Zabava 2 mame

Upoznale su se u parku, uz svakodnevnu igru svoje dece.

Posle su shvatile da su se viđale kad decu odvedu u vrtić.

I da žive na dva različita kraja iste ulice.

Ali da se nisu nikada upoznale, do tog trenutka.

Od tog trenutka, shvatile su da imaju gomilu zajedničkih tema, gomilu stvari oko kojih mogu razgovarati, razmeniti mišljenja.

I shvatile su da su se obe školovale da budu prosvetni radnici, ali da su nažalost obe trenutno bez posla. I da imaju dovoljno slobodnog vremena.

Možda i previše, konstatovale su uz smeh.

I da imaju obe uspešnog muža koji može da hrani porodicu.

I koji je retko kod kuće, pa su se one posvetile svojoj deci. Svaka svom jedinčetu. I sebi.

Pričale su jedna drugoj kako odlaze u saune, kako vole da idu u kupovinu, kako im je super dok su klinci u vrtiću pa mogu da se posvete sebi.

Inače, obe su bile doterane, vodile računa o sebi. Marija je imala plavu dugu kosu, vitkih nogu, čvrstih grudi. Jelena je imala tamnu kovrdžavu kosu, usta punjena hijaluronom, malo manje grudi ali široke bokove.

Dogovorile su da sutra idu u šoping, odmah nakon što ostave decu u vrtiću.

Otišle su u tržni centar, lutale, odmah nakon otvaranja. Kako se uskoro bližio rođendan Marijinom mužu, tražile su mu poklon zajedno.

„Mislim da bi našim muškima najbolji poklon bio neki sexy veš na nama“ rekla je Jelena u jednom trenutku. „Tako bi i sebi nabacile nove krpice a i privukle njihovu pažnju“..

„To je odlična ideja“ reče Marija. „Idemo odmah u radnju“.

Otišle su u radnju, skrenule na odeljenje sa izazovnijim komadima i posvetile se biranju krpica. Izvačile su deo po deo garderobe, prislanjale na sebe, zamišljale kako bi izgledale u tome i smejuljile se, kao šiparice.

Nakon skoro pola sata i odlaska u kabinu, spakovale su svoje krpice u kese, i krenule ka izlazu.

„Mogle bi da popijemo kafu“ reče Jelena.

„Može, ali idemo kod mene kući. Juče mi je stigao novi aparat za espresso, a nekako ne volim da sama pijem kafu.“ rekla je Marija.

Sele su u kola i za kratko vreme stigle kod Marije kući.

Živela je u velikom stanu, dupleks, novogradnja. Provela je Jelenu da joj pokaže stan pa onda odvela u dnevnu sobu. Spremila je kafu i sele su da piju, razgledajući slike i fotografije koje su bile raspoređene po zidovima.

„Ej, pa nisam ni videla šta si kupila na kraju mužu za rođendanski poklon“ reče Jelena.

Uzele su krpice, izvadile deo na sto.

„Čekaj mao, to si kupila sebi, a tek kad obučeš je rođendanski poklon“ reče Jelena kroz smeh.

„Potpuno si u pravu“ odgovorila je Marija. „Idem da obučem da vidiš kako mi stoji. U stvari, idemo gore na sprat, pa da i ti meni pokažeš šta si ti kupila. Ionako imamo dve spavaće sobe“.

Rasporedile su se svaka u zasebnu sobu. Spustile roletne da komšluk ne gleda. Jelena je ponela svoje krpice, Marija svoje. U glavama su razmišljale, nekako istovremeno.: „Da li ću izgledati dobro u ovome? Šta ako je ona zgodnija od mene? Toliko smo se dobro upoznale za kratko vreme i veoma smo slične, ne bih volela da me sada pobedi!“

Prošlo je desetak minuta kada je Marija uzviknula da je spremna i da Jelena dođe do nje, pošto ima veliko ogledalo u sobi u kojoj se nalazi.

Marija je na sebi imala prozirni crveni brus od tila, bradavice su naježeno stajale i bile izložene pogledu. Dole je imala minijaturne crvene tangice, poluprovidne, ali na glatkom brežuljku svakako nije imalo šta da se vidi. Beli halteri i bele čarape poviše pola butine su istakle njene vitke noge. Fino lakirani crveni nokti na nogama su posebno došli do izražaja. Preko svega toga je imala belu tunikicu, sa crvenim porubima. Stajala je ispred ogledala, okretala se da vidi kako joj guza izgleda u svemu tome i zadovoljno se smeškala.

