Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Egzibicionista

Imao sam nekoliko devojaka (dobro samo dve), sa kojima sam imao seksualne odnose. Naravno da uživam u golotinji ženskog tela i lepo mi je da mene vide golog, ali golotinja pred muškarcima mi je nekako drugačiji, ali ipak prijatan osećaj.

Upisao sam fakultet u Novom Sadu i iznajmio sobu u stanu kod neke babe. Kirija je prilično mala, ali imam cimera. Raspored u stanu je bio odličan, jer je kupatilo bilo odmah pored sobe, a soba u kojoj je bila gazdarica je na drugom kraju stana. Prvih nekoliko dana sam bio sam bez cimera, tako da sam uvek, nakon tuširanja, iz kupatila u sobu prelazio samo sa peškirom oko struka. Ušao bi u sobu, odbacio bi peškir i ostao go. Pogledao sam na slobodan krevet i zamislio nekog lika na njemu da me gleda golog. Odmah bi mi se na to digao i svaki put bi ga izdrkao. Tako sam radio svaki dan dok sam bio sam u sobi.

Ne nosim pidžamu, spavam u nekom širokom šorcu (bez gaća) i u majici. Na šorcu sam isekao onu unutrašnju postavu, tako da mi je kurac bio potpuno oslobođen i mogao je lepo da mi „landara“. Nogavice su, naravno, prilično kratke i široke, tako ako sedim sa malo raširenim nogama, kurac mi se može videti. Osećao sam na obrezanom glaviću dodir unutrašnjosti šorca, što mi je bilo prijatno. Zbog svega toga imao sam svakodnevne jutarnje erekcije.

Nakon nekoliko dana, uselio se i on. Mlad i lep dečko, brucoš kao i ja, OK lik. Raspakovao je svoje stvari i malo smo se zezali i pričali nešto bez veze, ko je odakle, koja srednja škola i tako to. Ubrzo je došlo veče i vreme tuširanja i spavanja. Ja sam imao želju pokazati se gol pred njim. Po mom mišljenju uraditi to, jedino prihvatljivo je bilo neposredno nakon tuširanja. On je otišao prvi u kupatilo. Poneo je sa sobom pidžamu i čist donji veš. Ubrzo se vratio obučen u onu njegovu pidžamu. Ja sam sve skinuo sa sebe, ostao sam samo u boksericama, a on me je pogledao. Pomislio sam kako će me videti i golog, osećao sam da mi se polako diže kurac… Uzeo sam samo peškir i krenuo u kupatilo.

-Nisi poneo pidžamu i čiste gaće…
Rekao je.

Okrenuo sam se prema njemu, pogledao me je „dole“ i primetio da mi se diže kita ispod gaća…
-A, pa… ne spavam ja u pidžami. Dobro se pokrivam, i spavam samo u majici i šorcu.
Odgovorio sam mu i izašao.

Kada sam ušao pod tuš, kurac mi je bio u maksimalnoj erekciji. Napalio sam se i nije bilo šanse da mi se spusti. Nisam hteo da dođe do obostrane neprijatnosti odmah prvi dan, ako bi se pojavio pred njim sa erekcijom. Pred kraj tuširanja sam ga izdrkao i tako ga ohladio, i naravno da mi se spustio. Omotao sam se peškirom i otišao u sobu. Kada sam se pojavio pred njim, posmatrao me je iznenađeno.

-Nadam se da ti ne predstavlja problem što ja ovako, samo sa peškirom… Ovih par dana, dok sam bio sam, uvek sam išao u sobu go posle kupanja. Navikao sam ovako. Da li ti smeta?
Pitao sam ga.

-Ne, ne, ne. Ne smeta mi.
Rekao je u jednom dahu.

Sklonio sam peškir, osećao sam se vrlo prijatno što sam go pred njim. Pogledao me je ćutke u moj obrijani i obrezani kurac.

