Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Tango za pamćenje

Život je majstor za kreiranje najneverovatnijih scenarija. Namešta ti igre perfidno, i proverava da li znaš korake.
Ponekad, pomognem mu u tome. Dam svoj skromni doprinos kada me zaboravi. Nekada i previše. Ponese me i… zaigram tango…taj opasni ples, koji preti da proguta mene, njega… ili oboje.

Ovo je posebno veče, mada ti to još uvek ne znaš.
Dok te očekujem da dođeš svaki čas, u stan koji sam iznajmila za ovu priliku, razmatram svoju odluku još jednom. Iako donešena gotovo stihijski, u trenu, rezultat je dugotrajnog stanja, svega onoga što u poslednje vreme osećam.
Pitam se da li ću pronaći snagu u sebi da to i izvedem, da odluku sprovedem u delo. Krhka, meka i nežna kao svila i jaka kao stena istovremeno, oslanjam se upravo na tu stenu, u nadi da me neće izneveriti u onome što sledi.

Nenaviknuta na visoke štikle uvežbavam još koji tren svoj mačkasti hod… Gledam se u ogledalu i sviđa mi se ono što vidim.
Izgledam neodoljivo seksi. Intrigantno zavodljivo, prefinjeno a kučkasto i jebozovno u isto vreme. Snažna sam i moćna, i tako i izgledam.
Crni grudnjak bez bretela, savršeno ističe moja ramena a pokriva ono što voliš da grickaš, ljubiš i miluješ satima. Gaćice su tu samo da bi dodatno naglasile moju oblu zadnjicu… tu, samo da bi te, koji tren duže, držale podalje od mene, dok ne spadnu kao vojna zastava, označavajući moju predaju i tvoju pobedu.
Samodržeće, sitno mrežaste čarape mi prijanjaju uz zategnute noge sa stopalima u crnim, lakovanim štiklama otvorenih prstiju, kupljenim samo za ovu priliku. Samo zbog tebe.
Crveni ruž je jedini detalj u potpunom skladu sa unutrašnjoću cipela koja se nazire između mojih prstiju.
Dugi vrat mi obavija ogrlica u vidu tanke svilene trake sa priveskom.
Ooo daaa… Izgledam savršeno.
Palim sveće raspoređene po čitavom stanu i gasim svetlo. Dok lagano navlačim satenske crne rukavice, pod svetlom sveća, bacam poslednji pogled i prelazim prstima po svom telu osećajući hladan i nežan, svilenkast dodir tkanine. Milujem se i nadražujem kožu, bradavice, koje se momentalno krute. Izvijam se i njišem pred ogledalom, uz seksi zvuke džeza, zavodljivog saksofona… za sebe, samo za sebe, uživam… Uživam u sebi. A znam da ćeš podjednako uživati i ti…dok sam tu.
Zvuk interfona me prekida.

„Tu sam“, govoriš…

I ja te puštam…
Otvaram vrata stana i čekam.
Naslonjena na ragastol, sa podignutom desnom rukom, kažiprstom leve prelazim i šaram lagano duž stomaka, dok se svaka paperjasta dlačica odiže… i čekam tvoju reakciju.
Vrata lifta se otvaraju. Izlaziš…

„Uuuuu… Izgledaš…“, ne završavaš rečenicu, ne pronalaziš reči. Pogled i sjaj u očima je sasvim dovoljan. Reči nisu ni potrebne. Ne govorim ništa. Ovaj put, ne.
Prilaziš u želji da me odmah priviješ uz sebe, osetiš topli baršun moje kože … Ne dozvoljavam ti. Kvarno se osmehujem samo uglom usana, odmahujem glavom i odgurujem. Okrećem se i povlačim za sobom u unutrašnjost stana držeći te za ruku, dok se odnazad naslađuješ pogledom na moja leđa koja se uvijaju pri svakom koraku, guzu koja je u štiklama još isturenija. Znam da se suzdržavaš da me makar ne dodirneš.
Vodim te do fotelje, nameštene ispred velikog ogledala, dovoljno velikog da se u njemu ogleda i krevet koji se nalazi pored.
Blago te gurnem tako da sedneš u nju. Prihvataš igru… Ne odupireš se… Još uvek ne.
U piće koje ti donosim, stavljam par kockica leda. Stajem ispred tebe i otpijam gutljaj… Polako. Puštam da mi hladno vrela tečnost klizi niz grlo i pali unutrašnjost, dok čašom pratim njen put i rashlađujem se spolja. Izvijam vrat unazad i uživam, prepuštam se osećaju. Posmatraš me zadovoljno i primetno uzbuđeno. Gledam te, onako kako voliš da te gledam, bezobrazno, slatko, nevino drsko, dok ti uživaš u kompletnom pogledu na mene iščekujući moj sledeći korak.
Pružam ti čašu, tako da ti samo prstima pređem duž zgloba i nadlanice, ovlaš, gledajući te sa poluosmehom i dalje jednako bezobrazno, ako ne i više.

