Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

, ,

Ljuljaška – Fetish Tentation

15.000,00 rsd

Ova ljuljaška će vam omogućiti erotske igre o kojima ste do sada maštali. Ljuljaške može da izdrži maksimalnu težinu od 100 kg. Dizajniran tako da i muškarci i žene mogu da je koriste.

Kategorije: , ,
Sada svaki par može izvesti najteže sexualne položaje koje je ikada zamišljao – i iskoristiti prednosti i zadovoljstvo koje pružaju. Zdrava mašta u vodjenju ljubavi ključ je stvaranja zadovoljstva i obnavljanja želje para za sexualnom prisnošću. Eksperimentišući nove položaje i razbijajući monotoniju u spavaćoj sobi, svoj ljubavni život možete pretvoriti u akciju. Uživajte u beztežinskom sexu u neograničenim položajima i istražite svoje najdublje fantazije ovim neverovatnim fantastičnim ljuljanjem. Isprobajte nove sexualne položaje za koje bi obično bili potrebni ogromni napori i veštine i izvršite ih sa lakoćom. Bićete iznenadjeni koliko je lako naći optimalni ugao za postizanje duboke penetracije uz minimalni napor. Uključite maštu i realizujte sve skrivene želje i fantazije sa ovim neverovatnim modelom poznatog brenda Fetish Tentation.
Ljuljaške može da izdrži maksimalnu težinu od 100 kg. Dizajniran tako da i muškarci i žene mogu da je koriste.
Ova veoma kvalitetna fetiš ljuljaška opremljena je sa kajševima koji podržavaju ruke, noge i struk. Trake su podesive, postavljene i prekrivene veoma mekim materijalom za potpunu udobnost.
Dužina kaiša u struku / grudima: 180 cm – Širina: 4.0 cm – Dužina kaiša za gležanje: 150 cm – Širina: 4.0 cm (postavljeni delovi od 8.5 do 9 cm sa 1 cm debljine)
Ova ljuljaška će vam omogućiti erotske igre o kojima ste do sada maštali.
Scroll to Top
Call Now Button