Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Naplata u naturi

Zivim u jednom malom mestu u unutrasnjosti, svega par hiljada stanovnika. Uglavnom monotonija sto se tice devojaka i seksa. Imam 23 godine i opsednut sam jebanjem, drkanjem, pornicima. Samo o tome mislim.

Prosle godine, neki kraj avgusta je bio, zvoni fiksni telefon koji ja mrzim iz dna duse. Ne znam sta mi je bilo da se javim.

-Halo Nemanja, komsinica Marina ovde, mozes li molim te da dodjes do mene mislim da su mi neki osiguraci pali a ja to ne smem da diram?

-Naravno komsinice tu sam za 5 minuta, rekao sam i prekinuo vezu.

E jos si mi ti trebala jebem te u usta gundjao sam sam sa sobom dok sam oblacio majicu. Marina je zivela par kuca daleko od mene, neudata, 55-60 godina, ne bas savrsenog izgleda, takoreci ispodprosecna. Pozvonio sam i ona je otvorila.

-Dobar dan mili, izvini sto te mucim, verovatno sam te probudila.

-Niste komsinice, sve u redu, gde su osiguraci da zavrsim to.

Pokazala mi je, i ja sam za minut podigao osigurace, ona je stajala na vratima i pricala kako joj je tesko, sama je, kad se nesto pokvari mora da placa a nema novca i tako dalje, klasicne price.

Rekao sam joj da meni ne mora da plati, ali da bi mogla da skuva kafu jer nisam stigao ujutru da je popijem. Skuvala je kafu, donela sok i sela do mene na trosed. Razgovarali smo o nekim uobicajenim temama a ja sam par puta uhvatio kako ona baca pogled ka mom sorcu. Mislio sam da tripujem pa sam resio da proverim.

-Marina moram samo sekund do kupatila da operem ruke vracam se odmah.

Usao sam i odmah ga izvadio da ga malo nadrkam da bi bio veci i da se uverim da ga Marina zeli. Vratio sam se i seo do nje, ovog puta blize, i malo rasirio noge. Nastavili smo razgovor i ona ga je na svakih nekoliko sekundi gledala. Razmisljao sam da li da ga izvadim odmah, da li da je pitam za picku, ako me odjebe ispricace svima, a moji ce da me ubiju u tom slucaju. Kurac mi se propinjao polako u gacama i onda mi je palo na pamet da kao ustanem i pogledam kroz prozor tako bi joj kita bila ispred lica.

Tako sam i uradio, satro cuo sam neki auto i namestio sam ga na 30ak cm od njenog lica. Oteo joj se jedan kratak uzdah i promucala je, Neno mili pa bas si porastao. Polako sam je uhvatio za glavu i prineo kurcu. Mazila se o njega preko sorca, uzdisala polako i ja sam ukapirao da ga Marina odavno nije ni videla ni osetila u ruci, a kamoli primila. Marina jel hoces da ga popusis tvom milom Nenu, pitao sam tiho, na sta je ona spustila sorc i polako sklopila usne oko glavica. Poludeo sam. Inace prosecni kurac je sada izgledao kao da ce da pukne. Sisala ga je i ljubila i mazila se njim po usnama, a meni su se noge tresle od uzbudjenja. 

Pusila ga je nekih 5-6 minuta kad je meni palo na pamet da vidim koliko je Marina spremna za prljavstine. 

-Obalavi ga Marinice, hocu da se cedi pljuvacka po tebi, hocu da mi budes kurva – stenjao sam dok ga je ona cuclala. Odlepila je, gurnula ga je celog u usta, pljuvala po njemu i balavila, gurnula je ruku u picku i neprestano je trljala, lizala je prste i stenjala. 

-Pojebi me Neno, ubij me od kurca, nisam ga primila godinama, molim te me jebi. 

Naguzio sam je i sjurio ga u tu veliku dlakavu picku. Znao sam da ne mogu dugo pa sam resio da je na brzinu iskaram, ali jako. Zabijao sam kurac u tu mokru picku kao da mi je poslednje, osecao sam kako svrsava vec drugi pa treci put za redom. Osetio sam jezu u jajima i razmisljao gde da je ispolivam. Pa sam onda sebi rekao napuni je ionako ne moze da zatrudni. Nabio sam joj ga do kraja i pustio da krene da sprica iz mene. Trzao sam se a ona je stenjala od zadovoljstva. Srusio sam se na dvosed a ona pored mene.

-Neno, ucinio si mi ogromnu uslugu, ova picka je od sad samo tvoja, naucice te Marinica sve samo ako budes cutao.

Poljubila me je u glavic, i ja sam tako sludjen navukao sorc, i otisao kuci. 

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Uživanje u Swinger klubu

Milica je bila cool devojka. visoka oko 175 cm, lepe plave oci, plava kosa. bila je poslusna. ja sam voleo da je dominiram i da me slusa. u seksu je volela biti sub. malo je

Upijam sve njene sokove…

„Zadržaću se“ dobacujem na izlazu… i trčim niz stepenice prema kolima siguran da više ne može da me stigne niti zaustavi neko nezgodno pitanje. Jer, odlučio sam da odem… uprkos svemu, baš zbog svega… jednostavno

Prva trojka

Sedim kuci pomalo nervozan,napet u iscekivanju…ocekujem poziv.Samo par sati ranije moj drug mi je prepricavao njegov dogadjaj od predhodne veceri. Oceni [Total: 1 Average: 5] Broj pregleda 458