Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Maksimalno direktan i perverzan

Iako sam razvalio Borku, imao sam osećaj da nisam dovoljno uživao i zaista sam želeo još. I to što pre.

Sudeći po porukama, koje su krenule da stižu sve više i više, tako je bilo i kod nje. Više nije bilo one finoće u dopisivanju, već smo razmenjivali veoma direktne i perverzne poruke, zbog kojih mi je kurac bio skoro konstantno dignut. Izdvojiću neke poruke koje i danas čuvam:

Borka

Maki, sta si mi uradio… NIKADA, nikada nisam imala onako lud, jak i dobar sex… Ne mogu da docekam da kleknem i liznem tvoju savrsenu kurčinu, i da me uhvatis tvojim rukama za glavu i nabijes mi do grla. Bukvalno sam toliko vlazna da mi se gaćice cede. Moramo se videti sto pre jer cu u suprotnom skociti na nekog egipcanina ili cak na mog Predraga, hahahaha…

Pisao sam joj da ću je razvaliti duplo jače nego prvog puta i da ću joj izgristi njene lepe sise. Pitao sam je koja joj je omiljena poza i da li ima neku posebnu želju. Između ostalog, tada je napisala i ovo:


Borka

Ti si moju omiljenu pozu vec otkrio… Vec si me odvalio otpozadi, tako najvise volim… Mada, volela bih da sve probam sa tobom… I da ti dignem noge na ramena pa da me jebes najjace sto mozes, a i da ti sednem u krilo, pa da me tim tvojim rukama dižes gore, dole, i da mi grizes i ljubis grudi kao sto znas… One su tvoje, radi im sta zelis jebacu moj najbolji.

***

Tokom svakog slobodnog trenutka sam bio na vezi sa njom i jedva sam čekao da završim redovne aktivnosti, pa da smislim kako da je izvučem na koji sat i ponovo izjebem. Prvog dana posle onog vatrometa nikako nije uspela da se izvuče. Pisala mi je da je Predrag iznenadno oživeo i da ni na trenutak nije zaspao na plaži, a ja sam sledećeg dana imao izlet koji mi je oduzeo čitav dan. 

Dopisivali smo se koliko god smo mogli i bili maksimalno direktni i perverzni. Kurac mi je bio dignut skoro non stop, razmišljao sam samo o jebanju Borke pa sam odlučio da ne drkam, pa da je okupam spermom kad se vidimo, a to je moralo da se desi sledećeg dana jer bih u suprotnom poludeo.

Velika želja stvara i dobre ideje, pa sam sutradan Borki izneo predlog koji će joj obezbediti bar nekoliko sati bez muža. Poslao sam joj ga kroz poruku i ona ga je sa oduševljenjem prihvatila. Kakav je bio taj genijalni plan – opisaću u narednim redovima.

***

Raščistio sam sve obaveze, uzeo auto koji je naša agencija rentirala za kolege i mene, i sedeo u pripravnosti čekajući poziv. Tačno na vreme, negde oko 16 sati, zazvonio mi je telefon – zvala je Borka.

„Halo Marko, dobar dan, ovde Borka Marinković, vaša putnica, da li te prekidam nešto? … Izvini, ja od jutros imam stomačne probleme i ne osećam se najbolje, da li bi mogao da mi pomogneš, mi smo osigurani ali ne znam gde bih mogla na pregled? … Aha, u blizini si našeg hotela? Hajde molim te dođi, pa da me odvedeš do lekara ako možeš ili me uputiš…“

Zvučala je veoma ubedljivo, a i ja sam glumio zabrinutost ukoliko Predrag može da me čuje preko telefona. Ipak, kada sam došao, video sam da se vratio staroj navici – lošem egipatskom viskiju – i da nije baš imao fokus na dešavanja.

Stigao sam za 10-15 minuta i ubrzanim korakom ušao u dvorište hotela. Oboje su bili na ležaljkama na kojima su bili i onog dana – Borka sa bolnom facom, sa rukama na stomaku, a Peđa sa nosom zabijenim u ukrštene reči.

