Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Muški parfem sa feromonom – J.P. Gaultier – La Male – 110f

4.500,00 rsd

Le Male od Jean Paul Gaultier-a je muževan, privlačan i zavodljiv muški parfem. Le Male je podjednako snažan i seksi, miris namenjen momcima koji vole da eksperimentišu.

Nema na zalihama

Le Male od Jean Paul Gaultier-a je muževan, privlačan i zavodljiv muški parfem. Le Male je podjednako snažan i seksi, miris namenjen momcima koji vole da eksperimentišu. Ovaj neodoljivi miris se otvara notama artemizije, nane, bergamota, kardamona i lavande. U srcu ovog intenzivnog, modernog i raskošnog parfema su kim, cimet i cvet pomorandže, dok se osnova sastoji od mešavine mirisnih nota sandalovine, tonke, ambera, kedra i vanile.

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonom, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljivi i puni samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad žena oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što je privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Scroll to Top
Call Now Button