Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Perverzna tetka

Iako sam bio dobar đak i završio srednju školu sa odličnim uspehom, nisam imao želju da upišem fakultet, što je bila želja mojih roditelja. U početku sam radio sve i svašta i imao sam sreću da su moja mama i njena sestra, odnosno tetka Đurđica, skupile lepu sumu novca od zemlje preko koje je prolazio novi put, benzinske pumpe i tržni centar je nikao pored puta. Dakle, novac koji su dobijale majka i tetka omogućio mi je relativno lak i bezbrižan život. Nisam išao na fakultet, ali sam kasnije završio saobraćajnu školu i položio vozački ispit. To mi je omogućilo da vozim mikser u građevinskoj kompaniji.

Kako je kriza u građevinarstvu uzimala maha, imao sam i više slobodnih dana nego što sam radio. Konačno sam odlučio da odem iz svog malog grada u veliki grad i pokušam da nađem posao tamo i da upišem vanredni studij kako bih zadovoljio roditelje. Naravno, ni u velikom gradu u jeku krize nije lako naći adekvatan posao. Pošto nisam baš sklon da radim teške poslove koji su i slabo plaćeni, završio sam kurs za obezbeđenje. I tu mislim na posao čuvara, plata nije nešto posebno, ali ja bar fizički ne radim, osim toga bi mi takav posao dao dovoljno vremena za učenje.

Moji roditelji su bili zadovoljni mojom odlukom i podržali su me. S obzirom na to da je mamina sestra Đurđica živela u velikoj porodičnoj kući na periferiji velikog grada, mama je razgovarala sa njom, a tetka i ujak nisu imali ništa protiv da živim sa njima. Iako su moji roditelji insistirali da mi plate stanarinu, tetka i ujak nisu hteli ni da čuju za tako nešto. Kuća je velika i udobna, a imali su jednu ćerku koja ionako trenutno ne živi sa njima. Naime, njihova ćerka i moja rođaka Tanja su studirale u Londonu. Čika Đuro je imao dobro plaćen posao, a tetka Đurđica nigde nije radila, a nije joj ni trebalo. Kao što sam ranije rekao, imala je lepu sumu novca koja joj je omogućila da živi udobno. Pored toga, kupila je radnju na pijaci, koju je iznajmila i sada je bila pekara. Tako je svakog meseca dobijala određenu svotu novca iz tog lokala. Dalje, iznajmili su i stan koji je moj ujak nasledio od roditelja, a kada se tome doda i relativno visoka plata moje tetke, jasno vam je da su živeli prilično dobro.
I tako sam se uselio u sobu na prvom spratu njihove kuće. Na prvom spratu je bio toalet i kupatilo, kao i mala kuhinja koju sam mogao da koristim. Uz malu pomoć tetke, brzo sam našao posao čuvara. Leto je tek počelo. Upisao sam fakultet i platio upisninu i prvu ratu. Sada sam čekao jesen da nastavim školovanje radeći. Proveo sam deset dana sam u kući jer su tetka i ujak otišli ​​na more. Moja rođaka Tanja provela je nekoliko dana sa njima na moru, a onda je otišla da poseti neke od svojih prijatelja u Portugalu. Čika Đuro je zbog obaveza na poslu iskoristio samo dve nedelje godišnjeg odmora. Radovao sam se povratku tetke Đurđice.

Naime, mamina sestra je od davnina predmet mojih seksualnih fantazija. Sada nije neka ekstra atraktivna žena ili lepotica, ali se sećam letovanja gde su se mama i njena sestra kupale i sunčale u toplesu, odnosno bez gornjih delova kupaćeg kostima. Bio sam u pubertetu i blejao sam na njihovim golim sisama. Milion puta sam izdrkala kurac maštajući o golim sisama moje tetke. Osim toga, tetka Đurđica je živahna žena prilično slobodnog ponašanja.

