Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Divna noć

Filip i ja smo, posle nekog vremena, počeli da se krećemo u istom krugu ljudi. Uspešno smo skrivali naš tajni odnos od svih, i svi naši zajednički prijatelji bili su ubeđeni da smo mi super drugari.Bila je to svadba naše prijateljice. Celo naše društvo, nas desetak, bilo je tamo. Pilo se, provodilo i zezalo. Tada sam prvi put videla Filipa u odelu. Stajalo mu je fenomenalno, kao saliveno. Bio je izuzetno zgodan, a tada u odelu, učinio je da nisam prestajala da budem opčinjena i napaljena. Pila sam špricer za špricerom, ne bih li malo ohladila glavu i telo, i skrenula misli. Želela sam ga više nego ikad. On je to primetio, a i ja sam mogla da vidim koliko je on bio napaljen. Jedva smo se suzdržavali.

Veče je polako odmicalo, krenuo je neki sentiš, i evo njega preda mnom, zamolio me da plešemo. Drugarski, naravno 
Plesali smo, potpuno pripijeni jedno uz drugo. Osetila sam koliko je napaljen, koliko mu je tvrd i dignut. Šapnuo mi je:
– Mnogo si lepa i zgodna u toj crnoj haljini. Tako te želim večeras, samo za sebe.

Nije bilo potrebe da bilo šta kažem. Dobiće me, znao je to. Čim se svi raziđu, otići ćemo u nepoznatom pravcu, kao mnogo puta do tada. A ja nisam mogla da dočekam taj trenutak!

Bilo je skoro jutro kada smo krenuli kući. Filip je imao puna kola i trebalo je najpre sve da razveze. Ja sam bila poslednja koju će odvesti.

Kada su svi izašli iz auta, ja sam već teško disala. Oboje smo bili prilično pijani i ludi od želje. Odvezli smo se van grada, na pust parking.

Ugasio je auto, i grčevito me stegao oko struka, kao da bih mu pobegla. Ljubili smo se, jezici su nam se vijali, kao da nam je poslednji put. Ljubio me je i lizao po vratu, ja sam se sva ježila i padala u trans. Prolazila sam prstima kroz njegovu kratku crnu kosu, mazila ga, želeći da osećaj dodira njegove kože zauvek ostane na mojim rukama.

Prešli smo na zadnje sedište. Tela su nam se preplitala, ljubili smo se, mazili, lizala sam ga od uveta, do ramena, mirisala njegov predivni parfem, čiji mi je miris svaki put stvarao leptiriće u stomaku. On me je nežno skidao, rukama je polako svlačio moju haljinu, a gledao me kao da bi je najrađe pokidao sa mene. Za to vreme, ja sam ga posmatrala, od glave, do pete. Svaki deo njegovog tela činio je da poželim da bude moj, u meni, zauvek.

Ostala sam u grudnjaku i gaćicama. Lagano sam ga gurnula na naslon od sedišta, prekoračila ga i sela mu u krilo. Polako sam mešala, ljubila ga svuda po licu i skidala mu sako. On me je rukama stezao za dupe i sve više nabijao na sebe preko pantalona i gaćica. Osećala sam da je nenormalno napaljen. Spustila sam jezik na njegov vrat i počela da otkopčavam dugmad na košulji. Kako bih otkopčala jedno po jedno dugme, tako sam se jezikom spuštala niz njegove grudi, stomak, sve do kaiša pantalona. I košulja je prebačena preko sedišta. Otkopčala sam mu kaiš, on me je skinuo sa sebe, strgao svoje pantalone, moje gaćice i spustio se jezikom do mog stomaka. Usta su mu bila vrela, osećala sam da mi koža gori tamo gde me je on ljubio i lizao. Prešao je na moj pupak, lagano se spuštao jezikom do mog donjeg stomaka, pa se opet dizao. Nisam mogla da verujem šta mi radi. Celo telo mi je pulsiralo, mišići su mi se grčili, rukama sam lagano prelazila preko njegovih leđa, osećajući svaki njegov udisaj, izdisaj, svaki pokret.

Najzad je došao do dole. Ja sam već bila mokra, potpuno. Bila sam vrela, a njegove usne i jezik bili su još topliji. Lagano je prelazio jezikom preko mog klitorisa, uvlačio ga, igrao se njime, lizao me celom dužinom vlažne pickice, tek lagano jezikom prodirao unutra, paleći me još više. Jednim prstom je polako ušao u mene, i ja sam glasno uzdahnula i stegla ga svom silinom. Rukama, nogama, i pičkicom njegov prst. Dok me je prstom sasvim polako jebao, jezikom mi je brzo, a nežno lizao klitoris. Gubila sam kontrolu nad sobom. Rukama sam se oslonila o sedište i potpuno se izvila, i sasvim polako mešala, prateći njegovu igru. Imala sam osećaj da je ovo trajalo vekovima, sve jače sam grčila mišiće, dok nisam osetila orgazam kao udar struje. Pala sam na sedište, i disala duboko, dolazeći sebi, dok se sve oko mene vrtelo.

