nisam video toliko nepročitanih poruka i propuštenih poziva na svom telefonu. Nakon umivanja i dve šolje kafe. Počeo sam da odgovaram na poruke i pozive. Uglavnom su bile nedostupne. Tad sam se upoznao sa terminom Droljafon…

Dobio sam par odgovora i otpočeo dopisivanje. Najinteresantnije su bile dve osobe. Vesna koja je starija od mene 14 godina i Dijana koja je mladja 8 godina od mene.
Vesna je tad bila u Pančevu a Dijana iz Novog Sada.

Par noći sam se dopisivao, čas sa jednom čas sa drugom. Drkao sam kao lud i svršavao po par puta. U porukama sam im opisivao šta radim i šta bih voleo da im radim. Onda jedne noći Dijana mi je tražila da je pozovem. Pozvao sam je. Bio sam jako uzbuđen i napaljen. Setio sam se prvog seksa. Kao da sam skidao mrak. Suva su mi usta bila kad sam joj govorio „Ćao, kako si“ Čuo sam njen glas kako drhti, izdaje je dok je odgovarala „Dobro, a ti“. Uh i ona je napaljena – laknulo mi je. Pitao sam je gde je i šta radi? „U krevetu, ležim“ – odgovorila mi je.
I ako smo se dopisivali SMS-om, ovo je ipak bilo potpuno drugačije. Druga vrsta igre, druga pravila, drugi osećaj.  A moram da naglasim da je osećaj bio savršen. I ako nisam nisam znao kako izgleda devojka.
Pričali smo dugooo te noći. Nakon sat ipo mobilni operater nam je prekinuo vezu. Imali smo još jedan prekid te večeri.
Svršio sam tri puta a ona nekoliko… Kurac mije bio crven i natekao. Jaja su me bolela.
Zaključili smo da moramo da se upoznamo. Čekao sam petak za upoznavanje i dogovorio sam se sa njom da ću doći u Novi Sad.
Dok sam je čekao ispred Katedrale u 21h proradila mi je paranoja. Šta ako je neki gabor, il ako me loži pa sakrivena sa drustvom…
Kasnila je, što je još više hranilo moju paranoju. Već sam razmišljao šta ću i gde ću da odem – kad mi je prišla lepa, vitka crnka i upitno izgovorila moje ime. „Daaa, a ti si Dijana?“ blago začuđeno sam pitao da je bilo na granici da joj bude neprijatno, ali sam se brzo sabrao „Izgledaš predivno“, nasmejala se i zahvalila. Otišli smo na piće, pričali o svemu i svačemu. Smejali smo se kao mala deca kad bi spomenuli SMS i noćne razgovore. Prošetali smo malo po gradu a onda mi je predložila da odemo na Petrovaradin. Odvezli smo se do tamo a zatim šetali po tvrđavi. Pustio sam je da priča o šta voli šta ne voli i poljubio sam je. Nije očekivala taj poljubac a ja nisam očekivao da če mi krv uzavreti. Svaki mišić u mom telu je bio napet dok sam je ljubio. Gorele su mi uši i zujalo mi je u glavi. Imao sam utisak da će mi kurac pocepati farmerke koliko je tvrd bio.
„Hajmo do kola“ prošaputala je.
Uleteli smo u kola – seli pozadi i oborili sedišta napred
<auto sa troje vrata>
Dok je skidala majicu otkopčavao sam joj pantlaone i ljubio je po vratu, grickao joj hlapljivo ušneu resicu pa se jezikom spuštao preko vrata do brushaltera – zubima sam joj smaknuo brus tako da je tamno braon bradavica iskočila meni pred usne. Lizno sam joj vrh bradavice a zatim zgrabio usnama i sisao kao najsladju bombonu. Ispustila je duboki uzdah od koga me je kurac zaboleo koliko se skamenio.
Otkopčala mi je farmerke i iz bokserica izvukla nabrekli i balavi kurac. „Pa on je mokar“ pohotno i halapljivo je prokomentarisala i nagnula se i munjevito ga strpala sebi u usta. „Mmmm ukusan je“ reče mi. Malo se odmakla, kao da ga zagleda „Lep je, debeo i velik“
Da li je laskala ili ne, uopšte nisam imao vremana da razmišljam, želeo sam da je imam. Da jebem kao što je nikad nisam nijednu, kao što nju niko nikad nije. Ali prvo sam želeo da je poližem. Da osetim ukus njene pičke na svom jeziku, miris da mi uđe u nozdrve, uši da čuju njen dahtaj.
Ciknula je kad sam joj svukao pantalone, pomerio tangice u stranu i široko raširenim jezikom prešao od čmarića preko rascepa izmedju velikih tamnijih usmina do isturenog klitorisa.
Ponovio sam, a telo joj se zatreslo i u talasima zadrhtalo. Pogledao sam je u lice, bilo je pohotno i otovreno željno doborog jebanja. Moja srodna duša pomislio sam u sebi i nastavio da ližem pičkicu. Usnama sam joj zgrabio klitoris – ukočilo joj se telo. Par puta sam vrhom jezika lizno klitoris koji se nalazio stisnut unutar mojih usana.
Naleto joj je orgazam od kog je počela da stenje. Stomak joj je igrao a butine i kolena drhtali.
Predivno je izgledala. Podigla mi je glavu i privukla je sebi. Zatim me ljubila i lizla mi usne. A rukom je zgrabila moj kurac i navela ga u pičku. Nogama me obgrila i rekla mi „Jebi me jako“
Blokada mozga, svesti, zvuka, svegaaa
Osim njene pičke koju moram da rasturim od jebanja, u meni nije postojalo ničeg drugog. Uleteo sam kao silovito furija. Jebao sam je do kraja. Jako, brzo i dužinom čitavog kurca. Pri svakom prodiranju jaja su je lupala po guzovima.
Počela je da viče: „Aaaaaaaaaahhhh“ sve jače i jače „AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!“
Osetio sam zidove pičke kako se skupljaju i šire. Pička je pulsirala i stiskala mi kurac sve brže i brže. Ugrizla me je za uvo i duboko uzdahnula :“OOOOOOOOOHHHHHH“
Spustio sam je i gledao je kako se stresa i mazi po ramenima…
Pogledala me je i pitala „ Jesi li svršio?“
„Nisam, jebi ga treba mi dugo“ smoreno sam joj rekao.
„Sad će tebe Dijana“ reče, zgrabi mi kurac i poče da ga drka i sisa glavić istovremeno da sam se osetio kao nikad do tad. Nijedna to nije nikad uradila ni približno dobro kao Dijana.
Osetio sam kako plima nadolazi niz ledja i uz butine.
„AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA“ prodrao sam se dok sam joj punio usta vrleim mlazevima sperme. Srušio sam se na sedište.

Punih usta Dijana me je pogledala, otvorila vrata od auta i ispljunula spermu…

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Izjednačio si, tečo

Vikende često provodimo u jednom planinskom selu, tridesetak kilometara od grada. To je kuća mamine i tetine bake i deke. Kuću i sve ostalo domaćinstvo sredio je moj teča. Ustvari oko teče se kod nas

Mala,živa si vatra

U braku sam vec 15 godina imamo skladan brak , moj muz je ok imam super sexs bar sam ja tako mislila . Volim da citam dosta svakavo stivo tako sam i krenula da citam

Seka Nena

Oduvek me je privlačila tema incesta i voleo sam da čitam takve priče na netu. U mojoj porodici su i mama i sestra imale velike sise, mama malo veće nego sestra što je bilo ok