Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Upravo sam svršila dok sam mislila na tebe i ono sinoć

Od skora sam počela da posećujem sajtove sa erotskim pričama, ne da bih se ložila i masturbirala, ma da moram priznati da sam i to počela da radim. Naime počela sam čitati erotske priče da bih videla ima li ljudi kojima se dešavaju slične stvari koje se i meni događaju. Imam osamnaest godina, stanujem sama sa svojom mamom u Beogradu. Mislim da je to dovoljno podataka o meni, a videćete i zbog čega. Sve je počelo prošle godine.

Moja drugarica i ja smo bile u gradu, upoznale smo neke momke, divno se provele i popile malo više. Pošto je moja mama rekla da će prespavati kod prijatelja dogovorile smo se da spavamo kod mene. Često smo to radile, bile smo oduvek bliske drugarice, ali ono što se te večeri dogodilo učinilo nas je još bližim…
Momci su bili super. Zgodni, druželjubivi, duhoviti, da li sam rekla zgodni? BAŠ ZGODNI! Već sam bila popaljena dok smo đuskali na splavu. Pošto je već bilo kasno, ili bolje reći rano, zamolile smo momke da nas odvezu do mog stana. Na parkingu ispred zgrade smo se još malo „pomazile“ sa njima u automobilu, i jedva izdržale primenu zajedničkog pravila „ništa na prvom sastanku“. Dok smo se vozile liftom komentarisale smo momke i kako smo obe užasno napaljene.
– Ne znam kako sam uspela da se suzdržim! Komentarisala je moja drugarica
– Malo je falilo da ih pozovem u stan. Odgovorila sam.
– Još uvek nije kasno da ih pozovemo!!! Rekla je, onako ushićena.
– NE!!! NIŠTA PRVE VEČERI!!! Podsetila sam je na dogovor.
Ušle smo u stan dok smo komentarisale dvojicu momaka koji su nas toliko naložili večeras. Obe smo se složile da je dobro što ih nismo pozvale u stan jer bi zasigurno prekršile pravilo.
– Prva se tuširam! Uzviknula je moja drugarica i pošla put kupatila.
Rasklopila sam krevet u svojoj sobi i počela da se svlačim. Srce mi je tuklo u grudima, a kroz telo su mi prolazili žmarci. Još uvek sam bila popaljena od „maženja“ od maločas u automobilu. Setila sam se njegovih usana na mome vratu, njegovih ruku na mojim grudima, njegovog slatkog jezika u mojim ustima. Osetila sam kako sam vlažna, zavula sam ruku pod svoje gaćice i prstom prešla preko svoje ribice. Bila je veoma vlažna, prst mi je bio natopljen sokovima, a samo sam ga prevukla preko nje. Osećala sam se nekako seksi, bila sam žestoko naložena, morala sam da učinim nešto po tom pitanju. Čula sam vodu iz tuša u kupatilu i pomislila kako imam nešto malo vremena da bar zavaram svoju ribicu prstima, kada već neće dobiti ništa večeras. Zavrnula sam gaćice u stranu i sela na krevet. Prstima sam razdvojila ribicu. Telo mi se uvijalo dok sam se jedva suzdržavala da ne ispuštam krike zadovoljstva. Počela sam da se trljam po klitorisu dok sam drugom rukom stiskala svoje grudi. Pod prstima sam osetila svoje ukrućene bradavice. Počela sam da ih štipkam dok sam sebi stavila prst u ribicu. Bilo je tako dobro! Potom sam se setila da mi je drugarica u kupatilu i da bi svakog časa mogla da izađe. Bila sam tako popaljena, trebalo mi je jedno „opuštanje“, ali sam nekako ostala pribrana i pomislila kako ću „posao“ završiti kada ja budem ušla u kupatilo da se tuširam. Nedugo zatim drugarica je izašla iz kupatila i ušla u moju sobu.
– Malo je falilo da se „zadržim“ u kupatilu. Rekla je dok je prstima aludirala na masturbiranje.
– Pričaj mi o tome! Rekla sam joj i pokazala joj svoje mokre gaćice.
– NISI VALJDA!?! Rekla je ona i smejala se.
E onda se TO dogodilo. Ni dan danas ne znam da li se to dogodilo jer sam bila jako naložena, ili je alkohol progovorio iz mene, uglavnom sam joj rekla:
– Nisam još, ali hoću čim uđem pod tuš!
Nas dve jesmo bile bliske, pričale smo uvek o svemu, ali prvi put sam ne samo njoj, već bilo kome rekla da ću masturbirati.
– Zezaš me… Rekla je ona
– Ne zezam te! Do sad sam se mazila tu na krevetu i čekala da ti završiš tuširanje pa da ja „završim“ tamo u kupatilu… Moja iskrenost me je još više naložila.
Uzela sam čiste gaćice i majicu iz fioke i krenula u kupatilo.
– I ja sam!!! Rekla je ona, pokrila lice rukama i okrenula se prema zidu.
– Počela sam… Pa sam shvatila da ćeš provaliti ako se toliko dugo zadržim u kupatilu… Nastavila je.
Smejale smo se kao blesave.
– Koji blam! Rekla sam.
– Zašto blam!? Pa ko to ne radi! Rekla je ona.
– Uostalom, kad muškarci to mogu da rade jedni pred drugima, zašto ne bismo mogle i mi! Rekla je i zavrnula svoje gaćice baš kao i ja maločas počevši da mazi svoju ribicu.
– Koji muškarci!?! Bila sam toalno zbunjena, i time što je rekla i time što je upravo radila predamnom.
– Pa muškarci… SVI muškarci! Odgovorila je dok je i dalje mazila svoju vidno vlažnu ribicu.
Gledala sam je onako zbunjena. Dok su joj prsti šarali po njenoj obrijanoj mačkici. Počela sam da se ložim na taj prizor. Osetila sam kako curim među nogama.
– Oni to rade u društvu! Nastavila je ona.
– Dok gledaju porniće, ili prepričavaju jedan drugome svoje jebačine! Rekla je dok su joj prsti lagano nestajali u ribici.
– Ti nisi normalna! Rekla sam joj i otišla u kupatilo.
Zakljućala sam vrata iza sebe dok sam rukom već počela da tražim svoju ribicu. Bila sam napaljena kao nikada do tada. Zamišljala sam ribicu svoje drugarice dok sam pomahnitalo trljala svoj klitoris. Nikada do tada nisam nijednu ženu gledala tim očima. Taj prizor je ostao urezan u mojoj glavi. Ona na mom krevetu, u mojoj majici, sa zavrnutim gaćicama i sa svoja dva prsta u ribici…
– Drkaš! Priznaj da drkaš unutra! Čula sam njen glas pred vratima kupatila.
– Aha! Izustila sam nekako.
– Otključaj! Pusti me unutra! Kucala je.
Nesvesno ili svesno, ja sam joj otključala vrata. Ušla je unutra, bila je bez gaćica, rukom se mazila po ribici dok je drugom stiskala svoje grudi. Ni ja nisam prestajala da se mazim. Gledale smo se dok smo trljale svoje vlažne ribice i uzdisale.
– Kako su ti ukrućene bradavice! Rekla mi je.
– Hajdemo u sobu! Predložila je.
Bez reči sam prihvatila i pošla za njom. Ušla je u sobu, skinula majicu i potpuno gola legla na krevet. Svukla sam se i legla pored nje. Nastavile smo da se mazimo. Gledale smo jedna drugu dok su nam prsti ludački leteli po klitorisima. Stenjale smo, sve jače.
– Ah, svršiću! Viknula je.
Gledala sam dok je uvijala svoje telo i uguravala sebi prste dok je drugom rukom trljala svoj klitoris. Njeno glasno stenjanje me je toliko popalilo da sam i ja osećala da je vrhunac blizu. Ubrzala sam trljanje klitorisa i počela sam da štipkam svoje bradavice. Uskoro sam i ja počela da svršavam. Svršila sam kao nikada do tada, bukvalno sam imala „blackout“. Kada me je orgazam popustio okrenula sam se ka svojoj drugarici koja je ležala pored mene naslonjene glave na ruci, gledajući me kao nikada do tada. Njen zadovoljni izraz lica, oči koje su sijale i taj smešak na licu neću nikada zaboraviti. Bilo me je sramota u tom momentu.
– Ali bradavice su ti „extra“. Rekla je i na brzinu posisala moju ukrućenu bradavicu.
Obe smo zatim počele nekontrolisano da se smejemo. Smejale smo se kao da smo na nekim drogama. Kada smo se nekako smirile, ustala sam i otišla u kupatilo. Dok sam se tuširala u glavi sam premotavala film od maločas. Dugo sam se brisala i sređivala za spavanje. Bilo me je sramota da izađem iz kupatila. Kada sam nekako skupila hrabrosti da izađem, videla sam da je moja drugarica već zaspala. Legla sam pokraj nje, trudeći se da i ja zaspim što pre…
