Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mirisala je vrelo

Jedno drugom smo se zakleli da ćemo, kada se budemo susreli prvog sledećeg, upravo predstojećeg puta, biti strpljivi. Da ćemo uzimati jedno drugo nežno, lagano, mazno, usporeno. Da ćemo smišljeno, planski biti samosvesni, kontrolisati se, ne dopustiti da, ponovo, preovlada ono animalno u nama, oboma i da se nećemo ponovo baciti jedno na drugo kao izgladnele zveri.

Ovoga puta moralo je biti tako. Bili smo rešeni i ubeđeni u to. Želeli smo tako oboje, najiskrenije. Bez obzira na celokupni, sada već trocifreni, broj dana od našeg poslednjeg susreta. Bez obzira na svu strast koja je potpuna i tako lepa i bestidna, još od prvog momenta, od prve reči, prvog pogleda, prve smelosti da se otvoreno prizna. Bez obzira na nebrojena on-line maženja, masturbiranja, posmatranja, grčevita svršavanja sa samo jednom putanjom u glavi – da se konačno ponovo spojimo, utonemo jedno u drugo, utisnemo tragove na telima. Bez obzira na sve to nedostajanje, žudnju za seksom i strast, ovoga puta žudeli smo za nežnošću. Za laganim dodirima, gubljenjem u pogledima, vremenom koje stoji. Toliko zaljubljeni, toliko željni, toliko prožeti jedno drugim, pristali bismo čak i samo na to, na puko vreme bez uplitanja ikakve radnje u datu scenu.

Ona je žudela za time da me upija pogledom, da se topi od topline mog osmeha, mog često blentavog zaljubljenog oka, da je celu obuzima moj glas. Žudela za tananim dodirima, jagodicama prstiju, vrhom nosa, ramenom, kolenom, obrazom, drhtavim usnama. Da se samo čvrsto pripije uz mene, obgrli me oko struka, pritisne dlanovima moja leđa, ćutke sluša kako dišem, kako srce bije…zbog nje. Želela da je mazim, dodirujem, da se uvija pod mojim prstima, dlanovima, da odlaže, iščekuje, neopisivo slatka dok pokušava da ostane pribrana i naoko nedotaknuta mojim sveobuhvatnim doticanjima.

Ja sam žudeo za njom. Jednostavno za njom, potpunom njom. Za njenim prisustvom, njenim mirisom, za mojim opčinjenim pogledom na svu lepotu kojom tako nenapadno sija. U umu sam često proživljavao scenu kako sedi u mom krilu, postrance, obučena, kako me beskrajno grli svojim rukama oko vrata, kako me golica rasuta kosa, kako osetim njen dah na svom, kako nam se usne i zubi nežno susreću, jezici široko i opušteno prepliću, kako udišem njen vrat, kako me ispunjava njeno celokupno biće.

Od lifta do stana stiskali smo se u hodniku sa komšinicom, starijom gospođom, i njenom unukom. Koračala je ispred mene, tako lako, tako na pogled bezbrižno. A znao sam da iznutra gori. Da joj kolena klecaju, da grudi hoće da puknu, da joj se grlo suši i da sporadično gubi dah, zajapurena u licu. Ja sam delovao poprilično staloženo, osmehom se ljubazno opraštao sa komšinicom. Shvatio sam da nije sve baš tako po tome što mi je bila potrebna čitava večnost da ubacim ključ u bravu, čini mi se krajnje glupu, nelogičnu i premalu. Ona je premeštala svoju perce laku težinu sa noge na nogu, sa strane posmatrano skoro pa neprimetno stiskajući i trljajući svoje butine jednu o drugu.

Jedva sam uspeo da zaključam vrata za nama.

