Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

,

Sexy lutka – Back Door Babe

5.600,00 rsd

Ovo sexy lutka  je „Sigurna stvar“ i odlična je za momačko veče. Prilično smo sigurni da je ova lutka spremna da uradi skoro sve. Lutka na naduvavanje poseduje 3 ljubavna otvora, analni, vaginalni, a tu su i usta za oralno zadovoljstvo.

Ispunite sve vaše fantazije i uživajte u čarima kvalitetne pentracije uz ovu kvalitetnu lutku na naduvavanje. Napravljena je od kvalitetnih materijala, ne sadrži ftalate i mirise. Lutka na naduvavanje poseduje 3 ljubavna otvora, analni, vaginalni, a tu su i usta za oralno zadovoljstvo. Pepustite se mašti i uživajte kada god poželite. Ova izdržljiva lutka je laka za upotrebu, laka za čišćenje i ne zahteva posebnu negu. Kako bi penetracija bila prijatnija koristite neki od lubrikanata na vodenoj bazi.

Ovo sexy lutka  je „Sigurna stvar“ i odlična je za momačko veče. Prilično smo sigurni da je ova lutka spremna da uradi skoro sve. Ako je vaš prijatelj izrazio interesovanje da ima „poslednji provod“ pre nego što se oženi i poštedite ga nevolje i poklonite mu ovu sexy lutku.

 

Ocenite
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]
Scroll to Top
Call Now Button