Podigao se gore, nasmejao se i poljubio me. Sačekao je da se potpuno smirim. Posmatrala sam ga i videla da je i on neverovatno napaljen, da me proždire pogledom. Uleteo je u mene svom silinom, vrisnula sam. Još uvek sam bila sva zgrčena i uska od orgazma. Nije skidao pogled sa mene, dok se jako nabijao. Spustio se na mene, tela su nam se potpuno spojila, i čvrsto me obgrlio rukama. Oboje smo pomerali samo kukove u savršenom ritmu, tako da je on potpuno ulazio, do kraja, a onda skoro skroz izlazio. Lagano smo jebali jedno drugo, bez želje da svršimo, bez želje da ovo ikada prekinemo. Prepustili smo se osećaju trenutka, osećaju koji su u nama stvarali moja pičkica i njegov kurac u svojoj igri, potpuno spojeni u jedno. Gledali smo se u oči, i povremeno ljubili. Ja sam sasvim lagano lizala i grickala njegovo uvo, dahćući u ekstazi.

Usporio je svoje kretanje, do minimuma. Ušao je potpuno, a onda se pomerao tek po koji milimetar gore-dole. Legao je skroz preko mene, ljubio me po obrazima, mazio po licu. Stao je unutra i poljubio me nežno. Ljubili smo se dugo, ne pomerajući se, ja sam ga svojim vaginalnim mišićima stezala najjače što sam mogla. To je počelo da mu prija sve više, disao je sve glasnije. Poljupci su se užarili, ruke su me stezale. Grizao mi je usnu, do krvi, a ja sam ga stegla nogama, kako ne bi počeo da se pomera. Izluđivala sam ga, osetila sam kako pulsira u meni. Podigao se, uhvatio me za ramena i nabio se koliko god je mogao. A onda sperma kao eksplozija, u meni, tekla je i tekla, dugo. Pao je preko mene i ostao tako, narednih nekoliko minuta. Ljubila sam ga i mazila, dok je dolazio sebi.

Seo je na sedište, uzeo cigare. Jednu je stavio sebi u usta, a drugu je pružio meni. Sedeli smo, naslonjeni jedno na drugo, pušili cigarete, reč nismo progovarali. Pogledali smo se u istom trenutku i nasmejali. Privukao me je ka sebi i poljubio. Njegove ruke na mom telu, pritiskao mi je grudi do bola, a ja sam mu zarivala nokte u leđa. Nije nam bilo dovoljno… Prebacio me je preko sebe, ponovo je bio potpuno tvrd, a ja potpuno mokra.

Ušao je unutra, oboje smo uzdahnuli. Započeli smo divljački, ja sam se nabijala odgore, a on odole. Sve više smo ubrzavali, on je spustio ruku na moj klitoris i istom brzinom počeo da kruži po njemu. Mislila sam da ću poludeti. Naslonila sam glavu na njegovo rame, zarila prste u sedište i počela da svršavam u naletima, polako usporavajući kretanje. Kako sam ja usporavala, istim tempom je i on usporavao kruženje po mom klitorisu, ali nije prestajao. Taman sam mislila da orgazam prolazi, a onda sam se još više zgrčila dok je strujanje prošlo celim mojim telom. Ugrizla sam ga za rame i lagano usisavala njegovu kožu kružeći jezikom po njoj. Zaustavila sam se potpuno i podigla se sa njega.

Spustila sam se dole i jezikom mu potpuno olizala kurac. Jako je uzdahnuo. Stavila sam glavić u usta, i polako se spuštala do kraja. Izvadila sam ga samo malo i počela jezikom da kružim po njemu. Sada je već glasno uzdisao, mazeći me po kosi. Jezikom sam mu pritiskala rupicu, a rukom se igrala njegovim jajima. Onda sam ga celog progutala, pa polako izvadila. Ubrzala sam ritam do iznemoglosti, uspevajući da ga progutam samo do pola, a drugom rukom sam mu istim tempom drkala. Nastavila sam tako, videla sam da je već na vrhuncu, počeo je da se grči i sperma je u naletima krenula u moja usta, puneći ih, tako da sam jedva sve progutala. Imala sam osećaj da nikad ne bi prestao da svršava, da nisam prestala da se pomeram.

Podigla sam se, poljubili smo se i kako smo pogledali kroz prozore videli smo da je uveliko svanulo. Na displeju je bilo 8 sati. Već potpuno iscrpljeni od sexa, polako smo navlačili odeću i pričali. Izašli smo napolje, popušili po cigaretu i polako krenuli kućama. Kada sam stigla kući, više nisam imala snage da stojim. Zadovoljna i zadovoljena, uvukla sam se u krevet i zaspala istog trena.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Moj teča je odličan jebač

Svaka devojka ima neostvarenu skrivenu želju, moja je bila moj teča Petar. Moja tetka i on su u braku petnaest godina i nemaju dece zato nas često zovu u goste. Teča je naočit čovek, ima

„Zdravstvene radnice“

Iako sam bio u vezi sa dve, tri zene ponekad sam svratio i kod prostitutki! Ja sam ih u razgovoru sa kolegama nazivao „zdravstvene radnice“! Mislim da je to pravi izraz, jer su se one

Nezaboravne orgije

Izdepilirala sam se, pripremila guzu i okupana izmazala erotskim uljem s feromonima. Na golo telo sam obukla čipkastu crvenu haljinu. Bila je skoro skroz providna, uska i toliko kratka da je jedva pokrivala guzu. Dekolte