Tetka i stric vratili su se sa mora u subotu popodne. U nedelju su nas posetili moji roditelji, koji su usput svratili, jer su sada otišli ​​na odmor na more. U ponedeljak je stric počeo da radi, a roditelji su krenuli ka Jadranu. Radio sam noćnu smenu, što znači od 19 sati uveče do 7 sati ujutru. Ujutru sam došao kući. U kući je zavladala tišina. Znao sam da je ujak na poslu i pretpostavio sam da tetka spava. Setio sam se razgovora između majke i tetke. Bilo je to pre oko godinu i po dana. Tetka i ujak su nas posetili i ostali kod nas nekoliko dana. Mama i tetka su sedele na terasi ispred kuće i nisu znale da ja prisluškujem njihov razgovor. Tada sam čuo kako je tetka Đurđica rekla majci da mora da spava potpuno gola i da se tako najbolje oseća.

Stajala sam ispred tetkine spavaće sobe i skupila hrabrost da otvorim vrata i pogledam unutra. Odlučio sam da šta god da se desi, neka se desi. Ako je tetka budna, izviniću se i smisliti neki razlog zašto sam ušao bez kucanja. Tiho sam otvorio vrata i gurnuo glavu unutra. Oh da… Bio je pun pogodak. Sestra moje majke je spavala potpuno gola. Bila je okrenuta na bok, ali joj je dupe bilo rašireno, a noge blago savijene. Dovoljno da joj pokažem pičku. Nisam ni bio svestan da sam rukom uhvatio kurac koji je odmah počeo da se budi. Kako bi rado legao pored nje… Ipak, lagano sam zatvorio vrata i otišao gore. Istuširala sam se i zaspala sa slikom gole tetke u mislima.
Probudio sam se malo posle podne. Opet sam se setio svoje gole tetke i dizao mi se kurac. Popiškio sam se pa sam ustao i otišao u toalet. Vrativši se u sobu, povukao sam zavesu i bacio pogled na zadnje dvorište. Video sam tetku Đurđicu, koja je u tom trenutku izvlačila ležaljku. Očigledno se spremala da izloži svoje telo sunčevim zracima. Namjestila je ležaljku, zatim skinula kućni ogrtač, namjestila naočare za sunce i legla na ležaljku. Nosila je svetloplavi kupaći kostim. Vratio sam se u krevet i da bih smirio kurac drkao sam. Ustao sam i bacio se pod mlak mlaz vode u kupatilu. Odlučio sam da siđem dole i potražim tetku.

Prvo sam otišao u kuhinju i skuvao kafu. Sada sam odlučio da se pretvaram da tražim svoju tetku kako bi je ponudio sveže skuvanom kafom. Ali umesto da ja nju iznenadim, ona je iznenadila mene. Došao sam iza kuće i, pogledavši prema ležaljci, zastao kao ukopan. Tetka Đurđica je ležala na ležaljci, ali sada bez gornjeg dela kupaćeg kostima. Čula me je i malo se podigla na laktove. Nisam mogao da se vratim jer je bilo očigledno da me je primetila. Nasmejala se skidajući naočare. Očigledno joj je moja zbunjenost bila smešna. – Zašto si tako sahranjen? Pa, već ste me videli bez gornjeg dela kupaćeg kostima, zar ne?- pitala je i dalje sa osmehom na licu. I dalje sam bio zbunjen i nisam mogao da nađem prave reči, niti sam znao šta da kažem sada. Najzad sam nekako promucao da sam skuvao kafu… – Pa donesi. Pićemo ga ovde.- rekla je pokazujući na plastični sto i stolice postavljene uza zid kuće.

Žurno sam otišao u kuhinju, nadajući se da će tetka ostati tako gola. A ona… Sedela je za stolom prekrštenih nogu i golih grudi. Seo sam nasuprot nje i njen osmeh nije silazio sa lica. Moja nelagoda je već popustila i svako malo sam rado gledao u tetkine gole grudi. Pili smo kafu i razgovarali o raznim temama. Na kraju me je zamolila da odem do prodavnice i kupim testeninu i salatu da završim ručak jer će tetka danas nešto ranije doći sa posla. Naravno, slušao sam je.
Za vreme ručka čika Đuro nas je davio sa nekim problemima na poslu, a ja sam stalno bacila pogled na tetku. Nisam mogao da izbacim iz glave sliku golih grudi moje tetke, niti sliku kako ona spava gola u krevetu. Pogledala me je nekoliko puta ispod oka i mogli ste se zakleti da joj je osmeh povukao uglove usana. Kao da mi je čitala misli.