Pružaš ruku ka meni…odgurujem je gotovo grubo… udaljavam se.
Stajem između tebe i ogledala i puštam da samo uživaš u pogledu, dok dodire ostavljam za sebe.
Ruka u rukavici klizi od vrata, milujući grudi i ide niže, preko stomaka, do ruba gaćica. Zavlačim samo kažiprst tek neznatno ispod, i prelazim polako od jednog kuka, do drugog… sasvim, sasvim polako, prateći senzualne zvuke saksofona u pozadini. Povlačim ih pomalo na dole, dok drugom rukom prelazim preko grudi i vrata.
Spuštaš svoju ruku između nogu u želji da ga oslobodiš.
Stajem… Prekidam…Odlazim do šanka i uzimam svoje piće. Gledam te potpuno hladno i odmahujem glavom. Ovaj put ja kontrolišem igru.
Shvataš to i ne baš zadovoljno, ali dovoljno zaintrigiran nastavkom, povlačiš ruku i uzimaš piće kako bi bar neznatno skrenuo misli i nju zadržao na nečem drugom.
Samozadovoljno se osmehujem i nastavljam tamo gde sam stala, ali ovaj put bliže tebi. Kada bi se malo izvio, mogao bi da me dohvatiš. Mislim da počinješ da se preznojavaš u trenutku kada svoju ruku krenem da zavlačim u gaćice i počnem da je milujem.
Samo na trenutak skidam pogled s tebe i zatvaram oči kako bih se prepustila osećaju.
Samo na trenutak, a zatim kažiprstom obe ruke polako spuštam gaćice, savijajući se do poda. U ogledalu vidiš moju guzu koju u tom položaju izbacujem. Zadržavam se nekoliko sekundi da bih potom iskoračila lagano i ostala blago raširenih nogu.
I dalje se njišem u ritmu muzike, dok zubima povlačim prst, po prst rukavice…sve dok je potpuno ne skinem. Bacam je ka tebi.

„Pomiriši“, govorim, dok grizem vatreno crvenu donju usnu.

Prinosiš je licu, udišući me. Stavljaš vlažne, satenske prste u usta i sisaš ih, dok se ja svojima milujem, razmazujem sokove tako da se čitava sija. Možeš da me gledaš ali ne i da me imaš… još uvek ne.

