Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Uhhhhh što volim dobar kuraaaaac!

Kakav je osećaj dok gledaš kako ti neko jebe mamu? Verovatno mnogo zavisi od toga kakvu majku imaš. Ako je u pitanju zrela dugonoga plavuša, raskošnih bokova i guzova, bujna s velikim teškim sisama, onda buljiš kao opčinjen dok na te obline navaljuje neki srećnik. Ne veruješ da se upravo događa, ali si zahvalan Bogu na tom prizoru i ne dišeš. Bez reči posmatraš kako se u njenim sisama davi tip kojeg inače ne možeš da smisliš jer je obični gad, i drkaš dok ti urniše kevu kao mutav! Moja nije manekenski tip, ali nema toga kome se ne bi dignuo na prizor njenih bataka između kojih ga uteruje obdareni buzdovan od mog šefa. Želim da kažem da sam stajao sam pored vrata i navlačio karu dok je Marković cepao moju 50 godišnju mamu kao da je Naomi Kembl, na podu gostinske sobe u našoj vikendici.

Bila je kraljica tucanja u svakom pogledu. Štikle nije skidala celo vreme, a jebača je neprestano pritezala moćnim butinama gurajući mu sisetine u usta. Jednu pa drugu. Lepo se čulo coktanje i škrgutanje dok joj je teglio bradavice i obrađivao ih zubima.

„Uhhhhhh! kako to lepo radiššššš!“ – izvijala se i lizala mu uvo.

Potom je prebacio njene duge noge preko ramena i krenuo da je zakucava. Pljes pljes! Pljespljes, pljes! Činilo se da odskače na njenom velikom dupetu koje se talasalo kao okean.

„Jooooj, kako jebeššššš!!! Jebi me! UHHHHHHHHHH! Nabij ga do jaja! OOOOOOOOOH!“

Reči koje nemaš često prilike da čuješ, izlaze iz usta žene koja te je rodila i odgajala. Drkaš kao lud dok je tvoj šef tuca kao ludak i govori joj kakva je drolja, a ćale na spratu hrče snom pravednika u bračnom krevetu. Gledaš kako joj ogromne sise udaraju u bradu kad tucanje postane žešće. Noge koje landaraju u štiklama oko njegovog vrata.

„Kako si dobraaaa! Ima te svugde! Jebote, koja uživancija! Jel voliš ovako da te jebem? A kurvo? Kurvetino! Voliš dobru kurčinu! Voliš kad ga nabijam ovako aaaa!!!“

„JOOOJ!!! POLUDEĆU!!!! Imaš karu svaka ti čast! Udri samo!!! UdrI, ne žali bre! Razvali mi pičku! Takooo maco! Tooooo dušššoooooo! Uhhhhh što volim dobar kuraaaaac! Jebote, opet ću da svršim! TOOOOOOO SVINJO!!! Karaj kurvu! Rasturi me! OOOOOOOOHHHHHHHUUUHHH!!!“

„Raširi noge dobro! UHHHHHH! Kurvetino! Kurvoooooo, jebote al si dobra! Koje sisetine! Bogte! Kakva si! Koja si kurva! Muž ti spava! Koliki mu je? Sigurno nije ko moj, a? Gore spava dok mu jebem ženu!“

„AHHHHHHHHHHHH!“- zarže keva od još jednog orgazma.

„Al mu jebem ženu! Uhhhh, al mu je jebeeeem! UHHHHHHH BREEEEEE! Da zna Ljubo kakva si kurva…koju kurvu ima! Ljubo, al ti je dobra ženaaaa! Dođi da vidiš kako svršava! Rasturam ti ženu breee! Kurvetinu sisatu!“

„Joooj, šta mi radiš đubre!“

„Voliš moj kurac, a? Sviđa ti se kad je kurac pravi! Je li kravo?!“

„Treba mi dobar kurac! Stalno! Uhhhhhhh volim kad me jebeš i svašta mi govorišššš! Baš si zločessst! Volim đubrad! Obožavam kad me žele! Kad me jebu! UHHHH KAKO GA NABIJAŠŠŠŠ! OHHHH KAKO JE DOBROOOOOO!“

Nisam mogao da verujem da keva može toliko da razdvoji noge. Činilo se da dodiruju zidove dok je galopirao između njih. Kad je krenuo da se grči, stisnula ga je moćnim butkama da mu iscedi dušu. Zaronio joj je u sisurde upirući se besno u nju. Čulo se kako mumlja i rokće dok svršava u mojoj mami.

„Tooo ljubavi, svršššavaj! Sve u mene! Napuni me lepo! Do zadnje kapi! UHHHHHHH, KAKO LEPO SVRŠAVAŠŠŠ!

