Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Poželjna mamica

Zadnjih godina sam bio na moru u Crnoj Gori, u jednom malom mestu. Odlična plaža, čisto more, lepi ljudi. Kako su dani i godine odmicali, tako smo se upoznavali izmedju sebe. Već prvog leta mi je zapala u oči jedna klinka, za mene, mlada mamica sa sinom od dve godine. Izgledala je vrhunski! Dvodelni kostim, telo izvajano.

Sise,sačuvana trojka. Nikad se ne bi reklo da je radjala. Često smo imali ležaljke jedni pored drugih, i vremenom je krenuo razgovor! Bavila se odbojkom dok se nije udala. Odatle joj to telo…

Volela je da,kada joj muž odvede dete, ostane još malo na plaži. Tada bi počinjao program samo za moje oči. Okrenula bi se ka meni i krenula bi sa mazanjem ulja. Polako je zavlačila ruke u kostim. Prvo je mazila grudi, zatim bi se njeni prsti spuštali preko stomaka dole, u gaćice. U prvi mah nisam mogao da verujem! Mamica, dete, muž, ljudi, , a ovamo nedojebana kučkica! Mislio sam da sam utripovao. Ali, prvom sledećom prilikom sve to se na isti način ponovilo! Tada sam rešio da će biti jebana, pa šta god da bude!

Naravno, prilika se uvek ukaže sama. Muž je morao da se vrati u Beograd na par dana, i ona je ostala sama sa klincem. Već je bilo podne, dete joj se unervozilo, i počela je da se pakuje.

Gde si pošla?, pitao sam je, kao da ne znam.

Moram Gogija da vodim kući. Spava mu se i nervozan je.

Ok. I ja sam se smorio. Idemo zajedno.

I, krenuli smo.

Kod mog apartmana smo zastali. Ona je pričala sve i svašta, a ja sam je slušao. Klinac je vukao za ruku, i stalno galamio, Ajde mamice, spava mi se! On bi mu se ljutito obraćala sa rečenicom: Dosadan si! Evo za minut! Iz iskustva sam znao da se sada sve lomi. Ili će me pozvati, ili ću otići da ga izdrkam.

Najzad, Možeš li da mi pomogneš? Samo da ga uspavam, pa da popijemo kafu?

Kurac mi je poludeo! Malo mu je falilo da iskoči iz kupaćih! U glavi mi se vrtelo hiljadu slika! Znao sam jedino da ću je jebati,i da će me pamtiti dok je živa!

Otključala je svoj apartman, zatvorila balkon, uključila klimu. Da nam bude prijatnije, reče, i onako, kurvanjski me pogledala, uhvatila dete za ruku i odvela ga u spavaću sobu…

Mada sam bio čist od mora, otišao sam do kupatila da ga operem. Bio je u najboljem izdanju. Glavić bordo boje. Samo što nije eksplodirao.

Vratio sam se u sobu taman kada je i ona izašla iz sobe. Sad ću da stavim vodu, neki sok, ili nešto drugo? Opet onaj kurvanjski osmeh. Ono drugo bih. Bio sam potpuno jasan. Kafu mogu da pijem i na plaži.

Nije rekla ni reč. Skinula se u sekundi i skočila na mene. Počela je da me ljubi, mumlajući, To, to sam htela, tebe, da me jebeš…Zbog tebe ustajem noću i nadrkavam se mokra do kolena… sad si moj! Sad ćemo se jebati, jebaćeš me, zar ne? Posle takvog tela i i tih reči potpuno sam odlepio!

To si htela? Reci mi, ovo?

Da, da, jebi me! sad , odmah!

Razvezao sam joj pundju, koju je nosila stalno na plaži. Njena kosa se pojavila u punom sjaju. Uhvatio sam je za potiljak i povukao dole. Kao gladna kurca, počela je da ga ljubi sa svih strana. Poljubac, pa liz, i tako sa svih strana, a onda je prešla na jaja. Prosto ih je gutala, dok mi ga je nadrkavala desnom rukom .U trenutku je spustila jezik na moj čmar! Bio sam iznenadjen. Ma koliko nisam imao kočnice u sexu, niko mi nije do tad lizao čmar! Pustio sam je da vidim, šta će biti dalje. Nastavila je da ga oblizuje, i povremeno bi vrh jezika gurnula u. Nije da mi nije prijalo!

Onda je skočila i naredila: Jebi me! Sad! odmah!

I, naskočila je na kurac. Kako sam sedeo, krenula je da se nabada na njega. Svaki put bi sve duže ostajala uz moj koren kurca, i trljala se. Iz njene ribice su cureli sokovi kao iz izvora. Prosto je eksplodirala! To… to…to! Tresla se u ekstazi! Zatim je naglo počela da se lomi ponovo na kurcu, da bi još jednom svršila! Aaaaa! Mislio sam da će probuditi i dete i sve oko nas koji su bili u apartmanima!

Duplo svršavanje… matori, znala sam da vrediš! reče.

