Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Prava sex bomba

Iako trenutno uživam u vezi sa ženom koju volim i sa kojom imam odličan seks, ne mogu a da ne pogledam zgodne žene koje me okružuju svakodnevno. Posebno me pali mogućnost da tucam neku od njih, koja je zauzeta u smislu ozbiljne veze ili da je u braku. 

Dugo godina unazad, na jednom od sajtova za upoznavanje, naletio sam na ženu koja me je ostavila bez daha. Bila je sve ono što sam želio od žene koju bih tucao sa merakom. Iako smo možda i desetak godina, samo pisali, nikad nismo uspjeli da dogovorimo, da bar popijemo kafu zajedno. Imala je jako ljubomornog muža, koji je nije puštao u javnost bez nekog ko bi pazio na nju. Ona nije zaposlena, ali kod kuće je obavljala uobičajene poslove domaćice. Na društvenim mrežama, njen profil je bio jako popularan i mnogi muškarci su balavili u komentarima koje su pisali ispod njene fotke. Ona je očigledno uživala u tome. Prije par godina uspio sam da je nagovorim za razmjenu nekoliko golišavih slika, pa čak i jedan njen video u kojem je simulirala seks… tako što je zamišljala da se nabija na kurac… vidjelo se da je i ona u tom trenutku bila jako naložena. Opet je nastupilo zatišje, jer smo bili udaljeni 200 kilometara i tapkali smo u mjestu i nismo vidjeli način da popijemo tu našu kafu. 

A onda je nastupio moj srećan dan…bio je utorak i pisali smo porukama na instagramu… pitala me da li još uvijek želim da se ona i ja vidimo. Ako i dalje imam tu želju, ona je smislila način kako da ostanemo sami na dva – tri sata. 

Posumnjao sam da se njen muž dočepao telefona, te sam je zamolio da mi pošalje glasovnu poruku. Preslušavajući poruku, kurac mi se istog trenutka ukrutio, jer moja želja da je jebem je trajala već više od deset godina.

– Moj plan je da kad muž dođe sa posla uzmem od njega auto i da mu kažem da idem u posjetu sestri. Sestra stanuje 10-ak kilometara od mene. Ti ćeš u međuvremenu da iznajmiš sobu u obližnjem motelu i da me sačekaš – rekla je Tanja. (zvaćemo je Tanja… hahahaha)

Mašta je proradila, a moj vršnjak mi je stvarao probleme, jer bi poludio u gaćama kad bi samo pomislio na realizaciju tog plana. Četvrtak je bio taj dan kad bi trebao moj san da se ostvari. Da jebem ženu na koju sam se ložio od trenutka kad sam je vidio na slici, na sajtu za upoznavanje, a na toj slici je sjedila na krevetu, obučena samo u tanku zelenu majicu ispod koje su se nazirale ne velike sise.Bez brusa naravno. Lijepa kao anđeo, sa pogledom koji je govorio – želim da me neko dobro izjebe.

Dva dana za mene su bila vječnost. 200 kilometara nije malo, a toliko su bili udaljeni moj i njen grad. 

Osvanuo je i četvrtak. Znam da joj je muž na poslu pa sam je pitao porukom: „Je li sve po planu?“ Ubrzo dobijam odgovor:“Sve po planu.“

Obavio sam svoje redovne poslove i uputio se pravac njen grad. Usput mi je padalo na pamet da će nešto vjerovatno da me zajebe i da će sve da se izjalovi, ali sam onda tjerao takve misli i jedva čekao da je golu imam pored sebe. 

Uzeo sam sobu koju mi je ona preporučila, jer je u taj dio motela mogla da uđe sa zadnje strane i tako bude neprimijećena. Ipak je motel bio udaljen nedaleko od njene kuće…. bio je jako blizu.

U 15.00 časova muž je dolazio kući sa posla… ja sam u 15.00 bio u sobi koja i nije baš bila oličenje luksuza, ali ko je jebe…. pa ja bih Tanju tucao na bilo kom mjestu.

