Vibro jaje sa aplikacijom za telefon – Nika

4,000.00 RSD

Nika će biti vaš najbolji prijatelj, ne samo kad ste jedno pored drugog, nego vam ovo fenomenalno jaje omogućava da ostanete povezani i kada ste na drugim krajevima sveta.

Savršena Dizajn i Materijal Vibro jaje Nika je obloženo finim silikonom, prijatnim na dodir i bezbednim za telo, omogućavajući savršeno laku penetraciju. Komplet je vodootporan, sa ukupnom dužinom od 17,5 cm i korisnom dužinom od 8 cm. Prečnik jajeta je 3,5 cm, sa savršeno dizajniranim prelazima za maksimalno uživanje i udubljenjem za komotno nošenje tokom dana.

Funkcionalnost i Kontrola preko Aplikacije Ova igračka dolazi sa aplikacijom koja vam omogućava da je kontrolišete putem telefona. Aplikacija nudi različite opcije, uključujući trenutnu kontrolu, ritmove vibracija, praćenje ritma omiljene pesme, video i zvučnu mimiku, kao i opciju igre koja menja ritmove vibracije. Takođe možete napraviti svoj profil i omogućiti partneru da kontroliše igračku iz bilo koje države ili pronaći novog partnera putem aplikacije.

Punjiva i Korisna Opcija Vibro jaje je punjivo, što omogućava produženo uživanje. Ima jedno dugme za paljenje, menjanje vibracija i konekciju na telefon. Poseduje 10 različitih modova za savršeno uživanje čak i bez aplikacije. Preporučuje se korišćenje lubrikanta na bazi vode za prijatniju penetraciju.

Preporuke za Održavanje i Punjenje Obavezno punite uređaj na laptopu ili računaru do maksimuma sat vremena. Izbegavajte upotrebu adaptera kako bi igračka duže trajala. Održavajte toplom vodom i sapunicom. Aplikaciju LOVE SPOUSE možete skinuti kako biste istražili sve neverovatne opcije koje nudi ovo vibro jaje.

Povezivanje Bez Obzira na Udaljenost Nika će biti vaš najbolji prijatelj. Ne samo kada ste jedno pored drugog, već vam omogućava da ostanete povezani čak i kada ste na različitim krajevima sveta.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]

Besplatna dostava

Za iznos veći od 3500 rsd

Diskretno pakovanje

I zagarantovana privatnost

Gratis baterije

Uz proizvode