„Šta mi to radiš, neću moći još dugo da izdržim“

Znam to, i zato ti prilazim. Pružaš ponovo ruke ka meni, odgurujem ih i udaljavam neznatno od tebe. Kružim oko fotelje, dok ti rukom u rukavici prelazim preko usana, lica, vrata….
Stajem ponovo ispred i skidam ti majicu. Uzimam tvoje piće, otpijam gutljaj i kockicu, već malo otopljenog leda, stavljam u usta, sedam u krilo i preplićem prste sa tvojima, kako bih te sputala. Dodirujem usne svojima, a zatim ih otvaram i dopuštam da kockica sklizne u tebe. Tvoj topli jezik i led se mešaju, sve dok se on potpuno ne otopi u toj igri , pod našom vrelinom. Ljubim te strasno, dovoljno dugo da nam se jezici ponovo zagreju, a ja na tvojim pantalonama ostavim vlažni trag. Uzimam novu kockicu i spuštam ti je na grudi. Prelazim preko osetljivih bradavica koje se krute i privlače da ih uzmem usnama. Spuštam se do njih, hladnih i ukrućenih i jezikom prelazim preko jedne… pa druge. Tiho stenješ. Znam da to voliš i zato ne žurim, dok kockicu spuštam niže, preko stomaka duž pojasa pantalona.Topi se potpuno a ja usnama i jezikom pratim taj vlažni trag i pritom ih otkopčavam. Spuštam se na kolena, izbačene guze, pružajući ti savršen pogled u ogledalu.
Pod prstima te osetim. Dlanom prelazim celom njegovom dužinom, dok zubima povlačim bokserice. Pomažeš mi i svlačiš sve sa sebe. Osmehujem se dok jezikom prelazim preko usana i… ustajem. Odlazim po ostatak leda. Mučim te, lagano. Kažiprstom se igram sa kockicama u posudi, dok grickam usnu i smišljam kako da ih iskoristim, sve vreme gledajući u tebe. Uzimam jednu i prelazim njome od usana, duž vrata… preko grudi… lagano, bez žurbe. Vraćam je ponovo do usana i uzimam u usta. Prilazim ti. Spuštam se na kolena i uzimam u dlan, a zatim spuštam i usne. Jezikom kontrolišem kockicu i vodim je od vrha do korena, i nazad. Igram se. Led se brzo topi a ja te svojim vrelim ustima uzimam potpuno. Milujem jezikom, usnama. Trljam o obraz. Uživaš dok me gledaš takvu. Uživaš dok posmatraš sve to u ogledalu.
Mislim da želiš još nešto…a i ja. Ustajem. Opkoračujem te i jednu nogu podižem na rukohvat.
„Konačno“, govoriš pre nego što zaroniš u mene.

Dozvoljavam ti sve, dok ti glavu nabijam sve jače u sebe, kontrolišući ritam. Raspamećuješ me svojim jezikom koji zna pravu meru, pritisak. Gutaš me, piješ. Prepuštam se tvojoj mestralnoj igri. Zabacujem glavu, uvijam, stenjem. Bolesno te želim. Bolesno. Kontrolišem se poslednjim atomom snage. Kontrolišem sebe, da bih mogla tebe. Suzdržavam se da ti se ne bacim…izgladnelo, životinjski.
Umesto toga, lagano vodim igru.
Odmičem se i uzimam skinutu rukavicu s poda. Vezujem ti oči. Uživao si u pogledu, a sada ti samo njega uskraćujem. Kazna ili nagrada, to ti znaš najbolje. Od sada, pogled je rezervisan samo za mene.
Okrećem ti leđa i trljam se o njega, klizim, onako vlažna, otvorena, spremna za tebe. Uzimam te, uzimam postepeno. Kružim, plešem ti u krilu, uvijam na tebi kao crna mamba. Dok se posmatram u ogledalu, na trenutak želim da sam više kao crna udovica, da isisam hladno, beskrupulozno, poslednju kap života iz tebe. Samo na trenutak se tako i osećam, dok ponovo ne dozvolim da se širiš mnome, da ulaziš kroz svaku moju poru, zaposedaš svaki atom moga bića. Divlje i toplo, sirovo i potpuno prožimajuće. Vanremenski, vantelesno.
Spuštam ruku naizmenično milujući sebe, pa tebe. Ubrzavam ritam. Zarivaš mi prste u meso, kidaš me… i ječimo, stenjemo, izbacujemo krike kojima ispunjavamo prostor već na ivici pucanja od čiste nagomilane strasti i požude.
„Želim te u sebiiii“, jedva izgovaram pre nego što se, shvativši šta ti govorim, razliješ u meni, u nekoliko snažnih trzaja uz gromoglasan krik, koji toliko obožavam da čujem. Sve to, toplina koju osećam, tvoja toplina koje me je ispunila, je dovoljno da se rastočim uz vrisak i nekontrolisano grčenje celoga tela. Stropoštavam ti se na grudi dok oslobađaš oči, obavijaš me rukama, i pritiskaš uz sebe.
Umirujemo svoja tela i sinhronizujemo disanje… Stapamo se kao jedno… Ponovo… Slepljujemo jedno uz drugo.

