Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pičkonja kurati

Gledao sam je – visoka, crna, sa bujnim sisama, izraženom oblom guzom, obučena u belu bluzu bez rukava, kratku belu suknju i bele sandale sa visokom štiklom. Njihala se dok hoda, što je potenciralo njene obline. Približio sam se i zapazio da joj ispod pazuha izviruju guste dlake. Sigurno joj je pica jako dlakava i mesnata, pomislio sam, i uhvati me blaga drhtavica. Prošla je ne pogledavši me. Gledao sam za njom opčinjeno kako se udaljavala njišući svoje velike guzove levo-desno. Kada je zamakla za ugao, vratio sam se za sto i sručio u grlo svoj dupli viski. Bože, kakva zanosna dlakavuša! Naručio sam još jedan dupli viski, pa posle još jedan…
Sutradan sam bio u isto vreme na istom mestu, pio isto piće. I gle čuda, u približno isto vreme – evo nje. Bila je obučena u identičan komplet, ali sve u žutoj boji. Skočio sam na ogradu i halapljivo gledao razrogačenih očiju zanosnu dlakavušu kako se leluja hodajući niz ulicu. Gledala je pravo i nadmeno niz ulicu i zamakla za bliži ugao nego juče. Vratio sam se ošamućen za sto i popio još više viskija nego juče.
Trećeg dana sam rešio da stupim u akciju. Došao sam u bistro jako rano i odmah krenuo sa viskijem i razradom strategije približavanja i osvajanja. Sporo je išlo vreme čekajući Nju da se pojavi. Međutim, nije se pojavila u “svoje” vreme i ja sam odmah zažalio što sam juče bio samo nemi posmatrač. Već prilično zamućen od viskija, u kasno popodne, razočaran, krenuo sam kući. A onda sam ugledao Nju kako se u zanosnom, lelujavom hodu približava u narandžastoj garderobi. Nakačio sam se na ogradu rešen da realizujem svoj pažljivo smišljeni akcioni plan. Kada je već bila blizu, namestio sam facu za verbalnu invaziju, ali Ona naglo skrenu u baštu bistroa i sede za sto na drugom kraju. Srce mi je ubrzano lupalo i ja sam se hitro preselio za sto do nje, dok je ona bila okrenuta na drugu stranu. Gledao sam je s leđa – gusta, crna dugačka kosa, jaka leđa, raskošni kukovi, široke butine. Razmišljao sam brzo i aktivirao “B” plan – uključio sam svoj mobilni i glasno razgovarao – Halo Đakomo, izvoli, slušam te. Ne, ne, nisam zainteresovan za te providne i obrijane plavuše. Znaš da ja obožavam crne, jake i dlakave! Ne, ne, …… naići ću ja na takvu jednog dana. Krajičkom oka uhvatio sam njen zagonetni osmeh u uglu usana. Krenuo sam u sledeću fazu, izvinjavao sam se zbog preglasnog i indiskretnog razgovora sa prijateljem koji me zvao na neku žurku sa plavušama. Razvukla je usta u široki osmeh i rekla da je malo muškaraca koji tako eksplicitno izražavaju svoj ukus i sužavaju izbor mogućih partnerki. Spremno sam odgovorio da je uvek bilo skuplje imati poseban ukus, ali da je to u srazmeri sa uživanjem. Ponudio sam joj piće, što je prihvatila i nastavili smo sa iskazivanjem životne filozofije.
U toku razgovora ona se ženstveno i mazno izvijala na jednu i drugu stranu, duboko uzdišući, pri čemu je podizala svoje orgomne okrugle sise, čije su velike bradavice napinjale tesnu košulju. Senzualne, debele usne držala je uglavnom poluotvoreno, a jake, dugačke noge prebacivala je često jednu preko druge. Ispod pazuha su joj izvirivale guste, kovrdžave dlake. Rastao mi je pritisak! Želeo sam da vidim i situaciju ipod stola, pa sam namerno ispustio upaljač. Dok sam ga dohvatao video sam kako sevaju njene jake butine, a ispod malih tangica izbijale su na sve strane crne, guste kovrdže. Bože blagi, nikada do sada nisam video ovakvu šumovitu nabreklinu među nogama.