Uveče sam se malo prošetao gradom i vratio sam se kasno. Ujutro po odlasku moje tetke, tetka i ja smo zajedno doručkovali. Sedeo sam za stolom i listao jučerašnje novine. Tetka je prala sudove i u jednom trenutku mi je prišla s leđa. Stavila je ruke na moja ramena i nagnula se toliko da su joj bradavice dodirivale moja leđa. Pričala mi je kako će da se spremi, pa da ode na pijacu pa da prošeta gradom i možda kupi nešto. Vratiće se do 13 časova i na brzinu spremiti nešto za ručak, zapravo svratiće u tržni centar i kupiti nešto gotovo jer joj se danas baš i ne ide da kuva. Još više se nagnula prema meni, spuštajući glavu sasvim blizu mog lica. Skoro je dodirivala moje lice usnama. Odgovorio sam da je to dobra ideja. Okrenula se i vrteći guzicu otišla u svoju sobu.

Počešao sam se po kosi razmišljajući o ponašanju moje tetke. Zakleo bih se da je tetka počela da me udara. Vratila se možda pola sata pre tetke. Ona je zapravo kupila gotovo jelo. Pohani šnicle, pečeni krompir i tri vrste salata. Još za vreme ručka se okrenula tetki, rekavši mu da će se popodne malo sunčati. Ujak je ćutao na trenutak, a onda je rekao da bi i on mogao da dobije malo sunca. Njih dvoje su se raskomotili i otišli ​​iza kuće da se sunčaju. Posle petnaestak minuta popeo sam se u svoju sobu i pogledao u dvorište. Tetka je ponovo ležala na ležaljci otkrivenih grudi, dok se stric smestio u debelom hladu sa ležaljkom i čitao novine.

Vratio sam se dole i uključio kompjuter. Surfovao sam tako bez ikakvog cilja. Onda sam otvorio stranicu sa seksi pričama. Posebno me je zainteresovala jedna priča o momku koji je opisao kako je svoju sopstvenu majku slikao potpuno golu. Zadubljen u čitanje, nisam ni čuo tetku, koja je verovatno sasvim tiho ušla u sobu. Stajala je iza mene, a da toga nisam ni bio svestan. Ja sam se trgnuo kada je progovorila: Sram te bilo! Čitaš pornografiju.- Okrenuo sam se i progutao. Tetka golih grudi, obučena samo u teksas šorts, stajala je iza mene, podupirući se rukama. Pogledala me je ispod oka, ali sa osmehom. -Hajde, ustani da čitam malo, jer mislim da je priča zanimljiva.-
Šta mi je preostalo nego da joj ustupim mesto. Tetka je sa interesovanjem čitala, razrogačivši svako malo oči kao da je bila iznenađena sadržajem. Sve vreme sam stajao pored nje i uživao u pogledu na njene sise. Završivši čitanje, pogledala je u mene: – Ovo je zaista perverzno. Volite takve izopačene priče?- Slegnuo sam ramenima rekavši da su mi takve priče u svakom slučaju zanimljive. Pogledala me je pravo u oči. Ćutala je sekund-dve, a onda je pitala: – Pa, hoćeš li da slikaš svoju mamu… Ili mene, na primer? – Moj odgovor ju je iznenadio ili se samo pravila da ju je iznenadio jer sam ja otvoreno rekla: – O da, veoma srećna… Posebno bih volela da te fotografišem.- Ustala je i ponovo stavila ruke na kukove.- Molim te!- rekla je povišenim tonom…- Da li bi stvarno volela da me slikaš?

