Neodoljivo iskušenje

Svega mi je bilo preko glave. Na poslu je bio haos, kolege su zvocale i prenemagale se, a ni šef nije bio pretjerano zadovoljan. Osjećala sam se usamljeno, a drugarice mi nisu bile od velike pomoći. Moja najbolja prijateljica Helena je našla dečka u kog se zaljubila do ušiju i non-stop je pričala samo o tom Marku, zatim kako se njih dvoje super „provode“ i kako nikad u životu nije bila srećnija.

Pritom me začikavala prebacujući mi da sam stalno mrzovoljna. Već tri godine bila sam u vezi sa kršnom mrcinom po imenu Danijel, ali njemu u zadnje vrijeme baš i nije stalo do mene. Već dugo se nismo vidjeli, jer je navodno bio strašno zauzet na poslu – a zapravo me varao s kojom god stigne, čak je pokušao zavesti i moju mlađu sestru Sanju! Pomišljala sam na raskid, ali nisam imala hrabrosti. Kako bih mogla prekinuti trogodišnju vezu, a uzgred rečeno, bilo mi je 28 godina i vrijeme za udaju!

Dugo sam patila u tišini i nadala se da će Danijel shvatiti da mi trebaju nježnost, strast, divlji seks i to sve u jednom. Nažalost, njega baš nije bilo briga za moje potrebe. Koristio me kao skladište za spermu, kao najobičniju kantu! Nije bilo nikakvih emocija u njegovim dodirima, nisam više drhtala ni od njih, ni od straha da će nas uhvatiti naši roditelji kao nekad davno. Imao je neku sa strane, znala sam to sve vrijeme samo sam se pravila luda. Nakon svega to nije bilo važno; važno je samo to da sam se osjećala neispunjeno. A onda i svi ti prokleti problemi na poslu… Ma, morilo me toliko briga da sam maltene pala u depresiju. Dani su bili bezbojni, svaki dan se ponavljala ista priča, a priči nikad kraja.

Tako je bilo sve dok jednog toplog junskog popodneva nisam upoznala naočitog mladića po imenu Antonio. Njegove smaragdne oči i zarazan smijeh osvojili su me već pri prvom susretu. Nakon što smo razmijenili samo nekoliko riječi o trenutnim vremenskim prilikama, osjećala sam se kao da šetam po oblacima. Čak je i Danijel primijetio promjenu, ali vjerovatno je mislio da sam uzimala nekakve lijekove za raspoloženje, pošto je znao da sam u zadnje vrijeme bila prilično sjebana. Elem, u mislima sam se vraćala tom zelenookom mladiću. A uskoro sam se bogami, vratila na mjesto našeg prvog susreta s namjerom da upecam tog mangupa. Mogu se zakleti da su njegova vesela priroda i druželjubivost unijeli sjaj i pozitivu u moj život. Sjaj mi se vratio u oči nakon mnogo vremena, mislim da su u pitanju čak i godine!

Krijući se u mraku sobe, s nadom da me niko neće vidjeti, a nedajbože Danijel, potajno bih zavlačila ruku u gaćice i dodirivala se, misleći o savršenom tijelu onog mladića. Nisam se mogla lako opustiti, stalno sam sebi ponavljala da činim grijeh, da varam svog budućeg vjerenika, da masturbiram na jednog dječaka i to je bilo najgore od svega, jer premda je bio punoljetan, Antonio je za mene zaista bio dijete kada se pogleda razlika u godinama, a nekako je djelovao istovremeno neiskvareno i nestašno, kao pravi tinejdžer. Sve te pomisli dovodile su me do ludila, skoro sam glavu izgubila za tim balavcem! Maštala sam i zamišljala sebe kako sjedim jednom rukom oslonjena na krevet, a drugom rukom ga milujem po mekoj tamnosmeđoj kosi dok mi liže pič- mislim, vaginu.

I ta pomisao me dovela do eksplozivnog orgazma nakon koga me spopao neki neobjašnjiv osjećaj krivice, ali to je bio moj novi prijatelj, kog sam ipak voljela i do kog mi je stalo. Da, samo prijatelj, ništa više… Ma, koga ja to zavaravam? Antonio je bio sve što sam mogla poželjeti, zgodan, mlad, pažljiv i nježan (a uskoro sam se uvjerila, i izuzetno potentan, mada ne i previše iskusan). Eh da, zaboravila sam dodati, i deset godina mlađi od mene… Ali, umjesto da se zgranem nad tim besramnim mislima, ja sam uživala. Žudjela sam za njim, trebala sam ga, nisam više mogla da izdržim te impulse u sebi. Oduvijek sam bila dobra djevojka, a svaka dobra djevojka znala bi gdje je granica, gdje treba da stane i podvuče crtu. Ja sam to znala, ali kao da je đavo ušao u mene. Trebao mi je Antonijev kurac, i to sam izgovorila u trenutku orgazma koji je uslijedio za prvim. Čovječe, nikad prije nisam doživjela dva orgazma uzastopno! Hoće li mi iko objasniti šta se ovo dešava sa mnom?!