Probudile smo se oko podneva, bila je nedelja, moja mama se još nije vratila. Neverovatno, ali obe smo se ponašale kao da se prošla noć nije ni dogodila. Skuvala sam kafu, upalila TV. Pričale smo o momcima od sinoć i raspravljale da li da ih zovemo već danas ili da ih pustimo malo da „kuliraju“. Kasnije se vratila i moja mama, pa smo zajedno otišle na piće do grada. Sve je bilo potpuno normalno, na trenutke sam imala „flashback-ove“ ali ništa strašno. Moja drugarica je takođe delovala opušteno. Vratile smo se kod mene u stan i dok smo na trenutak ostale same jer je moja mama morala u toalet samo mi je prošaputala na uvo:
– Bilo je super sinoć!
Ja sam već počela da pomišljam da je to sve bio samo san, ali me je ovaj njen komentar ponovo vratio u ekstazu od sinoć. Ribica mi je bridela pri samoj pomisli na prošlu noć.
– Mi nismo normale! Rekla sam joj.
Potom se moja mama vratila iz toaleta. Posedele smo još malo a zatim je moja drugarica otišla kući. Te večeri smo mama i ja gledale TV a ja sam samo razmišljala o prošloj noći. Nisam više mogla da izdržim. Pozdravila sam se sa mamom i otišla u krevet. Legla sam i osetila miris svoje drugarice na svome jastuku. Ribica mi je pulsirala dok sam u glavi premotavala film od sinoć. Nije mi puno trebalo i počela sam da se mazim. Ponovo sam je zamišljala kako se mazi ovde na mom krevetu u onoj mojoj majici. Oblizivala sam svoje usne zamišljajući njena dva prsta zabijena u njenu vlažnu ribicu. Brzo sam svršila. I taman kada sam pomislila na onaj njen pogled od sinoć, stigla mi je poruka na mobilnom telefonu.
„Upravo sam svršila dok sam mislila na tebe i ono sinoć“
Srce mi je lupalo u grudima dok sam je čitala. Počela sam da razmišljam o celoj toj situaciji. Jesam li ja lezbejka? Nisam mogla zaspati celu noć. Razmišljala sam kako me do sada nikada nije privukla nijedna ženska osoba, kako volim muškarce, seks sa muškarcima. Ništa mi više nije bilo jasno. Nekako sam zaspala. Mama me je probudila za školu. Dok sam se spremala za školu ponovo sam pročitala poruku od sinoć. Shvatila sam da sam pogrešila što joj nisam odgovorila. Ko zna šta je pomislila kada joj nisam odgovorila.
„I ja sam “ Napisala sam i poslala.
Ponovo mi je srce lupalo u grudima. Osećala sam se nekako čudno. Kao da se dopisujem sa nekim slatkim dečkom, pa strepim da dobijem njegov odgovor. U školi sam pokušavala da shvatim kakav je sada odnos između mene i moje drugarice. Jesmo li i dalje drugarice, ili ljubavnice. Jeste smešno ali svašta mi se motalo po glavi. Pošto nismo išle u istu školu, jedva sam čekala da je vidim i popričam sa njom….

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
To pastuve,razvali me

Svakodnevnica života je tekla svojim tokom. Radio sam marljivo i za to bio više nego dobro plaćen.Što se sexa tiče tu je bilo sve u najboljem redu. Imao sam oko sebe krug, što pičaka, što

Nestasna tinejdzerka

Sa svojih 17. godina,mogu da se pohvalim,i kazem da izgledam veoma zanosno.Plavusa sam,povecih grudi,guza zategnuta kao i celo telo jer treniram kosarku od kad znam za sebe.Sve se to desilo,nakon sto smo izgubili veliko okruzno

Moj doživljaj sa Bobom

Bila sam na fakultetu u Beogradu, mladi napaljeni devojčurak, provincijalka u velegradu i sva posvećena učenju nisam želela dečka koji bi mi oduzimao vreme i energiju. Svoju požudu često sam u časovima samoće zadovoljavala svojim