„Kako ste Borka“, upitao sam zabrinuto, persirajući iako sam je pre samo nekoliko dana kurcem lupao po jeziku.

„Joj, mora da sam nešto pojela ili popila, pošto od jutros imam velike stomačne probleme i katastrofalno se osećam… Izvini molim te, ali non stop idem u WC i osećam se kao da sam nazebla“, jadala mi se, odlično glumeći.

„Auh, baš mi je žao“, rekao sam najtužnije što sam mogao. „Skoro u svakoj turi imamo nekoga sa identičnim simptomima. Verujem da ste pili flaširanu vodu, ali nekad organizam reaguje čak i kad je salata koju ste jeli bila oprana njihovom vodom iz česme… Nažalost sad ste vi nadrljali, ali je lekar sa kojim sarađujemo veoma dobar i za dva dana ćete biti kao novi.“

Video sam da mi je namignula. Peđa me je mrzovoljno gledao, odmeravajući da li postoje potencijalne njegove obaveze u celom slučaju.

„Hajde da vas ja odbacim do njega, taksi bi vas skupo izašao a ja svakako idem baš ka starom delu Hurgade gde je njegova ordinacija. Ja imam neke obaveze tamo, pa dok vi završite mogu i da vas vratim.“

„Hvala ti puno“, rekla je i polako krenula da se diže, a ja sam joj pružio ruku.

„Nema na čemu, taman posla.“ iskreno sam rekao i okrenuo se ka Peđi. „Vratićemo se brzo, tamo retko kad bude gužva, ali možete i vi sa nama“, rekao sam, moleći se svim bogovima da me odbije, jer ne bih podneo vožnju sa Borkom i njim.

„Ma ne moraš Peđa, ostani ti“ preduhitrila ga je Borka sa odgovorom, što mu uopšte nije smetalo.

„Da, da… ostaću ja za svaki slučaj, ali me zovite ako treba bilo šta“ rekao je Peđa, a ja sam video da mu je pao kamen sa srca što ne mora u auto na 42 stepena Celzijusa.

„U redu, hajde vi Borka se spremite, ja ću vas čekati ispred u autu, moram da ga rashladim jer se sigurno već zagrejao. Obavezno ponesite pasoš i polisu osiguranja, i stavite neki šešir ili kapu za svaki slučaj“.

Borka je sporim korakom krenula ka sobi, a ja ka parkingu ispred hotela. Uključio sam klimu, pustio muziku i dodirnuo kurac koji je već bio dignut. Bio sam presrećan što je plan uspeo i jedva sam čekao da zamaknemo od hotela kako bih se bacio na nju.

Video sam je kako prilazi kolima. Crna majičica kratkih rukava sa velikim dekolteom joj je brutalno stajala – sisetine su kiptele iz nje, a kratka teksas suknja otkrivala je prelepe jake noge o kojima sam toliko maštao. Na nogama je imala japanke, a u ruci je nosila torbicu sa dokumentacijom.

Čim je zalupila vrata, dao sam gas i odahnuo.

„’Ladno smo uspeli“ rekao sam i pružio joj ruku.

Ubacila je svoj dlan u mogu ruku čestitajući mi i smejući se.

„Mnogo si dobar glumac Maki, svaka čast“ rekla mi je oduševljeno, a njena topla šaka i dalje je bila u mojoj, a sam taj dodir me je raspametio. Morao sam da je pustim da bih promenio brzinu. Vratio sam nogu na njeno koleno.

„Jesam li bolji glumac ili jebač“, pitao sam iskreno, jer od tolike napaljenosti nisam više mogao da se suzdržavam.

Borka se spustila u sedištu, pružajući mi svoje potamnele butke na izvol’te.

„Pa, nisi baš toliko dobar glumac“, rekla je i prasnula u smeh. Zaustavio sam auto na kratko i poljubio je, gurnuvši joj jezik najdublje što sam mogao. Prihvatila je i skroz se pripila uz mene.