Tek tada sam postao svestan da je ujak kod kuće, pa sam pogledao prema vratima, plašeći se da tetka ne uđe u sobu i ne vidi, a i čuje kako ja i moja gola tetka vodimo taj i taj razgovor. Pogledao sam na svoju tetku i ona se smejala kao kurva. Odmahnula je glavom levo-desno pretvarajući se da je iznenađena mojim odgovorom. Krenula je ka vratima i na izlasku mi sa osmehom na licu pretila kažiprstom. Narednih dana sam jedva čekao da radim noćnu smenu ili da budem slobodan dva dana posle noćne smene kako bi što više vremena provodio sa tetkom. Njeno ponašanje prema meni postalo je bitno drugačije. Svako malo bi me u prolazu udarila kukom. Kad smo uveče gledali televiziju, čak i u tetkinom prisustvu, ona bi sedela na kauču pored mene, toliko blizu da bi nam se tela dodirivala. Stric na to uopšte nije obraćao pažnju.
Šetala je po kući u nekim letnjim haljinama koje su joj jedva pokrivale gaćice. Grudi više uopšte nije skrivala. Konačno sam se napalio da je otvoreno pitam: „Dobro tetka, reci kad mogu da te slikam?“ Podigla je glavu i sumnjičavo me pitala kako bih volela da je slikam, možda golih grudi? Odgovorio sam da. Rekla je da to ne dolazi u obzir. Rekla je da mogu da je slikam, ali obučenu i ne drugačije. Potpuno sam se oslobodila zahvaljujući njenom ponašanju prema meni, pa sam joj rekla da može da mi dozvoli da je slikam makar u grudnjaku i gaćama. Slatko se nasmejala govoreći da sam luda.

Ali dva dana kasnije srela me je u dnevnoj sobi obučenu u bele gaćice i isti grudnjak. Srdačno me je pozdravila i nastavila da petlja oko lavaboa. Donela je šoljicu kafe na sto za mene. Spustivši šolju, pogledala me je i pitala zašto je tako gledam.- Zato što izgledaš veoma dobro i seksi.- Nasmejala se i sela. Pijuckao sam kafu ne skidajući pogled s nje. Uhvatila je bradu rukom i nasmešila se. – Mogu li da te slikam kako si sada obučen? – Odmahnula je glavom, odgovarajući da to ne dolazi u obzir. Ustao sam i odjurio u svoju sobu. Vratio sam se munjevitom brzinom, noseći sa sobom digitalni fotoaparat. Postavio sam kameru i slikao je za stolom. Podigla je ruke ne dozvoljavajući mi da joj slikam lice.
Ali sada sam je obilazio i uporno je fotografisao dok se ona uporno branila stavljajući ruke ispred sebe ili ispred kamere. U jednom trenutku sam je uzeo za ruku i rekao joj: – Hajde!- Bez mnogo otpora, ustala je pitajući me da li sam normalan. Doveo sam je do sofe i rekao joj da sedne. Slikao sam je na kauču dok se glasno smejala. Na kraju se uozbiljila, pretvarajući se da joj je svejedno, ali bilo je očigledno da uživa u našoj igrici fotografisanja.

  • Sad bi to bilo dovoljno.- rekla je u jednom trenutku i ustala. – Idem da se obučem, zapravo da se presvučem.- Izašla je iz sobe. Ovo fotografisanje me je oduševilo i želeo sam još. Sedeo sam za stolom nekoliko minuta, a onda sam izašao u hodnik. Vrata od tetkine sobe bila su zatvorena, ali ne do kraja. Gurnuo sam vrata i ušao u sobu baš kada je htela da navuče košulju. Postavio sam kameru i ona je vikala da izađem, pružajući ruke prema meni. Uz glasan smeh me je izgurala iz sobe. Izašla je posle nekoliko minuta i prišla stolu za kojim sam ja sedeo.- Ti si stvarno budala. znaš li to?- Pitao sam je zašto? Morao sam da je iznenadim jer sam joj odgovorio da bih drugačije slikao njene sise. Sela je pored mene i zajedno smo gledali fotografije. Rekla mi je da pazim da Đuro slučajno ne vidi.
    Sledećih nekoliko dana sam bio malo nervozan. Naime, čika Đuro je uzeo nekoliko slobodnih dana jer je na poslu uganuo nogu. Ništa strašno, ali u svakom slučaju mi je pokvario planove i jako sam se zagrejala i baš se napalila na tetku Đurđicu. Iako tetka to svojim ponašanjem nije otvoreno pokazala, stekao sam utisak da se i ona raduje Đurinom odlasku na posao. Bila je nedelja i moj slobodan dan. Dok nas je tetka služila ručkom, primetila sam da ispod kratke plave letnje haljine nema donjeg veša. Naime, haljina je bila prozračna i gotovo providna, pa se uz malo dobre volje moglo videti da ispod te tkanine nema ništa. Tetka je primetila moje oči i svako malo me pogledala ispod oka smešeći se. Jedva sam čekao sutra, ponedeljak, i da tetka krene na posao.