Ponudio sam joj kolače i kafu. Prihvatila je kolače, a kafu odbila sa obrazloženjem da uglavnom pije dobru-svoju kafu. Kolače je više lizala nego jela, smešeći se zagonetno mojim dosetkama. Padao je sumrak, predložio sam da se prošetamo i krenuli smo u pravcu mesta odakle je dolazila ova tri dana. Rekla mi je da se zove Klara, da se nedavno doselila u ovaj kraj i da ovde ima malo poznanika. Skrenula je u bočnu ulicu, a onda stala ispred velike zgrade – Ovde stanujem, rekla je. Pogledao sam je pravo u oči i upitao da li bih je mogao probati tu njenu “super” kafu, posle čega mi je okrenula leđa i preko ramena pozvala prstom da je sledim. Zadrhtao sam od uzbuđenja i poslušno krenuo za njom.
Stan je bio umetnički namešten, sa malo stvari, bez tepiha i puno raznih lampi. Krenula je da kuva kafu i upitala me da li želim da nastavim viski. Naravno – odgovorio sam. Sebi je sipala votku. Kucnuli smo se. Seli smo za sto, ja sam zapalio cigaretu. Uživao sam u slatkoj neizvesnosti dok sam dubuko uvlačio dim u sebe i zalivao ga hladnim viskijem. Ne ispada ti više upaljač, rekla je. Odmah sam shvatio, bacio sam upaljač ispod stola i sagnuo se da ga “tražim”. A ispod stola – bajka! Ispod kratke narandžaste suknjice, blago raširene noge, naranžaste nabrekle tangice, ispod kojih su se bujno razlivale na sve strane guste, crne kovrdžave dlake! Hvala ti Bože milostivi i svemogući što si mi dao najlepše prizore ovozemaljskog života i oprosti mi moje grehe i slabosti!!! Zurio sam opčinjeno u bajkoliki prizor žene i pičke iz moje mašte, a onda me Klara pozvala da se podignem. Živeli, rekla je i podigla ruku da bi se kucnula. U momentu kucanja ugledao sam “veliki žbun” ispod njenog pazuha. Uhvatio sam njenu čašu, a zatim sam, gledajući je pravo u oči, poljubio i liznuo njene prste. Smešila se, uživala je. Nastavio sam da joj ljubim i ližem ruku od prsta do pazuha. I kad sam stigao do pazuha, duboko sam udahnuo miris znoja nekoliko puta, a zatim omamljen počeo polako da ga ližem. Prešao sam pod drugo pazuho, a ona je uživajući digla visoko ruku. Halapljivo sam je obradjivao dugačkim lizovima ispod pazuha, tako da sam joj lizao i podnožja njenih velikih sisa. U jednom trenutku uhvatila me za bradu, privukla sebi i strasno me poljubila svojim crvanim senzualnim usnama, a zatim mi ugurala usta svoj vreli, nemirni jezik.
Otišla je da završi kafu i pusti muziku, a kada je donela kafu rekla je da sednem na fotelju naspram nje i polako pijem. Poslušno sam srkao kafu, dok je ona izvodila poseban, lagani “dlakavi” ples. Dizala je visoko ruke pokazujući dlakave pazuhe, podizala i spuštala svoje velike sise skoro do ispadanja iz tesnog brushalera, lagano zadizala pa spuštala kratku suknju pokazujući svoje male tange iz kojih je ispadala velika, mesnata dlakava pička, a zatim se okretala i izbacivala veliku, oblu guzu prema meni. Bože blagi kakav je to veličanstven prizor bio!