Polako smo napuštali deo sa hotelima i prelazili na put kroz pustinju, koji je bio prilično pust. Na putu ka aerodromu znao sam za jednu staru napuštenu pumpu, iza koje se nalazio štek koji sam povremeno koristio. Zaputio sam se tamo, gde ćemo biti sami i sigurni, jer u taj deo zaista niko nikada nije zalazio.

„Borkice, pošto ste rekli da vam je loše“, rekao sam, imitirajući glas nekog doktora, „moraću dobro da vas pregledam“. Ruka mi je već bila među njenim nogama i igrao sam se sa njenom mesnatom pičkicom koja je bila vlažna do ceđenja. Bila je napaljena koliko i ja.

„Doktore, uradiću sve samo da ozdravim“, rekla je ponizno, suzdržavajući osmeh.

Oprezno sam spustio bermude, sve vreme pazeći na volan.

„Imam ovde toplomer kojim prvo mora da nam kaže kolika vam je temperatura“, nastavio sam doktorskim tonom, a ona je potpuno prihvatila spontano nametnutu igru.

„Naravno doktore, da li treba da ga gurnem ispod miške“, pitala je, već ga drkajući desnom rukom i primičući se.

„Prvo u usta, to će nam najpreciznije reći“, rekao sam, ubacivši u šestu brzinu, nakon čega sam joj uhvatio glavu i primakao je svom kurcu. Momentalno je počela da ga puši, a ja sam lagano vozio po dobrom, uglačanom asfaltu.

„Tako, tako, da dobro izmerimo“, pričao sam joj i mazio, uživajući kao nikad u životu.

„Ali doktore, ja mislim da treba da stavim toplomer i na druga mesta“, rekla je, odvojivši se na kratko. „I u druge rupe“, izustila je i vratila se lizanju.

„Naravno, samo sve prepustite meni i bićete kao novi“.

Vrlo brzo skrenuo sam sa glavnog puta i iza te napuštene pumpe našao hlad. Uparkirao sam se tako da mogu da vidim ukoliko se neko eventualno zaputi ka nama, povukao ručnu i podigao Borkinu glavu kako bih je poljubio. Ljubili smo se strastveno i i skidali, pa sam, odvojivši glavu na kratko, video one sisetine o kojima sam sanjao prethodnih dana. Činilo mi se da su još veće nego pre, a kontrast između belih sisa i još crnjeg tena me je dodatno raspalio.

„’Ajde na zadnje sedište“, rekao sam i uputio je da pređe pozadi. Bila je skroz gola, a način na koji se provukla između sedišta govorio mi je da i u ovome ima iskustva.

„Borkice, moraću da vam odradim jedan pregled, naguzite se“, rekao sam ponovo imitirajući nekog imaginarnog doktora. Spustio sam prednja sedišta i prešao napred, gde me je čekao predivan prizor. Borka se naguzila, sa kolenima na zadnjem sedištu, a lepo belo dupe štrčalo je iz jakih crnih butina.

„Ovo je jedan zahvat koji će vam sigurno pomoći da ozdravite“, rekao sam i rukama joj raširio guzove. Video sam predivnu pičkicu, spustio se i počeo da je ližem.

„Aaahh, doktore…“, zacičala je sa užitkom. „Pa nikad nisam bila na ovakvom pregledu.“

Pička joj se cedila, a ukus je bio predobar. Teško je definisati ukus, ali bih rekao da je to bila neka slana karamela – za mene u tom trenutku nešto najdivnije, to je sigurno.

„Aaahhh… to doktore, već mi je malo bolje“, ječala je, a ja sam jednom rukom stiskao njene sise do kojih sam uz malo akrobacije mogao da doprem. Kurac mi je bio kao kamen i jedva sam čekao da ga ubacim u Borkinu pizdu, ali sam rešio da joj pre toga još jednom „izmerim temperaturu“.

Seo sam na zadnje sedište i povukao je ka sebi.

