Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

Analne kuglice – crvene

800,00 rsd

Analne kuglice svojim okruglim oblikom lagano prodiru i bez problema šire analni otvor i ulaze u anus. Ove kuglice su napravljene od silikona i veoma su savitljive,a niz čini 10 kuglica koje se povećavaju po veličini.

Kategorija: Oznake: ,

Analne kuglice svojim okruglim oblikom lagano prodiru i bez problema šire analni otvor i ulaze u anus. Glavni cilj analnih kuglica je da opuste analne mišiće i da ih pripreme pred glavnu zabavu, analni sex u kome ćete svakako uživati sa partnerom doživljavajući pravu senzaciju. Veći razmak između kuglica omogućuje anusu da se suzi nakon što stavite kuglicu, što garantuje vrhunsku internu stimulaciju brojnih nervnih završetaka kada ih počnete polako izvlačiti. Ove kuglice su napravljene od silikona i veoma su savitljive,a niz čini 10 kuglica koje se povećavaju po veličini. Preporučuje se upotreba analnih lubrikanata na bazi vode.

Održavanje je jednostavno – pre i posle upotrebe operite kuglice u mlakoj vodi antibakterijskim sapunom ili nekim od sredstava specijaliziranih za čišćenje seksualnih igračaka.

Scroll to Top
Call Now Button