Krv mi je jurila po celom telu, a kurac mi se pretvorio u beton. Omamljeno sam je gledao otvorenih usta i duboko disao. Skinula je košulju i počela da igra oko mene i da me pipka po raznim delovima tela. I baš kad sam pomislio da ću eksplodirati, prišla mi je, nagnula se agresivno i ubacila mi svoj vreli jezik usta. To je bio najžešći vulkan koji sam doživeo. Onda je naglo izvukla jezik i gurnula mi svoje velike sisetine pod nos. Pohotno sam navalio da ljubim i ližem razdeljak između velikih kugli, a rukama je snažno zgrabio za guzne velike polulopte. Počela je da ubrzano diše i da mi upućije vulgarnosti – Sisaj moje velike sise konju kurati.
Kada je skinula grudnjak nisam mogao da verujem. Njene sise su bile ogromne, sa velikim, ružičastim bradavicama. Njam! Žarko sam želeo da ih sisam i grickam. Klara mi je pročitala misli i grubo mi gurnula sisu usta, čije su bradavice nabreklo štrčale kao plodovi duda. Počeo sam sočno da sisam i ližem njene bradavice i sise, pri čemu smo oboje mumlali od velikog zadovoljsta. Osetio sam kako Klara, kao pijanista na klaviru, nežno opipava moj nabrekli kurac preko pantalona. Posle “piano” deonice, počela je polako da mi otkopčava šlic. Kada je bila pri kraju šlica, kurac mi je prosto iskočio iz gaća, a ona ga spretno prihvatila u ruku i počelada mi ga ovlaš nadrkava. Radila mi je to nežno i polako – što me je izluđivalo.
Skinuo sam joj kratku, tesnu suknju i tanga gaćice. Nikada pre u životu nisam video tako dlakavu picu. Bila je dlakava sve do pupka. Moj bože, kako je bila dlakava. Kunem se, skoro sam svršio samo gledajući u njenu dlakavu debelu picu i dlakave pazuhe. Kurac mi je skočio do nebesa. Kleknuo sam da bih bolje pogledao njenu dlakavu picu. Prešao sam vrhovima prstiju preko crnih, gustih, svilenih dlaka njene mace. Šuštalo je zanosno. Njene usnice su natekle i ja sam ih slasno polizao. Zatim sam sisao njen nabreknuti klitoris. Klara je počela da dahće i da mi brže i snažnije drka kurac. Posle još nekoliko lizova počela je da govori prostačkim rečnikom. Sisaj moju pičku konju jedan kurati! Liži.. daaaaaa… ? Uuuuu…ahhhh!” Lizao sam i sisao ludački njenu bogatu, mesnatu dlakavu pičku dugačkim, vlažnim lizovima. Lizao i sisao… Sisao i lizao… Počela je da se trese, svršila mi je na lice, a njeni sokovi su ušli u moja usta.
Gurnuo sam je na krevet. Zatim je moj nabrekli i nadrkani kurac stavila u usta i sisala ga glasno mljackajući. Kada se dobro nasisala, vlažno ga je olizala i rekla – A sada mi ubaci ovu veliku batinu u moju gustu šumu. Raširila mi je noge, a ja sam kao omađijan gledao veliku, mesnatu dlakavu pičku, dlakave pazuhe i velike sise sa nabreklim bradavicama. Nisam više mogao da izdržim – krenuo sam lagano u sred šume sa mojim okamenjenim kurcem. Ulazio sam polako, dok se ona izvijala levo-desno.
Prvi prodor je bio jako spor, nežan i ispitivački, a svaki sledeći brži, dublji i snažniji. Ritam i snaga uguravanja kurca u njenu dlakavu, mesnatu i podmazanu pičketinu lagano se pojačavao. Klara je ritmično stenjala primajući moj kurac. Vremenom se ritam jako pojačao, tako da smo i ona i ja ubrzano dahtali i počeli da se preznojavamo! Dahćući upućivala mi je glasno razne vulagarnosti, što me dodatno uzbuđivalo: Pičkonja jedan kurati vidi šta je dlakava riba! Konju jebački guraj tu batinu u moju šumetinu do kraja, do jaja…! Sisoje zapaljeni, nadojiće tebe mamica sa obe sisurine. Don veliki pičkolizac, daće tebi Klara celu mesnatu i dlakavu pičku da se napapaš. Dlakomanu nastrani, izljubićeš mi veliku debelu guzu, pa ako mi se svidi možda ćeš me i pojebati u nju……. Svašta mi je rekla. Oh Klara – otelo mi se nekoliko puta iz usta dok sam je pumpao.