„Moram da vam ponovo izmerim temperaturu, da vidimo da li je zahvat uspeo“, rekao sam što je Borkica naravno razumela i krenula da mi ponovo puši. Potpuno napaljena, pušila je savršeno i gledala me u oči.

„Naravno doktore moj“, šaputala je, mirišući i ljubeći kurac. „Sve što kažete.“

Klima je dobro rashladila auto, ali smo oboje bili strašno vreli. Pušenje je bilo savršeno, ali sam odlučio da nastavimo dalje.

„Temperatura vam je u redu, ali ipak moramo da ubacimo u drugu rupu“, rekao sam i privukao je sebi. Opkoračila me je i zajahala me, nabijajući mi svoje velike sise u lice. Kurac je skliznuo u njenu pičku bez ikakve pomoći, uz savršen osećaj. Kroz dopisivanje mi je rekla da ne voli kondome, što sam naravno sa oduševljenjem prihvatio. Ovaj osećaj sada je bio mnogo, mnogo bolji.

Pogledala me je u oči i krenula da meša.

„Jel ovako doktore?“, upitala me je, i gurnula mi je jezik u usta.

Mešala je sjajno i prosto mi je bilo žao što prvom prilikom nismo isprobali ovu pozu. Istovremeno sam mogao da je ljubim, da ližem i grizem njene sisetine, mesim njeno dupe, mazim joj butine i leđa. Bio sam svuda po njoj i to joj je mnogo prijalo.

„Aaahhhhh.. aaaahhhh“, ječala je, a auto se drmao. I ja sam se drao u užitku, znajući da na tom mestu niko ne može da nas čuje. Jako sam je navukao na kurac i zaustavio je na kratko.

„Uh, poludeću“, rekao sam, a ona se nasmejala.

„Zašto doktore, da li je sve ok?“, pitala je vraćajući se u ulogu, što joj je očigledno prijalo. „Da li mi je donja temperatura u redu?“

Pošto sam bio mnogo krupniji od nje, lako sam je zarotirao i polegao je na leđa.

„Moram i ovako da vas pogledam“, rekao sam sa autoritetom, spuštajući se kako bih joj što bolje zabio kurac.

Imao sam potpunu kontrolu i punio sam je dobrim ritmom. Oboje smo dahtali, naizmenično se ljubeći i gledajući u oči. Video sam da je raspamećena – rumena i u potpunom zanosu – pa sam se malo odmakao da je bolje vidim. U toj pozi, sise su se njihale napred-nazad, a crno bela koža bila je mnogo seksi. Šiške su joj se slepile za čelo, a oči su joj se uvrtale od užitka.

Uhvatio sam je za noge i krenuo da udaram još jače.

„Ahhhhh doktore…“ dahtala je, „pa ovo je savršeno, mnogo mi je bolje.“

Uhvatio sam je za predivna mala stopala i počeo da ih ljubim i ližem.

„Doktore, pa šta je sad to“, oduševljeno je rekla, češkajući me veštačkim noktima. „Da li je to neka alternativna medicina?“

Uživao sam u svim ovim osećanjima, toliko da nisam mogao više da trpim. Ponovo sam seo i zadihan je pozvao da dođe.

„Dođite, sada ću vam dati jedan lek“, rekao sam jedva dolazeći do daha. Uhvatio sam je za glavu i privukao njena usta svom kurcu. Strastveno je počela da mi puši, osećajući da ću da svršim.

„Ovaj lek sam čuvao za vas posebno, da znate“, jedva sam izgovarao, spremajući se za prasak.

Pušila je sve brže, uživajući u sokovima svoje pizde kojih je sigurno bilo u izobilju. Jednu ruku podvukla mi je ispod jaja i počela da me češka svojim oštrim veštacima. Čuo sam kako mumla i sa obe ruke joj uhvatio glavu.

„Evo me, evo me…“, dahtao sam, a ona se dodatno približila i ukipila, spremna da pokupi sve.

Mislim da sam isprskao litar sperme, a ona je kao odgovorna žena posisala svaku kap, vodeći računa da ne isflekam rentakar. Čitav minut bila je ukipljena, sa mojom kitom u svojim ustima, mumlajući sa užitkom.