Minuta …. ko godina. Provirivao sam kroz zatvorene roletne i oko 15.20 sam vidio kako se približava ona…  

Uh jbt… pa to je to. Malo sam otvorio vrata, a ona je ubrzano prošla pored mene i za sobom ostavila prelijep miris. Zaključao sam vrata, a ona zadihana više od uzbuđenja, nego od umora, stajala na sred sobe i gledala u mene. Prilazio sam joj i gledao je ravno u oči… „Plašiš li se?“ – pitao sam. 

I ona nije skidala pogled sa mojih očiju… rekla je: „Više ne… mislim da smo sada sigurni“

Na sebi je imala farmerice i neku kratku majicu. 

Lagano sam joj prilazio sve bliže, sklonio joj pramen kose sa prelijepog lica i svoje usne naslonio na njene pune usne. Počeli smo divlje da se ljubimo stojeći na sred sobe. Tada mi je bilo žao što nemam bar još jedan par ruku, jer sam htio da je dodirujem svuda… po golim leđima… po guzi.. po ravnom, golom stomaku… po vratu.

Otkopčao sam joj brus i oslobodio sise koje su bile stisnute tim okovima. Dlan je sa leđa prešao napred… i pomazio dvije tvrde, ne prevelike sise. Ali sise kakve sam ja najviše volio. Bradavice su već bile ukrućene.

Ni Tanja nije bila besposlena. Stiskala je preko moje trenerke već odavno tvrd kurac. Sve žene su mi uvijek govorile da imam jako lijep kurac…. kažu kao iz pornića… hahahaha 

Kako izgleda „lijep kurac“ ili „ružan kurac“, još mi nisu objasnile. :)))

Neću da ga opisujem, jer jednostavno pogledajte na slici, na mom profilu.. to je taj i usrećio je mnogo žena, a Bogami i mene mnogo puta i nikad me nije izdao.

Odvojila se od mene, pogledala me i rekla: „Ja bih da sve skinemo sa sebe“ 

Možda se plašila da od silne požude ne isparam nešto na njoj, a kako bi kući takva pocijepana ….bio sam blizu takvom scenariju. :))

Brzo smo svukli sve sa sebe… ona je bila prava seks bomba. Žena od  42 godine, sa ravnim stomakom, sisama koje su i dalje stajale pravo. A guza, guza je bila fantastična.

„On želi da se upozna sa tobom“ rekao sam joj i pokazao na moj kurac koji je stajao kao koplje. Nasmiješila se kurvanjski … prišla mi gledajući me u oči, uzela ga u ruku, kleknula na jastuk koji je bacila na pod i sa divljenjem ga gledala nekoliko sekundi. Prvo ga je liznula vrhom jezika… lagano ga je drkala i onda jezikom prešla od jaja pa sve do glavića. Uživao sam. Mislima mi je  prolazila slika kako muž sjedi kod kuće, a njegova ženica mi sa uživanjem puši kurac. „Mmmm… veliki je“ – rekla je, i svojim punim usnama ga primila koliko je to bilo moguće. Pušila ga je sa uživanjem, kao da kurca dugo nije vidjela, a govorila mi je često da je onaj njen želi jebati svaki dan. 

„Hoću da mi ga staviš odmah… znaš da sam ti pisala da ne volim kad se „melja“ i kad poslije seksa ne znam da li sam jebana ili nisam“

Bacio sam je na veliki krevet i nisam imao vremena da je ližem. Pička joj je imala frizuricu… uredno obrijana sa strane… sa ošišanim dlakicama prekrivena mala pičkica iz koje se uveliko cijedilo. Željno je čekala da joj ga stavim. 

Lupio sam je nekoliko puta po mokroj pički a ona me gledala molećivim pogledom. Volim da gledam u oči dok ga stavljam…. Ona je mene takođe fiksirala pogledom..u kojem se vidjela požuda. 