Podigla je desnu nogu i gurnula mi u usta svoj negovani palac sa crveno nalakiranim noktima. Spremno sam prihvatio palac i počeo sočno da ga sisam i ližem, a zatim prešao i na druge prste. Lizao sam joj i tabane, risove, potkolenice, kolena… Istovremeno sam joj i dalje visokoritmično nabijao kurac u zaraslo međunožje, dok je ona na svaki ubod pohotno i slasno stenjala. Bože blagi, kakvo zadovoljstvo, na sve strane su se slivali sokovi požude i sladosršća.
Posle dugog, strasnog, dlakavog i sočnog jebanja, približavala se kulminacija, rastao je pritisak i temperatura i ja sam najzad, uz nertikulisani krik, isčupao moj veliki, debeli kurac iz nabrekle šumovite pičke i počeo da špricam Klaru mlazevima sperme po celom telu. Ona je drhtala od silnog uzbudjenja i razmazivala moju spermu potmulo ječeći.
Legli smo oboje na leđa, mokri od znoja po celom telu i potpuno iscrpljeni. Ubrzano smo disali i držali se za ruke. Polako je padala tenzija i hvatali smo sve više vazduha.
Kako znaš da mi je nadimak Don? Bili smo zajedno na rođendanu kod Katarine, rekla je. Nisam te uopšte primetio, gde si bila? Znam da nisi, žurka mi se nije dopala, sedela sam u tamnom uglu i posmatrala. Naročito tebe i Đakoma. Don Žuan i Đakomo Kazanova, legendarni zavodnici i jebači! Često smo stajali vrlo blizu tamnom uglu, sigurno si i nešto čula od naše priče? Naravno, niste baš bili diskretni u priči. Najmarkantnija je bila tvoja izjava da je NAJBOLJI SEX SA DLAKAVIM RIBAMA. To me je ustvari fasciniralo.
Počelo je da mi tutnji u glavi – pa ona je mene zavela, sve je bio scenario u ona tri dana, belo, žuto, narandžasto, ulazak u bistro…. Da li je ona uopšte spontano uživala?
Da li ti je bilo lepo kao što je izgledalo? I više od toga, odgovorila je spontano. Smatram da i žene imaju pravo da kažu šta im se dopada, pa upravo izjavljujem da je NAJBOLJI SEX SA DLAKAVIM MUŠKARCIMA.
U sredjivanju svojih misli, strasti i emocija podsetio sam se da važim za DLAKAVU NEZASITU ŽIVOTINJU, što mi je u najvećoj meri i donelo reputaciju neodoljivog Don Žuana. Ovo jednostavno samosaznanje brzo me umiri i ja zagrlih Klaru.
Oh, Klara!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Nisam svesna šta mi je crnja uradio

 Par godina su me progonila razna maštanja i snovi. Sve je to nekako bilo zbrkano u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni sebi samoj, a kamoli mome divnom mužu!  Jednom sam posle

Njegov vreli sočni jezik…

Sedela sam na kafici sa mamom i dogovarale smo se oko našeg zajedničkog letovanja. Nikako nismo mogle da se dogovorimo gde ćemo pre svega ići. Ja sam htela da posetimo Ibicu, dok je moja mama

Jezikom raspaljuje vatru u meni

Nakon 3 godine od našeg prvog susreta sam prelomila. Otići cu kod njega na tu „kafu“. Predugo traje naša igra mačke i miša. Znam da on neće biti mladji, niti cu ja biti starija, ta