Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Simptomi korone

Jovana je došla u našu firmu neposredno pre pandemije kao student u okviru nekog programa stručne prakse. Odluka upravnog odbora je bila da bude raspoređena u sektor koji ja vodim. Nakon što je raskinula sa kolegom iz firme Banetom, moja i njena saradnja je postala sve samo ne poslovna i profesionalna, a tenzija koja postoji bukvalno se oseća u vazduhu. A tek dopisivanja…toliko dvosmislena, provokativna, maštovita.

Prošle nedelje smo odlučili da ne radimo kolektivno dve nedelje. Par kolega je testirano pozitivno i nije bilo mesta razmišljanju.

„Šefe, kada počinjemo sa radom“ glasila je poruka njena te večeri.

„Vama se baš radi“ pitao sam „odmarajte malo“.

„Pa, da, radi mi se, zaista toliko mogu da naučim od Vas. Svaki trenutak sa Vama je dragocen“ rekla je uz obavezno persiranje.

Kurac mi se momentalno digao, a od nje je stigla još jedna poruka „uostalom, ja sam to već preležala i nemam nikakvih simptoma, nema razloga da ne radimo“.

Odgovorio sam poprilično nemušto „ne znam ja da li Vi imate simptome“ na šta je ona odgovorila kao iz topa pre nego što sam ja napisao nastavak kratkim videom u kojem digtalnim toplomerom s čela očitava temperaturu. Pokazuje mi da je zeleno svetlo i temeratura normalna, ali to me nije zanimalo. Video sam vratio bar 5 puta kako bih uživao u njenoj beloj majičici bez brusa.

Odlučio sam da preuzmem inicijativu „ja tim digitalnim meračima ne verujem ništa, samo old school metodi“.

„Kako to mislite“ pitala je zatečeno „morate de mi objasnite“

„Objasnim“ pitao sam „hahah ne, ne, moram lično da proverim“.

„Vi ste šef, ako tako kažete“ usledila je mala pauza „kada Vas očekujem da ispitate simptome“

Odgovorio sam iz auta „ja sam već krenuo, dobar šef ne gubi vreme“.

Petnestak minuta kasnije bio sam ispred njene zgrade. Pozvonio sam na interfon i popeo se časkom na njen sprat. Čekala me je na vratima otvorenim. Imala je na sebi samo onu belu majicu bez brusa, vrlo plitku sivu trenerku usku i bila je bosa.

Prošao sam pored nje na vratima ljuto i ozbiljno. Zatvorila je vrata, a ja sam se okrenuo ka njoj naglo „Vi uopšte ne vodite računa o sebi“ zavikao sam „bosa, go stomak, čeka na vratima na promaji, a i tetovažu je radila sad u toku ovakve godine…i još me tu zavlačite s digitalnim meračima.“

„Ali…“ probala je da se opravda, no nisam dozvolio „vidim ja da moram da uvedem mere, a ali prvo pregled“

Prišao sam joj, uhvatio je za bradu i rekao da zine. Uradila je to bez pogovora „jel treba i jezik da isplazim“ pitala je. Rekao sam da mora, pa je i to uradila. Dezinfikovao sam ruke a onda joj prstom prešao preko isplaženog jezika duboko u usta.

Nakon što sam joj prstom dobro izrovario po ustima, rekao sam da grlo nije crveno. Prislonio sam uho na njene grudi, oslušnuo dobro dok sam vadio toplomer. Ispravio sam se i rekao da se ne čuje ništa i stavio joj toplomer u usta. Gledao sam na sat dok je ona stajala mirno s toplomerom u ustima. Posle 4 minuta toplomer je pokazao normalnu temperaturu.

„Jel mi sad verujete“ pitala je „vidite da je digitalni tačan“.

„Znate“ rekao sam „ovo ne mora da znači ništa, jer temperatura variria i nije ista u različitim delovima tela“ okrenuo sam je tako da mi bude okrenuta leđima i nastavio „mora svuda da se proveri i uporedi“.

Seo sam na stolicu i rekao da se blago nagne. Nije znala šta planiram, ali je poslušala sada već očito uzbuđena. Pomerila je dugo plavu kosu napred i naguzila se lagano tik ispred mog lica. Bez reči sam počeo da joj skidam trenerku. Toliko uska da je jedva prešla preko njene trćaste guze. Guza je bukvalno izletela u savršenoj beloj tangici.

Svuko sam joj i tangicu. Skroz. Pokazao sam na toplomer i pitao da nema možda vazelin.

Nasmejala se „neeeee, nemam, nisam znala da će mi trebati“.

„Kako nemate u kući vazelin? Ništa, moraćemo drugačije“.

Raširio sam joj guzove i pljunuo je između njih u čmarić, a ond apočeo da joj palacam čmarić. Vrlo brzo sam ga natopio skroz, a onda pljunuo toplomer, rekao joj da opusti dupe i počeo da joj ga ubacujem. Uzdahnula je i stegla dupe, međutim, udario sam je po dupetu i rekao da se opusti i odmah je sve što treba ušlo u guzu.

Ustao sam, prešao ispred nje tako blago nagužene i rekao da moramo da proverimo ukus da li ima. Rekao sam joj da zatvori oči. Uradila je to, a ja sam izvadio kurac i glavu joj doveo do njega.

„Samo vrhom jezika“ rekao sam. Držao sam je za dugu plavu kosu i navodio je, a ona je palacala moj glavić niz koji je curila predsperma. „Šta je to“ pitao sam.

Mljacnula je par puta i rekla „kurčina“.

Sklonio sam se i rekao da otvori oči. „Vidim i ukus imate“ otišao iza izvadio toplomer iz guze „i definitivno nemate temperaturu“.

Uzdahnula je i taman je htela da se ispravi, kada sam se vratio iza nje. Doveo sam je do velikog ogledala u hodniku i rekao „mada nemate simptome, etika mi nalaže da Vas dobro preznojim, za svaki slučaj“.

Raširio sam joj noge i počeo da je vrhom kurca mazim po pičkici. Međutim toliko je bila vlažna i napaljena, da je kurac samo uleteo u njenu glatko obrijanu pičkicu. Bio sam skroz go, a i ona je nakon što sam joj skunuo majicu. Prigrlio sam je uz sebe, zgrabio za grudi i počeo da je jebem.

Uživala je u pogledu u ogledalu. Bio sam mnogo kurpniji od nje, tako da je bukvalno nestala u mom zagrljaju. Kako smo se karali kao sumanuti, no to je bio tek početak večeri…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Mlada, rasna žena

Subota jutro, krenuo sam na trčanje, malo da se razmrdam i da dr osvežim posle sinoćne pijanke. Sunce još nije ugrejalo i odgovarao mi je  svež vazduh. Lagano sam trčao parkom kad sam osetio vibraciju

Čika Gagijeva kita

Ja sam Irena, nedavno sam napunila 16. godina. Sticajem okolnosti, živim u jako bogatoj porodici. Otac mi je bio ranije političar, sada sa par prijatelja drži lanac menjačnica širom Beograda. Mama ima svoj kozmetički salon,

Sanjao sam te…

Sanjao sam te prošle noći. Došla si na posao u nekoj sivoj bluzi koja je otkrivala tvoja gola ramena preko kojih je padala tvoja plava kosa. Duboki dekolte preko koga je padala neka ogrlica stidljivo