Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Ženski parfem sa feromonom – Christian Dior – Hipnotic Poison – 173f

4.500,00 rsd

Christian Dior – Hypnotic Poison -173f- je zavodljiv, ženstven, prefinjen i glamurozan ženski parfem. Ovaj parfem se otvara notama sladića i badema. U srcu ovog očaravajućeg, sofisticiranog, neodoljivog i senzualnog parfema su jasmin i cvet pomorandže, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota tonke i vanile. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Nema na zalihama

Christian Dior – Hypnotic Poison -173f- je zavodljiv, ženstven, prefinjen i glamurozan ženski parfem. Ovaj parfem se otvara notama sladića i badema. U srcu ovog očaravajućeg, sofisticiranog, neodoljivog i senzualnog parfema su jasmin i cvet pomorandže, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota tonke i vanile.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonom, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljive,sexy i pune samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad  muškarac oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što ga privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Scroll to Top
Call Now Button