Nakitnjak sa vibracijom – Ultra Harness

2,700.00 RSD

Nakitnjak sa vibracijom – Ultra Harness sa ukupnom dužinom od 15,5 cm produžava penis za 7 cm i ima podesive vibracije za maksimalno zadovoljstvo.

Snažna erekcija i povećan penis su zagarantovani uz ovaj Nakitnjak sa vibracijom – Ultra Harness koji će vaša partnerka obožavati. Izradjen od visokokvalitetnog materijala, ovaj nakitnjak pruža prirodan osećaj i dodatno stimuliše oba partnera tokom odnosa. Pored svoje osnovne funkcije, poseduje i moćnu vibraciju koja se lako podešava pomoću potenciometra na daljinskom upravljaču. Gaćice su udobne i podesive prema obimu vašeg tela, pružajući savršeno prijanjanje i dodatnu stabilnost.

Sa ukupnom dužinom od 15,5 cm i širinom od 4,2 cm, ovaj nakitnjak obuhvata penis sa unutrašnjom šupljinom dužine 8,5 cm i prečnika 3 cm, čime produžava vašu dužinu za čak 7 cm. Vibracije se napajaju pomoću 2 AA baterije, obezbeđujući dugotrajan užitak bez prekida. Za lakšu penetraciju i dodatnu udobnost, preporučujemo upotrebu lubrikanta na vodenoj bazi. Nakitnjak nije samo praktično rešenje za produžetak, već i senzualni dodatak koji unosi novo uzbuđenje u vašu spavaću sobu, garantujući obostrano zadovoljstvo.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]

Besplatna dostava

Za iznos veći od 3500 rsd

Diskretno pakovanje

I zagarantovana privatnost

Gratis baterije

Uz proizvode