Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Ženski parfem sa feromonom- Chanel – Coco Madmoiselle – 18f

4.500,00 rsd

Chanel – Coco Madmoiselle -18f – zenski parfem je mahovinasta, citrusna, lagana, relaksirajuća i veoma otmena mešavina namenjena senzualnoj ženi koja mašta o pravoj, romantičnoj ljubavi. Mirisne note narandže, grejfruta, bergamota, jasmina, ruže, vetivera, mošusa i vanile, čine miris izuzetno suptilnim. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Chanel – Coco Madmoiselle-18f – zenski parfem je mahovinasta, citrusna, lagana, relaksirajuća i veoma otmena mešavina namenjena senzualnoj ženi koja mašta o pravoj, romantičnoj ljubavi. Mirisne note narandže, grejfruta, bergamota, jasmina, ruže, vetivera, mošusa i vanile, čine miris izuzetno suptilnim.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonom, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljive,sexy i pune samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad  muškarac oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što ga privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Scroll to Top
Call Now Button