Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Muški parfem sa feromonom- G. Armani – Black Code – 64f

4.500,00 rsd

Senzualni miris stvoren originalnom kombinacijom zrna tonke i guajak drveta prigodan je za suptilnu noćnu atmosferu. To je muževan, zavodljiv, seksi i misteriozan parfem namenjen savremenim muškarcima. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Giorgio Armani – Black Code – 64f – muški parfem. Žene će poludeti za vama kada stavite ovaj parfem. Treba im samo dati odgovarajući povod. To je muževan, zavodljiv, seksi i misteriozan parfem namenjen savremenim muškarcima. Ovaj parfemse otvara svežim notama bergamota i limuna. U srcu ovog elegantnog, strastvenog, intenzivnog i privlačnog parfema su zvezdasti anis i cvet masline, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota kože, tonke, drveta guaiac i duvana.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonom, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljivi i puni samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad žena oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što je privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Scroll to Top
Call Now Button