Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Posao i zadovoljstvo

Bio je vreli letnji dan, jedan od onih kada ne želite ništa da radite, samo da se zavucete u neku hladovinu i uživate uz neko hladno pice. Završavala sam sa mazanjem mog omiljenog bordo laka na nokte na nogama, kad je zazvonio telefon. Jedva sam se iskobeljala iz fotelje i na petama došla do telefona. Halo rekla sam, a sa druge strane se cuo glas Anje, moje verne mušterije, ustvari vec se može reci prijateljice jer se znamo vec godinama.

Halo Dijana, kako si šta radiš, Evo rekoh gledam gde da pobegnem od ove vreline, Slušaj, imaš li vremena da me izdepiliraš danas, frka mi je idem veceras na more, izjurila sam muža sa decom u šetnju, pa je idealna prilika, samo prepone, molim te, ti ceš to za cas. Nije mi se radilo, moram da priznam, pogotovo sa voskom na toj vrucini, ali prosto nisam mogla da je odbijem. Ok rekla sam, stižem, stavi kafu. . Za cas sam na sebe bacila mini suknjicu, crnu kratku majcicu i krenula.Otvorila mi je u svilenom kimonu, koji joj je super stajao i isticao njeno vitko telo. Inace Anja je bila zgodna crnka, grudi su joj bile osrednje velicine ali lepog okruglog oblika, guza i noge kao vajani, nikad se ne bi reklo da ima dve trudnoce iza sebe.

Cao rekla je osmehnuvši mi se, cao rekla sam joj i pružila ruku, udi kafa je gotova. Sedele smo u dnevnoj sobi na širokom krevetu, pile kaficu i pricale. Imale smo gomilu tema za razgovor. Anja je radila u banci, kao i njen suprug, lepo su se slagali i imali skladan brak, bar po njenoj prici. Vreme je da nešto radimo, rekla sam posle pola sata caskanjai popijene kafe, ok rekla je Anja. Odradila sam joj depilaciju prepona zaista brzo i bezbolno kako ona kaže. Nije bio neki problem, jer je Anja bila negovana, pa nije bilo mnogo posla. Ribica joj je ostala, bez i jedne dlacice. Sve vreme depilacije je cutala, sto mi je bilo malo cudno. obicno je nastavljala da prica. Ostalo je samo da se nanese losion kako bi se sprecila iritacija kože i crvenilo. Naprskala sam losion i krenula da ga utrljavam u kožu, u tom momentu sam primetila da je Anja pocela da izdiže svoju ribicu prema meni, nije mi bilo jasno, ali nisam obracela pažnju, na te njene pokrete. Uskoro je pocela da uzdiše. Završila sam sa utrljavanjem losiona, medutim ona me uhvatila za ruku, vratila je na svoju ribicu i rekla nastavi molim te. Bila sam zbunjena, ali sam nastavila da je masiram. U jednom momentu Anja se pridigla uhvatila me za ruku i privukla me sebi na krevet.
Drugom rukom je pocela nežno da mazi moju nogu, bila sam toliko šokirana da nisam mogla da progovorim ni rec. Ruka joj se našla u mom medunožju, prešla je preko mojih tangica, i krenula prstom ispod njih. Zacas se našla na mom klitorisu, pocela je nežno da ga masira. U tom momentu sam osetila cudno uzbudenje, ruka druge žene u mojim gacicama, prst koji me, htela to sebi da priznam ili ne jako pali.

Ribica mi je bila vec sasvim vlažna, kada sam legla na krevet i prepustila se potpuno. Anja se spustila na kolena ispred mene, lagano mi skinula suknjicu i tangice i raširila noge . Jezikom je prešla preko mojih bedara nežno kako to niko nikad nije uradio, a onda je krenula ka dole.Uzela je moje stopalo u ruku i pocela nežno da mi liže prste, od palca pa do malog prstica. Sve ih je uzimala po redu u usta i sisala, zatim je to ponovila sa drugim stopalom. Ovo me dovelo do ludila, pocela sam da mazim svoju ribicu. Anja je to primetila spustila moju nogu i opet jezikom preko bedara došla do moje ribice. Pocela je da je liže lagano, od gore na dole, kružila je jezikom po mom klitorisu, pa se spuštala skroz do guze, napravila krug po njoj i vratila se na ribicu. Izludivala me tim svojim kruženjem, strgla sam majicu sa sebe, moje velike grudi sa bradavicama toliko napetim i tvrdim, da sam mislila da ce puci, prosto su vapile za Anjinim jezikom.

Kao da mi je procitala misli, lagano mi liznuvši stomak, krenula je da obraduje moje sise. Kružila je jezikom po obodu moje bradavice, polako se približavajuci sredini, a onda je uzela moju bradavicu u usta, prvo je sisala, pa lagano grickala. Prešla je na drugu sisu i ponovila svoju fantasticnu obradu. Pocela sam da stenjem i da se uvijam. Rukom sam lagano, gurnula Anjinu glavu na dole, i onda je privukla do moje vrele pice. Krenula je opet da kruži po mojoj ribici. Sokovi su tekli iz mene, izdigla sam kukove i grubo pritisla Anjinu glavu uz moju pickicu. Trljala sam se uz njena usta, nedajuci joj da pomeri glavu odatle.

Svršavala sam dugo i bucno, vrišteci, i uvijajuci kukovima, sve vreme držeci Anjinu glavu u mom medunožju. Ležala sam još neko vreme na krevetu, ne verujuci šta mi se desilo.Anja me gledala sa osmehom, bila je ocigledno zadovoljna što mi je otkrila novu dimenziju ljubavi. Kad sam došla sebi rekla sam joj Ok, nisam ni znala da je ovo ovako lepo, nije mi palo na pamet da vodim ljubav sa ženom, ali sada mi reci kako se ovo desilo. Jednostavno kaže Anja, poželela sam te i to je to. Volim da muškarci zadovoljavaju mene, a ja volim da zadovoljavam žene. Darko normalno nema pojma o tome, to ja sebi priuštim s vremena na vreme, iz cistog zadovoljstva. Izašla sam iz njene kuce i dugo hodala do moje, i dalje nisam mogla da verujem šta mi se desilo, ali bilo je lepo i volela bih da mi se ponovi.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Neverovatna strast

Budim se. Potpuno sam go. Pokriven sam preko stomaka tankim letnjim pokrivacem. Roletne na prozorima su supustene, ali se i kroz njih vidi da je vec dan. Pored kreveta mi je mobilni telefon. Po navici

Virtuelna “predigra”

Upoznao sam je preko jednog od posećenijih sajtova za upoznavanje: Plavokosa,izuzetno očuvana za svojih 51 godinu (dvanaest godina starija od mene),predivno negovana,skladnih proroporcija, u statusu razvedene sa sinom od 20 godina.Nakon par dana razmenjivanja poruka

Žudim za tvojim dodirom

Prilaziš mi bliže, grudima ovlaš dodirujući moju ruku dok me obilaziš, prilaziš leđima i pokrivaš mi oči crnim satenskim povezom. Nežno spuštaš poljupce niz moj vrat i leđa dok ga čvrsto stežeš čineći me potpuno