Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Moja trudnica

Nisam bolesnik, nemam fetiš na trudnice, ali mislim da je vreme da normalizujemo sexualni odnos sa trudnicama, ukoliko je to između supruga i supruge. 

Moja supruga je trudna, i ja nju najiskrenije volim. Pored toga, jako me pali, ali sam na prvu bio malo uplašen jer je trudna i mislio sam da možemo naškoditi plodu. Kako smo nakon istraživanja utvrdili da je sve bezbedno, upustili smo se u ovu avanturu i u osmom mesecu trudnoće. 

Bila je hladna majska noć. Imali smo društvo, kako smo ih ispratili, tako smo počeli da se spremamo za spavanje. Sve sa nas je bilo za pranje, pa je moja supruga skinula sve osim gaćica još u kupatilu i krenula prema sobi. Ja, na trećem pivu, bacim majicu na pod dnevne sobe, uhvatim je za sisu levom, a usta desnom rukom, šapnem na uvo:

– Polako, idemo do spavaće sobe, ne plaši se.

– Mhkmkhm…

– Samo tiho, ne sekiraj se ništa. 

Kad smo ušli u sobu, okrenula se prema meni. Počeli smo strasno da se ljubimo, dok je ona rukama pokušavala da svuče moju trenerku. Sela je na krevet, ja raširio noge, a zatim je ona mene uhvatila za bokserice, svukla ih i uhvatila me za dupe. Svom silinom je zgutala moju nabreklu kitu i gurala je sebi u usta do granice povraćanja. Nemaći kud, uhvatio sam je lepo kos, pokupio u rep i tako je držao. Meni iza leđa, a ispred nje se nalazi ogledalo, pa je iskoristila priliku da me blago okrene i da gelda svoj odraz dok mi puši, a je je držim za kosu. Ne znam da li ćete mi verovati, ali sam video osmeh na njenom licu dok joj kurac bio u ustima. Izvadila ga je balavog, razmazala to sebi po licu i vratu i nastavila sa prthodnim poslom. Sledeći vađenje je iskoristila za razmazivanje sisa. 

Ne mogu, a da ne kažem da ovo nikada ranije nije uradila. Jako sam se napalio, te sam je lagano povukao za kosu i oborio na krevet, dok su joj noge još uvek na podu. Kleknuo sam ispred nje i počeo da joj ližem ribu. Neverovatni mirisi su izlazili iz nje. Lizao sam i unutrašnjost butina, grickao, mazio, igrao se, a ona me je prekinula, uhvatila me za ruke i stavila na sise. Stenjala je kao da je razvaljujem, a ja sam je zapravo samo dobro i valjano olizao. Mislim da je najviše uživala dok sam joj sisao klitoris, jer je u par navrata pokušala da me odgurne. Pored svega, obožavao sam kada me stegne butinama, pa me tera da se ugušim tu, u oazi mirisa.

E sad, kako je stomak prilično velik, misionarska poza nije bila moguća. Jedna od retkih izvodljivih je bila da legnemo u položaj male i velike kašike, na levi bok i da krenemo da se jebemo kao zečevi. Naravno da smo okrenutni prema ogledalu, da možemo lepo da se gledamo dok se jebemo. Dok je jebem, jednom rukom joj naizmenično masiram sise, a drugom klitoris, jer onda još više skupi noge i naguzi se, pa mi njena guzica bude taman mekana da puca kao aplauz dok je jebem. 

U toku nekih ranijih sekusalnih iskustava, u ovoj pozi bismo završili, ja bih svršio čim ga izvadim po posteljini ili u najboljem slučaju po unutrašnjoj levoj butini (njenoj), ali ne i sad… Nezasita, tražila je još i to u pozama u kojima sam najmanje očekivao. Tražila je doggy stajl. Naravno da nam stomak ne dozvoljava divljački doggy, pa smo opet stali ispred ogledala, naslonila je ruke na zid i raširila noge koliko je mogla.

Iako je očekivala da joj ga, prostački rečeno, zabijem do kraja, nisam odoleo, već sam opet kleknuo, ovaj put iza nagužene nje i dobro i valjano olizao pičku još jednom. Gurnala me je u jednom trenutku, jer je tražila kurac, što sam sa oduševljenjem prihvatio. Stavio sam joj ga duboko i krenuo da jebem, ali mi je rekla da usporim, pa je pustila zid i uhvatila me za muda. Masirala ih je tako nežno, kao da je želela da svršim što pre. 

Međutim, mene je više palila činjenica da gledamo naše odraze u polumraku naše sobe. Masiranje muda uz njenu facu u ekstazi, na njenu i moju žalost, doprinelo je mom svršavanju, te sam ubrzo krenuo da ga vadim, ali me je ona još jednom oduševila: umesto da sačeka da svršim na pod ili po njenim leđima, kleknula je ispred mene i tražila da svršim po njoj. Mislio sam da ne voli u usta, pa nisam hteo po faci, te sam joj isprskao sise, ali mi njen razočaran pogled na kraju dao znak da će verovatno uskoro biti nove priče sa malo drugim krajem. 

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Novogodišnja noć u Parizu

Prišao sam joj iza ledja. Njena duga crna kosa se vijorila setno i kao kakva kraljica, svojim maznim i provokativnim glasom je tiho rekla nešto na francuskom. Zagrlio sam je i osetio kako je njena

Novo letnje iskustvo

Već nekoliko godina zaredom moja supruga Branka i ja odlazimo na more na isto mesto, u Tivat. Ovaj put apartman koji stalno iznajmljujemo, u lučici Kalimanj, nije bio slobodan i morali smo tražiti nešto drugo.

Skrivena dominacija

Ona je sasvim obicna devojka duge crne kose i tamnih ociju. Nizeg je rasta i to je ono sto je uvek odvajalo iz mase devojaka u njenom gradu. Ne moze se za nju reci da