Stavio sam joj samo glavić… bila je baš uska. Sa kakvim kurcem nju jebe onaj njen, kad je ona i dalje ovako uska?! Tucao sam je lagano ulazeći u nju svaki put malo više… sve dok ga nisam stavio do jaja. Onda sam cijelom dužinom kurca nekoliko puta jako ušao u nju. Počela je jako da se trese i da me noktima grebe po struku. Zadržao sam ga duboko u njoj i kružio kukovima, a ona nije prestajala da se trese. Obožavam da gledam kako žene svršavaju dok ih tucam. 

Nisam joj dao mnogo odmora i počeo sam ponovo da je tucam jako… da je ne štedim. Jaja su lupala po njenom mokrom šupku, a ona nije štedjela glas. Da je muž izašao na prozor možda je mogao da čuje kako mu ženica jauče dok prima lijep primjerak, koji je nije štedio. Naglo sam stao dok je cijeli kurac bio u njoj a ona je ponovo počela da se trese i da vrišti od užitka. Već sam bio ponosan na sebe i znao sam da će ovaj seks da pamti do kraja života. 

Kad god sam u jakom tempu, snažno nabijao kurac u nju par minuta i naglo stao sa kurcem koji je ostao unutra, ona je počinjala da se trese i grči da otvorenih usta prevrće očima. Baš je uživala.  

Izvadio sam ga napolje i na koljenima došao do njenog lica. Odmah ga je agresivno uzela u usta i počela da sisa… mislila je da ću da svršim, ali meni to nije padalo na pamet. 

„Naguzi mi se na ćošku kreveta“ – rekao sam joj i ustao. Namjestila je guzu visoko, lice zabila u čaršaf i ruke ispružila naprijed. Stiskala je posteljinu dok sam joj ponovo lagano ulazio u pičku. Dok sam je tucao, šupak joj se skupljao i otvarao naizmjenično…. privlačio me je jako, ali sam znao da je onaj njen ne jebe u guzu i odlučio sam da anal pokušam drugom prilikom…. jer nisam htio da narušavam ovu uživanciju ubjeđujući je da joj ga stavim u guzu.

Ubrzavao sam tempo i čuo je kako sve glasnije uživa. Pljasnuo sam je po guzi šamarom i odmah skontao da uživa u tome. Drugom rukom sam je uhvatio za kosu i jako trpao. Nisam je žalio… jer sam sanjao o ovom trenutku godinama. Namjestio sam njene dlanove na njenu guzu. 

„Raširi guzu dlanovima, da možeš što dublje da ga osjetiš“… Poslušala me i zabila nokte u svoju guzu, otvarajući je potpuno. Zakucavao sam se u nju, držeći je za kosu i navlačeći je na kurac jako. Znao sam da će ponovo da svrši pa sam udarnički krenuo … Bože, kako je samo svršavala… 

Postepeno sam usporavao tempo i lagano je tucao sve dok se ona grčila ispod mene. 

Bacila se nemoćno na ležaj i zadihana, lice zabila u jastuk. Legao sam pored nje i mazio je po leđima… po guzi… bez riječi. 

Sjetio sam se da nemamo cijeli dan na raspolaganju … približio sam se svojim tijelom uz Tanju… poljubio je u vrat i namjestio je tako da joj ga stavim sa strane…

„Nisi normalan… jesi li nešto popio pa me tako rasturaš?!“ pitala je onako usput dok je dizala svoju desnu nogu primajući ga u pičku iz koje su se sokovi i dalje cijedili. „Uh kako mi odgovara tvoj kurac… osjetim svaku njegovu venu u sebi“ …. 

Začulo se u međuvremenu zvono njenog telefona… ona nije obraćala pažnju, nego se nabijala guzom na moj kurac. Telefon joj je svijetlio pored glave na ormariću, na displeju je pisalo ima njenog muža. 

