Pozovite Kupidon shop 062/695-596

U viskiju je prevara

„Varaš me, onaj viski je popio tvoj jebač, ne pravi budalu od mene“, odbrusio sam Mariji na njenu laž o tome ko je sinoć bio u našoj kući.
Moja promiskuitetna devojka i ja živeli smo zajedno već skoro godinu dana i od samog početka sam sumnjao da se kreše sa strane, ali sam se ipak nadao da je sve to samo moja paranoja i ljubomora. Bila je veoma vešta u prikrivanju tragova, a i prvih meseci se trudila da ne bude toliko razuzdana.

Provalio sam je kada sam se jednog popodneva vratio sa napornog, poslovnog puta, na koji sam otišao prethodnog dana. Došao sam kući, i u nameri da malo iskuliram, setio sam se da me u kuhinji čeka nenačeta flaša viskija i silno se obradovao. Otvorih vitrinu i šokirah se! Od „balantajnsa“ je ostalo samo nekoliko kapi pri dnu. „ Šta je sa mojim viskijem“, zakukah iz sveg glasa, na šta mi Marija odgovori da su sinoć svratile naše prve komšije.
Na te njene reči odmah sam se ukočio, od takve laži, srce je počelo da mi preskače, a želudac mi se popeo u grlo. Prvog komšiju slučajno sam sreo pre nego što sam ušao u kuću, malo smo popričali i rekao mi je da je sinoć izveo ženu na neku žurku i da su tamo zaglavili. Moja lepa devojka je lupila prvo što joj je palo napamet, jer joj je promaklo da praznu flašu zameni novom, a znala je da ću je provaliti ako kaže je sve sama iskapila, pošto cirka isključivo u društvu i nije u stanju toliko da popije. Pre nego što sam je optužio, ćutke sam otišao do kupatila, Savladao me je špijunski nagon, a imao sam šta i da vidim. Kao najgori inspektor, preturajući prljav veš (do tada to nikada nisam radio), našao sam njene najperverznije tange koje su još uvek bile pomalo vlažne i jako mirisale na njenu vrelu picu. Bile su tu i jedne jako seksi mrežaste čarape, za koje sam znao da ih je tek kupila i još ih nije obukla. Sve u svemu uverio sam se da je prethodne noći izgledala kao prava seks bomba, kojoj kurac viri iz očiju i to u više primeraka. Bila je tako žestoko izjebana da je ovoga puta onako iscrpljena ostavila za sobom brdo tragova.
Nakon svega što sam video, izgovorio sam rečenicu sa početka ove priče. Moja lepa devojčica više nije imala kud. „ Izvini, varam te od samog početka, oduvek sam bila nezasita kurvetina i ostaću to. Trebalo bi da me šutneš da te više ne povredjujem“. To je bio najlukaviji odgovor, znala je da nisam u stanju da raskinem, da nemam hrabrosti za to i koliko sam zaljubljen u nju. Samo sam oćutao, a ona je pogodila šta treba dalje da kaže. „ Nisi ti kriv, zaista sam zadovoljna kako me jebeš, ali ja se nikada neću skrasiti“, rekla mi je. Bio sam nemoćan, a ona kao da je uživala u tome, što je njen promiskuitet jači od mog ponosa i razuma. Umesto da je otkačim, pitao sam je šta je to bilo noćas.
„ Nemoj se ljutiti, ali nije mi bio jedan jebač, nego dvojica. Ako baš želiš da znaš, zaglavili smo do malo pre, tucali su me do iznemoglosti, cele noći i jutra. Bili su grubi, i vređali me, znaš već, onako kako ja volim, napušili su me tako da me vilica još boli, a usta i ribica su mi još nafilovani njihovom spermom“, prisećala se Marija bez trunke stida, pijući tabletu za kontracepciju.
A onda se desilo nešto neverovatno. Umesto da je više ne dotaknem, ja sam se ustremio na nju, toliko napaljen da se ne sećam da sam pre toga imao veću želju da je pojebem. Bacio sam je na krevet i pocepao joj gaće koje je obukla posle seksa sa svojim jebačima. Opet je postala vlažna i u glavi mi je bilo samo pitanje da li će se ikad zasititi od seksa i kako je moguće da toliko može da izdrži.
