Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Polako i bez žurbe…

Dugo se u njegovom životu nije dešavalo nešto interesantno, bitno, nešto što bi mu promenilo tok misli ili tok života. Na raznim sajtovima ove vrste tražio je partnera. Nailazio je na razne tipove, uglavnom lažne profile, ili bi se odmah videlo da im nešto fali u glavi. Iskustvo mu je govorilo d ase na takve profile ne javlja čak ni ako bi nudili sve što on želi. Ali, jedan momak u drugoj polovini dvadesetih, mu je privukao pažnju. Već u prvih nekoliko poruka delovalo je da je momak ok i razmenili su slike. Pošto su zaključili da nema razloga za bežanje, dogovorili su susret u jednom kafiću u centru.

Na sastanak je došao malo ranije i seo na žardinjeru dvadesetak metara dalje na suprotnoj strani ulice. Hteo je da ipak vidi sa kim će imati posla pre nego što do tih posala zaista dođe. U tačno dogovoreno vreme, minut ranije, pred kafić stiže simpatičan mladić, zgodniji nego na slikama. U ruci je držao mobilni i u tom trenutku našem junaku je zavibrirao telefon u džepu pantalona. Prešao je ulicu i pozdravili su se. Mladić je bio zaista uljudan i pristojan, pa su ušli da popiju kafu i bliže se upoznaju.

Pričali su o koječemu ali su obojica odmeravali onog drugog. Videlo se da se jedan drugom dopadaju i kafa je ubrzo izgubila smisao. Mladić je predložio da priču nastave kod njega jer je atmosfera mnogo opuštenija nego u kafiću, a i nema ko da sluša njihove priče. Svako svojim kolima, relativno brzo su stigli do zgrade, a zatim se našli u stanu. Bez žurbe, seli su u dnevnu sobu da nastave priču o sebi, svojoj seksualnosti, interesovanjima i dopadanjima. Sedeli su na trosedu jedan pored drugog, ali na izvesnom rastojanju, ne želeći da bilo kome bude neprijatno, s obzirom da su se tek puoznali. Posle kraćeg vremena, naš junak je rukom počeo da mazi mladićevu butinu. Jaka, mlada butina čvrstih mišića godila je njegovoj ruci. Mladić je takođe odregovao na isti način. Priča je polako zamirala, a njih dvojica su sedeli sve bliže dok na kraju nisu bili sasvim jedan uz drugog.

Naš junak je pomazio mladića po kosi i u trenu usne im se spojiše u dug poljubac. Preplitali su jezike i udisali miris tela i dezodoransa. Nije im dugo trebalo da napipaju kite koje su već htele da iskoče iz pantalona. Mladić je bio pristojno obdaren i to se jasno opipavalo kroz farmerke. Ni naš junak nije zaostajao, šta više, njegova deblja kita je i te kako upirala u pantalone. Poskidali su se na brzinu i gola tela se spojiše u zagrljaj. Bacili su se na trosed šarajući rukama po telima dok su usne bile kao zavarene u dug, strastan poljubac koji je trajao i trajao.

Mladić je imao lepo, definisano telo, glatke kože i sa vrlo malo dlaka. Naš junak je bio maljaviji ali je mladić rekao da baš to voli i odmah se bacio na maljave grudi da gricka bradavice našem junaku. Ljubio je bradavice očvrsle od želje za lepim, mladim telom i okruglom, čvrstom guzom. Naš junak ga je mazio po glavi, a kita mu je stajala tvrda kao jarbol. Samo malo je gurnuo mladićevu glavu ka stomaku i ovaj se odmah prihvatio kurčine sa izraženim venama. Prvo je uzeo glavić u usta, oblizao ga jezikom, a zatim je ceo kurac nestao u njegovom grlu. Nos mu je bio nabijen u dlake i duboko je udisao miris zrelog muškarca. Mladićeva leđa su se izvijala kada bi se nameštao da dublje uzme nabreklu žilu u usta i to je našeg junaka i te kako palilo. Jedva je čekao da uzme to lepo telo i smesti kitu u rumenu rupicu.

Mladić se pridigao i pitao da li bi mu naš junak liznuo guzu da je pripremi za tvrdu muškost. Okrenuo se, naslonio rukama na naslon troseda i isturio obrijano dupence u čijem centru je bio ružičasti čmarčić veličine petodinarke. Glatka rupica se prvo stegnula kad je osetila jezik, a zatim se polako opuštala. Mladić je tiho stenjao od slasti dok mu je naš junak svojski obrađivao vrelu rupicu, gurajući jezik sve dublje. Mladić je očigledno naučio da se opusti i naš junak mu je nabijao jezik do korena u dupe koje je od pohote bivalo sve vlažnije.

