Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Ženski parfem sa feromonom – Amor Amor – Cacharel 23f

4.500,00 rsd

Amor Amor – Cacharel 23f – je romantičan, strastven i provokativan ženski parfem. Ovaj koketan i privlačan parfem je namenjen mladim ženama koje traže ljubavnu avanturu. Osnovne note su: ružičasti grejpfrut, mandarina, crvena pomorandža, đurđevak, beli mošus, vanila i sivi amber. Eliksir ljubavi i požude. Voćna i cvetna kompozicija puna ekstaze i luksuza koja ne da muškarcu da zaspi.

Nema na zalihama

Amor Amor – Cacharel23f – je romantičan, strastven i provokativan ženski parfem. Ovaj koketan i privlačan parfem je namenjen mladim ženama koje traže ljubavnu avanturu. Osnovne note su: ružičasti grejpfrut, mandarina, crvena pomorandža, đurđevak, beli mošus, vanila i sivi amber. Eliksir ljubavi i požude. Voćna i cvetna kompozicija puna ekstaze i luksuza koja ne da muškarcu da zaspi.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonom, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljive,sexy i pune samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad  muškarac oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što ga privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Ocenite
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]
Scroll to Top
Call Now Button