Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

,

Klitoralni Stimulator – Satisfyer Number One

4.200,00 rsd

Uz jedinstvenu tehnologiju vazdušnih talasa sa masažnim efektom bez dodira, izradjen od silikona i jednostavan za upotrebu Satisfier je prava stvar za vas. Njegova ukupna duzina je 13.5 cm sto znaci da veoma lako staje u jednu ruku, precnik usisnog dela je 1.4 cm dok je dubina oko 2.5 cm. Baterije koje koristi su 2AAA.

Uz jedinstvenu tehnologiju vazdušnih talasa sa masažnim efektom bez dodira, izradjen od silikona i jednostavan za upotrebu Satisfier je prava stvar za vas.

Samo stavite silikonsku glavu na klitoris i pronađite idealni položaj. Omogućite Satisfier-u da vas stimuliše sa jednim od 11 raspoloživih programa, od mekog do intenzivnog usisavanja.

To nije vibrator već tehnologija koja povlači vazduh i ponovo ga gura dajući osećaj oralnog seksa. Idealan za podvodnu zabavu jer je vodootporan. Lako se čisti a poželjno ga je koristiti uz vodeni lubrikant.

Njegova ukupna duzina je 13.5 cm sto znaci da veoma lako staje u jednu ruku, precnik usisnog dela je 1.4 cm dok je dubina oko 2.5 cm. Baterije koje koristi su 2AAA.

Ocenite
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]
Scroll to Top
Call Now Button