Malo-pomalo, počela sam se iskradati iz stana koji sam dijelila sa svojim budućim zaručnikom, a bogami i lagati ga. Mislim, ne lagati nego malkice uvijati istinu, znate ono kad se nasmiješite i kažete: „Ma nije to, nego…“, samo da bih provela noć sa svojom novim simpatijom, koja bi me svojom razigranošću i svježinom dovodila do ludila, do same ivice, navodeći me da vrištim od užitka dok se grčevito hvatam za posteljinu ispod sebe i grizem njegovo rame u transu.

Naš prvi seks, to je bio ujedno i seks i vođenje ljubavi. Ako sam i sa kim u svom životu vodila ljubav, ako mi je i sa kim kao na čelu pisalo „Volim te i želim te“, onda je to bio ovaj dečko po imenu Antonio. Tucao me kao niko dotad, noge i ruke su mi trnule od sladostrasnih grčeva koji su me stezali dok mi je maltene parao utrobu svojim ukrućenim kolcem od krvi i mesa. Bio je solidno obdaren za svoje godine a glavić mu je bio debeo i crven, pa me na početku boljelo i čak sam ispustila suzu, premda sam već ko zna koliko puta lijegala sa svojim stalnim dečkom. To nije bilo normalno, koliko me ovaj mali cijepao a bio je tako pohotan da je to bilo strašno, zapravo sablažnjivo u poređenju sa Danijelom. Antonio je ispuštao nerazgovijetne krike, a ja sam se trudila da ostanem koliko-toliko primjerna i ne uzbunim sav komšiluk. Međutim, kada sam primijetila kako mu se teški testisi stežu, a lice poprima prilično komičan izraz, znala sam da je došao trenutak istine. Ubrzao je ritam do tačke kada je to postalo neizdrživo, a zatim kroz zube procijedio: „Marija, svršiću!“, furiozno trljajući moj klitoris, koji je i sam bio pred orgazmom.

„Svrši u mene, Antonio!“, vrisnula sam bez ikakvog srama, kao da su sve kočnice odjednom nestale. I tada, kada sam zarila nokte u njegova ramena, grebući ga toliko duboko da je potekla krv, osjetila sam kako mi u utrobu utiče sjeme mladića kog sam voljela više od svog sopstvenog vjerenika. Bio je to početak ludila, strašnog vrtloga strasti u koji me gurnula vlastita svijest. Bilo je više nego očigledno da je za taj nemoralni postupak bio kriv niko do mene same. Dakle, dobrovoljno sam odlučila da uništim život koji sam imala prije nego što je Antonio doslovno ušetao u njega. Sama sam sebi iskopala rupu i u nju upala, ukratko sama sam zasrala sve što sam imala, a povrh svega mogućnost zajedničkog života sa budućim suprugom. Ali, ko ga jebe!

 

Kada smo prvi put izašli na pravi pravcati sastanak, to jest ono što se danas podrazumijeva pod izrazom date, Antonio je naručio rebarca. Iskreno, bila sam pomalo zatečena njegovim izborom. Sve vrijeme sam se trudila da odam utisak fine i smjerne dame, možda čak i previše. Pričao mi je viceve i pjevao pjesme. Ispitivala sam ga šta ima u školi. Bila sam znatiželjna da saznam šta se sve promijenilo od vremena kada sam ja bila gimnazijalka. Osjećala sam se srećno kao nikad dotad, obuzele su me neke sasvim nove emocije za koje sam mislila da su odavno umrle. S vremena na vrijeme sjetila bih se svog dečka Danijela, koji je vjerovatno bio na poslovnom sastanku kako i dolikuje jednom poslovnom čovjeku.

