Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Ženski parfem sa feromonom – DKNY – Be Delicious Women – 81f

4.500,00 rsd

DKNY Be Delicious Women je gozba čula i spoj voćnih mirisnih nota. Miris sočne, američke jabuke spojeno sa notom zelenog krastavca i grejpfruta. Nežna cvetna nota koja čini srce mirisa je mešavina magnolije, belog đurđevka, ruže i ljubičice. Bela ambra – u spoju sa mirisima egzotičnih drveća – doprinosi čulnoj celosti. Pakovanje je u količini od 50 ml.

DKNY Be Delicious Womenje gozba čula i spoj voćnih mirisnih nota. Miris sočne, američke jabuke spojeno sa notom zelenog krastavca i grejpfruta. Nežna cvetna nota koja čini srce mirisa je mešavina magnolije, belog đurđevka, ruže i ljubičice. Bela ambra – u spoju sa mirisima egzotičnih drveća – doprinosi čulnoj celosti.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonom, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljive,sexy i pune samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad  muškarac oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što ga privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Scroll to Top
Call Now Button