Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Ženski parfem sa feromonom – Dolce & Gabbana-Light Blue – 33f

4.500,00 rsd

Light Blue – Dolce & Gabbana je neiscan izvor svežine koju daruje nijansa citrusa. Light Blue iznenađuje svežom aromom i šarenom skalom boja, koju su dobili iz limuna i sveže jabuke. Ekstrakt bambusa, jasmina i bele ruže podržava ženin šarm i magiju, dok ekstrakt kedra i mošusa ojačava individualizam i karakter. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Light Blue – Dolce & Gabbanaje neiscan izvor svežine koju daruje nijansa citrusa. Light Blue iznenađuje svežom aromom i šarenom skalom boja, koju su dobili iz limuna i sveže jabuke. Ekstrakt bambusa, jasmina i bele ruže podržava ženin šarm i magiju, dok ekstrakt kedra i mošusa ojačava individualizam i karakter.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonom, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljive,sexy i pune samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad  muškarac oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što ga privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Scroll to Top
Call Now Button