Kada sam bio siguran, povukao sam joj glavu ka sebi i zavalio se u zadnje sedište, ispruživši noge napred. Uvalila se u moje krilo i primakla mi se. Širom je otvorila usta da mi pokaže da je sve zagutala i šarmantno se osmehnula. Nisam mogao da odolim i poljubio sam je. Uplitali smo jezike u prijatnom poljupcu.

Borka mi se uvalila u krilo i ljubila me bez prestanka. Čini mi se da je u ulozi pacijentkinje uživala još više nego u ulozi kurvetine koja vara muža koji spava nedaleko odatle.

„Doktore, ovaj lek je predivan, hvala vam“, šaputala je između poljubaca. Ruka joj je bila na mom kurcu, koji je već bio poludignut. „Da li mogu da dobijem još?“

„Da Borka, vama je definitivno potrebna dodatna doza kako biste potpuno ozdravili.“

Osetila je da sam skoro spreman, pa se spustila na kolena. Nabila je kurac među svoje sise, naizmenično ga pušeći, dodirujući glavić bradavicom i mešajući ih.  Ponovo smo bili doktor i pacijentkinja, a zanos je bio toliki da su se sva stakla zamaglila, a auto se drmao kao da je zemljotres.

Ovog puta smo se jebali dosta duže, a scena koja mi je najviše ostala u sećanju jeste poza u kojoj sam se zavalio na spušteno prednje sedište, a Borka me je zajahala otpozadi. Gledao sam njeno veliko belo dupe kako se diže i spušta i uživao malo u njemu, a malo u zalasku sunca.

Kada sam joj rekao da sam blizu svršavanja, kao po komandi je ponovo počela da ga sisa. Uživala je u tome i gledala me je u oči u iščekivanju novog mlaza. Svršavao sam, gledajući je u oči i osećao kako se praznim, što je slika koju nikada neću izbiti iz glave.

Malo smo ležali, pričali i mazili se, pa smo odlučili da krenemo nazad. Setio sam se Peđe i zabrinuo se da ne posumnja.

„Ma ne brini, vidiš da me nijednom nije zvao, taj spava kao top“, rekla je, oblačeći gaćice. Izašli smo van kola i oblačili se, uživajući u slobodi i toplom večernjem vazduhu.

Tokom vožnje nazad dao sam joj kutiju vitamina sa deklaracijom na arapskom.

„Ovo je vitamin c, slobodno pij, a ovo ti je izveštaj od nekog prethodnog putnika“, rekao sam dajući joj papir. Ako naši lekari pišu nečitko, možete da zamislite kako to tek izgleda kada pišu arapi.

Vozili smo se pustim putem nazad ka hotelu, a ona je nameštala frizuru u malom ogledalu.

„Hvala vam doktore puno“, rekla je sa osmehom kada smo stali ispred hotela.

„Nema na čemu Borka“, uzvratio sam, ponovo u toj ulozi. „Kontrola za dva dana, ne zaboravite“, namignuo sam joj, nakon čega smo se poljubili.

„Jedva čekam“, rekla je, stisnuvši mi kurac koji se ponovo polako dizao, nakon čega je iz kola.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jako dobar film

 Rano ujutro ispratila sam roditelje i naravno, vratila se u krevet. Otputovali su na letovanje, a ja sam ostala kod kuće planirajući to vrijeme, naravno, iskoristiti za poneki party. Ipak, prvi dan sam provela sama,

Ona

Skrenuli smo sa glavnog puta i produžili uskim prašnjavim putem kroz šumu. Mazila me je po vratu i ljubila mi lice čvrstim pokretima prelazeći mi kroz kosu. Osecao sam njene tople grudi na mojoj desnoj

Poslušna devojčica

Ova prica pocinje kada sam imala 17 godina. U tom periodu davala sve od sebe da budem lepa i uvek napucana klinka. Zelela sam drustvo bogatih momcica, fine izlaske i provod o tudjem trosku. U