Ujutro me probudilo glasno otvaranje vrata moje sobe. Podigao sam glavu sa jastuka i video tetku Đurđicu. Stala je ispred vrata i glasno pljesnula rukama vičući da je vreme da ustane. Kafa je gotova i doručak je spreman, rekla je. – Hajde, ustani, ne spavaš gola, pa ti je neprijatno? – rekla je. Nisam bila gola, imala sam gaćice. Nasmejao sam se, rekavši joj da za razliku od nje, ja ne spavam gola. Zinula me je začuđeno pogledala: – A ja sam mislila da si mi se ušunjao u sobu dok sam spavao, đubre jedno! – Rekla je to ali bez ljutnje. Pogledao sam je od glave do pete. Pitala me je zašto je tako gledam. Objasnio sam joj kako sam pokušavao da vidim da li ima gaćice ispod haljine jer ih juče nije nosila. – Hoćeš da vidiš? – upitala me je. Naravno da želim, samo sačekaj da dobijem kameru.

Zgrabio sam kameru koja je ležala na stolici pored mog kreveta. Tetka je podigla haljinu. Na moju nesreću, danas je nosila bele gaćice ispod haljine. Videvši moje razočaranje, pitala me je da li bi želela da ih skine… Naravno!- odgovorio sam ne verujući da će to učiniti. Ali me je iznenadila preko svake mere. Spustila je gaćice otkrivajući mi svoju macu. Hteo sam da je povučem u krevet i pojebem je… Očigledno je i ona razumela šta mislim jer se nasmejala, okrenula se i izašla iz sobe navukavši gaćice. Dozivala me je da požurim jer mora da se sprema i ide u grad.

Bio sam spreman za manje od deset minuta. Čekala me je za stolom i pila kafu. Ponudila mi je doručak, ali mi se nije da jedem. Jedino što sam želeo je da je jebem. Ustala je rekavši da mora da se spremi i da će se vratiti tek posle podne. Usput mi je rekla da skuvam nešto za ručak ako mi se prohte. Inače, dosta dobro kuvam i znam da pravim dobra jela. Ali trenutno mi se nije da jedem ili kuvam. Ustao sam i otišao za njom do njene sobe. Bez obzira na moje prisustvo, nije prestajala da se svlači. Zamolila me je da izađem iz sobe bez obzira što sam je već video golu. Nije mi palo na pamet. Kada se okrenula i nabila me, moj kurac je već bio u punom elementu. Prišao sam joj i zgrabio je za kukove. Izvrnula se i iskliznula iz mojih ruku kao jegulja. Sedela je na ivici kreveta, ljutito me gledala, ali taj bes je samo delovao.

Za dve-tri sekunde skinuo sam gaćice i pogled na moj tvrdi i uspravan kurac izmamio joj se osmeh. Seo sam pored nje i zagrlio je. Poljubio sam je u usta, a ona mi je uzvratila što me je još više napalilo. Odmaknula je glavu i ponovila da je u žurbi i da nema vremena. Pogledao sam je u oči bez reči… Stavila je dlanove na moja grudi i gurnula me unazad. Legao sam na leđa, a teta Đurđica je uzela moj kurac u ruku i lagano ga trznula. Spustila je glavu i stavila moj kurac u usta. Pušila ga je dižući i spuštajući moju glavu, a moju ruku stezala oko korena mog kura. Kada mi je nežno stisnula jaja drugom rukom, eksplodirao sam. Sperma je prskala po njoj, po čaršavima, po podu… -Užas! skoro je vrisnula videći količinu sperme koja se prosula. Uzela me za ruku i uspravila me. Zgužvala je čaršav i obrisala ga o lice i grudi. Zatim je sakupila ostatke sperme sa tepiha ispred kreveta.

