Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Ženski parfem – Mexx – Mexx Women -98f

4.500,00 rsd

Ovo je miris sa zaražujućim sastojcima, koji pobuđuju osećaj zadovoljnosti, radosti, smeha. Sveži buke je sedinio note voća, cvetne i drvene note. Parfem se otvara notom bergamota i limuna. Posle prvog svežeg citrusnog talasa u kojem se oseti nijansa crne ribizle, otvaraju se cvetne note jasmina, đurđevka i ruže.

Mexx Women – Mexx 98f ženski parfem je namenjen zabavnim ženama koji imaju stil života i inspirišu svoju okolinu. Određene i spontane žene koje znaju da uživaju u svakom momentu života, uvek traže nešto izvanredno ali za to vreme ne gube osećaj realnosti. Ovo je miris sa zaražujućim sastojcima, koji pobuđuju osećaj zadovoljnosti, radosti, smeha. Sveži buke je sedinio note voća, cvetne i drvene note. Parfem se otvara notom bergamota i limuna. Posle prvog svežeg citrusnog talasa u kojem se oseti nijansa crne ribizle, otvaraju se cvetne note jasmina, đurđevka i ruže.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonm, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljive,sexy i pune samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad  muškarac oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što ga privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Ocenite
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]
Scroll to Top
Call Now Button