„Zar je moguće da me iznenadiš svaki put…i dalje?… Pitam se koliko različitih žena zapravo boravi u tom sitnom stvorenju. „

„Nisi ni svestan…“

Ne, ni najmanje nisi svestan, mislim u sebi dok razmišljam o svemu što je prethodilo ovoj večeri, o svemu onome što sledi.

Ustaješ, podižući me sa sebe. Provlačiš kažiprst kroz alku na satenskoj traci oko moga vrata i povlačiš za sobom do kreveta, nežno me bacajući na njega.

„Mislim da si sada samo moja“ govoriš dok me hvataš za zglobove ruku, sprečavajući svaki pokret.
Iako jedino što zaista želim je da ti se potpuno prepustim… tvojim usnama, jeziku, rukama, njemu…tebi koji pronalaziš najskriveniji kutak na mome telu, dovodeći me u bestežinsko stanje, ne smem to da dozvolim, moram da zadržim kontrolu i zato govorim,

„Hej, hajde samo da se malo mazimo…imamo celu noć pred sobom.“, znajući da ću te tihim šaputanjem i češkanjem, onako kako voliš… uspavati. Što se uskoro i dešava.

„Zatvoriću oči samo na tren, znaš da volim da dremnem pored tebe… Probudi me ubrzo“ govoriš dok spuštaš usne na moje…i sklapaš oči.

„Znam….“

Spavaš. Posmatram te dok počinješ da dišeš sve dublje. Posmatram i sakupljam poslednje mrvice snage. Sa sebe skidam kožu svoju, da njom te pokrijem. I kidam se, cepam… Gutam sve ono što osećam, sve ono što ću osećati kroz koji minut. Gutam da ne ispliva. Jer…previše, previše te snažno osećam da bih podnela tvoj odlazak jednog dana. A otići ćeš, znam to, osećam. Uskoro. Dok ja dišem samo da bih te udahnula….još uvek. A ti…

Večeras sam ledena kraljica (kako prikladno zar ne? )…Hladna, proračunata… sve ono što nisam, sve ono što nikada nisam bila….

Hrabrost i snaga ili čist kukavičluk ali.. spuštam se do tvojih usana, milujem ih svojim i… udišem tvoj dah… poslednji put.
Udišem duboko, kao da očekujem da ćeš tako zauvek ostati deo mene, makar mikroskopsi, utisnut, srastao u meni…da boliš. A to ne želim. To je poslednje što želim…A to je jedino što će i biti. Bar neko vreme… Bar…

Odlazim do kupatila. Puštam vrelu vodu kojom spiram poslednje tragove tebe. Spiram te sa sebe. A da li mogu iz sebe? Puštam da voda nosi sve… Nadam se da će da odnese sve… I dišem. Dišem duboko suzdržavajući suze, koje će doći kad tad, znam. Ali ne sada, ne još. Ne smeju još.
Oblačim se…bacam poslednji pogled na tvoje usnulo telo i …izlazim.

Na ulici uzimam telefon i brišem svaku moguću vezu sa tobom, znajući da ću biti u iskušenju da ti se javim, znajući da ću u nekom momentu to vrlo verovatno i uraditi… I nastavljam da koračam…u neko novo sutra.

Igru sam započela i dovela do kraja. Tango…tu čarobnu igru života i smrti…Igru ljubavi.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Pozuda strast i strah

….koračam užurbano niz te stepenice,zapnem malo stikolom,ali ko da je sada to vazno,ne sad u ovommomentu.Nameštam čarapu koja polako klizi,klizi niz moju butinu,klizi jer je vlazna.Ne obazirem se samo želim da nastavim,da udjem u taj

Sekretarica

Nada je bila zena stara oko 40-tak godina. Radila je u mom preduzecu kao sekretarica kod generalnog direktora.Bila je strasno nemarna u poslu, besnela je i vikala na kolege, na posao je kasnila i do

Neobična želja

Pošto smo već dugo u swingerskim vodama, znamo dosta ljudi, sa malo njih smo se uspeli naći i ponešto odigrati, odlučili smo malo pojačati tempo u našim životima u pogledu sexualnih iskustava. Puno smo pričali,