Obukao sam onaj moj šorc i majicu za spavanje. Legao sam na krevet i nisam se pokrivao. Igrao neku igricu na telefonu, osetio sam da mi je kurac ispao napolje. On se nešto motao po sobi, a u stvari je stalno, kao slučajno, gledao u moj kurac. Prijalo mi je to i davao sam mu kao slučajno „bolji pogled“, počeo mi je opet da mi se diže… On je shvatio da sam ja primetio njegove poglede i bilo mu je neprijatno. Legao je u krevet da spava, nedugo nakon toga zaspao sam i ja.

Sledećeg jutra kada sam se probudio, on je već ustao i bio obučen. Čitao je nešto. Ja sam imao svoju uobičajenu i svakodnevnu jutarnju erekciju.

-Dobro jutro.
Rekao je.

-Dobro jutro…
Odgovorio sam.

Krenuo sam da ustanem, seo na rub kreveta sa pokrivačem preko šorca.

-Imam mali problem…
Rekao sam.

-Šta? U čemu je problem?
Pitao je.

-Ne želim da me shvatiš pogrešno… ovo se svakom muškarcu dešava… jutarnja erekcija. Je li se i tebi to dešava?
Govorio sam mu i osećao da mi je kurac u maksimalnoj erekciji.

-A?
Bio je zbunjen.

-Digao mi se, neće da mi se spusti! A moram da ustanem, ne smeta ti, je li?
Pitao sam ga.

-Ma, nema veze. Ustani ti slobodno, ne smeta meni.
Rekao je.

Dok sam ustajao, posmatrao me je sa velikom pažnjom. Ispod širokog šorca, kurac mi se prilično nabudžio. Skinuo sam majicu i šorc. Ponovo sam stajao potpuno go pred njim, ali ovaj put sa erekcijom. Bio sam izuzetno ponosan na svoj dignuti kurac, prijatan osećaj. Prodorno me je gledao.

-Lep ti je kurac, glatko obrijan. I velik. Koliko često se briješ?
Upitao me je.

-Redovno, još od svoje 15-te godine. Češće brijem kurac nego bradu.
Odgorio sam mu.

-Super… ja mog samo šišam dlačice kad porastu.
Rekao je on.

-Diže li se i tebi svako jutro?
Upitao sam ga.

-Naravno. Ne prođe ni jedno jutro bez erekcije.
Odgovorio je.

Nesvesno sam prstima uhvatio svoj nabrekli glavić i lagano ga nadraživao. Napalio sam se. Nisam bio svestan situacije, da stojim gol pred njim i „dirkam“ glavić dignutog kurca.

-Koristiš li neki lubrikant za masturbaciju, vidim da si obrezan… nemaš kožicu.
Rekao je on.

-Uglavnom drkam u kupatilu, pokvasim ga toplom vodom i sapunicom. Ruka lepo klizi… Ali može i na suvo, mada ipak… bolje mi je kad ga nasapunjam, mogu jače sa ga uhvatim u šaku i tako drkam. Odličan filing.
Rekao sam mu i počeo drkati pred njim.

Nisam mogao verovati sam sebi šta radim u i šta sam se upustio.
-Ti nisi obrezan, jeli tako? Kada ti se kurac digne, možeš li povući kožicu preko glavića?
Upitao sam ga.

-Mogu je povući preko glavića kada drkam…
Odgovorio je.

-A kada ti se digne, je li ti se kožica svuče ili ostane preko glavića?
Upitao sam ga, drkajući i dalje.

-Svuče se sa glavića… evo da ti pokažem…
Rekao je i skinuo se gol u dva poteza.

Kurac mu je bio dignut, blago savijen na gore, kao banana. Simpatično. On ga je uhvatio i navukao kožicu preko nabreklog glavića, za tim je povukao ruku na dole i svukao kožicu a glavić mu je izašao. Ponovo je navukao kožicu preko glavića i povukao na dole, pa ponovo gore-dole. Počeo je masturbirati. Gledao sam kako o radi, tu pored mene. Ubrzao je radnju, izgleda da je uživao drkajući dok ga ja posmatram. Meni je kurac bio toliko napaljen da mi je poskakivao u ruci.