„Neću da se javim…. tucaj me“ 

Moja mašta je proradila… “ mmmm kako bih volio da se javiš na telefon i da razgovaraš sa njim, dok te ja tucam, i lagano mazim …. hoćeš li?“

Telefon je i dalje zvonio a njoj nije padalo na pamet da se javi. Nije mi ispunila maštariju, da je tucam dok razgovara sa njim, a to bi me baš raspametilo. 

Muž je zvao još nekoliko puta poslije toga, a njegova ženica ga je primala … a on se brinuo zašto se ne javlja njegova Tanja. Tanja je držala rukom svoju desnu nogu visoko, ja sam je držao za sisu snažno i navlačio na kurac koji je bio tvrd sve ovo vrijeme i bio sam ponosan na njega. 

„Tanja hoću da me zajašeš… da se nabijaš na njega kao onda kad si mi poslala snimak u kojem si zamišljala da jašeš nekog“

„Mmmm… nisam to radila dugo, muž me moli da budem gore, ali ja sam jako lijena za takav seks sa njim“

Povukao sam je na sebe, a ona je potražila rukom moj kurac i uvela ga u tu mokru pičku koja je postajala sve crvenija, jer je nisam štedio sve ovo vrijeme. Jednu ruku mi je stavila na grudi, a drugom mi je mazila jaja, dok je znalački miješala guzom i gledala me u oči.

Znao sam da ne mogu još dugo izdržati… povukao sam je tako da je spustila glavu na moje rame… šapnuo sam joj na uho: „Mogu li da ti svršim u usta Tanja?“ 

„Mmmm… obožavam da osjetim trzanje kurca u ustima“… 

To me još više naložilo i uhvatio sam je dlanovima za guzu i počeo snažno da se zakucavam u nju.. prstom sam prelazio po njenom šupku koji se sve vrijeme širio i skupljao. Bio sam blizu vrhunca… gurnuo sam je sa sebe a ona se obrušila na moj mokri kurac i gutala ga pohlepno. Zabio sam joj ga u grlo i počeo da joj prskam po krajnicima… Gutala je sve i nije dozvoljavala ni kap sperme da joj iscuri iz usta.

Zadihani od turbo seksa kojeg ćemo sigurno pamtiti do kraja svog života, ležali smo na leđima bez riječi. 

I dalje se nije javljala na telefon… a muž je bio uporan. Rekla mi je kasnije da se izgalamila na njega, jer kako da se javi dok vozi… samo joj je narušavao koncentraciju :)))).

Vratio sam se kući zadovoljan proteklim danom u cjelosti… jebao sam likušu na koju sam izdrkao mnogo puta tokom zadnjih 10 godina… i to KAKO sam je samo jebao.

Sutradan sam je pitao :

„Tebi se dopalo juče?“

„Da. Pa vidio si ili hoćeš da ja kažem?!“

„Hahaha… znaš da volim kad to iz tvojih usta čujem.“

„Zapravo nikad nisam ni imala tako dobar sex.“

„E ovo je pravo priznanje za mene …a da smo imali još koji sat na raspolaganju… i isključene telefone :)) … uh“

„Pa ne znam da li bi izdržala… od jutros hodam kao po jajima … sva sam se upalila“ 

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Luckasta Sandra

Stajao sam na stanici, cekao sam Sandru, devojku koju sam posle dugo muvanja uspeo da smuvam sinoc, na zurci kod mog ortaka Raleta. Dogovorili smo se da se nadjemo danas pa da odemo do Raleta

4 matorca

Imala sam tada samo 17 godina i bila sam u vezi sa 7 godina starijim momkom po imenu Miloš u koga sam bila ludo zaljubljena ali on izgleda nije baš bio lud zamnom…Ovaj dogadjaj se

Tudje sladje

Ozenjen sam lepom zenom koju neizmerno volim,ali znate onu izreku tudje sladje.Moja zena ima sestru koja se zove Jasmina udata je i ima dvoje maloletne dece.Dakle pogadjate zet je jebo svastiku.Jasmina ima 34 godine,sto znaci