Prešla je rukom preko lica i bradavica, tražeći ostatke sperme ako ih ima. Rekla je da sada nema vremena jer je u žurbi, pa nema vremena ni da se istušira. Zamolila me je da bacim čaršav u korpu za veš i proverim da nema tragova sperme. Brzo se obukla, zavezala kosu u rep i izjurila iz kuće. Sedeo sam gol na ivici njenog kreveta i sabirao utiske. Polako sam dolazio k sebi. Uradio sam kako mi je rekla i čak stavio novi čaršav na krevet. Bio sam izuzetno raspoložen jer sam sada znao da bih još više voleo boravak kod tetke i strica. Pripremio sam i ručak. Onda sam otišao u svoju sobu i zadremao.
Probudio sam se iz polusna i pogledao na sat. Bilo je petnaest sati. Moj ujak je dolazio kući negde između 16 i 17 časova. Vrata moje sobe bila su poluotvorena i jasno sam čuo korake na stepenicama. U sobu je ušla tetka Đurđica. Na sebi je imala samo usku i usku letnju majicu. Dole je bila potpuno gola. Ušavši u sobu, rekla je: – Pa me je mali pokvarenjak napalio, zadovoljio se i legao na spavanje?! – Podigla je košulju, otkrivajući grudi. Popela se na krevet, opkolila me i sela mi u krilo. Jednom rukom je drknula moj kurac, a drugom me mazila po jajima. Uhvatio sam je za grudi… pogledala je na sat i rekla da moramo da požurimo. Dizao mi se kurac i tetka nije gubila vreme. Stavila je ruke na moj stomak i malo se podigla, a zatim se popela još malo, postavljajući se iznad mog kura.

Legao sam na leđa i pustio je da radi. Stavila se na moj kurac i počela da okreće kukove i zadnjicu. Stisnuo sam njene natečene bradavice dok je uzdahnula sve glasnije. Došla je uz kratke i glasne krike. Lice joj je pocrvenelo i sa osmehom na usnama se nagnula ka mom licu i poljubila me. Pogledala je na sat i trgnula se. Nagnuvši se u stranu, polako mi je skinula kurac, koji je neposredno pre toga napunio njenu pičku lepom količinom sperme. Kratko je rekla: -Jebote…- Razlog je bio taj što je mali curak lepljive tečnosti iscurio iz njene mace na moj kurac i jaja. Zgrabila je moju košulju i počela njome da briše svoju macu, smejući se. Brzim koracima izašla je iz sobe noseći moju košulju sa sobom. Pomislio sam kakvo bi sranje bilo da tetka naiđe i vidi Đurđicu kako silazi niz stepenice gola, držeći moju košulju na pizdi. Srećom, to se nije dogodilo.
Sledećeg dana trebalo je da radim noćnu smenu. Unapred sam se radovao jutru jer bi ujak bio na poslu i ja bih iskoristio priliku da se uvučem u tetkin krevet. Konačno, imaćemo više vremena i neće biti straha da nam neko smeta. Ali pogrešio sam. Ujutru sam se probudio oko devet sati. Ustao sam i odmah, samo u gaćama, krenuo niz stepenice. Kada sam stigao do dna stepenica, stao sam jer sam čuo glasove iz dnevne sobe. Oba glasa su bila ženska. Jedan je pripadao tetki Đurđici, a drugi, nisam mogao da verujem, bio je mamin glas. Brzo sam se vratio u sobu i obukao se. Sišao sam dole i zatekao majku i Đurđicu kako živo razgovaraju.