-Ti imaš kožicu pa možeš drkati na suvo, ja mog moram nasapunjati. Idem u kaupatilo da ja izdrkam i mog.
Rekao sam mu.

-Sačekaj, nemoj da ideš!! Brzo ću ja… završiti. Uh… evo dolazi mi, ah. Pomoći ću ti da svršiš… aaah. Popušiti ću ti ga… Gledaj me samo… ah… volim kad me neko gleda, jako se napalim i brzo svršim, aaaah!
Govorio je kroz uzdahe, u nadolazećem orgazmu.

Bio sam zapanjen. Istina da je govorio kroz uzdahe i u nadolazećem orgazmu, u ekstazi reklo bi se, ali rekao je da će mi ga popušiti. Nisam bio siguran da li je bio svestan toga šta govori. Zaista je brzo svršio, u nekoliko mlazeva mu je štrcnula sprema. Ja sam bio u iščekivanju, i dalje nesiguran u dalji tok situacije. Kada sam osetio njegovu šaku na mom kurcu, nije više bilo dileme, zaista će mi ga popušiti. Pokazo mi je rukom da sednem.

Seo sam na rub kreveta i raširio noge a kurac im je bio usmeren ka plafonu. Osećao sam kako mi glavić pulsira a vene poiskakale i nabrekle do granice pucanja. On je kleknuo između mojih raširenih nogu i obuhvatio ga je u šaku.

-Uh, jebote kakvu kurčinu imaš! Kako je samo tvrd!
Rekao je ushićeno.

Stavio ga je u usta. Osećao sam njegov vreo dah na glaviću. Neopisivo lep osećaj je bio kada je on svojim jezikom dotakao moj nabrekli glavić.

-Uh kako mi se sviđa tvoj obrezani kurac! Volim što si bez kožice… Glavić ti je kao sočna breskva.
Kaže on.

Sad je sa usnama obuhvatio moj kurac i sam sebi ga ugurao duboko u usta. Jako lepo mi je to radio. Fokusirao se na moj glavić, dobro je to radio. Usta su mu bila puna njegove pljuvačke, što je bio savršen lubrikant. Njegova pljuvačka se slivala preko mog kurca do jaja. Sve to mi je bilo jako stimulativno. Bližio mi se vrhunac…

-Svršit ću…
Rekao sam.

On ga je sad uhvatio u ruku i počeo mi ga je drkati. Kurac mi je bio sav sluzav od njegove pljuvačke i ruka mu je dobro klizila gore-dole. Ubrzao je pomeranje ruke. Pljunuo je na moj glavić i dodatno je podmazao moj kurac i njegovu ruku. Snažnije mi ga je stegao i nakon nekoliko poteza njegve ruke svršio sam. Prvi mlaz sperme je štrcnuo visoko u vis, dok su se nekoliko manjih mlazeva razlili preko njegove šake koja je i dalje držala moj kurac.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Učiteljica masaže

Započeo sam pretragu kurseva, potražio literaturu i shvatio da je najbolje da potražim pomoć u Agencijama-Privatnim školama koje nude kurseve masaže.  Živimo u Novom Sadu, supruga i ja mladi bračni par sa normalnim poslovima i

Kuma Jovana

Moje ime je Boban imam 33 god, a sa svojom devojkom sam 4 godine u vezi. Veza nam je super i skoro smo rešili da stanemo na taj ludi kamen. Moja Ana je 7 godina

Novogodišnja noć u Parizu

Prišao sam joj iza ledja. Njena duga crna kosa se vijorila setno i kao kakva kraljica, svojim maznim i provokativnim glasom je tiho rekla nešto na francuskom. Zagrlio sam je i osetio kako je njena