I sva se opustila. Taj deo najviše volim. Jer onda nastupam ja

Volim i lepo mi je kada mi puše, ali, uživam u lizanju ribice! Mogao bih satima. Tako da sam je položio ledjima na krevet, guzu stavio do ivice, podigao joj noge, i počeo sa uživanjem. Prvo sam joj lizao ustmine, čas spolja, čas iznutra. Potpuno se prepustila užitku. Na svaki pokret jezika, ispuštala je uzdahe. Polako sam prešao na klitoris. Ljubio sam ga, vrteo jezikom, sisao… Najviše se primila na sisanje, te sam se na to bacio. Uzdasi su joj postajali sve glasniji i dublji. Spustila je ruku na moju glavu, i nabila mi je na ribu.

Sada je skroz bila na mojim ustima. Sa svih strana je curela, a ja sam se trudio da sve to pokupim. Ustao sam, i krenuo da je ljubim u usta. Ona mi je lizala usne, lice, skupljala je svaku njenu kap kojom sam bio razmazan. Stavi sam joj jezik, i ona ga je počela ludački da puši. Za to vreme moja ruka je bila u vulkanu od njene ribice.

Sačekaj, rekoh joj. Stala je u iščekivanju.

Ponovo sam se spustio dole, i nastavio sa lizanjem. Ruku, koja je do tad bila u ribici sam joj stavio u usta. Kao da je jedva dočekala! Pušila mi je prste, kao što mi je pre toga pušila kurac!

Ako je ona meni lizala guzu, sad je bio pravi trenutak da joj vratim istom merom! Spuštao sam se sa klitorisa, malo bih zastao da gurnem jezik u prvu rupicu, a, zatim sam se spustio polako dole jezikom i oblizao joj lagano čajni kolutić. Ponovo se stresla od uživanja!

Šta mi to radiš? pitala je mazno. Nemoj molim te… Ne da nije bila ubedljiva, već je preklinjala da nastavim. Te sam počeo da je ližem od gore na dole, pa suprotno, zatim bih ostajao duže na klitorisu, ubrzo u ribici, i, kada je očekivala u guzi moj jezik, vratio sam ga na klit.

Zajebano… 🙂

Nije više mogla da izdrži! Daj mi ga! Pravio sam se blesav, kao da je nisam čuo. Vratio sam ga duboko u ribicu.

Daj mi ga! povikala je!

Šta?

Njega!

Moraš da mi kažeš koga…

Volim ovu igricu. Bez obzira na obrazovanje i godine, dovedem ih do toga da budu moje kučke.

Njegaaaa!

Nećeš ga dobiti dok mi ne kažeš koga, i gde!

Ti si lud! Daj mi ga! Stenjala je sada već jako! Daj mi tvoj kurac u moju guzu!

To sam čekao! Ispod njene guze i čaršafi su bili natopljeni od njenih sokova. Stavio sam ga polako na otvor, ali se ona jako nabila na njega čim ga je osetila! O, bože, uživanja! Guza joj je bila uža, i osećao sam svaki milimetar ulaska mog kurca. Ona je već bila u ekstazi. Ponovo sam joj stavio prste u ribicu, i takve njoj u usta. Drugom rukom sam uhvatio njenu ruku i spusti do njenog klitorisa. Sama je davala ritam. Lomila mi je kurac kako je mešala guzom. Bio sam blizu.

Svršiću… Na to, kao da je neko uključio u struju! Još jače je počela da se nabija na kurac, Od njenih sokova, sam mislio da će ispasti, ali ne, nije mu dala da ispadne. Drkala je klitoris sa tri prsta, brzo, ali nežno. Pušila mi je prste kao da ima jedan kurac u ustima, a drugi u guzi! I, ponovo je svršila!

Naglo se izvila, ostala u tom položaju ispuštajući nejasne zvuke, zadovoljstva!

Sada sam i ja bio na korak od sršavanja!

Izvukao sam ga i krenuo da mi popuši. Nemoj, molim te, ne mogu takvog da ga stavim u usta. Brzo se spustila ispod mojih jaja, i počela da ih sisa. Zamahnula je par puta rukom oko mog kurca, i sperma je počela da šiklja. Skupljala je sve sa svoje ruke i polizala svaku kap.

Ovo obožavam…reče. He, he, i ja!

Ovo više nismo nikad ponovili. Muž joj je sutra došao, sve je izgledalo isto. Samo bi ponekad otplivali na dušeku malo dalje…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Berlin

Išao sam na službeni put u Berlin. Raspored obaveza je bio tesan i nisam baš imao vremena za šoping i bilo šta drugo. Kontaktirao sam prijateljicu koja živi u Berlinu. Kao klinci smo gajili neka

I gledaćes, a i učestvovaćeš

Moja devojka i ja smo se vratili iz Praga sa novim seksualnim iskustvima i zeleli smo jos toga da iskusimo. Poceli smo da trazimo nacine da nadjemo ljude sa kojima bismo se jebali a da

Mala… ti nisi normalna…

Bas me je uhvatio nekakav smor i resila sam da tog petka izadjem sa Kacom na pice u obliznji kafic. Bilo je oko 19h i sedele smo u basti tog kafica kada nam je prisao