Bili su retko dobar par u krevetu. Dokaz su i moja dva mlazića kojima sam poprskao šaku. Znači tako izgleda kad se moja keva jebe pomislih brisući ruku o pidžamu. Ovakav seks teško sam mogo i da zamislim. Bio je divlji, životinjski više nego ljudski, pun požude bez imalo nežnosti. Marković je lebdeo od orgazma kojeg je upravo doživeo. Nije se odvajao od njenih sisa dok ga je grebuckala dugim noktima po vratu i leđima. Izgledao je spokojan i sitan na njenom bujnom telu, ali znao sam da je njegovo oružje skriveno duboko u njoj i da ga zbog toga keva još steže nogama. Potrajaće neko vreme dok mu ispadne, rekoh u sebi i požurih do toaleta. Izlio sam se kao kišna godina. Nisam smeo da pustim vodu, pa se samo tiho izvukoh i krenuh prema sobi. Nisam odolio da ponovo ne zastanem pored njihove. Da, baš tako sam pomislio – NJIHOVE!

Keva se izdugla na njega i krenula da ga jaše. Gledao sam joj oznojena leđa i veliku mesnatu guzicu koja kruži i nabada se na Markovićev kurac. On je rukama hvatao za guzove i mesio ih. Spreda se verovatno davio u njenim sisama. Kruženje njenih bokova prelazilo je iz sporog u brži ritam, a potom opet usporavalo. Dizala je i spuštala to teško okruglo dupe kao da je perce. Pomislih na koliko je kuraca nasedala, sigurno je skupila razne veštine. Činilo se da će večeras sve da ih primeni na srećniku od mog šefa. Tucali su se kao da sutra ne postoji.

Postoje trenuci koji promene vaš život, zauvek. Ovo je bio taj trenutak. A sledio je i drugi. Ugledah senku koja se spuštala stepenicama sa sprata. Bila je mesečina, i oči su mi se već prilično privikle na mrak. Ugledao sam ćaletovu belu pidžamu i u trenu odskočio par koraka dublje u mrak hodnika, sakrivši se iza ormara. Video sam kako stari uzima kvaku vrata na sobi u kojoj je trebala da spava mama, i kako ne uspeva da ih otvori.

Zaključala ih je lukavica, pomislih! Verovatno je mislila da će tako moći da se opusti u sobi s Markovićem, ali prevarila se. Stari je produžio s hodnikom do tračka svetla koji je dopirao iz Markovićeve sobe. Mogao je da čuje uzdahe koji su dopirali iznutra. Video sam kako zastaje u šoku i netremice gleda unutra.

Očekivao sam eksploziju besa i psovke, ali ništa od toga se nije dogodilo. Unutra je na Markovićevoj kurčini keva izvodila svoj čarobni ples zadnjicom, izvežban do savršenstva. Njegove šake grabile su mamino meso i pretvarale ga u testo, čuli su se i šamari koji su očigledno padali po njenim guzovima. Moj šef je jebao moju mamu u vikendici mojih roditelja, zato što ga u tome nisam sprečio. A mogao sam, još tamo kad ga je ćale pozvao da nam bude gost. Mogao sam nešto smisliti ali nisam. Verovatno sam znao šta će da usledi. Šta uvek usledi kad nam u kući dođe muškarac koji u mojoj mami vidi ženu s velikim sisama i osmehom kurve… Ćaletovi gosti udvarali su joj se i pokušavali da dođu do njenog broja telefona. Za mesec dva bi ležali na njenim prsima u nekoj hotelskoj sobi i znojili se između njenih butina govoreći joj da je kurva. Ali niko još nije uspeo da je pojebe ispod ćaletovog krova. Barem koliko ja znam. To je uspelo čoveku kojeg sam mrzeo više od svih. Mom šefu. Ćale ga je primio kao rod, a sad ovo… Radnja je očito još trajala jer se tata nije micao. Čekao sam u mraku da nešto napravi i strahovao šta će da usledi, a on je samo stajao i virio kroz vrata. Učinilo mi se da čujem mamin uzdah i protrnuh. Siroti ćale. Njegova sekna bila je povijena i zgrbljena. U jednom trenutku se okrenuo i uputio nazad prema stepenicama, a zatim nestao penjući se gore. Bez reči. Sačekao sam još nekoliko minuta i izvukao se iza ormana. U hodniku nije bilo nikog. Kroz vrata gostinske sobe još je dopirala svetlost i čuli su se uzdasi. Približih se i ugledah mamu kako vrti dupetom u klimaksu dok joj Marković besomučno mesi guzove. Kao da baš ništa oko njih ne postoji osim užitka njihovih tela. Keva se savila i polegla po njemu.
„Majko mila! Kako sam svršila!“- procedi jedva.