Pročitaj i ovo : Sex sa najboljom drugaricom

Jelena je stajala na vratima i gledala Mariju kako se okreće ispred ogledala. U tom trenutku je Marija primetila da nije sama i pogledala ka vratima. Jelena je stajala nasmejana. „Lepo ti stoji, verujem da će mu se svideti.“

Marija je pogledala Jelenu od glave do pete.

Crni korset, stegnut oko struka, istakao je Jelenine ne tako velike grudi. Široki bokovi i crne čipkane minimalne tange koje su jedva pokrivale brežuljak. Bez ijedne dlakice. Neboplave čarape su bile zakačene na haltere koji su bili deo korseta. Tamnoplavi lak se presijavao i na nogama i na rukama. Drčna frizura je upotpunila utisak fatalne žene.

„Mačko, odlično izgledaš“ rekla je Marija.

Jelena joj je prišla i stala pored. Pogledala je iz bliza, od glave do pete. Posebno se zadržala na Marijinim sisama.

„Kad bih imala takve sise, možda bih izgledala još bolje“ rekla je Jelena. „Izgledaju prilično čvrste. Oduvek sam se pitala kako je to imati dobre sise“.

Marija je pogledala u Jelenu, uzela njenu ruku i stavila na svoje grudi.

„Pa, pipni, možda stekneš još bolje osećaj“.

Jelena je pratila pogledom svoju ruku koja je završila na Marijinoj sisi bez reči. Osetila je čvrste grudi i bradavice koje su se bodile sa njenim dlanom, Provukla je bradavice između dva prsta i celom šakom uhvatila što je više mogla Marijinu sisu.

„Predivan je osećaj“ rekla je, prošla iza Marije i naslonila se na njeno dupe. Obgrlila je rukama oko struka, a Marija ih je uhvatila i podigla na svoje grudi.

„Proviri preko ramena da vidiš kako bi ti stajale velike grudi“, smejala se kao luda.

Jelena je stegnula njene grudi, provukla glavu preko Marijinog ramena i pogledala se u ogledalo.

„Ne bi mi loše stajalo, ali sad je kasno za bilo šta od toga“, rekla je.

Marija je svojim rukama prešla niz struk, bokove pa ih lagano zabacila nazad i uhvatila Jelenine bokove.

„Mada, meni se sviđaju tvoji bokovi, tako su ženstveni“, rekla joj je.

U tom trenutku Marijine ruke su obuhvatile Jelenine gole guzove, a Jelena je malo promeškoljila svoje dlanove na Marijinim grudima.

Sledećeg trenutka, okrenule su glave jedna drugoj i dodirnule se usnama. Isprva su se trzle, nisu očekivale da će druga strana reagovati tako, ali onda su se pogledale u oči i lagano primakle usne jedna drugoj.

Dodir usana je trajao čitavu večnost pre nego što je Marijin jezik pronašao put do Jeleninog.

Nastavila je da dodiruje svojim dlanovima Jeleninu guzu, sve žešće, a Jelena je njene grudi krenula da pritiska i da popušta, da ih mesi.

Nekako su uspele da se nameste da se tokom ovog čina gledaju u ogledali. Svidelo im se to što su videle, pa su se okrenule jedna prema drugoj i ponovo dotakle usnama. Ovog puta jezici su se mnogo brže susreli.

Spustile su jedna drugoj ruke na guzu i počele da se pipaju i maze sve brže.

Prekinule su poljubac, odmakle se jedna od druge.

Marija je pogledala Jelenu u oči. „Ovo mi se nikada do sada nije desilo Nisam ni razmišljala o poljupcu sa ženom“.

„Nemoj misliti da ja imam iskustva u ovome, ali iskreno, svidelo mi se. Nisam odavno osetila nekoga da sa željom uzvrati poljubac. Sa mužem se ljubim nekako mehanički“, odgovorila je Jelena.

„Ma izgleda da su njih dvojica dva ludaka kad ne vide koga imaju pored sebe“ rekla je Marija.

„A mislim da je glupo da ih varamo, iako meni iskreno nedostaje zadovoljstva. Poigram se ja sama, ali.. Nije to isto“ rekla je Jelena. „Kako se ti snalaziš?“

Pročitaj i ovo : Nemoral koji se ostvario

„Mislim da se slažemo po pitanju drugih muškaraca. A igrice.. Pa poigram se sama, kad god mogu. Otkrila sam novu dimenziju igranja. Web Cam sex. Super je. Prijaviš se na sajt, uključiš kamericu i igraš se sa nepoznatim ljudima. Svakako je dovoljno bezbedno, a opet.. mnogo lepše od igranja sama s sobom.. I igračkicom..“ rekla je Marija.