Mama je ustala i srdačno me pozdravila. U drugim okolnostima, verovatno bih se radovao majčinoj poseti, ali sada sam bio pomalo ljut i razočaran, ali to nisam pokazao. Naime, očeva dalja rođaka Tonka, koja inače živi u našem gradu, otišla je ujutro za Zagreb jer je trebalo da sredi neke papire u zemljišnim knjigama i katastru. Mama je iskoristila priliku da pođe sa njom i dok ona sređuje dokumentaciju, mama će posetiti sestru i mene, njenog sina. Već je bila u blizini tetkine kuće kada ju je pozvala na mobilni i najavila dolazak. Spavao sam i tetka me nije probudila da mi kaže za majčin dolazak. Mama je htela da se vrati sa Tonkom kada završi svoje poslove. Međutim, Đurđica je predložila majci da prenoći. Htela je da joj se izvini, a uveče je išla u grad i negde popila piće. Sutradan će ići u kupovinu i obići prodavnice, a popodne će teta Đurđa odvesti majku kući. Mama se složila. Nisam mogao ništa da zamerim tetki Đurđici, uostalom mama joj je bila sestra i ispravno je uradila.
Otišla sam u noćnu smenu pomalo tužna što su mi planovi propali i što seks sa tetkom neće propasti. Ujutru sam došao kući. Prolazeći pored tetkine sobe, pomislio sam kako bi bilo lepo kada bih mogao da uđem i da se sklupčam u njenom krevetu, ali to nije dolazilo u obzir jer je mama bila tu. Popeo sam se i po ulasku u sobu doživeo novo iznenađenje. Tetka Đurđica je ležala gola na mom krevetu i smejala se. Odmah je stavila prst na usta, dajući mi znak da ćutim. Ušao sam i zatvorio vrata sobe. Rekla mi je da ih zaključam. tako sam i uradio. Pitao sam gde je mama. Tetka mi je objasnila kako su se vratili iz grada kasno uveče i kako mama spava u Tanjinoj sobi. Ranije u priči sam već pomenuo da je Tanja ćerka njene tetke.

Shvatio sam da nemamo mnogo vremena i munjevito sam se skinuo. Utrčao sam u krevet i bez posebne predigre podigao napaljene tetkine noge na svoja ramena. Jebao sam je sa zadovoljstvom dok je s vremena na vreme stavljala ruku na usta da priguši glasne uzdahe. Dodatno me je uzbuđivala činjenica da je moja majka spavala u prizemlju dok sam ja radio njenu sestru na spratu. Čim sam završio, ona me je odgurnula od sebe i brzo ustala. Obukla je kućni ogrtač i rekla mi da prvo siđem dole da vidim da li se mama probudila. Obukao sam šorts i košulju i otišao dole. Vrata Tanjine sobe bila su otvorena i srce mi je brže kucalo. Ali čuo sam šum vode u kupatilu i zaključio da se mama tušira. Brzim koracima, preskačući po dva koraka, otišla sam gore i objasnila tetki situaciju. Tetka je odmah sišla dole.
Nekoliko minuta iza tetke, i ja sam sišla dole. Mama je baš u tom trenutku izašla iz kupatila. Umotala je kosu u peškir i nosila tetkin ili Tanjin ogrtač. Pozdravila me je veselo i zajedno smo ušli u dnevnu sobu. Mama je pitala tetku gde je jer nije bila u sobi. Srećom, tetkina veš mašina bila je u podrumu kuće, pa je tetka izmislila priču kako je odnela prljav veš dole. Mama je bila zadovoljna takvim odgovorom i ništa nije sumnjala. Zajedno su pripremili ručak i to nešto ranije nego inače. Zatim su otišli ​​u grad. Vratili su se kasno popodne. Mama se oprostila od mene i tetke, pa ju je Đurđica kolima odvezla kući.
Sledeći dani su bili kao san. Tetka Đurđica i ja smo vežbale igru fotografisanja. Slikao sam je polugolu, golu, dok mi je pušila kurac… Shvatio sam da se ove foto igrice zaista pale i uzbuđuju moju tetku. Ali ona je insistirala da budem oprezan da niko ne vidi te fotografije. Naravno da sam to imao na umu. Koristili smo svaku priliku kada tetka Đura nije bila kod kuće i jebali se do iznemoglosti.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Mama i švaler 1

Par godina posle razvoda Gordana je nasla novog zivotnog druga.Do duse,nije bio to tip kakvog je prizeljkivala,da je slicnih godina,povucen,da je pravi porodicni tip sa kojim ce da leze i zajedno ustaje. Ne,on se cak

Kad se pičke dočepamo!

Svake godine smo zajedno letovali i tako obišli celu jadransku obalu. To naše druženje je bilo i u toku cele godine, jer smo stanovali u istom gradu. Čak i kad smo se oženili naše druženje

Srednjoskolska fantazija

 Zovem se Bojan, imam 35 godina, jedan u finisu neuspesan brak iza sebe, dvoje dece, dobar posao, suvlasnik sam u dve firme, veliki stan, luksuzan auto, jednom recju potrudio sam se da mi ne bude