„ Kučketino prljava“, prokomentarisao sam njenu ribicu koju su do malo punili drugi likovi. Počeo sam da je ližem, a ona mi je odgovorila vrištanjem. Opet je bila spremna za satiranje, iako je to radila cele noći i jutra i još mirisala na svoje jebače. Popeo sam se na nju, nabio joj ga do kraja i stegao joj ruke, pustivši je da jauče od bola.
„ Siluj me, molim te“, urlala je, a ja sam ga gurao sve jače. Okrenuo sam je i nabio joj ga od pozadi, čupajući je za kosu i udarajući je po dupetu koje se još nije odmorilo od one dvojice. Sa ukusom njene pice u ustima, zamišljao sam šta su joj sve oni radili i to je počelo užasno da me pali, a u besu sam joj nabijao tako snažno, da je jedva uspevala da dođe do daha. Svršavala je drhteći, dok sam ja urlao da je drolja i kurva i dok najzad i iz mene nije potekla bujica. Pomislio sam gde joj samo stane tolika količina sperme. Dok smo odmarali, uz osmeh je prokomentarisala, da je šteta što joj nisam svršio u usta i po licu. Ipak, to je bio naš najbolji seks do tada.
Posle svega nisam mogao da verujem šta mi se dešava. Stalno sam fantazirao kako je puni po nekoliko likova, a naše tucanje je bilo sve kvalitetnije. Konačno odvažio sam se, nisam više mogao da krijem šta želim.
„ Da li bi se jebala sa drugim likovima, a da ja sve to posmatram“, pitao sam je malo stidljivo. Nasmejala se i rekla da joj to zvuči veoma čudno, ali da je divno od mene što je tako nešto pitam.
„ Naravno da želim, mnogo mi je lakše da to ne krijem od tebe, a i volela bih da me posmatraš“, rekla je u jednom dahu. Pao je dogovor da to uradi ni manje, ni više nego sa četvoricom i da će im objasniti da ja želim sve to da gledam, verujući da oni neće imati ništa protiv toga. Ne trepnuvši, zvala je jednog od one dvojice, ugovarajući sa njim istorijski susret, i bez stida tražila da ih bude četvorica. Sve je bilo savršeno isplanirano i te famozne večeri prvo smo svi zajedno izašli u jedan klub, kako bismo se lepo pripremili za ono što nas čeka.
Marija je izgledala savršeno, kao boginja svih plavuša, koja je upravo izašla iz pornića. Na njeno prelepo i nežno, pravilno lice, nadovezivale su se pravilne okrugle sise, veličine četvorke, i lepo oblikovani guzovi među koje su se smestile njene najjebozovnije tange. Sve to blago bilo je pokriveno kožnim minićem. Izbor garderobe je bio na nivou njene lepote. Pomenuti minić, mrežaste čarape, perverzne crne sandale i ostali detalji učinili su da se za njom okrenuo svaki tip koga smo sreli.
Našli smo se sa njenim jebačima, kojima ni malo nije smetalo moje prisustvo, niti su se preterano iščuđavali zbog moje želje. Bili su krajnje korektni, pričajući i o tome da je Marija fenomalna, da im niko do sada nije tako dobro popušio. Videlo se da su formi, trojica od njih sportisti, a ni četvrti nije zaostajao. Imali su puno iskustva što se tiče seksa, a Marija je sa jednim po jednim, kao na traci, djuskala, razmišljajući o onome što će se desiti. Uživala je što je ceo klub posmatra, a ja sam uživao što imam takvu devojku. U jednom trenutku odlučila je da je došao trenutak, pokupili smo se i krenuli kući. Svi smo razmišljali o onome što predstoji, a meni se tako digao da do jutra više nije mogao da se spusti…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Muške želje

Muške želje dolaze u različitim oblicima, baš kao i njihovi kurčevi. Imaju više nijansi nego duga i mističniji su nego što možete da zamislite. Bojan, blagosloven bio, redovno se budi sa erekcijom, te pre posla

Evine jabuke

Bila je visoka, vitka, lepo gradena. Imala je plavu kosu, okrugle dojke, kao socne jabuke, bele ruke, plavkaste oci i glatku kozu. Muski rod se palio na nju iz prvog cuga. Govorila je tiho, kao

Uzdasi nevine ljubavnice

Ne mogu da se pohvalim da sam bio sa dosta žena, ali ovih desetak koje su mi dale da zađem u njihova međunožja su se uvek vraćale. Iako sam želeo da kao i moji ortaci