„Kakvu igračkicu imaš? Ja imam jedan vibrator, ne mnogo debeo, ali dugačak“ reče Jelena.

Marija se okrenula, otvorila orman i iz donje fioke izvadila vibrator. Veliki, debeli, roze vibrator. Jelena je razrogačila oči kad je videla montruma.

„Slagala bih kad bih rekla da nikada nisam poželela da probam tako neki komad, pravi“ rekla je Jelena. „Smem li da pogledam tu igračkicu?“

Marija je jednom rukom držala vibrator, a drugom simulirala kako ga drka, dok je prilazila Jeleni. „Da li si zainteresovana da ga probaš? Sigurna sam da će ti se svideti.“

U tom trenutku, Jelena joj je prišla, uhvatila jednom rukom za vrh vibratora, oko glavića, a drugom uhvatila Mariju oko glave i privukla je svojim usnama. Ugurala joj je jezik i počele su da se ljube ludački.. Marija je uključila vibrator koji su sada obe držale, poželjno.

Lagano su prišle krevetu i spustile se na njega.

„Pričale smo o tome da ne bi prevarile muževe sa drugim muškarcima. NIjednog trenutka nismo pričale o tome da li bi ih prevarile sa ženama“ rekla je Marija.

„Super što si to spomenula. Sad sam razmišljala kako bi bilo da se.. malo poigramo, kad smo već tu. A i mislim da nije prevara da se poigraš sa ženom, to je druga dimenzija sexa“, rekla je Jelena. „Samo što ja nikad nisam probala ništa slično. Nemam nikakvog skustva“.

„Nisam ni ja probala, ali kažu da nijedan muškarac ne ume da poliže ženu kao što može žena“ odgovorila je Marija.

Nakon tog odgovora se bacila na Jelenu, uhvatila je za guzu i polako prelazila rukom preko njenoh bokova. VIbrator je sada stajao u Jeleninoj ruci i podrhtavao. Marija je lagano prelazila rukom sve bliže Jeleninim gačicama.

Kada je prišla sasvim blizu, naslonila je ruku na brežuljak preko gaćica i pronašla klit. Pritisnula ga je jednom lagano, ap drugi put jače. Kao da pokušava da pošalje neku poruku. Jelena je već stigla da zabaci glavu i zatvori oči, lagano prinoseći vibrator svojim ustima.

„Pa ti si mi sva vlažna. Mislila sam da sam se samo ja naložila“, rekla je Marija.

Pogledala je prema Jeleni koja je lagano oblizivala Marijin vibrator. Spustila se lagano do Jeleninog stomaka, prišla butinama. Jelena je lagano raširila butine, priželjkujući da Marija nastavi svoj put.

Prešla je jezikom preko Jeleninih gaćica. Jednom, pa drugi put malo jače prisinuvši jezikom preko klita. Treći put se spustila skroz između nogu, naslonila jezik na vlažne gaćice i pritisnula jezikom.

Jelena je uzdahnula i obuhvatila vibrator u svoja usta. Glavić i deo vibratora je bio u njenim ustima.

Marija joj je sada skinula gaćice i otkrila Jeleninu glatku pičkicu.

„Ovo pokušavam prvi put, ne zameri“.. rekla je Marija i spustila jezik na Jelenin klit. Jelena je zaustavila disanje, nije znala šta da očekuje. Marija je pomerila svoj jezik, pa još malo, pa na kraju ušla između usmina i ugurala ga. Jelena je uzdahnula glasno kad je osetila Marijin jezik u sebi.

„Odlično ti ide, nastavi“ rekla je Jelena i prepusila se.. Marija joj je lizala prvo usmine, pa deo oko rupice, pa se vratila na klit i tako u krug.

Jelena je bila sve više vlažna, jako se napalila osećajući ženski jezik na svojoj pičkici..

„Maro, probaj sa ovim“ reče i dodade joj vibrator.

Marija je uzela vibrator, pogledala Jelenu u oči, olizala glavić i ugurala vibrator sebi u usta. Nakon toga se spustila do Jelenine pičkice i naslonila vibrator na otvor, a jezik na klit. Istovremeno je klizila jezikom preko klita i sa svakim sledećim pritiskom jezika na klit, u Jeleninu pičkicu je ulazio i po deo vibratora.

Jelena se uvijala, ne znajući sta joj se dešava. Čudan osećaj.. Ima nešto u sebi, a to nije kurac njenog muža. A pored toga, još oseća i jezik na klitu.. Prvi put u životu..