„Uhhh, i ja sam! Ti si zver od žene bre!“- šefov glas je dopirao negde ispod njenih masivnih grudi.

„Moram da piškim!“- reče ona i ustade. Naglo sam se odmaknuo od vrata i skoro spotaknuo. Trebala su mi tri koraka da se vratim u svoju sobu. Njoj isto toliko da izađe u hodnik. „Jaooo, otvorena vrata!“- prošapće.

„Mogao je Ljubo da naleti!“- cerekao se Marković.

„Jesi lud bre, tu mi je dete…“- ućutkavala ga je stara.

„Nije on više dete bre! Uh, al mu mama ima dupe!“

„Ej, jesi lud, čuće nas…!“

Vrata kupatila se za njima zatvoriše. Pogledao sam sat na stolu. Tri ujutro. Iz kupatila se čulo komešanje, a potom i tuš kojeg je neko pustio. Tuš je tekao dobrih desetak minuta, a potom se komešanje nastavilo. Odškrinuh vrata i u hodniku se čulo stenjanje koje je dopiralo iz kupatila. Bilo je suludo! Zajahivao mi je mamu kao opsednut. Napaljen jer se nalazi u našoj kući i jebe ženu svojih snova dok su joj muž i sin pod istim krovom. Kresali su se kao zečevi, dok je ćale bio u svojoj, a ja u svojoj sobi. Mogao sam da virim iz mraka dok su izlazili. Oboje goli. Kevine sise belasale su se u hodniku, a on ih je hvatao šakama. Svetlo iznutra obasja njihova gola tela. Kurac mu je bio ogroman i ukočen. Njen pubični trougao bio je malen i odbrijan. Jedva se video među debelim butinama. Nije joj ispuštao grudi na vratima, pritiskajući je celim telom. Delovali su kao dvoje napaljenih tinejdžera. Jesi lud bre, prestani, branila se u pola glasa. Svi spavaju, podignuo joj je grudi visoko i protresao ih, zatim stao da ih glocka po bradavicama. Kolena su joj klecala. Nisu mogli da se odvoje jedno od drugog tu pred vratima sobe. Moj kukasti nos koji je jedva virio u mraku, mogao je da nanjuši znoj i seks sa njihovih vrućih tela. Ponašao se kao da mi poseduje mamu.

U jednom trenutku je okrenuo i presavio prema zidu. Kleknuo je iza nje, pred njenu raskošnu guzu i uneo lice u njene debele polutke. Kao da ga je usisala, iz njih su mu virile samo uši. Rukom je timario kurčinu i šljapkao unutra jezikom. Keva ispusti cijuk. Potom je i stao je da joj ga uteruje tu na hodniku, nekoliko koraka od moje sobe. Punim dlanovima je grabio njene sise, podizao ih i mesio dok se čulo sudaranje njegovih mršvih bokova o njenu guzičetinu.

„Lud si majke mi! Prestani, oh, bože mili! Svu si me… nemoj! Ohhh!“- govorila je tiho i drhtavo dok je nabijao skoro pred mojim vratima. Obavio se oko nje kao bršljen.

„Ludi smo! Ahhh, bože!!!!“- keva zausti i nasloni se na zid oduprevši se rukama. Tucao je mahnito. Pomagala mu je pokretima velike guzice. Svršavam, sisaj ga! prostenjao je i keva se sagnu da ga dohvati ustima. Teglila ga je svojski i masirala mu jaja. Jedna ruka joj se provuče između njegovih guzova i završi s prstom unutra. Oh bogte, prostenja on i zgrabi joj glavu nabijajući ga u kevino grlo. Uspela je da ga uvuče celog i da ga iscedi uvrćući mu jaja.

„Ja sam luda!“- reče oblizujući mu glavić, pa kroz smeh ustane i povuče ga u sobu.

Ovaj put zatvorili su vrata iza sebe.

……….