Ta maska prividne prefinjenosti koju sam tako vješto nosila u javnosti, nestala bi kao rukom odnešena kad bismo moj novi udvarač i ja došli u moj stan. Bacala sam se na njega poput kakve životinje, nisam mogla prepoznati samu sebe! Opijala me njegova mladost i svježina, a možda i nevinost. Priznao mi je da prije mene nije spavao ni sa jednom ženom ili curom, pa sam odlučila da se latim posla – mislim, da stavim stvari u svoje ruke, s namjerom da ga uvedem u čari odraslih veza. A kada je spustio glavu na moje grudi i počeo da ih miluje i ljubi, potpuno sam podivljala. Srce mi je lupalo kao ludo i utom sam se sjetila kako sam se prije nekoliko mjeseci krila u svom stanu, maštajući o njemu i dodirujući se u isto vrijeme. Znala sam da to nije u redu, ali nisam mogla ništa da učinim povodom toga.

Ponovo sam se osjećala živom, nakon toliko vremena. Tek povremeno, kao kroz maglu, sjetila bih se Danijela ali njegov lik se činio tako udaljen da se više nisam brinula. I on je vjerovatno imao neku sa strane; zapravo ne vjerovatno, nego sigurno. U to nisam imala sumnje. Ionako me više nije volio, a ja sam se zaljubila u ovog mladog momka koji je od mene mlađi ne nekoliko, ne recimo pet, nego deset godina. Ipak, moram priznati da sam povremeno osjećala krivicu, ali kada bih osjetila Antonijeve usne ispod svog stomaka, vrištala bih iz sveg glasa. Bilo je dovoljno da se ljubimo, da me uhvati za dojke i krene da ih sisa kao malo dijete, da se počnem tresti kao da imam napad epilepsije. Dojke su mi bile teške i krupne i vidjela sam koliko mog mladog ljubavnika dovode do ludila. Nije mi predstavljalo problem da dok sjedimo na kuču i gledamo televiziju, razgrnem košulju i ponudim mu dvije krupne dinje. Radovao im se kao dijete sladoledu.

Svaki put kada bi se poljupcima spustio niz moje tijelo, kičmom bi mi prostrujala ugodna jeza. Dodir njegovog jezika po mome klitorisu učinio je da mi prođe grč cijelim tijelom. Ljubio ga je i sisao, povremeno spuštajući poljupce na moje usmine a zatim je ponirao svojim vlažnim jezikom u dubinu mog otvora, dakle pravo u moju vaginu. Istog trena sam vrisnula njegovo ime, čvrsto ga stegnuvši uz sebe dok sam se tresla u neopisivom orgazmu. Dotad nisam imala priliku da iskusim nešto tako predivno. A Antonio? Moj mladi ljubavnik je od čuda otvorio usta i utom ga je zapljusnuo mlaz vlage iz moje vagine. Gledao me netremice a zatim je navalio na pizdu iz koje je još curilo. Mislila sam da sam umrla i otišla u raj a on se osmijehnuo. Usne mu se izvile u neodoljiv osmijeh i rekao je: „Nikad nisam probao tako slatku i ukusnu pičku“! Lice mi je gorilo u plamenu, što od nesnosnog užitka, što od stida.

Kad god bih prošla ulicom, na sebi bih osjetila ljubomorne poglede od strane Antonijevih vršnjakinja. Očigledno su se te 18-ogodišnje mačkice pitale kako pored njih tako mladih i svježih, Antonio ima ljubavnicu koja je deset godina starija od njega, maltene neku ženturaču koja pored svega ima i dečka, već tri godine. Priznajem, bila sam rastrzana između dvije vatre. Nije bilo lako balansirati između dečka i ljubavnika. Ali najljepše od svega bilo je kada je Antonio uzdisao i jecao moje ime: „Marija, oh Marija, tako si jebozovna! Hoću da svršim u tvoju pičku“! S jedne strane bila sam preneražena takvim izjavama a s druge strane, sva zažarena, oblivena znojem dok sam svojim podatnim butinama mijesila njegovu ukrućenu kurčinu. Eto, sad i ja opsovah. Niko me u životu nije palio kao on, osjećala sam se kao ždrebica koja se pari s pastuvom. A kada bi se dograbio mojih sisa, bio je neutaživ. Ljubio je, grickao, češkao i mazio moje nabrekle bradavice, istovremeno mi trljajući klitoris. Ja sam za to vrijeme uzdisala kao najgora kurva, a vrhunac je bio nešto neopisivo! Orgazam koji sam doživjela s malim Antonijem nije bio nalik ničemu što sam dotad iskusila u svom životu. Srce je htjelo da mi iskoči iz uzdrhtalih grudi, to se naprosto nije moglo podnijeti! Ozbiljno sam strahovala da ću dobiti srčani udar, toliko sam bila van sebe a i moj ljubavnik je dahtao kao riba na suvom, stežući moje grudi od kojih se prosto nije mogao odvojiti.