Udarac leđima o vrata uzrokovan njenom krhkom žilavošću i željom da me pribije potpuno uz njih. Moje donja usna u njenim zubima. Ubrzano naglašeno disanje na nos dok su nam usta prepuna, isprepletana. U sledećem trenutku, zamagljena tamna mrlja u umu na mestu koje je trebalo da definiše kako se ona našla na radnoj ploči kuhinjskog dela otvorenog dnevnog boravka. Guza joj je bila na samom rubu, ona oslonjena laktovima unazad na hladnu, tvrdu površinu, vrata pognutog ka grudima usled nedostatka prostora i prisustva hladnog zida. Suknjica je već bila podignuta visoko oko struka. Moje krupne šake su stiskale deo iza kolena, gurale ka nazad i širile te izvajane butine do granica mogućnosti. Obične najlon hulahopke boje kože davale su toj sceni, u kojoj sam iznenada došao sebi, savršenu notu specifičnog dodira kože i najlonki, i specifičnog, tako dobrog i znanog mirisa.

Mirisala je tako omamljujuće! Mirisala je vrelo. Mirisala je vlažno. Već uveliko natopljene gaćice prekrivene zadebljanjem hulahopki bile su orošene sokovima po rubovima. Jedva su je prekrivale, nabubrelu, sočnu, prelepu. Nju! Pičku! Ta predivna reč za taj najtananiji, najmističniji, najnežniji deo ženskog bića, toliko glupo korišćena u raznim primitivnim kontekstima. Njena pička, pičkica, Ona! Ovisnik sam o Njoj! Navučen sam na Nju! Ne mogu bez Nje! Ne želim bez Nje, bez te najlepše pičke u Univerzumu! Želim je neprestano! Obožavam je! Obožavam da se ljubim sa Njom! Da, da SE ljubim, ne prosto da je ljubim. Da je jedem, proždirem, gutam, pijem! Ooohhh…božeeee!

Pokidao sam jednim kratkim trzajem upravo to izraženo zadebljanje najlonki između vrelih, mokrih butina. Raspomamio me je prizor froncli najlona prilepljenih uz unutrašnjost mokrih butina. Tako…droljasto! Sve vreme držeći je tako raščepljenu, dok je teško disala iščekujući, uronio sam lice u njene mokre svilenkaste gaćice. Dug, glasan uzdah olakšanja nakon dugog iščekivanja ispunio mi je uši, i um. Zagrizao sam punim zubima i usnama tu tanku klizavu tkaninu zajedno sa vrelom, mirisnom, nabubrelom pičkom ispod njih. Vrisnula je. Kao melem na taj kratkotrajni iznenadni bol, zavukao sam dugi jezik ispod tih gaćica, iz kojih je Ona već napola virila. Ooohhhhh, kako sam lepo, slasno i predano lizao tu pičkicu! Moju pičkicu! Cvilela je, stenjala, isturala pubičnu kost gore i napred, da bih je lizao još bolje, još dublje. Gutao sam Njen nektar, jezikom ga izvlačio iz mekih dubina, punio svoja usta i gutao.

Desnom rukom sam grozničavo otkopčavao kaiš i dugme na pantalonama. Već je uveliko virio iz bokserica, a već u sledećem trenutku oslobodivši se ometanja tog parčeta tkanine, poskočio je slobodan, tvrd, modar, nabubreo i isprepletan ispupčenim venama. Njen, samo njen komad vrelog, debelog, pulsirajućeg mesa. On sam je istog trena pronašao vrelu, sluzavu putanju između njenih nabubrelih usmina. Štrčeći u vis kao kruti jarbol, klizio je duž Nje, razdvajajući te usmine koje se susreću i stapaju u jednoj tački. U centru njenog uživanja. U malenom dugmetu zadovoljstva. Izraženo nategnutom žilicom sa donje strane sjajnog, glatkog glavića, prelazio je preko njega dok sam posmatrao reakcije celog njenog tela. Bila je luda od želje! Raspomamljena ženka koja cvili za svojim mužjakom. „Jebi me! Jebi me! Jeeebiiiii!!!!“ polurazgovetno je stenjala, pokušavajući sama, veštim pomeranjem svoje karlice, da ga obuhvati, da promeni ugao pod kojim stoji tako krut i njoj u tom trenutku jedino neophodan, i da se navuče na njega. Nisam joj dozvolio. Bila je u položaju u kom sam isključivo ja kontrolisao, nju pre svega, a i samog sebe.