Ne moram da pojašnjavam kako mi je sve delovalo suludo dok smo ujutro doručkovali na terasi, dok sam gledao mamu kako donosi kafe utegnuta u pripijenu majicu i tesni šorc iz kog je ispadalo dupe. Sinoć je njime izvodila lep dens na Markovićevoj batini. Dok gledam mog neispavanog šefa kako zeva i osmehuje mi se „izjebao sam ti kevu“ pogledom, ćale ispija kafu sakrivajući se raširenim novinama kao da se odvaja od sveta. Ludilo čoveče! Činilo se da svakog trenutka nešto strašno može da prekine tu idilu, ali ništa se nije događalo, baš ništa. U kuhinji je Marković gladio maminu guzicu dok je ispirala sudove, primetio sam u prolazu. Ona mu se osmehivala dok je njegova ruka tražila prolaz ispod šorca kako bi ispunila dlan golim mesom. Ona ga majčinski poljubi u obraz, a on je zveknu po dupetu koje se celo zatalasalo. Kroz prozor su mogli da vide ćaleta iza novina. Nije se pomerio ceo sat, pa ni dok je moj šef pritiskao mamu uz sudoperu i upinjao se bokovima o njenu napetu guzicu. Da nisam ja u kući, verovatno bi je i natakao, pomislih kad se nakratko dohvatiše jezicima.

Marković mi je kasnije ponudio da odemo do broda koji je iznajamio, i da zajedno obađemo neke lokacije uz more. Keva me poljubila na odlasku, i Markoviću naredila da me pripazi. Pripazi? On se nacerio pogledom joj klizeći uz mesnate butke sve do tesnaca u njenom šorcu koji je kao da je usisavao tkaninu.

U automobilu mi je priznao savršeno mirnim glasom da me je sinoć primetio u hodniku. Sledio sam se od užasa, ali nigde nisam mogao da pobegnem. Govorio je kao da se radi o najnormalnijoj stvari.

„Znao sam da u tebi ima jedna crta… ne znam kako da kažem.. Bliskosti! Mislim, da razumeš. Da smo bliski je li tako?“

Ćutao sam i gledao napred.

„Sinoć je bilo lepo! Bilo je savršeno! Tvoja mama i ja… čovečeeee! To je bilo neverovatno! Kakva žena! Baš sve mi je radila, razumeš! I ja njoj! Video si kako se slažemo. Ona voli da uživa. Šta da se lažemo, voli kurac! Od tvog ćaleta ga baš ne dobija, je li tako? Mislim, ja i ona se stvarno dobro slažemo, ako tebi to ne smeta… ako ti nije problem… možemo da nastavimo. Razumeš? Da svima bude lepo!“ – dok je izgovarao ove sulude rečenice, znoj mi je curio niz vrat.

Ljigavi, podli, crv s velikim kurcem osećao se kao gospodar u mojoj kući, a ja mu nisam protivurečio. Ćutao sam.

„Nisam verovao da toliko može da se svršava, veruj mi! Tvoja mama je prava mrcina bre! Voli da se šiba ko lujka! A ti voliš da virkaš jel da? Znam da voliš, uvek si mi delovao tako… šta ja znam. Kao drkadžija!“
„Ćaleta ćemo da držimo dalje od ovog, je li tako? „- obratio mi se ozbiljnijim tonom.
„Mislim, on ne mora ništa da zna. To je između nas troje, je li tako? On će da živi kao i do sad, a ja ću da se pobrinem za tvoju kevu jer je takva žena to zaslužila. Kakve sise, uhhh bre! A tek kako meša! Evo opet mi se diže! Hahaha! Ajde šta si se usuko! Stavio sam te za direktora bre! Možeš da putuješ zarađuješ. Mislim, ko bubreg u loju si bre! Znaš, ako oćeš da gledaš kako ti jebem mamu, nema problema! Sinoć sam se baš napalio!“- iscerio se u požudnu grimasu.

„Nemoj bre da popuješ i da se prenemažeš! Sad smo ko braća, vezani smo zavetom, razumeš! Nije keva sapun, neće da se potroši i nestane. nema ništa loše u tome da se uživa u životu. Svi to vole! Je li tako? Hehehe, naravno da je tako.“

Uskoro smo stigli. Gliser od petnaestak metara stajao je na doku. Sansiker, reče Marković oduševljeno. „Uzeo na firmu!“ Sutra je probna vožnja s gospođom mamom, reče i namignu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Pogled sa terase

Te večeri je trebalo da prenoćim kod Predraga. Međutim Predrag je preterao sa pićem pa sam se predomislila, i čim su naši prijatelji otišli i sama sam odlučila da krenem kući. Inače zovem se Nadežda,

Pred njegovim ocima

Pola godine sam isao na casove engleskog kod jedne starije gospodje. Imala je 55 godina. Bila je odlicna profesorica, veoma temeljna i ozbiljna. Imala je par godina do penzije. Tri puta sedmicno sam dolazio kod

Osvežavanje braka

Imam 36 godina, zovem se Ivana, srecno sam udata vec deset godina. Moj muz Dragan ima 32 godine I nas seksualni zivot je svih ovih godina uvek bio na vrhuncu. Ovu pricu zelim da podelim