Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

, ,

Realistični vibrator Get Real – rozi

3.000,00 rsd

Realistični vibrator Get Real – rozi, napravljen je od medicinskog silikona u roze boji i veoma je prijatan na dodir. Ima čvrstu strukturu i površinu prekrivenu venama, kao i izražen glavić penisa. Ukupna dužina vibratora iznosi 20 cm, deo koji se penetrira dug je 17 cm, a njegov prečnik je 4,4 cm.

Realistični vibrator Get Real – rozi ,napravljen je od medicinskog silikona u roze boji i veoma je prijatan na dodir. Ima čvrstu strukturu i površinu prekrivenu venama, kao i izražen glavić penisa. Lagana krivina vam omogućava da povećate stimulaciju tokom penetracije i pružite vašoj G tački odličnu masažu. Ovaj vibrator ima sedam različitih modova vibracije, tako da možete uživati u zadovoljstvu koje će vam pružiti. 

Ova seksualna igračka ima vibracioni motor, sa sedam režima vibracije. Jedno dugme, koje se nalazi u njegovoj bazi, olakšava uključivanje i isključivanje i odabir režima vibracije.

Realistični vibrator Get Real – rozi koristi 2 AA baterije koje dobijate GRATIS, a dolazi u modernom, elegantnom pakovanju.

Njegov potpuno vodootporan dizajn omogućiće vam da ga koristite u svim okolnostima, uključujući kadu ili tuš.

Ukupna dužina vibratora iznosi 20 cm, deo koji se penetrira dug je 17 cm, a njegov prečnik je 4,4 cm.

Ovaj realistični vibrator se može koristiti sa svim intimnim lubrikantima na bazi vode. Da biste ga očistili, jednostavno koristite malo tople vode, blagi sapun i sredstvo za čišćenje seksualnih igračaka.

Ocenite
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]
Scroll to Top
Call Now Button