Ne mogavši više da se suzdrži, naš junak je na brzinu navukao kondom, ali ne do kraja. Mladić se okrenuo i ustima pokušao da dovrši posao. Nekako su združenim snagama navukli gumicu do korena kite koja je pulsirala i pretila da pre vremena prospe seme. Naš junak je okrenuo mladića da legne na leđa, a onda mu zadigao noge visoko na svoja ramena. Naciljao je kitu na rupicu i lagano gurnuo. Mladić se na kratko namrštio jer ga je zabolelo, ali je rukama držao junaka priče za butine i vukao na sebe. Malo po malo, čmar se opustio i kita je lako uklizala u vrelo dupence.

Kada je osetio vrelinu mladićeve utrobe, junak priče se dao na posao. Prvo polako, pa sve brže, tucao je momka svojski, ne žaleći snagu. Momak se uvijao, stenjao, cvileo i molio svog jebača da bude muško do kraja. u jednom trenutku, momak je uhvatio svog jebača za ruke i rekao mu da stane. Zatim je stisnuo guzu i izbacio natečenu kitu iz sebe. Okrenuo se na stomak, podbacio jastuk pod sebe i rekao „uzmi me ovako i puni“. Naš junak je jednim potezom ušao u već opuštenu i na pola otvorenu guzu i nastavio gde je stao. Deljao je momka žestoko govoreći mu da je kučka, pička, drolja, da opusti čmar da primi kitu dublje. Momak je sa uživanjem prihvatao i uvrede i kitu i zadovoljno stenjao.

Bližio se vrhunac i glavić jebača je bivao sve krupniji, a kurac sve tvrđi. Par puta se baš jako i duboko zario u guzu, a zatim je naredio momku da se okrene i zine. Ovaj je to jedva dočekao sa neskrivenim zadovoljstvom i strgnuo kondom sa kite svog jebača. Seme je poteklo u digim mlazevima pravo u mladićeva usta, a ovaj ga je spremno dočekao i gutao kao da nikad vode nije pio. Onda je sklopio usne oko kite i nastavio da sisa iako više nije bilo ničega da izađe. Jaja našeg junaka su bila prazna, a usta njegovog dečkića puna. Tako su obojica i želeli da se desi.

Momak je lepo oblizao sve sa ljubavnikove kite, olizao naročito glavić koji se u međuvremenu malo smežurao, a onda upitao da li sme da svrši. Njegov jebač ga je pomilovao po kosi i rekao „svrši mali, prskaj da vidi čiča kako bije mlada kita“. U samo par poteza iz momačke kite potekao je potočić semena. Dečkić je prskao i prskao, a bela, gusta sprema padala mu je po grudima i stomaku. Očito momak nije drkao nekoliko dana. Kad se smirio, zamolio je svog ljubavnika da legnu jedan do drugog na par minuta. Čim su se ispružili, momak se sklupčao pored našeg junaka i stavio mu glavu na grudi. Matorac ga je milovao po glavi i ramenima, a momak je duboko disao i stiskao se uz svog zrelog muškarca.

Ustali su i momak je u kupatilu nasapunjao i oprao svog muškarca mazeći svaki deo njegovog snažnog tela na kome su se ipak videle godine. Bele dlačice po grudima i oko kite palile su momka, pa ih je ovaj ljubio i vukao usnama. Rekao je da je konačno dobio ono što je dugo tražio, zrelog ljubavnika koji će ga voditi kroz svet strasti i požude. A naš junak je dobio mladog momka u kome će moći da uživa kao što mužjak uživa sa ženkom. Već posle nekoliko narednih susreta, momak mu je dao ključ od stana i pokazao fijoku u koju će moći da stavi svoje stvari. 

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Super vikend

Tog petka smo moja Mira i ja otisli kod Sase na vikend.Sasa je muz Mirine dobre koleginice Vesne i vec par godina smo i kucni prijatelji .Stigli smo do vikendice gde nas je docekao Sasa,Vesna

Treba mi opustanje I pražnjenje…

Nazvao me još dok je bio na poslu.-gde si pičko moja, šta radiš?-evo tu oko ručka Oceni [Total: 0 Average: 0] Broj pregleda 314

Napuniću te

O svemu sam pričao sa ženom. Rekla je da njih dvoje imaju sjajan sex, da ona ništa ne bi menjala, ali da je on poželeo da ih neko posmatra i ona jednostavno ne može da