Volim da je izluđujem! Taj sadistički deo moje ličnosti, koji sam tek sa njom otkrio u sebi, koristi svaku priliku da gospodari. Situacijom, njenim telom, a pre svega njenim umom! A ona, većinu svog aktivnog seksualnog života naviknuta da bude predmet požude, žena koja zavodi, određuje pravila i uživa u svojoj nadmoći nad muškarcima, i ponekom ženom, ostajala je bez daha i bez razuma u svojoj novootkrivenoj podložnosti i prisilnoj poslušnosti.

Palcem sam ga u korenu pritisnuo naniže. Nabubrelim, i od siline erekcije već pomodrelim debelim glavićem mazio sam joj vreli, nežni, nestvarno meki ulaz, sve dublje ga istražujući. Sada je ječala tiho, molila da ga stavim, da ga gurnem dublje, preklinjala. Uživao sam u njenoj lepoti u takvom prizoru. Glavić je već bio do pola u njoj, obema šakama sam joj ponovo razmaknuo butine, gurnuo ih blago u nazad. I ostao tako nepomičan neko vreme. Ludela je, otimala se, pokušavala da se navuče na njega. Moja predivna kučkica! Bez ikakvog gesta najave, u pola njenog daha ostavljajući je bez glasa i vazduha, silovito sam zario svoj kurac do samog kraja! Do samog dna moje najlepše pičkice. A zatim, kada sam je ispunio celu, kada sam stigao do samog kraja, isturio sam kukove još malo, gurnuo ga još centimetar dublje, i osetio kako joj proširujem sam grlić materice! Vrisnula je! Znala je taj osećaj. Bio sam na mestu gde nikada pre mene niko drugi nije bio. Izluđivala me je ta spoznaja, još od prvog puta kada smo to oboje doživeli. Opet sam ostao nepomičan neko vreme. Grudi su joj se nekontrolisano brzo podizale i spuštale, dahtala je od uzbuđenja, kratkotrajnog bola, iščekivanja. Zatim sam je, prosto i jednostavno, tucao. Žestoko, tvrdo, duboko, bez zastoja, u ujednačenom silovitom ritmu, poput mašine sam joj ga nabijao. Pomerao sam je celu čvrsto je držeći za bokove. Obožavam njen glas. Kada šapuće, kada se smeje, kada umilno priča, kada se ljuti, kada detinje nestrpljivo objašnjava ili zapitkuje…kada je promukao od ubrzanog disanja, suvog grla, nagomilane želje, strasti…kao što je sada!

Shvatio sam da joj je sigurno sada već previše neudobno u tom položaju. Izvadio sam ga iz Nje i kratko uživao u lepoti Njene rascvetalosti. Podigao sam je, tako laganu, sa tog radnog dela, i u trenutku sklopivši u glavi sledeću scenu, nogom pomerio maleni tabure na podu korak bliže zidu na kom je gospodarilo veliko ogledalo. Spustio sam joj stopala na pod, obgrlio od nazad, desnom rukom ščepao za bradu, za celu donju vilicu i okrenuo je ustranu. Zario sam zube u žilu njenog lepog vrata, brišući otiske tih istih zuba mekim usnama koje su ih sledile. Sisao sam ga požudno, lizao, utiskivao jezik u njega. Ona se gubila. Noge su joj drhtale i klecale. Vrat je bio njena slabost sa kojom ništa drugo nije moglo da se meri. A ja sam to tako sa namerom iskorišćavao, uživajući u njenim uzdasima, otimanjima, nemogućnosti da izdrži više. Namestio sam joj kolena, stisnuta jedno uz drugo, na malu površinu tog taburea. Nije imala mogućnost da ih puno pomera niti raširi. Šake sam joj prineo ogledalu, raširio prste i dlanove i oslonio ih na njega. Gledala je sebe u tom ogledalu dok sam joj prilazio od nazad. Guza joj je bila tako savršena. Uvek. A posebno sada u tom smišljeno odabranom položaju, stisnutih kolena i butina, istrćena. Sa vrelom, vlažnom raspuklinom iz koje se cede sokovi i slivaju niz butine. Primakao sam se dok ga nije osetila na toj užarenoj pukotini, zgrabio sam je šakama za kukove…i lako povukao unazad navlačeći je na svoj kurac. Uuuhhhh! Kakva neopisiva slast! Zarivao sam joj ga duboko, dok se klimala na tom uskom tabureu, oslonjena šakama na ogledalo na zidu. „Pogledaj je!“ rekao sam, „Pogledaj kako je lepa!“. Pogledala je svoj odraz u tom ogledalu, tu drugu sebe kako se ritmično trza i izvija pod naletima moga tela. „Lepa je zar ne?“. Zagonetan osmeh prešao je preko njenog lica. „Poljubi je! Ljubi se sa njom!“, sjaj u oku potvrdio je da uživa. Lagano je približila lice svom odrazu, prodirući u sopstveni pogled. Potražila je i moje oči u odrazu, fiksirala ih i razvukla svoje usne u kurvanjski osmeh. Voli kada je dovedem do tog stanja, kada probudim tu drolju, kurvu, kučku u njoj. Voli da me gleda tim pogledom, da se poigrava u toj ulozi, znajući koliko me to mentalno razbija. Isplazila je svoj vragolasti jezik i dotakla glatko, hladno staklo, oprezno, ispitivački. Zatim još jednom. Zatim ga je razvučenim opuštenim jezikom polizala i uključila u igru i svoje lepe usne. Počela je zaneseno da ljubi ogledalo, da ljubi sopstveni odraz, da se ljubi sa samom sobom. Grabio sam je za bokove sve čvršće, ne dopuštajući joj i najmanji pokret. Sve žešće sam je jebao! Toliko ga silno nabijajući u njenu oteklu rasturenu pičkicu da je u jednom trenutku vrisnula: „Boli me…ti kurati monstrume!“ Taj vapaj i spoznaja da je boli dok je jebem, dok joj rasturam pičku pokrenula je u meni nezaustavljivo popuštanje sopstvene kontrole.