Iznenada, dok smo oboje drhatali u postorgazmičnoj izmaglici, na oči mi udariše gorke suze i ja zajecah: „Ovo je tako pogrešno, pa ja sam tri godine u vezi s Danijelom a dopuštam nekom klincu da me razvaljuje kao zadnju prostitutku! To nije u redu, Antonio, ali ako ovo prestane, mislim da to ne bih mogla preživjeti. Slušaj, Antonio, ako Danijel sazna za ovo, za mene je gotovo. Pa, ja ću se ubiti, ili će on ubiti mene… ali, ako me ti napustiš, onda ću se zasigurno ubiti“! Bila sam ozbiljna kad sam mu to rekla.

Antonio me gledao u nevjerici, a onda se počeo povlačiti. Ne psihički, nego fizički. Zaista je napravio nekoliko koraka unazad i tad mi je bilo jasno da sam svojim impulsivnim ponašanjem dovela sebe u situaciju da izgubim ne samo dečka ili vjerenika, nego i svog vlastitog ljubavnika, mladića kog sam voljela više od ijednog pa čak i od ovog prvog. E, stvarno sam majstor za to ne samo da sjebem svoj život i dovedem svoj ugled i čast u pitanje, nego i da povrijedim ljude do kojih mi je stalo. Vidjela sam strah u Antonijevim očima i to je bio srceparajuć prizor. Ukratko, dotakla sam dno života… Ili sam samo ja tako mislila.

I tako sam ja bila zadubljena u svoje sumorne misli, kad eto ti Danijel banu na vrata a za njim i neka žena koju nikad prije nisam vidjela. „Sve znam, Marija, Spasenija mi je rekla sve! Nosite se u pičku materinu i ti i tvoj jebač! Šta, pa to je neki žutokljunac? Spala si na tako niske grane, kučko prljava, i još ležiš gola s njim u našem krevetu! Skini mi se s očiju iz ovih stopa, inače odmah kopaj sebi grob!“, Danijel je bio bijesan kao lav. Krenuo je da me udari, a Antonio se ispriječio između nas dvoje zarežao na mog dečka.

„Šibe, džukelo, vodite ovo pseto odavdje!“, viknu razjareni Danijel a Antonio ga, u želji da mu napakosti, stvarno ugrize. „Pazi, Danijel, to pseto možda ima bjesnilo!“, viknu fufica Spasenija. Nastao je opšti haos, nije se znalo ko koga udara, tuče ili šutira; čak je i mlada starleta platila, istina ne glavom ali jeste zadobila čvorugu u svom tom metežu.

Tada sam odvažno stala pred Danijela i rekla mu: „Ovo je Antonio, moj ljubavnik. Volim ga više od tebe, bezobzirni čovječe! Tebe ne jebem ni dva posto, vidim kakve drolje mi dovodiš ovdje! Antonio je možda mlađi od tebe, ali tvrđu kurčinu u životu nisam primila, da, karao me dok tebe nije bilo tu i svršavao je u mene, i dobiću njegovo dijete, a ti idu u pičku materinu sa svim svojim kurvetinama koje si dosad povalio“!

Danijel je na trenutak bio posve nijem. Samo mu je donja usna zadrhtala na nekoliko sekundi, a zatim je rekao: „Znaš šta, kurvo jedna, nikad mi se nisi sviđala, ne da te nisam volio nego sam te oduvijek prezirao iz dna duše! Odvratna si i oduvijek sam znao da u duši kriješ more prljavštine. E pa, ne pada mi na pamet da završim u policiji zbog tebe, samo ću se okrenuti i otići sa ovom predivnom ženom“. Spasenija se isprsila kao da je upravo primila dobar komad. Iz aviona se vidjelo da je napumpana silikonima.

„Idi s njom kud god znaš i više mi se nikada ne vraćaj!“, odmahnula sam rukom prema Danijelu i njegovoj sponzoruši te pogledala Antonija, koji je nakon moje pređašnje izjave bio rumen u licu. Prišla sam mu i poljubila ga, i dok sam mu prstima prolazila kroz kosu, nježno sam mu rekla: „Ti si mi važniji od njega. Volim te i hoću sa budeš moj dečko“!

Utom se malac trže i zatrepta svojim zelenim okicama: „Žao mi je, ali ja već imam curu“.

Skamenila sam se. Vrijeme je prolazilo, a on je dodao: „Tebe, Marija“.

Što se mene tiče, sve je moglo da ode dođavola. Snažno sam zagrlila svog novog dečka i rekla mu: „Znala sam da me nećeš iznevjeriti. A sad dolazi ovamo, jer hoću da me kresneš“!

Ocenite
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]