Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Ženski parfem – Giorgio Armani – Armani Code 101f

4.500,00 rsd

Giorgio Armani – Armani Code 101f -Osvežavajuća i hladna moć citrusa, produbljena mirisima sladunjavih cvetova i na kraju obgrljena prijatnim i toplim notama drveća. Miris idealan za proleće i leto. Njegovu osnovu čine sandalovina, kedar i mirisna smola. Ovaj orijentalni miris stvorili smo za žene koje vole iznenađenja. Pakovanje je u količini od 50 ml.

 

Giorgio Armani – Armani Code 101f -Osvežavajuća i hladna moć citrusa, produbljena mirisima sladunjavih cvetova i na kraju obgrljena prijatnim i toplim notama drveća. Miris idealan za proleće i leto. Njegovu osnovu čine sandalovina, kedar i mirisna smola.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonm, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljive,sexy i pune samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad  muškarac oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što ga privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Ocenite
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]
Scroll to Top
Call Now Button