Zgrabio sam je šakom za kosu i povukao unazad. Osetila je šta sledi i zastenjala: „Daj mi je! Želim je po licu, u ustima!“ Odvojivši se od nje, pogled na tu prelepu razjapljenu izjebanu pičku iz koje su se slivali božanstveni sokovi bio je poslednji u nizu okidača. Prišao sam njenom licu sa strane, i dalje je čvrsto držeći pokornom svojom skupljenom šakom punom njene kose na potiljku. Priljubio sam njeno lice ogledalu. Držao sam vreli, od njene pičke sluzavi, pulsirajući kurac drugom šakom i nategao modru kožicu do granice pucanja. Prislonio sam ga uz njena vrela usta preklopljena odrazom istih tih usana u ogledalu… Pokuljalo je iz njega. Prvi mlaz eksplozivan i jak, skliznuo je o glatku staklenu površinu završivši delom u tim željnim ustima. Ostali mlazevi vrele, guste, mirisne sperme razlivali su se i razmazivali po staklu, njenim usnama, isplaženom jeziku. Slivali se niz ogledalo i njenu bradu. Lizala je pohotno sve! I ogledalo, i glavić, njega sve do samog korena. Gutala ga je celog, halapljivo, gladno, trzajući se nekontrolisano i ne potpuno prisutno dok su je sustizali i preplavljivali talasi snažnog orgazma izazvani kratkim pritiskom sopstvenih prstiju na nabubreli, otekli klitoris!

Srušili smo se jedno kraj drugog. Bez trunke snage za bilo šta, pa i za reči…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Najbolji sok

“Prokleta vrucina”, izustih dok se moj jos dobro stojeci Yugo provlačio kroz saobracaj jednoga avgustovskog podneva. Imao sam jedini smelosti da kolima podjem na posao, bez obzira na katastrofalan saobracaj i na cenu benzina pa

Pred njegovim ocima

Pola godine sam isao na casove engleskog kod jedne starije gospodje. Imala je 55 godina. Bila je odlicna profesorica, veoma temeljna i ozbiljna. Imala je par godina do penzije. Tri puta sedmicno sam dolazio kod

Moja bivša

Zovem se Željko i imam 28 godina. Pre 5 godina sam upoznao Valentinu na moru. . . Bila je visoka  metar šedeset pet ,duge prave crne kose, zelenih očiju.  Imala je male pravilne grude i