Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

, ,

Vibrator za dvostruku penetraciju – Power stud

5.500,00 rsd

Vibratori za dvostruku penetraciju su prilicno popularni,  jer mnoge žene sanjaju o tome, ali se ne odlučuju svi na takav korak sa stvarnim partnerima. Anatomski je sve odrađeno veoma kvalitetno i ni u čemu se nije preterivalo. Kada ovo kažemo, mislimo pre svega na njegove dimenzije, koje iznose 14 cm dužina vaginalnog dela (sa prečnikom od 4 cm) i 9 cm dužina analnog dela.

Nema na zalihama

Vibrator za dvostruku penetraciju – Power stud je originalna seksualna igračka koja ima znacajne prednosti: impresivnu velicinu i strastvenu vibraciju.
Vibratori za dvostruku penetraciju su prilicno popularni. Mnoge žene sanjaju o tome, ali se ne odlučuju svi na takav korak sa stvarnim partnerima.
Već je na prvi pogled je jasno da je ovaj model namenjen duploj penetraciji i kao takav je namenjen specifičnim i zahtevnim korisnicima.
Izrađen je od mekog PVC materijala sa blago naglašenim reljefom.
Anatomski je sve odrađeno veoma kvalitetno i ni u čemu se nije preterivalo. Kada ovo kažemo, mislimo pre svega na njegove dimenzije, koje iznose 14 cm dužina vaginalnog dela (sa prečnikom od 4 cm) i 9 cm dužina analnog dela.
Poseduje trostepenu jaku vibraciju, smeštenu u prednjem delu vibratora, koja za svoj rad koristi dve AA baterije od 1.5 V koje dobijate GRATIS.
Vibrator je vodootporan pa mesto i uslovi njegove primene nisu definisani.
Kako bi osećaj bio još lepši koristite vaginalni lubrikant na vodenoj bazi.
Za pravilno održavanje potrebno je igračku oprati mlakom vodom i blagim sapunom.
Ovaj vibrator će vam pomoci da ostvarite sve najtajnije seksualne fantazije!

Ocenite
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]
Scroll to Top
Call Now Button