Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Muški parfem sa feromonom- C. Dior – Farenheit – 56f

4.500,00 rsd

Topao, suptilan i prepoznatljiv ovaj drvenasto-cvetni miris namenjen je muškarcu koji vidi svoju budućnost kroz moć fantazije…i osećaj bezgranične slobode. MOĆAN – SENZUALAN – AUTENTIČAN.

Christian Dior – Fahrenheit– 56f je topao, prefinjen i osobit parfem, muška klasika od Diora. Miris drveni blago začinjeni sa notama cveća, orijentalne sandalovine, kedra i pačulija, muževni i nežan istovremeno. Njegov trag je toliko intenzivan nenamjetljiv i svugde oko vas. Topao, suptilan i prepoznatljiv ovaj drvenasto-cvetni mirisnamenjen je muškarcu koji vidi svoju budućnost kroz moć fantazije…i osećaj bezgranične slobode. MOĆAN – SENZUALAN – AUTENTIČAN.

Gornje note: lavanda, mandarina, bergamot, glog, kedar, kamilica, limun

Srednje note: muskatni orah, orlovi nokti, karanfil, kedar, đurđevak, jasmin, sandalovina, list ljubičice

Donje note: koža, pačuli, amber, mošus, zrno tonke

Pažljivo izbalansiran miris u kombinaciji s feromonom, ima osnovni zadatak da privuče suprotni pol. Budite zavodljivi i puni samopouzdanja. Već samo nekoliko kapi, delovaće kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Kad žena oseti ove hemijsko-hormonalne znake automatski i instiktivno reaguje na njih bez konkretnog znanja šta je to što je privlači prema dotičnoj osobi. Pakovanje je u količini od 50 ml.

Scroll to Top
Call Now Button