Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex u bazenu

U pogledu sam mu videla da je za večeras pripremio neko iznenađenje. Bila nam je to deseta godišnjica braka.

Došlo je i veče. Spremili smo se i otišli u restoran na večeru. Lepa i romantična večera, uz muziku, bez mnogo gužve. Prijatno letnje veče, tihi razgovor, kao nekada kada smo se tek upoznavali.

“Posle te vodim na još jedno mesto.” – reče mi. “Ali ne pitaj ništa, to je iznenađenje, videćes uskoro.”

Seli smo nakon večere u kola. “Kuda ćemo? “– upitah ga.

“Uskoro draga moja, uskoro!” Poljubio me je nežno u obraz i pokrenuo kola.

Oh da… sada sam se setila, kada sam ugledala poznati put.

Da! U velikom parku, nalazili su se ograđeni bazeni, ali samo jedan od njih je bio posebno zanimljiv. Plitak bazen za desetak ljudi u kome je bio izbor termalne vode. Čuvar nas je bez reči pustio unutra, ostavio nam ključ i otišao.

Pored bazena nalazila se flaša crnog vina, dve čaše i kutija čokolade.

Prišao mi je, dok me je gledao pravo u oči počeo je da mi otkopčava haljinu. Nisam se bunila.

Otkopčavala sam mu košulju, polako ga milujući preko grudi. Stavila sam usne na njegov stomak i ljubila ga spuštajući se sve niže. Rukama sam mu prelazila preko butina i zadnjice. Sagnula sam se ispred njega i otkopčala mu pantalone. U trenutku smo oboje bili bez odeće.

Bio je napaljen, njegov kurac je bio sve tvrđi i veći u mojim rukama. Milovala sam ga po glaviću i nežno povlačila kožicu gore, dole. Njegove ruke su me uhvatili oko struka i milovale moju guzu.

Ušli smo u bazen sa savršeno toplom vodom. Naslonila sam ruke na ivicu bazena i opružila se.

Pročitaj i ovo : Perverzna mamica

Ljubio me je po grudima, sisajući mi bradavice. Jezikom je kružio oko njih, a potom ih uvlačio ustima. Spuštao se sve niže i niže. Milovao me je po unutrašnjoj strani butina. Ljubili smo se i on mi je polako rukom širio noge. Kažiprstom mi je masirao klitoris koji je već bio nabrekao i igrao se sa njim kružeći oko njega. Nežno ga je pritiskao i dražio ga. Počela sam da stenjem od zadovoljstva. Sa klitorisa je počeo polako da klizi prema pici i stavljao mi je prst, tek toliko da osetim da je ušao. Želela sam ga do kraja. Vadio je prst i vraćao se na klitoris i svaki put bi mi se telo grčilo od užitka.

Spustila sam ga u bazen. Seo je ispred mene i ja sam ga opkoračila. Njegov glavić je bio sav crven i željan da uđe u mene. Sela sam preko njega i on mi je rukama raširio guzu. Pustila sam da u moju picu uđe samo vrh njegovog glavića. Odigla sam se od njega i ponovo se lagano spustila na njegov kurac. Osećala sam kako pulsira u meni, glavić, pa malo dublje, još dublje…  Uhvatio me je čvrsto za bokove i povukao na sebe. Ušao mi je do kraja i mešajući kukovima pokušavao još dublje da uđe. Okrenuo me je, držeći me oko struka. Podigao mi je noge i podigao guzu. Moja glava je bila naslonjena na ivicu bazena i počeo je  da ulazi u mene. Sve silovitije, sve jače… Do kraja… Osetila sam kako me njegova jaja udaraju po guzi. Kada je ušao do kraja, počeo je da meša kukovima i da  mi draži klitoris. Moja pica se stezala oko njegovog kurca, dok me je on sve brže jebao. Počela sam da svršavam dok mi je celo telo drhtalo. U istom momentu je i on svršio. Izvadio je svog nabrekli kurac iz mene, uhvatio ga rukom ispod glavića i svršavao mi po stomaku.

Nežno sam ga poljubila u vrat i obraz. Naslonili smo se na ivicu bazena opuštajući se. Glavu sam stavila na njegove grudi i posmatrala zvezde. Noć je bila tako blistava. Sipao nam je vino. Imali smo još puno vremena. Zagrlio me je i pribio uz sebe. Ovaj vreli bazen nas nikada nije razočarao. Uživanje na njemu je neprocenjivo.

A mi… mi još imamo vremena, jer noć je tek počela.

Deset godina našeg braka, a kao da nam je prvi dan.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Grebala me je,ujedala,ljubila

Kad se zima navuče na ovu moju zemlju, kad se niz Dunav dovuku košave i donesu mirise tuđih nevolja i tuđu prljavštinu, ja se začaurim, poželim da zaspim dugi san i da se tek sa

Lisa i Zoća

Vraćao sam se sa posla onako snužden na poslednjem sedištu autobusa razmišljajući o nekim bezveznim stvarima i osetio vibraciju mobilnog telefona u džepu.– Halo! Javio sam se na nepoznati broj.– Gde si šmekeru, kako je

Prava kurva

Stojala sam ispred ogledala. „Da li da odem?Možda ipak ne?“-upitala sam samu sebe.Polako sam skinualabretelu sa levog ramena,a onda je brzim pokretom ponovo navlacila. Oceni [Total: 0 Average: 0] Broj pregleda 168