Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iskustvo sa rodjendana

Pozvan sam na rođendan jednog starog prijatelja. Malo je reći da se ne znamo, poznajemo se još od detinjstva. Često smo zajedno klinikama pričinjavali zadovoljstvo.
U međuvremenu je našao ženu i dobio dvoje dece, no prijateljstvo nije ostalo zaboravljeno.
Nakon četiri dana, uputio sam se do nekog planinskog omanjeg mesta. Gde sam, kako je i on sam rekao, ugledao jednu zelenu kuću na sprat. Uglavnom stigavši do cilja, pozvonih na vrata.
Srećan rođendan!
Ušli smo u kuću, gde me je on upoznao sa gostima, a potom i ženom. Seli smo i pili do kasno u noć. Kako se njegov dom praznio tako sam i ja, iako vidno pijan krenuo od stola.
„Gde si pošao takav?!“ pitao je
„Kući, kako gde“

Insistirao je da nastavimo sa pijančenjem, i da ima mesta za njegovog druga, da moram da prespavam…
Tu negde oko tri ujutru, objasnio sam mu da sam pun kao čep, i da bi valjalo da malo prilegnem. Na šta se on samo nasmejao i uputio me u već spremljenu sobu. U sobu u čijem krevetu je ležao već neko. Bio je mrak, a i nisam previše mario. Sigurno je bio neko od gostiju, mislio sam se. Skinuo sam se u majcu i bokserice i legao. On mi je poželeo laku noć, i zatvorio vrata. Okrenuo sam se na drugu stranu, i pokušao da zaspim. Nedugo zatim, osetio sam kako se taj neko migolji i svlači. Osetio se ženski parfem. Nikada nisam bio u takvoj situaciji, i odlučio sam da se ne obazirem. Taj plan je ubrzo propao, sobzirom da me taj neko sada već stiska za kurac. Hvala ti prijatelju, al trebao si mi prvo reći. No sad bi samo idiot prekinuo. Okrenuo sam se na leđa, a ona se odmah potom spustila do mojih slabina. Stavila ga je u usta, i polako usisavala moj mlitav kurac. Alkohol nije pomogao, al u početku… Mučila se jadna, samo da oseti kako joj raste u ustima. I polako ali sigurno joj je i polazilo za rukom. Nakoh desetak minuta pušenja, kurac je već poprimao svoj oblik. Uživala je, i to mi je zvučno stavljala do znanja.

„Želiš li da me jebeš?“
Pitala je sa izvesnom dozom nesigurnosti.
Nisam želeo da trošim reči, već sam je primio za butine i navukao na sebe.
Uzdahnula je… Nabijala se kao da se nije nikada… Odjednom su se čula vrata. On je ušao i prišao do njenih usana. Nakon malo ljubljenja, izvadio je svoj debeli, ali kratki kurac i nabio joj u usta. Sedela je na meni, nabijala se, dok njemu pljuje, i puši kurac.
„Želim da me oboje jebete“
Kao da je sve već dobro uvežban pornić.
Ona se potom povila preko mene, gde sam joj primio grudi na svoje lice. Lizao bradavice, i ljubio grudi, jebući je u pičku. Dok je on sa već natopljenim debelim kurcem vršio penetraciju u njeno ogromno dupe.
„Aaaaaaaaahhh, aaahhhh, polako ljubavi, polako“
Nije se zaustavljao, i nije imao previše milosti za njeno usko veliko dupe.
„Samo polako“ Molila je…
Nakon par minuta kurac joj je bio u potpunosti u guzi, dok je moj kopljanik odveć zabijen u premokroj pičkici.
„Jebite me, molim vas, nemojte da stajete“
Krenuo sam polako, dok je on ubrzavao ritam. Nakon pola minute osetio sam kako mi niz jaja curi njena srećna vodica. Ceo kurac mi se kupao u tome. Ulazio je i izlazio, dok je ona vrištala od zadovoljstva.
„Napunite me spermom, a ti ćeš da me prskaš“ Obratila se meni! Tucali smo se poput životinja, dok je ona po ko zna koji put svršavala.
„Napuniću ti guzu“ Rekao joj je…
Ustao sam ispred nje i prineo joj usnama.
Dok je svršavao i nabijao joj debelu kitu, pogled me je naterao na isto.
Izvadivši joj iz usta, počnem da prskam po licu i ustima. Ona se oblizuje i trlja pičku.
„To momci moji, to svu me natopite spermom“.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Seks i ljubav u vazduhu

Posle silnog dopisivanja, sms-ovima, mejlovima i slanja slika na mms, odosmo mi za NS. Stigli smo tamo oko 16h, uzeli taksi i otisli na Liman kod Nene i Zvekija.Malo je reci da smo bili sve

Svastika-kurva A klase

Svastika mog kuma je na kraju primila dve kurčine. To je, iskreno, bila prva i jedina prava „trojka“ u mom seksualnom iskustvu. Nastavio sam da karam Milicu kad god nam se ukazala prilika. Bili smo

Napaljeni Taxista

Tog Julskog Popodneva imala sam zakazani Kasting jer se pored redovnog Posla Promoterke bavim i Manekenstvom.-Kasnila sam na snimanje,brzo sam se obukla i spremila i otrčala do Automobila ali nije hteo da upali,presekla sam se