Prvi orgazam je došao apsolutno neočekivano, ni sama nije znala odakle. Samo je počela da se grči, da se trza nogama, da joj stomak drhti. Marija je nastavila da joj liže klit, ovaj put uguravši ceo debeli veliki vibrator u Jeleninu pičkicu.

Jelena je svršavala i svršavala. Marija nije popuštala sa pritiskom svog jezika a ispod Jelene se na krevetu pojavila mokra fleka.. I dalje se grčila, uvijala, izdizala dupe od kreveta i jako se nabijala na vibrator i Marijin jezik.

Sledećeg trenutka, Marija je podigla glavu, prišla Jeleni i naslonila usne na njene.

Lagano je ugurala svoj jezik, a Jelena je osetila dobro poznat ukus svoje pičkice, koji je do sada upoznala sa svojih prstiju ili sa kurca svog muža.

Provukla je svoju ruku ispod Marije i dotakla njenu pičkicu preko gaćica, skroz mokrih..

„Želim i ja tebi da priredim isto“ rekla je Jelena..

Podigla se na krevetu, spustila Mariju da legne, prišla njenom međunožju i lagano joj skinula gaćice. Marija je drhtala…

Dodala je Jeleni vibrator i rekla.. „Volim da se poigram sa njime. Ali ne znam sada šta da očekujem. Moj muž ne voli da se igramo sa vibratorom.“

Jelena je prvo lagano jezikom dodirnula Marijin klit. Mnogo veći od njenog klita. Usmine.. Velike usmine. Naslonila je usne na njih, pa ih lagano razgrnula i ugurala jezik između njih. Marija se već vrpoljila.

„Kad bi znala koliko sam napaljena. Mnogo puta mi je padalo na pamet kako li je osetiti ženski jezik, ali nikada nisam imala ni hrabrosti da to izgovorim“ rekla je dok je Jelenin jezik sve više razmicao njene velike usmine.

Vlažila je. Mnogo. Vrelo. Velike usmine sa sobom nose i određena zadovoljstva. Mnogo su osetljivije nego manje usmine. Marija je to znala, ali Jelena nije.

Zato je Marija krenula da se grči na svaki dodir Jeleninog jezika. Jelena je mislila da nešto radi pogrešno, pa se sve više trudila. Marija je onda uhvatila za kosu, grubo, nagurala je na svoju pičkicu i rekla joj da stane.

„Izvini, super mi je, jako sam osetljiva dole. Ako tako nastaviš, svršiću odmah, a želim da malo potraje“.

Jelena je onda smirila svoj jezik i uzela vibrator.

Prstima je lagano raskrilila Marijine usmine. Pronašla rupicu. Naslonila vibrator. Pritisnula. Glavić je uleteo neverovatno lako. Marija je navikla na svoju igračkicu.

Gurala ga je sve dublje, da bi u jednom trenutku shvatila da je ostao samo plastičan deo za podešavanje brzine van Marijine pičkice. Nije ni pomislila da može ceo da stane u Marijinu pičkicu.

Spustila je jezik sada ponovo na brežuljak. Uključila vibrator.

Počela je bespoštedna borba Marijinog velikog klita i Jeleninog jezika.

Jelena je vrtela jezikom okolo, u jednom trenutku ga je šamarala. Klit je bio veoma čvrst, kao mali kurac. Jeleni se svidelo to, pošto je čitala da klit inače liči na muški polni organ.

Uzela ga je u usta i počela da ga sisa.

Kao da je samo to čekala, Marija je počela da svršava. Prvo je glasno uzdisala a onda počela i da blago vrišti. Uzela je jastuk i stavila preko svojih usta i vrištala.. I kroz jastuk se čulo koliko je uživala.

Selena nije popustila sa sisanjem Marijinog klita, ali je pustila vibrator koji je lagano izlazio iz Marijine pičkice.

Sa svakim sledećim grčem je sve manje vibratora bilo u Marijinoj pičkici.

Počela je da se smiruje tek kad je ceo debeli veliki vibrator ispao iz njene pičkice a Jelena prestala da sisa klit. Još par poteza jezikom je imao za rezultat Marijino grčenje, a onda je Jelena spustila poljubac na Marijin klit i legla pored nje.

„Ja uopšte nemam osećaj da sam prevarila muža“ rekla je Jelena. „Slažem se sa tobom. I ovaj predivan orgazam koji odavno nisam osetila ovako dobro nikako ne može da bude prevara. Samo, n eznam da li će i sledeći put biti toliko dobro“ rekla je Marija.

„Što se mene tiče, ja sam raspoložena da saznamo, uskoro!!“

Ocenite
[Ukupno: 13 Prosečno: 4.5]